Punktacja w Liga SoF2
Rzadko tu zagladam, ale mam pewne watpliwosci co sposobu przyznawania punktow na lidze, wiec to jest chyba dobre miejsce, zeby zapytac o Wasze zdanie.
Same zasady ligi po blizszym przyjrzeniu sa calkiem ok (ale ten scorelimit 6...grrr ), jedynie chodzi mi o walkowery.
Otoz jak niektorzy z was wiedza klan AE zdobyl juz 4 punkty w lidze INF nie wystrzeliwujac nawet 1 naboju 
A to wszystko przez walkowery... 
Po prostu mieli oni "szczescie", ze trafili na nieodpowiedzialne klany i tylko dzieki temu zdobyli punkty, podczas gdy inne druzyny na swoje musza zapracowac mniej wiecej godzina ostrej walki   
Wiec wg mnie to kompletnie nie fair, ze za wygrana przez walkower przyznaje sie punkty - powinno sie jedynie ukarac klan, ktory sie nie stawil... 
Bo klany, ktore na swoje punkty zasluzyly przez pot, krew i lzy moga sie czuc poszkodowane w takiej sytuacji 
Aha, zeby bylo jasne - nie pisze o tym dlatego, ze AE dzieki temu jest wyzej w tabeli od sK (tu uwaga do organizatorow - inne punkty widac w "tabeli" a inne w "statystyce") - my to sobie bez problemu nadrobimy 
Po prostu pisze w trosce o zadowolenie ogolu 
Edytowane przez eMWu dnia 23-12-2002 o godz. 19:24
Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane
|