Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Urban Terror > Dziekuje !!
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
PangA
Do Boju!!!

Dziekuje !!

Dizekuje wam ***** za BaNa na Snipera !!!
SS to zajebiscie mili panowie..........ssssss....
Tez Jooz mozecie mnie w dupe pocalowac !!

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 15-02-2003 10:33
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil PangA Kliknij tutaj by wysłać e-maila do PangA Znajdź więcej post'ów przez  PangA Dodaj PangA do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać PangA prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
scalator
Guest

Re: Dziekuje !!

Bany na snajperze rozdaje ja i jak narazie za nicki tupu
****_wam_w_dupe
ssij_mi_****a
*******e_UT

Wiec wniosek sam sie nasuwa

Old Post 15-02-2003 12:46
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
PangA
Do Boju!!!

s

SS| zaczynalo sie wymoadrzac i wyzywac nasz klan od lam i wogule !! wiec zmienilem nika na ss|ssij..... *** a z wkoncu dostalem kika i bana !!! ale SS nie dostalo bana!!! a zreszta jak mi nie wiezysz to sobie sam popatrz powinienes to gdzie miec a jak nie to ja mam filmik !!!

Old Post 15-02-2003 13:00
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil PangA Kliknij tutaj by wysłać e-maila do PangA Znajdź więcej post'ów przez  PangA Dodaj PangA do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać PangA prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
cZAx
really bad mother fucker

nie zakladaj idioto takich debilnych topicow. jesli chcesz sie dowiedzeic za co masz bana napisz do admina. wdg mnie to wougule powinienes miec bana na fpp.pl za te bzdurne posty w "Klany" i na boradzie gdzie kazdy twoj post to nowy topic.

Old Post 15-02-2003 13:55
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil cZAx Kliknij tutaj by wysłać e-maila do cZAx Znajdź więcej post'ów przez  cZAx Dodaj cZAx do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać cZAx prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
PangA
Do Boju!!!

mam do was wszystkich prosbe

mam do was wszystkich prosbe @@ od*******cie sie juz!!!
Idzcie sie jebac ze szczurami i najebcie mi bany naco sie tylko da !! walicie mnie !! mam was jooz bo dziurki w doopie!!
Wiekszosc polskiej sceny UrT to banda debili !!! i tylko sie przemadzaja na serverach ze twooj klan jest taki i owaki !! a co to ***** ma do zeczy!!czy jestescie na prawde tacy pojebani i gracie tylko dla fragówi i dla tego aby pokazac jacy to wy jestescie dobrzy( a i tak lamami pozostaniecie )itp.. kazdy kto gra dla tych cech co tu wimienilem to jest najwieksza lama !!
np. dzisiaj waszka... ej panga caly twoojk kaln to sa lamy , panga idz stawaiaj loda monarowi(cl) itakie tram jeszcze powiedzonka .......

czy to nie jest po****** !! ale teraz jooz mam was w doopie!! ze mnie zabanoojecie za jakiegos nika ( to co mam sie powiesic) wystarczy ze zminie IP i nika i hooja bedziecie wiedzieli ze to ja !!

narqa!! bylo czasami milo ale jak wpadlo bydlo na server to jooz *****nia sie robila !! Do admimów !! i patrzcie co ludzie na serwach robia i pisza a nie tylko zobaczysz sobie w konsoli jakis glupi nik !! nawet niewiesz dlaczego ktos taki nik ma ( co sie ztalo i wogule...) i odrazu ban!!!!!!

Pomyslcie!!!!!!!!! zanim cos zrobicie i powiecie !!!!!!!
Tyle ***** tego *******enia !!!!!!

Old Post 15-02-2003 14:37
capone
+SG+SkUbAnY

Talking dziurki w dupie

hahaha to ile ty masz tych dziurek w dupie ?

Old Post 15-02-2003 14:46
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil capone Kliknij tutaj by wysłać e-maila do capone Znajdź więcej post'ów przez  capone Dodaj capone do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać capone prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
cZAx
really bad mother fucker

Re: mam do was wszystkich prosbe

quote:
Napisane oryginalnie przez PangA
mam do was wszystkich prosbe @@ od*******cie sie juz!!!
Idzcie sie jebac ze szczurami i najebcie mi bany naco sie tylko da !! walicie mnie !! mam was jooz bo dziurki w doopie!!
Wiekszosc polskiej sceny UrT to banda debili !!! i tylko sie przemadzaja na serverach ze twooj klan jest taki i owaki !! a co to ***** ma do zeczy!!czy jestescie na prawde tacy pojebani i gracie tylko dla fragówi i dla tego aby pokazac jacy to wy jestescie dobrzy( a i tak lamami pozostaniecie )itp.. kazdy kto gra dla tych cech co tu wimienilem to jest najwieksza lama !!
np. dzisiaj waszka... ej panga caly twoojk kaln to sa lamy , panga idz stawaiaj loda monarowi(cl) itakie tram jeszcze powiedzonka .......

czy to nie jest po****** !! ale teraz jooz mam was w doopie!! ze mnie zabanoojecie za jakiegos nika ( to co mam sie powiesic) wystarczy ze zminie IP i nika i hooja bedziecie wiedzieli ze to ja !!

narqa!! bylo czasami milo ale jak wpadlo bydlo na server to jooz *****nia sie robila !! Do admimów !! i patrzcie co ludzie na serwach robia i pisza a nie tylko zobaczysz sobie w konsoli jakis glupi nik !! nawet niewiesz dlaczego ktos taki nik ma ( co sie ztalo i wogule...) i odrazu ban!!!!!!

