quote: Napisane oryginalnie przez -OguR-
heh Klausik robi się ekipa a oto co dotsałem na GG ...
LDZ Kowal (21:11)
hi, otoz pojawil sie pomysl na stworzenie klanu zlozonego z najlepszych, dojrzalych i majacych czas graczy polskich, dzieki doswiadczeniu z NC i OC bede wstanie ( z wasza pomoca) przygotowac ten klan do przyszlych OC, jedyna recepta na to sa czeste PCW, bedac w tym klanie nie musicie spedzac wielu godzin grajac na serwerach publicznych, jest jeden prosty warunek, kazdy tydzien wyznaczac dni i godziny na pcw i bezwzglednie na nie przychodzic bez olewania i wymowek( wszytko musi byc uzgodnione wczesniej na spotkaniach organizacyjnych na ircu..... ), 4-5 pcw w tygodniu to minimum jakie musi kazdy zagrac( pcw mzoe byc wiecej ale wy w tylu musicie wziasc udzial, poniewaz osob w klanie powinno byc kolo 10, beda robione statystyki dzieki ktorym beda wyznaczane osoby na oficjalne spotkania), organizacja pcw zajmowac sie bede ja i hefalump, o nic sie nei martwicie tylko gracie.
Regularne i czeste pcw z najlepszymi klanami w rownym skladzie zrobia z nas prawdziwy klan na miare 1 dywizji w przyszlych OC na CB, jesli interesuje cie to przyjdz na kanal irca #nowy-klan w srode (14.05.03) o godzinie 22:00, to ebdzie peirwsze spotkanie organizacyjne po ktorym wyznaczymy dni peirwszych meczy, nazwe klanu i kilka innych mniej istotnych rzeczy , NIEZMARNUJ SZANSY GRAJ Z NAJLEPSZYMI
:> niewiem jak grasz ale jak jest tutaj ktoś b dobrym playerem i potrafi swieteni grać z najlepszymi... i masz czas niech wejdzie na Irca o tej porze .. itp
irc mam zkopany chyba ze mi pomozesz go naprawic to wtedy wejde a jak by co to moge ci pare kulek w łep władowac na 1v1