Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Counter-Strike > [SPEC] Poszukuje chętnych do klanu
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Squall
[SPEC]Squall

[SPEC] Poszukuje chętnych do klanu

Poszukuję się jednej osoby do SPEC, więcej informacji o samym klanie pod adresami: www.spec.intertop.pl, www.sogamed.com/clan.php?id=10615 oraz www.clanbase.com/claninfo.php?cid=214947. Od chwili, gdy w składzie znajdzie się odpowiednia ilość osób gotowych do gry, będą odbywały się regularne spotkania i treningi, nawet po kilka razy w ciągu dnia. Do niedawna mieliśmy również własny serwer na Węgrzech, z bardzo dobrym łączem i pingami z Polski, oczywiście przeznaczony do grania w tamtejszym ladderze CB (choć nie tylko). W tej chwili również z serwerem do gry nie będzie problemu. Po krótce przedstawię najważniejsze wymagania...

• szeroko pojęte doświadczenie w grze drużynowej
  • dyscyplina i kultura osobista
  • umiejętność posługiwania się poprawnym językiem polskim (wszelkim dysmózgom itp. z góry dziękujemy... )
  • łącze stałe w domu
  • chęć własnego rozwoju oraz zdobywania nowych umiejętności
Zgłoszenia do mnie na GG (1434783) ew. IRC (#spec @ QuakeNet), poprzedzone mailem na adres [email protected] z danymi kandydata.

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 26-06-2003 11:07
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Squall Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Squall Znajdź więcej post'ów przez  Squall Dodaj Squall do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Squall prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
pumek
Guest

Hehehe... ja kiedyś chciałem do tego klanu... była fajna rozmowa dotycząca MÓZGU!!! I mnie nie przyjeli...

Old Post 27-06-2003 10:46
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
mAJKiEL
Elite (Fiend)

pelps0rs

Old Post 05-07-2003 15:48
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil mAJKiEL Kliknij tutaj by wysłać e-maila do mAJKiEL Znajdź więcej post'ów przez  mAJKiEL Dodaj mAJKiEL do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać mAJKiEL prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Squall
[SPEC]Squall

Mógłbyś rozwinąć myśl?

Old Post 06-07-2003 20:08
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Squall Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Squall Znajdź więcej post'ów przez  Squall Dodaj Squall do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Squall prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
lewy.
Guest

hmmm

chce wiedzieć jedno czy to jest nowy klan bo w cb nie macie rzadnych meczy .I kiedy macie treningi

Ja grałem w klanie Gr który miał sie połończyć z celą ( nie patrz na 2v2 w klanie Gr bo to ....) To jak co to pisz 3913401 albo ja sie odezwe

Old Post 08-07-2003 13:22
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Squall
[SPEC]Squall

Wymagany jest mózg... A stare mecze CB można obejrzeć w zupełnie logiczny sposób .

Old Post 08-07-2003 15:24
lewy.
Guest

Ja posiadam troche inteligenci to jak ..

Old Post 09-07-2003 10:37
Rododendron
Skilled (Knight)

Odnosnie Pana Squalla... Nie wiem ile lat ma ten człowiek ale zachowuje sie jak mały zbesztany dzidziuś. Nie wiem co mnie podkusiło żeby się do niego odezwać ale popełniłem ten błąd... Wysłałem swoje dane na jego meila, odezwałem się na gadu i po pierwszym zdaniu przywitania, w którym notabene zadałem jeszcze pytanie czy w dalszym ciągu poszukuje chętnych do klanu usłyszałem: tak ale potrzebny jest mózg...
Naprawde nie chciałbym tego komentować ale troszke mnie wqr... a może nawet nie troche. Rece mi sie trzęsą ze zdenerwowania i chętnie bym mu za przeproszeniem "sklepał morde" ale mam lepszy pomysł: drogi Panie Squallu o jak się okazuje bardzo malutkim MÓZGU czy nie zechciałby Pan zmierzyć się z kimś kto wg. twojego mniemania mózgu nie posiada? Proponuję 1vs1 na jakims aimie a jeśli to Panu nie odpowiada to możemy zagrać 5vs5, 4vs4, 3vs3 jak Pan szanowny sobie życzy.

