Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Urban Terror > ulubiona broń
jaka jest wasza ulubiona broń
You do not have permission to vote on this poll.
spas 12 3 8.57%
mp5k 3 8.57%
UMP 45 2 5.71%
G36 6 17.14%
LR 300 ZM 4 11.43%
PSG-1 0 0%
SR8 17 48.57%
W sumie: 35 głosów 100%
 [Edycja ankiety (moderatorzy tylko)]
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (2): [1] 2 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Totem6
Master (Spawn)

Arrow ulubiona broń

jak w topic'u

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 15-12-2002 15:41
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Totem6 Znajdź więcej post'ów przez  Totem6 Dodaj Totem6 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Totem6 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GrEaTEyE
Elite (Fiend)

Wink hmmm

sr8 roxors!!!
Uwazam że sr8 to jest broń tylko dla snajperów, bo byle lama która lata z tym niejest snajperem...snajper to ten który umie sie zaczaic i trafic w niego...i niemówcie ze jak ktos z was z sr8 ciągnie to jest lama, kamper...spróbujcie wy trafic z 3 metrów w goscia z sr8...umiecie? tylk odobry snajper to potrafi....CHWAŁA TOBIE MEMPHIS!!!

GrEaTEyE

Old Post 15-12-2002 16:18
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GrEaTEyE Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GrEaTEyE Znajdź więcej post'ów przez  GrEaTEyE Dodaj GrEaTEyE do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GrEaTEyE prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
FrD
Warrior (Scrag)

hmm..

a gdzie granaty... flashe he.. i beretta i de.... ja uwazam ze flashe to moja ulubiona bron bo moge ich uzyc wpasc i wykosic 3 gosci zanim zdarza sie podrapad w d... co prawda 2.6 jest troche zbugowala ze ludzie nie zawsze sa oslepieni gdy dostana ale i tak rulzuje a najbardziej lubie jak sie potem goscie wkurzaja przez te flashe... tacy bezbronni hee....nie mowiac juz o sytuacjach ze najezdzaja bardzo czesto na swoich team mate'ow myslac ze to ktos od nich rzucil zle flasha no i DE jest super bronia szczegolnie gdy we wszystkim skonczy sie ammo... i mp5 ktorym czasem fajnie wlaza heady ale to juz zalezy od wiatru pogody cisnienia tetniczego krwi i paru innych rzeczy

Old Post 15-12-2002 16:30
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil FrD Znajdź więcej post'ów przez  FrD Dodaj FrD do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać FrD prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
capone
+SG+SkUbAnY

Talking ta

ta lr300 i mp5 to maszynki do headow moje dwie ulubione i jedyne bronie a spas jest dla lam wiec w ankiecie trzeba bylo napisac uzywam spasa jestem lama

Old Post 15-12-2002 17:20
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil capone Kliknij tutaj by wysłać e-maila do capone Znajdź więcej post'ów przez  capone Dodaj capone do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać capone prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Sniezek
Elite (Fiend)

1)
a gdzie kalach ?
2)
gr8 gdzie jest granica miedzy snajperem a lama?
czy jak bede umial z 3 metrow trafic goscia to jestem snajperem?
dlaczego tylko memphis jest snajperem wedlug ciebie ?

Old Post 15-12-2002 17:35
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Sniezek Znajdź więcej post'ów przez  Sniezek Dodaj Sniezek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Sniezek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Totem6
Master (Spawn)

quote:
Napisane oryginalnie przez Sniezek
1)
a gdzie kalach ?
2)

he po wstawieniu ankiety skanolem sie ze nie ma ak-104
hehe a ile to 3 metry w grze ?

Old Post 15-12-2002 18:43
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Totem6 Znajdź więcej post'ów przez  Totem6 Dodaj Totem6 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Totem6 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Totem6
Master (Spawn)

Arrow

aha, nie wiem ale mi sie wydaje ze jak maszynowa ma tlumik to szybciej strzela, bawiłem sie w mp5k, tlumik, laser, kevlar
Super było!