Pomyslcie!!!!!!!!! zanim cos zrobicie i powiecie !!!!!!!
Tyle ***** tego *******enia !!!!!!

wolny kraj, nie odpowiada - nie graj. nikogo nie obchodza twoje wielkie zale. a co do "banda debili" to lepiej spojrz w lustro.

Old Post 15-02-2003 14:50
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil cZAx Kliknij tutaj by wysłać e-maila do cZAx Znajdź więcej post'ów przez  cZAx Dodaj cZAx do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać cZAx prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
PangA
Do Boju!!!

bug

Myslalem o czym innyma ale napisalem cos innego

Old Post 15-02-2003 14:51
PangA
Do Boju!!!

bo t polska

Bo to polska nie ELEGANCJA FRANCJA!!! w poslce chalstow bylo jest i bedzie !!!!! i co z tego ze wolny kraj taki wolny jaki ......
jak by byl wolny to poco to cale zamieszania !! chodz by w 2.6!!! "o ze spasem chodzi ale LaMA !! kika mu!! bana !! to jest wolnosc!!! to jest poprostu wasza glupota!!! teraz wszyscy co sr8 uzywaja tpo powinna byc lama !! i kika mu !! bo ma sr8 ( tak jak spas w 2.6 ) jeden szczal i niezyjesz!! !! ponad 1/3 sceny urt teraz z sr8 lata !! i co jakos sie nikt nie czepia!! a w 2.6 to co wziolej spasa i jooz kiki lecialy i tylko ( wolni ludzie z wolnego kraju ) cie wyzywali od lami i votowali!! pograj troche w UrT to zobaczysz co sie dzieje na pl serverach!! a siedzisz tylko na forum i uwazasz sie za twardziela!!

Old Post 15-02-2003 14:58
PAPUGa
Elite (Fiend)

Panga....

próbowałeś czasem kończyć zdania czymś innym niż wykrzyknikiem? wiesz, na przykład kropką, albo pytajnikiem?

Old Post 15-02-2003 23:10
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil PAPUGa Znajdź więcej post'ów przez  PAPUGa Dodaj PAPUGa do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DARK_ANGEL
Elite (Fiend)

:O

Pare moich uwag :

1. Jesli lapiesz bana to kolujesz sobie przykladowo nr gg do scalatora lub wchodzisz na IRC i pytasz sie dlaczego ew. wyjasniasz o co chodzi ew. przepraszasz . A nie zakladasz topic

2. Nierozumiem czemu od razu ladujesz po calej scenie UrT ? :O niemozna generalizowac ;//

3. eeeeee pierwsze slysze ze sr8 przegiete ;O jesli juz to byly gadki o g36 a nie sr8 ;p

4. "Bo to polska nie ELEGANCJA FRANCJA" no nie , ale starajmy sie zeby byl porzadek....

5. Apropo kikowania za niki , to uwazam ze jest to bezsensu i NIE TUTAJ nalezy szukac sposobu na ucywilizowanie graczy ;r Bo ktos moze se wejsc pod nikiem "****ek" i zachowywac sie koooltoralnie a ktos moze wejsc pod normalnym nikiem i klac na lewo i prawo. Hmm niby admin sobie moze cos takiego stosowac w koncu to jego serw ale uwazam ze nie tedy droga ;f

EDIT:
http://www.zyraffa.pl/ <- rula ;D na rozladowanie agresji proponuje gry i zabawy ;D

Old Post 15-02-2003 23:41
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DARK_ANGEL Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DARK_ANGEL Znajdź więcej post'ów przez  DARK_ANGEL Dodaj DARK_ANGEL do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DARK_ANGEL prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
capone
+SG+SkUbAnY

Angry spas

Co ty jakis niedorozwiniety jestes porownujesz sr8 takie jakie teraz jest a jest takie jak byc powinno bo ze snajperki na ogol jeden strzal wystarczy by zabic czlowieka tak jak to jest w zyciu naprawde , do spasa z bety 2.6 gdzie wystarczylo pierdziec dookola siebie nie celujac a i tak ze 3 osoby padaly sprubuj zabic kogos z sr8 a ze spasa i nie mow ze sr8 jest proste bo dla mnie w tym momencie to jestes lama ktora zabiera glos w sparawach o ktorych nie ma pojecia i pieprzy byle ******** dla samego faktu.
tyle

Old Post 16-02-2003 17:32
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil capone Kliknij tutaj by wysłać e-maila do capone Znajdź więcej post'ów przez  capone Dodaj capone do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać capone prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 13:08.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest OFF.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions