Re: mam do was wszystkich prosbe
quote: Napisane oryginalnie przez PangA
mam do was wszystkich prosbe @@ od*******cie sie juz!!!
Idzcie sie jebac ze szczurami i najebcie mi bany naco sie tylko da !! walicie mnie !! mam was jooz bo dziurki w doopie!!
Wiekszosc polskiej sceny UrT to banda debili !!! i tylko sie przemadzaja na serverach ze twooj klan jest taki i owaki !! a co to ***** ma do zeczy!!czy jestescie na prawde tacy pojebani i gracie tylko dla fragówi i dla tego aby pokazac jacy to wy jestescie dobrzy( a i tak lamami pozostaniecie )itp.. kazdy kto gra dla tych cech co tu wimienilem to jest najwieksza lama !!
np. dzisiaj waszka... ej panga caly twoojk kaln to sa lamy , panga idz stawaiaj loda monarowi(cl) itakie tram jeszcze powiedzonka .......
czy to nie jest po****** !! ale teraz jooz mam was w doopie!! ze mnie zabanoojecie za jakiegos nika ( to co mam sie powiesic) wystarczy ze zminie IP i nika i hooja bedziecie wiedzieli ze to ja !!
narqa!! bylo czasami milo ale jak wpadlo bydlo na server to jooz *****nia sie robila !! Do admimów !! i patrzcie co ludzie na serwach robia i pisza a nie tylko zobaczysz sobie w konsoli jakis glupi nik !! nawet niewiesz dlaczego ktos taki nik ma ( co sie ztalo i wogule...) i odrazu ban!!!!!!
Pomyslcie!!!!!!!!! zanim cos zrobicie i powiecie !!!!!!!
Tyle ***** tego *******enia !!!!!!
wolny kraj, nie odpowiada - nie graj. nikogo nie obchodza twoje wielkie zale. a co do "banda debili" to lepiej spojrz w lustro.