quote: Napisane oryginalnie przez ShreQ
Pewnie dlatego, że trcki na tych standardowych mapach już zostały wyczerpane. Można popróbować zrobić coś na custom mapach tylko wątpię żeby pojawiły się tricki, które mogę przydać się podczas normalnej gry bo mało kto gra na takich mapach
Tricki, ktore moga sie przydac podczas walki? Heh... trzeba sie najpierw zastanowic po co sie zaklada topic - czy ma to byc w/w cel, czy tez po prostu pokazanie swoich umiejetnosci trickjumpingu. Bo trickjumping to wlasnie (co niektorzy uwazaja za bezsensowne latania po mapie) skakanie na kwadracie i pokazywanie roznych ewolucji (hehe, ale streszczenie calego pojecia).
Custom mapki powiadasz? Na PTC nawet sa tabele freestyle na polskich produkcjach do 'normalnej' gry ... click
Mozna sobie pokozaczyc bez ograniczen.
Co do tego topicu o trickach - heh.. co tu duzo mowic... Ludzie chcieli pokazac cos efektownego i co sie przyda podczas fragowania (przynajmniej ja to tak odebralem, bo przeczytalem te 10, czy ile tego bylo, stron jakis czas temu) - a takie cos nie istnieje... rj + kilka skokow - to jest caly 'trickjumping' w walce. Nie mylic wiec pojec troche, gdyz coraz czesciej sie z tym spotykam (zreszta nie tylko tu... pff [wzdechniecie z pogarda ;asd]).
quote: ^M^ daj tu jakieś swoje demko jak strefujesz
Ja juz mowilem - od 'wiekow' nie lotałem po padach/tunelach/czy tez innego rodzaju rzeczach zwiazanych z sj 'na sile'... Jakos mi przeszlo... a dema, nawet i starego, nei posiadam - za to przypomnial mi sie rocket jump na tunelu :asd (troche lipton, ale chyba ujdzie =p) - click
Jeszcze mi sie cos przypomnialo (ale latam po tym cytatach =o).
quote: Pewnie dlatego, że trcki na tych standardowych mapach już zostały wyczerpane
Nie jest to prawda, ale dla wielu juz te mapy sie po prostu przejdaly, tak ze nazwa q3dm6 wywoluje u nich 'reakcje zwrotna' :asd (m.in. i u mnie).
Cos czuje, ze sie rozpisalem, wiec pora konczyc...
BTW: Qfa czy te pyepshone okno edycji posta moosi byc takie male?! Czy to tylko pod Mozilla tak?...
Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane
|