Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Off Topic > O niczym konkretnym w sumie > Mały kryzys, a może znudzenie czy też wyczerpanie tematów?!?
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
OGO
niema mnie

First Person Perspective Mały kryzys, a może znudzenie czy też wyczerpanie tematów?!?

Zauważyłem jedną rzecz. Gdzieś tak do powiedzmy 5 sierpnia tego roku tutaj w tym dziale pełno postów było, pełno nowych tematów, postów, każdy się wypowiadał jak umie i było ogólnie eXtra, aż się chciało pisać posty a teraz? Mało nowych interesujęcych tematów, frekfencja mała, posty rzec można nieciekawe, samemu już się nie chce pisać postów na tematy, nawet wtrącanie [FPP]Raptora nie ratuje sytuacji, kiedyś było lepiej, mam nadzieję iż to jest chwilowe, i niedługo wszystko do normy powróci.

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 21-08-2001 16:30
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil OGO Znajdź więcej post'ów przez  OGO Dodaj OGO do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]MajeS
Guest

to przez wakacje...

Old Post 21-08-2001 18:34
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
bizonek
def

I większość gdzieś pojechałą..
..cześć nie nie w stanie używać komputera..
..jescze inni zostali wciągnieci do innego świata..
..jescze inni słuchają muzy..
..a jescze inny odają się rozrywce.

Old Post 21-08-2001 18:57
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil bizonek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do bizonek Znajdź więcej post'ów przez  bizonek Dodaj bizonek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać bizonek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
weirdo
kontemplator bytu

np blade`a dlugo nei bylo i odrazu smutno tu =]

Old Post 21-08-2001 19:14
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil weirdo Kliknij tutaj by wysłać e-maila do weirdo Znajdź więcej post'ów przez  weirdo Dodaj weirdo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać weirdo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
bLADE
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez Stahoo
np blade`a dlugo nei bylo i odrazu smutno tu =]

dziekuje ze zauwazyles =]

OGus ma racje... jak wyjezdzalem to zal bylo boarda zostawiac, tyle ciekawych temacikow i wogole... przyjezdzam... wchodze... i kicha... prawie nic nowego... moze jakis zastuj spowodowany konczonymi wakacjami... moze jush nam sie nie chce? watpie... to jest )chyba) chwilowy kryzys, ktory nie dlugo (mam taka nadzieje) minie...

Old Post 21-08-2001 20:46
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
alienzero
KOSZ

Thumbs down

mnie nie bylo 11 dni ale juz wrocilem

ale myslalem ze znajde wiecej ciekawych nowych topicow, a tylko jakies bezsensowne, duzo bluzgow, nawet do rymowanego topica wdarla sie zlosc, ludzie objezdzaja lamerow ostrymi slowami

jak wszyscy wroca norma... a raczej nienormalka powroci w nasze boardowe szeregi... keep on running

Edytowane przez [Kosz]Krowa dnia 07-07-1977 o godz. 07:07

Old Post 21-08-2001 20:55
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil alienzero Kliknij tutaj by wysłać e-maila do alienzero Znajdź więcej post'ów przez  alienzero Dodaj alienzero do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać alienzero prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

Talking

Dokladnie - wakacja sie skoncza, wara przestanie bluzgac na siebie a zacznie na szkole i znowu bedzie wszystko szurnieta

Old Post 21-08-2001 20:58
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Shooler Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Shooler Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Shooler Dodaj [FPP]Shooler do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Shooler prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
alienzero
KOSZ

Wink

no wiec nawiazujac do naszysz szurnietych i bezsensownych postow:
co sadzicie o mojej nowej sygnaturce?

na poziomie czy total country (to by bylo totalna wiocha... tak sie mi przetlumaczylo )

Edytowane przez [Kosz]Krowa dnia 07-07-1977 o godz. 07:07

Old Post 21-08-2001 21:23
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil alienzero Kliknij tutaj by wysłać e-maila do alienzero Znajdź więcej post'ów przez  alienzero Dodaj alienzero do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać alienzero prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Yazoo
Master (Spawn)

Talking total...

quote:
Napisane oryginalnie przez 1_Al!EN_0
no wiec nawiazujac do naszysz szurnietych i bezsensownych postow:

na poziomie czy total country (to by bylo totalna wiocha... tak sie mi przetlumaczylo )

ee - total village zartuje - calkie fajna podoba mi sie

Old Post 21-08-2001 21:51
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Yazoo Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Yazoo Znajdź więcej post'ów przez  Yazoo Dodaj Yazoo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Yazoo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
bLADE
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez 1_Al!EN_0

imho super fajna =]

Old Post 21-08-2001 23:03
Xkill
Płatny Zabójca

Unhappy

Heh... A ja bylem cale wakacje przy kompie...

Old Post 21-08-2001 23:38
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Xkill Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Xkill Znajdź więcej post'ów przez  Xkill Dodaj Xkill do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Xkill prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
bLADE
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez Xkill
Heh... A ja bylem cale wakacje przy kompie...

Old Post 22-08-2001 11:27
weirdo
kontemplator bytu

mnei starzy wygonili =[[[ glupio sie czlowiek czuje z nowym kompem 10000000000 kilometrow za soba =]]]

Old Post 22-08-2001 18:01
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil weirdo Kliknij tutaj by wysłać e-maila do weirdo Znajdź więcej post'ów przez  weirdo Dodaj weirdo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać weirdo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
bLADE
Guest

quote:
mnei starzy wygonili =[[[ glupio sie czlowiek czuje z nowym kompem 10000000000 kilometrow za soba =]]]

Przydaje sie taki wypoczynek, czlowiek jest wypoczenty, mysli sie rozjasniaja. Wszystko powino byc dafkowane. Ty sie lepiej ciesz ze gdzie kolwiek byles, ja bym sobie pojechal na oboz, zdala od kompa i wszystkiego. Etam... KOMP SUX0R! Czasami jak ma z moim jakis problem, ktorym nie moge sobie poradzic ma mochote to bizdnac i isc w *****... ale jednak siedze przy kompie, pisze do was, przykre... jestem uzalerzniony, ale staram sie z tym walczyc =]

Old Post 04-09-2001 12:10
weirdo
kontemplator bytu

hmm... nie ma sensu walczyc z kompem =] przynajmniej ja... nie mam gdzie isc... w szkole same drechy i syn admina =] mam 2-3 przyjaciol (poza netem) wiec co mam robic? nudze sie... czekam do konca ******ch lekcji, gdzie tlumacza mi 15 raz, jak sie skraca ulamek... pamietasz skad to cytat? =] poza tym NIE MAMY INFORMATYKI!!! grrr... poza tym polecam przejscie na priv, bo znowu panowie oxygen i tramwaj oskarza nas o nabijanie postow... =[

Old Post 04-09-2001 17:54
bLADE
Guest

quote:
...[b] NIE MAMY INFORMATYKI!!![/b

pffff... a to ci bol? srednia pojdzie na lep? ja mam problema, mam jakas "Obrone Cywilna"... tylko przez te obrone basen poszedl sie jebac... kurde... a po za tym... posta tu sie walnie, posta tam sie walnie... a panowie czasami dowalaja sie za ostro =]

Old Post 04-09-2001 19:43
deathcrush
łobuz

OGO: banalna odpowiedz - kto nie oleje tak awaryjnego borda? tylko zagorzali zwolennicy. inni jak zobaczyli raz, drugi ze nie dziala to postawili na nim kreche (poniekad slusznie) i wroca tu przypadkiem za jakies 2-3 miechy

Old Post 05-09-2001 19:24
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil deathcrush Kliknij tutaj by wysłać e-maila do deathcrush Znajdź więcej post'ów przez  deathcrush Dodaj deathcrush do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać deathcrush prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
S4i1or
Thorin Oakenshield

quote:
Napisane oryginalnie przez tramwaj
OGO: banalna odpowiedz - kto nie oleje tak awaryjnego borda? tylko zagorzali zwolennicy. inni jak zobaczyli raz, drugi ze nie dziala to postawili na nim kreche (poniekad slusznie) i wroca tu przypadkiem za jakies 2-3 miechy

No w sumie masz rację... Trochę za dużo tych awarii wszystkich... Ale mnie to nie przeszkadza, a szczególnie teraz, w roku szkolnym. Nauka i w ogóle... I też nie prędko przestanę tu pisać, chyba że board padnie całkowicie... Heh, wszysko przed nami!

Old Post 05-09-2001 20:27
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil S4i1or Kliknij tutaj by wysłać e-maila do S4i1or Znajdź więcej post'ów przez  S4i1or Dodaj S4i1or do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać S4i1or prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

Mi tam awarie nie przeszkadzaja - zdozylem poznac tu wpozo wiare - a teraz to moze byc jedyny kontakt z nimi bo na IRC ciezko na kogos trafic

Old Post 05-09-2001 21:37
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Shooler Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Shooler Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Shooler Dodaj [FPP]Shooler do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Shooler prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
oxygen
new challenger

quote:
poza tym polecam przejscie na priv, bo znowu panowie oxygen i tramwaj oskarza nas o nabijanie postow... =[

lol...nabijanie postow to ********** od rzeczy dla twojego infa...a board...nie uzaleznil mnie (a myslalem ze tak ) nie bylo mnie jakis okres (offline) i nie tesknilem do pisania...chociarz boardka czyta sie fajnie i od madrych wypowiedzi mozna sie duzo nauczyc

Old Post 05-09-2001 22:34
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil oxygen Znajdź więcej post'ów przez  oxygen Dodaj oxygen do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać oxygen prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
deathcrush
łobuz

quote:
poza tym polecam przejscie na priv, bo znowu panowie oxygen i tramwaj oskarza nas o nabijanie postow... =[

... i beda mieli racje?

btw jesli o mnie chodzi to wogole wszystko mnie juz nudzi. irc, jakies cholerne bordy, nawet q2.
real life r0x

Old Post 07-09-2001 21:45
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil deathcrush Kliknij tutaj by wysłać e-maila do deathcrush Znajdź więcej post'ów przez  deathcrush Dodaj deathcrush do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać deathcrush prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
oxygen
new challenger

quote:
Napisane oryginalnie przez tramwaj

real life r0x

tramwajku to tak jak w moim przypadku...sram juz netem sram q3...reallive rox...

Old Post 07-09-2001 22:01
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil oxygen Znajdź więcej post'ów przez  oxygen Dodaj oxygen do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać oxygen prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 15:40.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions