Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Quake III Arena > UPS na cos1_beta7a
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
ShreQ
Ik@r #2822

Talking UPS na cos1_beta7a

Na boardzie teraz coraz częściej wieje nudą, a ja wpadłem na pomysł jak to zmienić i przy okazji się dobrze bawić, mam przynajmniej taką nadzieję. Chciałem ogłosić konkurs, którego celem jest sprawdzenie ile boardowicze wyciągną ups na mapie cos1_beta7a. Rekordu nie znam ale może akurat ktoś z was go osiągnie :p

ZASADY:
1. W całej zabawie będą nam potrzebne dwa mody: CPMA 1.1 i OSP 1.03a
2. Będą dwie tzw. ligi, jedna CPMA, a druga vQ3
3. Demka z vQ3 muszą być nagrane na OSP 1.03a z zavotowanym promode 0 i pmove 0 (votowanie musi być jawne, czyli widoczne na demie)
3. Zmagania będą toczyć się na bierzni (obojętne czy niebieska czy czerwona)
4. Zabrania się używać rocket jumpów, używamy tylko "czystego" strefowania
5. Jeśli natomiast chcemy nagrać demko na CPMA 1.1 to nie należy już nieczego votować, mozna odrazu przystąpić do nagrywania dema
6. Areną naszych zmagań jest mapa cos1_beta7a, którą mozna znaleźć na: www.clanterminators.prv.pl lub http://q3arena.gry.wp.pl/defrag/ (w dziale mapy/trickz)
7. Zamieszczając dema proszę napisać czy jest na vq3 czy na CPMA (wiem, że to widać podczas odtwarzania demka ale mimo to bardzo proszę o zamieszczanie opisu)

To chyba tyle pozostaje mi życzyć wszystkim dobrej zabawy i jak najwięcej ups na liczniku

My stock Alfa Romeo 145 *sports suspension *TSW HockenHeim R wheel range *Dunlop SP Sport 2020E 195/50R15 tyres *Zender BodyKit

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 18-08-2003 12:31
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ShreQ Kliknij tutaj by wysłać e-maila do ShreQ Znajdź więcej post'ów przez  ShreQ Dodaj ShreQ do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ShreQ prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ShreQ
Ik@r #2822

Ustalę jako pierwszy poprzeczkę
Demko jest na vQ3, wykręciłem na nim 2211ups. Widać na nim także jak powinno wyglądać jawne votowanie.
Jeśli chodzi natomiast o CPMA to poprzeczkę do ustalenia pozostawiam wam

My stock Alfa Romeo 145 *sports suspension *TSW HockenHeim R wheel range *Dunlop SP Sport 2020E 195/50R15 tyres *Zender BodyKit

Old Post 18-08-2003 12:38
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ShreQ Kliknij tutaj by wysłać e-maila do ShreQ Znajdź więcej post'ów przez  ShreQ Dodaj ShreQ do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ShreQ prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[org]^M^
Training (Enforcer)

quote:
1. W całej zabawie będą nam potrzebne dwa mody: CPMA 1.1 i OSP 1.03a

Nie lepiej Defraga 1.9 zassac i miec z glowy ten punkt + 5 i widoczne votowanie? =o
Wtedy podczas ogladania dema /configstrings i widac jak na dloni wszystkie ustawienia =p...

Lapcie linki :asd
Defrag 1.9
cos1_beta7a

Co do dema to sie nie wypowiadam, bo juz mi przeszlo strafowanie 'na chama' pod wszelkimi postaciami :asd... dodam tylko, ze mogles wlaczyc g_synch, bo tnie jak cholera >=p.

Old Post 23-08-2003 14:48
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [org]^M^ Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [org]^M^ Znajdź więcej post'ów przez  [org]^M^ Dodaj [org]^M^ do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [org]^M^ prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ShreQ
Ik@r #2822

^M^ daj tu jakieś swoje demko jak strefujesz . Ja jestem lamerem w strefowaniu, chciałem tylko zabaczyć ile możmy(boardowicze) wydrzeć na tej mapie ale widocznie nikogo o już nie bawi

Old Post 23-08-2003 16:38
[FPP]Lipas
I'm a l33t Mover :)

quote:
Napisane oryginalnie przez ShreQ
[...] chciałem tylko zabaczyć ile możmy(boardowicze) wydrzeć na tej mapie ale widocznie nikogo o już nie bawi

Moj topik o Trickach tez juz nie zyje ;/

chyba, ze go zaraz odgrzeje :>

'Uśmiechnij się, właśnie jesteś w ukrytym KillFile...'

[L]ipas | GG: 917123

Old Post 24-08-2003 09:41
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Lipas Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Lipas Dodaj [FPP]Lipas do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Lipas prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ShreQ
Ik@r #2822

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Lipas
Moj topik o Trickach tez juz nie zyje ;/

chyba, ze go zaraz odgrzeje :>

Pewnie dlatego, że trcki na tych standardowych mapach już zostały wyczerpane. Można popróbować zrobić coś na custom mapach tylko wątpię żeby pojawiły się tricki, które mogę przydać się podczas normalnej gry bo mało kto gra na takich mapach

Old Post 24-08-2003 14:30
[org]^M^
Training (Enforcer)

quote:
Napisane oryginalnie przez ShreQ
Pewnie dlatego, że trcki na tych standardowych mapach już zostały wyczerpane. Można popróbować zrobić coś na custom mapach tylko wątpię żeby pojawiły się tricki, które mogę przydać się podczas normalnej gry bo mało kto gra na takich mapach

Tricki, ktore moga sie przydac podczas walki? Heh... trzeba sie najpierw zastanowic po co sie zaklada topic - czy ma to byc w/w cel, czy tez po prostu pokazanie swoich umiejetnosci trickjumpingu. Bo trickjumping to wlasnie (co niektorzy uwazaja za bezsensowne latania po mapie) skakanie na kwadracie i pokazywanie roznych ewolucji (hehe, ale streszczenie calego pojecia).

Custom mapki powiadasz? Na PTC nawet sa tabele freestyle na polskich produkcjach do 'normalnej' gry ... click
Mozna sobie pokozaczyc bez ograniczen.

Co do tego topicu o trickach - heh.. co tu duzo mowic... Ludzie chcieli pokazac cos efektownego i co sie przyda podczas fragowania (przynajmniej ja to tak odebralem, bo przeczytalem te 10, czy ile tego bylo, stron jakis czas temu) - a takie cos nie istnieje... rj + kilka skokow - to jest caly 'trickjumping' w walce. Nie mylic wiec pojec troche, gdyz coraz czesciej sie z tym spotykam (zreszta nie tylko tu... pff [wzdechniecie z pogarda ;asd]).

quote:
^M^ daj tu jakieś swoje demko jak strefujesz

Ja juz mowilem - od 'wiekow' nie lotałem po padach/tunelach/czy tez innego rodzaju rzeczach zwiazanych z sj 'na sile'... Jakos mi przeszlo... a dema, nawet i starego, nei posiadam - za to przypomnial mi sie rocket jump na tunelu :asd (troche lipton, ale chyba ujdzie =p) - click

Jeszcze mi sie cos przypomnialo (ale latam po tym cytatach =o).

quote:
Pewnie dlatego, że trcki na tych standardowych mapach już zostały wyczerpane

Nie jest to prawda, ale dla wielu juz te mapy sie po prostu przejdaly, tak ze nazwa q3dm6 wywoluje u nich 'reakcje zwrotna' :asd (m.in. i u mnie).

Cos czuje, ze sie rozpisalem, wiec pora konczyc...

BTW: Qfa czy te pyepshone okno edycji posta moosi byc takie male?! Czy to tylko pod Mozilla tak?...

Old Post 24-08-2003 19:01
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [org]^M^ Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [org]^M^ Znajdź więcej post'ów przez  [org]^M^ Dodaj [org]^M^ do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [org]^M^ prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
SzakaL
www.q3arena.gry.wp.pl

oo.. eMek, ty tutaj? =)
o dm6 nawet mi nie wspominaj... bleeee...
ja tam wole granie na custom mapach... fastcapsy, w tym to trzeba umiec strafowac, nie tylko bieg po prostej... w tunelu nie osiagam wiele, ok. 2000-1900ups tylko... ale co tam bieganie po prostej... nudne... pff... dema, niemam chyba... przynajmiej niechce mi sie szukac...

okno edycji, u mnie na netscape tez jest male.

Old Post 25-08-2003 02:28
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil SzakaL Znajdź więcej post'ów przez  SzakaL Dodaj SzakaL do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać SzakaL prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[org]^M^
Training (Enforcer)

quote:
Napisane oryginalnie przez SzakaL
oo.. eMek, ty tutaj? =)
o dm6 nawet mi nie wspominaj... bleeee...
ja tam wole granie na custom mapach... fastcapsy, w tym to trzeba umiec strafowac, nie tylko bieg po prostej... w tunelu nie osiagam wiele, ok. 2000-1900ups tylko... ale co tam bieganie po prostej... nudne... pff... dema, niemam chyba... przynajmiej niechce mi sie szukac...

okno edycji, u mnie na netscape tez jest male.

Ehehe... nie wiem dlaczego, ale 'pff' jak dla mie rox ;D... wracajac do postu: ano i ja tu zawital takze jakims cudem :asd...

Moze zamiast tego calego popyernyczanya po tunelu na cos1 wziasc sie za jakis freestyle? Akutalnie mam 2 dema na ospdm8 i 11, ale to idzie na film, wiec pokazac nie moge >=p... z czego to pierwsze trwa chyba poltorej minuty (wiecie co to jest latac po mapie non-stop przez tyle czasu i sadzic tricki? Jezeli wydaje sie Wam, ze malo to prosze sprobowac samemu...
BTW: Jeden blad na tym demu jedak jest, hehe....). Zreszta bardziej czekalbym na Wasze kozaczenie, bo ja juz pokazal w swoim czasie i tak duzo (ach ta moja skromnosc ;p)

Old Post 25-08-2003 12:10
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 21:06.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions