CNL2 - Czy was pojebalo ?
Niech sie przyzna debil, ktory wymyslil aby wyjebac pro-q3dm6 ?
Domyslam sie, ze spowodowane jest to strachem przed masakra jaka spotkalaby jego klan w meczu z g&p.
Kiedys czytalem gdzies tu komentarze o RooS'ie ktory podobno zniszczyl scene ograniczajac polske tylko do cpm podczas gdy reszta swiata grala w vq3.
Teraz sie ***** zastanowcie czy wy jestescie lepsi. Ograniczacie lige wyrzucajac dm6, na ktorej grane sa najlepsze mecze w q3.
Wczesniej wprowadziliscie ospdm5 i ospdm6 ktore sa prze****owe i nikt nie ma ochoty na nich grac. Teraz dajecie jakies cpm14 i 18. Co to w ogole ***** jest ? Zreszta **** niech sobie beda te mapy ale po co wyrzucac pro-q3dm6 ? Jak nie chcecie na niej grac to jej nie wybierajcie, ale pozwolcie innym ja wybierac.
Pisze to dlatego, ze my (g&p) mamy ochote pograc w tej lidze i poczerpac z niej troche radosci. Jak dobrze wiecie nie zyjemy tylko klejkiem [no dobra oprocz zoomera ], a do tego ogromna wiekszosc z nas ma nie dlugo sesje i nie ma czasu, zeby ogladac te nowe mapy. Tak wiec zwracam sie do organizatorow o pozostawienie mapy pro-q3dm6.
Chcialbym od razu zaznaczyc, ze brak pro-q3dm6 w tej lidze bedzie rownoznaczny z rezygnacja klanu green and pissed z mozliwosci wygrania CNL2
PS. Wasze komentarze kompletnie mnie nie interesuja. Interesuje mnie tylko to jaka decyzje podejma organizatorzy.
Byloby fajnie gdyby ktorys z adminow zamknal od razu ten topic