Ps. I naucz się kultury...

Old Post 16-07-2003 19:34
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Rododendron Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Rododendron Znajdź więcej post'ów przez  Rododendron Dodaj Rododendron do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Rododendron prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Squall
[SPEC]Squall

Nie widzę potrzeby udowadniania swoich umiejętności. Poza tym nigdy i nigdzie nie napisałem, że umiem grać lepiej od Ciebie.

Old Post 16-07-2003 23:28
Rododendron
Skilled (Knight)

To powiedz mi proszę dlaczego nie znając mnie, nie zamieniwszy ze mną nawet zdania odpowiadasz mi w ten sposób. Dzisiaj już się wyluzowałem ale wczoraj tak mnie wqr... że o jezu. Naprawde za dużo mam lat żeby mnie jakiś szczyl (albo nie szczyl nie wiem ile masz lat obrażał bez powodu...
POWODZENIA W CB KLANIE [SPEC]
AHA PO WCZORAJSZEJ ROZMOWIE ŻYCZE WAM POWODZENIA W CB GDY JUŻ SKOMPLETUJESZ TEN SKŁAD ALE Z TWOIM PODEJŚCIEM SZCZERZE W TO WĄTPIE...
Ale gdyby jednak wam się udało postaram się skopać wam tyłki pare razy z kolegami
Narka WYBACZAM CI

I jeszcze jedno: ja nie napisałem że ty napisałeś że grasz lepiej ode mnie tylko chciałem się na tobie troszaczke wyżyć za to chamstwo
I powiedz mi prosze co ty sobie ubzdurałeś z tym mózgiem? Wydaje ci się że kim jesteś?

Old Post 17-07-2003 08:02
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Rododendron Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Rododendron Znajdź więcej post'ów przez  Rododendron Dodaj Rododendron do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Rododendron prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
lewy.
Guest

hmm całkiem ale mózg musisz posiadać w c-s po to rzeby nie maścić jakiś akci i nie zabijał swoich bo Ci się pomyliło : D

Old Post 18-07-2003 12:17
Rododendron
Skilled (Knight)

Zrozumiałbym gdyby Squall uznał że nie nadaję się do jego klanu po rozmowie ze mną, jednak wydaje mi się, że ocenianie kogoś nieznajomego na wstępie rozmowy nawet nie wiem po czym (po sposobie przywitania czy jak? ) jest lekko dziecinne.
No to tyle... zamykam ten temat

Ps. Squall jak ci idzie zbieranie klanu? Pewnie ciężko bo do tego potrzebny jest mózg!!!

Old Post 18-07-2003 13:01
KLAUSIK
Combat (Death Knight)

Exclamation

kto chyba skasował moj post :|

Old Post 18-07-2003 15:40
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil KLAUSIK Znajdź więcej post'ów przez  KLAUSIK Dodaj KLAUSIK do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Rolin
here to stay

Lightbulb Mozgi mozgi mozgi...

A moze squall sprzedaje organy na nielegalu i po to mu te mozgi?

Takie male sprostowanko: SPECek we wrzesniu bedzie mial juz 3 swieczki na torcie, wiec to nie jest nowy klan . Niestety od dluzszczego czasu nie jest aktywny i dlatego niektorym wydaje sie, ze to nowy klan. Ale taka juz polityka naszego nowego dyktatorka, sprzedaje mozgi, podbija estonie i w ogole caly wschod ... graczy nie ma czyli nie ma kto(co) grac .

btw: Squall bedzie fajno jak mi dasz wkoncu dostep do forum klanu.

Old Post 18-07-2003 18:49
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Rolin Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Rolin Znajdź więcej post'ów przez  Rolin Dodaj Rolin do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Rolin prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 00:35.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions