Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Counter-Strike > Dworcowa net cafe i smieszne zasady
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
DIoDA
Combat (Death Knight)

Dworcowa net cafe i smieszne zasady

EJ.. co sie z tym csem dzieje... nie gralem jakis czas i doszlo do smiesznego wg mnie myku... Tak wiec... jak ct zabije terrora.. bo wyleci na 3 na raz.. to sie nazywa "rush".. nie wazne ze minelo juz 1.5 min rundy... i ze ct moze sie znudzic siedzeniem i czekaniem na wystraszonych terrorow... dzis siedzialem sobie na dworcowa net cafe... (widac ze jacys zakompleksieni gracze z dworca) no i na dust 2 za przejscie przez brame.. dostalem bana ... czemu? bo adminek... nie pamietam nicka.. dostal w pupe.. smieszne.. naprawde...

Tutaj taka rada dla ownerow serwow... selekcjonujcie sobie jakos grono adminow...oczywiscie jezeli chcecie zeby grali na nim gracze... a nie *******y, dla ktorych smierc wiaze sie z nadmiernymi emocjami i roznego rodzaju ekscesami.

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 18-04-2003 17:41
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DIoDA Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DIoDA Znajdź więcej post'ów przez  DIoDA Dodaj DIoDA do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
fr3zzer
WiCkEd KiLlAh ClOwN

Re: Dworcowa net cafe i smieszne zasady

1 slowo: polska.

GG 1090334

Old Post 18-04-2003 17:50
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil fr3zzer Kliknij tutaj by wysłać e-maila do fr3zzer Znajdź więcej post'ów przez  fr3zzer Dodaj fr3zzer do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać fr3zzer prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Major Kiper DN
[COW]maYor

Re: Dworcowa net cafe i smieszne zasady

quote:
Napisane oryginalnie przez DIoDA
EJ.. co sie z tym csem dzieje... nie gralem jakis czas i doszlo do smiesznego wg mnie myku... Tak wiec... jak ct zabije terrora.. bo wyleci na 3 na raz.. to sie nazywa "rush".. nie wazne ze minelo juz 1.5 min rundy... i ze ct moze sie znudzic siedzeniem i czekaniem na wystraszonych terrorow... dzis siedzialem sobie na dworcowa net cafe... (widac ze jacys zakompleksieni gracze z dworca) no i na dust 2 za przejscie przez brame.. dostalem bana ... czemu? bo adminek... nie pamietam nicka.. dostal w pupe.. smieszne.. naprawde...

Tutaj taka rada dla ownerow serwow... selekcjonujcie sobie jakos grono adminow...oczywiscie jezeli chcecie zeby grali na nim gracze... a nie *******y, dla ktorych smierc wiaze sie z nadmiernymi emocjami i roznego rodzaju ekscesami.

Moze grales na serwerze typu RIZNet, Topgun etc.
Tam sa takie zasady
Ja raz chcialem wejsc na podobny serwer ale ladmin mnie od razu wywalil (z napisem "*********** Zakompleksiony *******cu Konia")

Wymiary listka papieru toaletowego REGINA: 12,3 cm x 9,7 cm

Old Post 18-04-2003 21:12
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Major Kiper DN Znajdź więcej post'ów przez  Major Kiper DN Dodaj Major Kiper DN do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Major Kiper DN prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Emzor
cs.fpp.pl
cs.fpp.pl

jakby to moj kumpel powiedzial: takie czasy...
no i fr3zzer ma racje: polska.

Old Post 18-04-2003 21:16
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Emzor Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Emzor Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Emzor Dodaj [FPP]Emzor do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Emzor prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Kaczor_666
Skilled (Knight)

Talking lol

Wiecie zapraszm na serwer net.house (80.48.242.180). Zawsze ktoś gra i jest porządek a jak by którys admin kickował za takie rzeczy to do mnie i z nim pogadam . Poza tym to jest Gra 4 Dun a nie Gra 4 Admin Satats. Niedługo będą komendy typu /admins15

Old Post 18-04-2003 23:08
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Kaczor_666 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Kaczor_666 Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Kaczor_666 Dodaj [FPP]Kaczor_666 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Kaczor_666 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AlieneK
KOSZ

@ do headadmina a nie na boarda.....jeszcze zebys xywe tego admina znał :/

Old Post 19-04-2003 12:04
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AlieneK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AlieneK Znajdź więcej post'ów przez  AlieneK Dodaj AlieneK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AlieneK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
c35
old FPP.pl member

Re: Re: Dworcowa net cafe i smieszne zasady

quote:
Napisane oryginalnie przez fr3zzer
1 slowo: polska.

popieram cie w 100% .. tez zawsze tak mowie.. nie ma co ukrywac - polska to po****** kraj, w ktorym jest w ch*! n00bow, chamstwa i slabe łącza

Old Post 20-04-2003 17:48
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil c35 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do c35 Znajdź więcej post'ów przez  c35 Dodaj c35 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać c35 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
SakiS
Combat (Death Knight)

hehee net house jest the best tez polecam bo gralem jest jescze 2 serwer nethouse poligon to serwerek do klanówek mozna rezerwowac tez nie ma lagów

Old Post 20-04-2003 20:52
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil SakiS Kliknij tutaj by wysłać e-maila do SakiS Znajdź więcej post'ów przez  SakiS Dodaj SakiS do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać SakiS prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
e@gle
[ Laz0tH ]

Chciałem sprawdzić czy na Dworcowej jest naprawde tak beznadziejnie i stwierdziłem, że to prawda. Najbardziej zmieszało mnie to że jakiś j****y admin sobie w kule leciał, co zginął to res, ale to nie było najgorsze. W zależności od wyboru admina czyli do jakiej drużyny szedł obowiązywały różne reguły np. admin w terro ct nawet podejść do bramy na aztecu nie może bo odrazu kick, a jak grał w ct to sobie rashował i dawał kicki za strzelanie z awmy na moście. Poprostu cyrk.

Old Post 22-04-2003 18:32
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil e@gle Kliknij tutaj by wysłać e-maila do e@gle Znajdź więcej post'ów przez  e@gle Dodaj e@gle do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać e@gle prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
run
Guest

Hmm..

Grałem duzo razy na dworcowje fakt admini są niedoje.....
wiesz taka rada do ciebie widziałeś jak jest nie podobało ci sie to opisałeś na boardzie i tyle możesz zrobić
admin i grają z caffe a headadmin ci nie pomoże więc jedyne wyjście to nie wchodz tam więcej

Old Post 23-04-2003 09:22
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
SakiS
Combat (Death Knight)

to jacys nie normalni ci admini ja bym nie chodzil do takiej cafe :/

Old Post 23-04-2003 14:15
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil SakiS Kliknij tutaj by wysłać e-maila do SakiS Znajdź więcej post'ów przez  SakiS Dodaj SakiS do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać SakiS prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[SPECNAZ]Smirnoff
specnaz dwa !

na ffa (free for all >> tłumaczenie dla noobs [nowych]) moim zdaniem powinno byc wszystko dozwolone. Przeciez na klanówce (gdzie sie gra prawdziwego CS'a) tez np. Ct moze zaatakowac na poczatku rundy (tzw. rush) a nie kampic na bs-ach caly czas.

Atak tez jest forma obrony i niewidze przeciwwskazan dlaczego nie zaatakowac np. na Aztecu przez brame jako CT kampiacych Terro z awm...

...no ale na wladze nie poradze, jak na serwie obowiazuje zasada pseudo team-work polegajaca na:

- kampieniu na Bs-ach przez cala runde na mapach de_ w CT i nie kampienie jako T czyli - podkladanie bomby w ciagu pierwszej minuty bo inaczej kick lub ban (gdy runda trwa 3 albo 4 min)

- pilnowaniu zakladników przez Terro (najlepeij siedziec all w domku na Italce ) a Ct musi w ciagu pierwszej minuty (nie daj boze jak admin zginie wczesniej i jest w druzynie przeciwnej) ich uratowac...

....to takie zachowanie mnie po prostu ***wia, ale jak pingi dobre to niestety trzeba sie przystosować.

uff , sie rozpisalem, ale takie zasady udawanego team play'a sa po prostu żenujace tak samo jak admini je wprowadzajacy i egzekwujacy.

the end.

Old Post 23-04-2003 16:58
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [SPECNAZ]Smirnoff Znajdź więcej post'ów przez  [SPECNAZ]Smirnoff Dodaj [SPECNAZ]Smirnoff do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [SPECNAZ]Smirnoff prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
SakiS
Combat (Death Knight)

smirnoff ma racje hehe acha i ten opis jest na czasie ciekawe jak teraz arcy poradza sobie z spec.ster hehe

Old Post 23-04-2003 17:53
mAJKiEL
Elite (Fiend)

o boze to normalne po co wielki topic na takie *******y... to sie zdaza codziennie 100tka osob w Polsce a powiem szczerze sam czasem jak jestem wkurw... to sobie bana lubie dac..

Old Post 27-04-2003 02:09
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil mAJKiEL Kliknij tutaj by wysłać e-maila do mAJKiEL Znajdź więcej post'ów przez  mAJKiEL Dodaj mAJKiEL do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać mAJKiEL prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
lewy.
Guest

Talking wiem

Napisane oryginalnie przez DIoDA

-------------------------

DAm ci dobrą rade nie graj tam i jush też tam grałem i po 1 mapie wyzywali mnie od czita . juah nie wspomnie ze jak powiesz nie raszować to cie ..............

Old Post 17-06-2003 09:52
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Pilsener
Training (Enforcer)

Zasady kontra Skill

Jestem co prawda amatorem jeśli chodzi o CS'a, ale magistra z zarządzania mam, hehe

Wg mnie serwy FFA można podzielić na kilka grup: (mecze to wg. mnie temat prosty)

1. Preferujące walkę pozycyjną:

- ct nie wolno nawet kichnąć w stronę respa terro
- terro kręcą się, kampią, kombinują ale i tak za chiny ludowe nie potrafią wyprowadzić ataku, z tej prostej przyczyny, że nikt nie chce iść pierwszy.
- idealne warunki dla statystów i anty-teamowców
- za poprowadzenie raszu i wystawienie dwóch CT zarobiłem "co za lama" od kolegów statystów z teamu

2. Preferujące walkę czysto teamową:

- zazwyczaj terro ma 0-1 minut na wyprowadzenie ataku
- drużyna atakująca MUSI współpracować, bronić tyłów itp., tak samo CT.
- samotnym statystom u terro grożą kiki (w dobrym stylu jest, kiedy admin prowadzi atak)
- jeśli terro szybko nie zdobędą BS'a, zostaną zaatakowani od tyłu, co znacznie podnosi grywalność
- walka jest o wiele ciekawsza, dynamiczna i obfituje w ładne akcje obu stron, taktyka zmienia się co rundę
- w dobrym tonie jest pochwalić opsów za ładny atak/obronę

3. Bez zasad: (nie warto sugerować się opisem serwa)

- strzelają ku.. i ch.. zamiast kulami
- admin ustala sobie zasady wg jego widzimisię (jeśli wogóle jest)
- każdy biega za fragami, bomba najczęściej zostaje na respie
- najczęściej zostaje 2-3 typów i się gonią do końca rundy
- wciąż ten sam scenariusz, aż do znudzenia...

Na koniec dodam, że wolę nawet najbardziej śmieszne zasady niż ich brak....
Zresztą sami oceńcie, musiałem się podzieliś tylko swoimi spostrzeżeniami (pewnie marudze, heh)

Old Post 07-07-2003 09:22
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Pilsener Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Pilsener Znajdź więcej post'ów przez  Pilsener Dodaj Pilsener do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Pilsener prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 18:25.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions