Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Off Topic > O niczym konkretnym w sumie > Lara zakonnica?
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
alienzero
KOSZ

Question Lara zakonnica?

otoz wrocilem wlasnie od babki... no i ona z dziadkiem troche starzy... jak to dziadkowie... no i kupili ''Niedziele''.. no wiece... pismo katolickie... ogolnie bzdury ale natknalem sie na recenzje filmu Lara Croft:Tomb Rider... no tego z Angelina... myslalem ze oni go objada ze jest do dupy tylko strzelaja i ogolnie chala... a oni nie dosc ze nic takiego to jeszcze pochwalili ze ona jest dobra bo ratuje swiat i wytrzymuje probe ducha bo nie uzywa machiny czasu, chociaz moglaby wskrzesic ojca i ogolnie film pokazuje ze czasem nie mozna manipulowac... no i do tego ratuje ten caly swiat kobieta ktora pomimo swojej agresywnosci ma wdziek... mi w kazdym razie kopara lekko opadla...

odwilz w Kosciele? moze jakis mlody recenzent? kleryk?
a moze Lara bedzie pierwsza cyber-zakonnica?

BTW:calkiem niezly jest OST Tomb Rider... pierwszy kawalek ''Elevation'' robione jest przy wspolpracy z U2 i jest genialny... tylko nazwa debilna... znaczy m.in. elewacja

a Angelina roxxx... tylko dialogi sa do kitu...

Edytowane przez [Kosz]Krowa dnia 07-07-1977 o godz. 07:07

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 21-08-2001 21:31
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil alienzero Kliknij tutaj by wysłać e-maila do alienzero Znajdź więcej post'ów przez  alienzero Dodaj alienzero do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać alienzero prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Yazoo
Master (Spawn)

coz na filmie nie bylem ale slyszalem ze kompletna chala (nie mam zamiaru go zobaczyc takze po obejzeniu trailera). ale co do recenzji w niedzieli...no no - niezle

Old Post 21-08-2001 21:47
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Yazoo Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Yazoo Znajdź więcej post'ów przez  Yazoo Dodaj Yazoo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Yazoo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
bLADE
Guest

nie widzialem TR, ale podobno kicz... U2 rox... ich teledysk jest zajeb1sty =>

Old Post 21-08-2001 23:15
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Xkill
Płatny Zabójca

Thumbs up

Angelina troche nie pasuje. Rhona byla lepsza. Ale jej juz chyba nie ma.

Old Post 21-08-2001 23:35
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Xkill Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Xkill Znajdź więcej post'ów przez  Xkill Dodaj Xkill do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Xkill prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Ex00
Pan Prezes :S

Co do filmu...

Nalezy sie nastawic na film akcji/przygodowy a nie jakies fabularne -=mega=- dzielo.

Old Post 22-08-2001 02:13
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Ex00 Znajdź więcej post'ów przez  Ex00 Dodaj Ex00 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Ex00 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Lucas
esports.pl

Re: Co do filmu...

Ja go najwyzej na divixie obejze....

Old Post 22-08-2001 10:21
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Lucas Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Lucas Znajdź więcej post'ów przez  Lucas Dodaj Lucas do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Lucas prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
OGO
niema mnie

Film raczej słaby jest. Taki jakiś "niedorobiony" i zbyt bajeczny, widać że do młodszej publiczności skierowany efekciarstwo, fabuła aby była. Ocena 4/10 bo ogólnie lubię Larę Croft =]

Old Post 22-08-2001 10:26
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil OGO Znajdź więcej post'ów przez  OGO Dodaj OGO do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
bLADE
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]OGO
...ogólnie lubię Larę Croft =]

za atrybuty to mozna nawet 5 dac =]... trailery mi sie jakies wydawaly efekciarskie... ale kurde zawsze tak jest... ksiazka potem filmy = kicz (wmiejszym, albo wiekszym stopiu, ale milczenie owieczek rox ! =]) to teraz gra potem film = kicz? oby to jest odsobiony przyglad i zaby jak zrobia Duke The Film nie otrzymamy Lary Croft w spodniach =]

Old Post 22-08-2001 11:22
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Onion

Cool

W roli Lary najlepsza byla Nel McAndrew(chociaz Rhona Mitra tez byla niczego sobie) A co do tej recenzji w niedzieli to moze z tej gazetki chca zrobic nowy magazyn o grach? Ale tak powaznie to mysle, ze nikt juz nie chce czytac tego pisemka i lapia sie ostatniej deski ratunku zeby zdobyc czytelnikoow

Old Post 22-08-2001 12:28
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Onion Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Onion Znajdź więcej post'ów przez  Onion Dodaj Onion do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Onion prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
giBBeR
dr. giBBeRs+eiN

Wink

W sumie to niemam ochoty go ogladać, niewiem czemu. Hmm, U2 fajne, ale wolę NIN'a. Utwór Deep jest fajny, a teledysk jeszcze lepszy.

Old Post 22-08-2001 12:29
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil giBBeR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do giBBeR Znajdź więcej post'ów przez  giBBeR Dodaj giBBeR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać giBBeR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MaslaV
koduję bezwzrokowo

Mi się zajebiście podobał trailer TR z muzą Prodigy, a cały film nie ukrywam niezbyt mi się podobał....

Old Post 04-09-2001 14:51
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MaslaV Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MaslaV Znajdź więcej post'ów przez  MaslaV Dodaj MaslaV do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MaslaV prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
S4i1or
Thorin Oakenshield

Czyli moje skromne zdanie na temat TR movie się sprawdza... Ja, mimo że nie widziałem filmu, uważam go za chałę... Wieżę Wam i brytyjskim recenzentom, także na film nie idę do kina. Chyba, że jakiś dobroduszny qmpel przyniesie mi na twardzielu

Old Post 05-09-2001 20:51
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil S4i1or Kliknij tutaj by wysłać e-maila do S4i1or Znajdź więcej post'ów przez  S4i1or Dodaj S4i1or do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać S4i1or prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

Talking

A ja wlasnie obgladnalem TR z twardziela i stwierdzam ze w filmie all jest good.

Jest tylko jedno ale............scenariusz jest *****owy

Old Post 05-09-2001 21:33
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Shooler Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Shooler Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Shooler Dodaj [FPP]Shooler do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Shooler prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
CE3RDE
Just do it.

Re: Lara zakonnica?

quote:
Napisane oryginalnie przez 1_Al!EN_0
otoz wrocilem wlasnie od babki... no i ona z dziadkiem troche starzy... jak to dziadkowie... no i kupili ''Niedziele''.. no wiece... pismo katolickie... ogolnie bzdury ale natknalem sie na recenzje filmu Lara Croft:Tomb Rider... no tego z Angelina... myslalem ze oni go objada ze jest do dupy tylko strzelaja i ogolnie chala... a oni nie dosc ze nic takiego to jeszcze pochwalili ze ona jest dobra bo ratuje swiat i wytrzymuje probe ducha bo nie uzywa machiny czasu, chociaz moglaby wskrzesic ojca i ogolnie film pokazuje ze czasem nie mozna manipulowac... no i do tego ratuje ten caly swiat kobieta ktora pomimo swojej agresywnosci ma wdziek... mi w kazdym razie kopara lekko opadla...

a Angelina roxxx... tylko dialogi sa do kitu...

eee...a moze kosciol sponsorowal ten film?

swoja droga musze obejrzec go...

"Jak tu żyć w mieście, które jest z tego znane, że wszystko, co się dzieje z góry jest ukartowane Tam, gdzie dominują poszlaki, a nie fakty i żeby coś osiągnąć ***** musisz mieć kontakty. Prawdziwe życie bez imaginacji, koniec bredni, chleb powszedni, bogaci biedni -tak było, będzie, musi być- umiesz z tym żyć?" WWO

Old Post 06-09-2001 13:46
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil CE3RDE Kliknij tutaj by wysłać e-maila do CE3RDE Znajdź więcej post'ów przez  CE3RDE Dodaj CE3RDE do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać CE3RDE prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Onion

Cool

G.... mnie obchodzi kto ten film sponsorowal!!!! Uwazam ze scenariusz mooglby byc bardziej ambitny!!!!!!!!! Indiana Jones byl 100 razy lepszy!!!!!

Old Post 06-09-2001 16:38
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Onion Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Onion Znajdź więcej post'ów przez  Onion Dodaj Onion do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Onion prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

Wink

Onion - to mowisz ze bardziej ci sie podobal Indiana od Lary ???

Old Post 06-09-2001 17:12
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Shooler Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Shooler Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Shooler Dodaj [FPP]Shooler do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Shooler prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
bLADE
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez Shooler
Onion - to mowisz ze bardziej ci sie podobal Indiana od Lary ???

bywa... tacy ludzie tyz maja prawo do zycia =]

Old Post 06-09-2001 19:21
KACOREK
Rąbnienty uczeń

Red face

Ja nie byłem na filmie ale za to kumpel mi powiedział że jak był na nim to po prostu zasnął:sleepy:

Old Post 13-09-2001 13:55
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil KACOREK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do KACOREK Znajdź więcej post'ów przez  KACOREK Dodaj KACOREK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać KACOREK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
KACOREK
Rąbnienty uczeń

Unhappy

sorry ale jestem tu nowy i nie wiem jak się robi uśmieszki.........czy ktoś mogłby mi to objaśnić???????

Old Post 13-09-2001 13:58
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil KACOREK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do KACOREK Znajdź więcej post'ów przez  KACOREK Dodaj KACOREK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać KACOREK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
OGO
niema mnie

quote:
Napisane oryginalnie przez KACOREK
sorry ale jestem tu nowy i nie wiem jak się robi uśmieszki.........czy ktoś mogłby mi to objaśnić???????

http://board.fpp.pl/misc.php?s=&action=showsmilies <-tutaj masz dokładnie opisane.

Takie pytania zadawaj na prv, do moderatora jakiegoś z chęcią Ci on odpowie, a nie na boardzie w jakiś topicach, po pierwsze śmiecisz po drugie może to być niezauważone. I jeszcze może się Tobie za to sięgnąć.

Old Post 13-09-2001 14:08
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil OGO Znajdź więcej post'ów przez  OGO Dodaj OGO do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
S4i1or
Thorin Oakenshield

Poczytaj tu

Old Post 13-09-2001 14:08
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil S4i1or Kliknij tutaj by wysłać e-maila do S4i1or Znajdź więcej post'ów przez  S4i1or Dodaj S4i1or do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać S4i1or prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
alienzero
KOSZ

Talking

no wiec tam na dole jest link usmieszki i wszystko jest wyjasnione... musisz usmieszkowe dwukropki odzielic spacjami od wyrazu przed i po usmieszku...

o tak: wyraz :buzia: wyraz...
i tyle...

Old Post 13-09-2001 14:15
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil alienzero Kliknij tutaj by wysłać e-maila do alienzero Znajdź więcej post'ów przez  alienzero Dodaj alienzero do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać alienzero prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
alienzero
KOSZ

Talking

s4ilor mnie ubiegl, nie ma jak modem

Old Post 13-09-2001 14:26
yoshi.thod
Guest

Cool kicz nei kicz cza obaczyć

hehe z tym T-Raiderem jest u mnie tak jak i z Wiedźminiem kicz nie kicz i tak pójdęna to do kina na TR żeby zobaczyć Angelinę w akcji a na wiedźmina żeby pośmiać z niespójności z 5ięcioksiągiem (pozatym "ich" geralt znaczy się Zebrowski nawet niepodobny do tadeusza ale moim zdaniem powinien byc troshq starszy i siwom brode miec znaczy bialom a nie czarnou!!!)

Old Post 14-09-2001 20:33
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 01:51.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions