Co jest? Teraz dopiero zaczely sie ciekawe gry a tu cisza. To ze wszyscy polacy sa obecnie w lb jeszcze nie przekresla ich szans. Co prawda matrox(2) odpadl ale tego nalezalo sie spodziewac gdyz z tego co wiem wogole sie do tego turnieju nie przygotowywal i gral tam tylko 4fun. Natomiast zoom radzi sobie naprawde dobrze, nie mowiac juz o messie ktory mam nadzieje skonczy turniej w pierwszej trojce.
Trzeba tez zauwazyc ze cpma zyskalo duza popularnosc na swiecie i gracze zrobili duze postepy tak ze niestety nie stanowimy juz scislej swiatowej czolowki . Owszem mamy kilku naprawde dobrych graczy ale to juz nie jest to co kiedys, sadze ze brakuje im ogrania z grajacymi co tu ukrywac madrzej graczami z zachodu. Dlatego min. nie rozumiem znacznego wzrostu popularnosci vq3 w Polsce. Moze mi to ktos wytlumaczy bo nie moge znalezc zadnego logicznego powodu. IMHO za pozno na nadrabianie zaleglosci (tak uwazam ze w vq3 mamy spore zaleglosci) a lepiej skupic sie na tym w czym jestesmy/bylismy dobrzy i czekac na to co nieuchronne (czyt. znudzenie vq3 i powszechna akceptacja pm jako jedynej drogi rozwoju).
eh tego sie nikt nie spodziewal, toxer vs impulse w finale wb wszyscy stawiali na rata. Szkoda tez ze dwaj pozostali polscy gracze beda musieli sie wyeliminowac (jezeli zoom pokona sona - bo imo wlasnie z nim przyjdzie mu grac).
btw: http://www.challenge-tv.com/index.p...&demo=19104 jestem ciekaw jakie jest wasze zdanie na ten temat.
Jeśli prawych i umiejętnych nie będzie się wyróżniać, Ludzie zaprzestaną rywalizacji; Jeśli trudne do osiągnięcia dobra nie będą celem dążeń, Ludzie przestaną być rabusiami i bandytami; Jeśli rzeczy budzące pragnienia pozostaną w ukryciu, Znikną również zaciemnienia ludzkich umysłów.
Istota Drogi nie jest określona: Chociaż istnieją nazwy, głęboka treść słów Pozostaje nieuchwytna.
Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane
|