no nie moge chodzi mi o to z tym "za darmo" ze troche przegina. Majes czego ty oczekujesz ze damy ci flote bo robisz stronke , ze nam jakąś łaske robisz czy cos ? no sorry moze to zabrzmieć jakbym "nie szanował" twojej pracy no ale cotam. Myslałem ze robienie stronki nalerzy do przyjemnosci zwłaszcza ze będzie ja oglądało duzo ludzi itd , myslałem ze robisz to dla tej niby naszej sceny grrrr a tu wychodiz na to ze scene masz w dupie i czerpałbyś lepiej jakies kozyści majatkowe niz cieszył sie ze zrobiłes to ty ,a nie ktoś inny. nie lubie takich osób , cwaniaków i tych co sie uwarzaja za nei wiadomo kogo , jestes jakims tam adminem ale co z tego , stronke mógłby ktos inny zrobic nie wiem kto ale ktośby sie zawsze znalazł wystarczyłoby poszukać. Ty forever mówisz ze "za darmo" zgineło a ja mówie ze teraz nikt nei czerpie przyjemnosci zczegoś robienia tylko liczy na zysk. A mówią ludizze ze nie lubią komercji właśnei tak sie zaczyna komercja. A później co zrobicie ? servery na "sms" ? hmm ? zarazktos powie ze powiniśmy wielbić Aminów serverów UrT bo przeciez oni płaca za łacze , oddaja maszynke itd i nic z tego nie mają LOL. Nie wiem ja sie staram załatwiać jakiś server czy cos to mam czerpać jakeiś zyski ? ja sie ciesze ze ktos np. na nim bedzie grał ze będzie miał dobre pingi ze będize w jakiś sposób popularny i nie mam jakichs myśli zeby czerpać cos z tego. eh szkoda gadać w polsce zaczyna sie robić jak w ameryce , trzeba bedzie walczyc o każdy grosz niedługo sie zczna jakieś rozprawy w sadzie za 1.000.000 $ odszkodowań bo ma raka płuc itd lol.
ps. jak chcecie cos robić to sie zastanówcie czy to dla własnej satysfakcji czy z przymusy bo jak z jakiegoś przymusu bo ja musze to dajcie sobiesiana :/ Majes jak sie zacos wziełeś i sie tego podjełes to zrób to ... a nie zciemniasz ze czas ze za darmo.Ci co potrafia myśleć wiedza ze wkłądasz w to troche pracy itd ale nie musisz tego tak wypominac , a zrezta **** mnie obchodiz kiedy te nowe ut.pl bedzie tylko gorzej z tym ze nitk teraz nie zrobi na tym co jest bo wszyscy czekają na nowe i dopiero na nowym ut.pl maja sie wziąsc do pracy ...