Old Post 15-12-2002 18:46
GrEaTEyE
Elite (Fiend)

quote:
1)
a gdzie kalach ?
2)

no hm...
zaczne od 2: Snajper trafia za prawie każdym razem, w zaleźności od pingu, nie....czasami z 3 metrów masz fuksa i walniesz, ale jak wychodzi ci to czesto , znaczy jush ze cos w tobie jest ze snajpera...Lama zaś stoji w jednym miejscu z 5 minut i celownik w jednym miejscu i czeka ash ktoś przejdzie, wali w plecy
3. Memphis jest zajebisty, jego styl gry z sr8 mi sie strasznie podoba...wiec myśle że on jest najlepszym snajperem w świaku UrT...aaaaa pamiętacie rudy101? hehe on swojego czasu też był rulz....albo sil2100

GrEaTEyE

Old Post 16-12-2002 20:21
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GrEaTEyE Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GrEaTEyE Znajdź więcej post'ów przez  GrEaTEyE Dodaj GrEaTEyE do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GrEaTEyE prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DARK_ANGEL
Elite (Fiend)

oczywiscie

sr8 prowadzi jak narazie w ankiecie , wiadomo w koncu to jest najlepsza bron of all

Old Post 16-12-2002 20:43
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DARK_ANGEL Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DARK_ANGEL Znajdź więcej post'ów przez  DARK_ANGEL Dodaj DARK_ANGEL do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DARK_ANGEL prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GuriaS
Breathe

yyy

nie ma najlepszej broni. Zalezy kto z czym lubi/umie grac... jeden moze swietnie grac z m4 a drugi swietnie sciagac ludzi z sr8/psg...

Old Post 17-12-2002 11:40
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GuriaS Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GuriaS Znajdź więcej post'ów przez  GuriaS Dodaj GuriaS do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GuriaS prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
PAPUGa
Elite (Fiend)

Re: yyy

quote:
Napisane oryginalnie przez GuriaS
nie ma najlepszej broni. Zalezy kto z czym lubi/umie grac... jeden moze swietnie grac z m4 a drugi swietnie sciagac ludzi z sr8/psg...

mi na przykład kiedyś znakomicie szło z buta... to znaczy - butami. tak waliłem heady że aż miło serio. ale już jeste stary i nie umiem tak wysoko skakać ...

Old Post 20-12-2002 21:48
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil PAPUGa Znajdź więcej post'ów przez  PAPUGa Dodaj PAPUGa do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
stona
will frag 4 bandwitch

ja nigdy nie lubilem SPASa , ale od kiedy zrobili z niego dzialo przeciw-lotnicze to go chetnie woze ze soba
peace

Old Post 20-12-2002 22:56
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil stona Kliknij tutaj by wysłać e-maila do stona Znajdź więcej post'ów przez  stona Dodaj stona do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać stona prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GrEaTEyE
Elite (Fiend)

Re: Re: yyy

quote:
Napisane oryginalnie przez PAPUGa
ale już jeste stary i nie umiem tak wysoko skakać ...

Papi oj bez przesady tosh ty stary niejestes...Hehe sr8 roxxxx of roxors
P.S. Papuga a kiedy byłeś młody, bo ty tylko mówisz ze ejstes staryPP joke

GrEaTEyE

Old Post 20-12-2002 22:59
McM
L4aTL4M3

Re: Re: Re: yyy

Wg mnie the best iz sr-8 [ ale oryginalnosc ] swego czasu "troche" z tym gralem. A tak wogole pamieta mnie jeszcze ktos ? :/

GG : 464202
-------------------------------------
L4s†L4m3
All rights reserved®

Old Post 21-12-2002 18:04
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil McM Kliknij tutaj by wysłać e-maila do McM Znajdź więcej post'ów przez  McM Dodaj McM do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać McM prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Sniezek
Elite (Fiend)

niestety nawet nam nie dajesz mozliwosci zapomnienia :pppp

Old Post 21-12-2002 18:23
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Sniezek Znajdź więcej post'ów przez  Sniezek Dodaj Sniezek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Sniezek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GrEaTEyE
Elite (Fiend)

Re: Re: Re: Re: yyy

quote:
Napisane oryginalnie przez McM
swego czasu "troche" z tym gralem. A tak wogole pamieta mnie jeszcze ktos ? :/

i z sr8 byłeś b. dobry...zasługiwałeś grac w czołowych klanach typu Av i r3, ale szkoda ze modemik masz:/ heh:/ Ja Ciebie skubancu pamiętam

GrEaTEyE

Old Post 23-12-2002 22:16
McM
L4aTL4M3

Re: Re: Re: Re: Re: yyy

quote:
Napisane oryginalnie przez GrEaTEyE
i z sr8 byłeś b. dobry...zasługiwałeś grac w czołowych klanach typu Av i r3, ale szkoda ze modemik masz:/ heh:/ Ja Ciebie skubancu pamiętam

Hyhy thx grejcior. na boarda zagladam zadko = jedynie jak mi sie nudzi a teraz to raczej nie czesto bo przechodze od nowa cala serie fallouta i aktualnie grzebie w F2. Z tym r3 to nie przesadzaj [ a moze .... ] A w Av bylem - coprawda przez 2 dni ale bylem )

GG : 464202
-------------------------------------
L4s†L4m3
All rights reserved®

Old Post 24-12-2002 20:00
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil McM Kliknij tutaj by wysłać e-maila do McM Znajdź więcej post'ów przez  McM Dodaj McM do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać McM prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Avalone
...

Angry m4???

ja dzisiaj dopiero sciagnelem bete 2.6 i sie pytam co z m4 qrcze blade??? nie bedzie juz?? jak tak to kicha :|

Old Post 24-12-2002 20:59
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Avalone Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Avalone Znajdź więcej post'ów przez  Avalone Dodaj Avalone do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Avalone prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DARK_ANGEL
Elite (Fiend)

m 4

NIema i niebedzie :O masz za to lr300 ktore jest 100 razy ladniejsze a w 3.0 bedzie p90 i taka giwera duza niepamietam w tej chili nazwy ibedzie ogolnie wypas ta 3.0

Old Post 24-12-2002 21:52
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DARK_ANGEL Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DARK_ANGEL Znajdź więcej post'ów przez  DARK_ANGEL Dodaj DARK_ANGEL do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DARK_ANGEL prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Pat
Training (Enforcer)

eee tam sr8 and ump są najlepsze bo psg za szybko strzela i tak szybko strzelam nim ze nie wiem kiedy naboje trace Sr8 rulezzzzzz a najlepszy jest UMP z bety 2,5 taki cool wyglond a dokladnie to wyglon idze dostrzec na filmiku Kood'a super wyszlo i filmik tez jest ok ale najlepszy filmik ma grucha na początku jakis chinczyk gada a potem 30 sekund gry i koniec ruwne 32,5 sekundy filmiku te obliczenia są z głowy wienc plzz nie sprawdzac jak jest na serio grucha ma zadny celownik

Old Post 25-12-2002 01:20
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Pat Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Pat Znajdź więcej post'ów przez  Pat Dodaj Pat do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Pat prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DARK_ANGEL
Elite (Fiend)

;o

Pat ty ino jakis pijany byles jak pisales tego posta ;ooo Gruchy to niemial byc film powazny tylko mial pokazac spasiona akcje ;o A to niegada Chinczyk tylko dziewczynka ale jak nie widziales Resident Evil to z kim ja tutaj rozmawiam ;p

Old Post 25-12-2002 15:29
FrD
Warrior (Scrag)

hmm..

mp5 jest lepsiejszy od ump'a, a tak pozatym to rudy101 byl upkiem i kradziejem i dobrze ze na orgu juz nie pracuje maly kretacz... ehh a tak z innej beczki to po co te glupie reklamowki... ten caly mBank bedzie chyba na mojej czarnej liscie do oplucia :/ przeciez oni tylko zrazaja potenszial kostjumerof

Old Post 03-01-2003 15:34
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil FrD Znajdź więcej post'ów przez  FrD Dodaj FrD do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać FrD prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GrEaTEyE
Elite (Fiend)

eeee

rudy101 grał jakies 5 miesięcy temu..ostatnio..myśle że teraz teżgra, ale pod innym nickiem dobry jest i jush ...Chciałbym aby w UrT wprowadzili cioś takiego żeby za jednym strzałem mozna było by zabic z 5 gości..oczywiscie jak by stali gęsiego a ja z sr8 na przeciwko ich...wtedy było by roxors

GrEaTEyE

Old Post 03-01-2003 15:49
Sniezek
Elite (Fiend)

tak i gdyby zrobili taka bron co z jednym przycisnieciem myszki rozwalaloby cala druzyne wroga i zebys tylko ty jej mogl uzywac, ale by bylo fajnie wtedy....

Old Post 03-01-2003 16:33
PAPUGa
Elite (Fiend)

quote:
tak i gdyby zrobili taka bron co z jednym przycisnieciem myszki rozwalaloby cala druzyne wroga i zebys tylko ty jej mogl uzywac, ale by bylo fajnie wtedy....

ej, nie Śniegu -- Gr8 ma trochę racji.

Takie sr8 -- ma bardzo dużą siłę przebicia, tak?
to czemu nie przebija 2 osób na wylot?
nawet bez kevlarów? hę?
taka już średniowieczna kusza to umiała - nie mówcie mi, że współczesne znajperki nie przewiercają na wylot

Old Post 03-01-2003 17:28
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil PAPUGa Znajdź więcej post'ów przez  PAPUGa Dodaj PAPUGa do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DARK_ANGEL
Elite (Fiend)

lol

Ale nie 5 osob ;o
to nie jest rail z quake 3 .....

Old Post 03-01-2003 18:38
GrEaTEyE
Elite (Fiend)

eee

remington potrafi przebic 3 krotnie sciane samlotu:/ wiec z ludźmi niebylo by problemu...
P.S. poprawie sie...nie 5, ale chociarz 3!!!!!!

GrEaTEyE

Old Post 03-01-2003 18:41
DARK_ANGEL
Elite (Fiend)

Re: eee

quote:
Napisane oryginalnie przez GrEaTEyE
remington potrafi przebic 3 krotnie sciane samlotu

P.S. poprawie sie...nie 5, ale chociarz 3!!!!!!

Ale zes teraz palnal ;oo
SCianki samolotu niesa z Kevlaru, to sama blacha .... 3 ludzi ? to zaraz sie zacznie ze lr 300 tez powinno zabijac pare osob pod rzad ... nie nie w ogole pomysl bez sensu....

SID sie raczej powinien zajac tym aby w 3.0 mozna bylo strzelac przez drzwi ew. cienkie scianki, oczywiscie ze zmniejsziona sila , ale jednak .......wtedy to byla by wypasik gierka mlask :>

Old Post 03-01-2003 18:53
doctur|potfur
tadadadamdadam

Re: Re: eee

quote:
Napisane oryginalnie przez DARK_ANGEL
Ale zes teraz palnal ;oo
SCianki samolotu niesa z Kevlaru, to sama blacha .... 3 ludzi ? to zaraz sie zacznie ze lr 300 tez powinno zabijac pare osob pod rzad ... nie nie w ogole pomysl bez sensu....

SID sie raczej powinien zajac tym aby w 3.0 mozna bylo strzelac przez drzwi ew. cienkie scianki, oczywiscie ze zmniejsziona sila , ale jednak .......wtedy to byla by wypasik gierka mlask :>

wtedy to bylby cs
a jak juz tak bardzo chcecie zabic dwoch jednym strzalem to se postrzelajcie z awp w cs'ie

Old Post 03-01-2003 19:35
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil doctur|potfur Znajdź więcej post'ów przez  doctur|potfur Dodaj doctur|potfur do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać doctur|potfur prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
FrD
Warrior (Scrag)

hmm..

mi by tam sie podobalo strzelanie chociaz przez drzwi... :/ gra by byla urozmaicona i wogole, te akcje w stylu ze kazdy juz ma na wycuczie mape wybiega od razu strzela w drzwi 2 zabija i tak dalej, a wogole to czekajmy na gry w stylu Urban Terror z mechanika gry cos jak w Red Faction gdzie mozna by granatami sciany wysadziac i ze spasa robic se skroty przez ciensze murki...

nie lubimy rudych pedalow !!!

Old Post 03-01-2003 21:19
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 06:58.    Strony (2): [1] 2 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest OFF.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions