quote: Napisane oryginalnie przez oxygen
taak a popatrz na przyklad na taka sytuacjie.
mistrz quake 3 arena promode wraca sobie wytyrany z imprezki do domu, ale jako ze jest maniakalnym graczem zamiast isc spac wchodzi sobie na necik aby zagrac jeszcze ze 2 mecze. jako ze podziela twoj poglad w sprawie fejkow w chodzi na swoim real nicku, wielki zachwyt na serverze lizanie dupy itd pan xxx nas zaszczycil. ale ok przychodzi jego kolejka, dostaje po dupie od jakiegos lamera, traci szacunek, wszyscy sie z niego smieja i nabijaja, a czemu? bo chcial sobie zagrac dla rozluznienia! ja na real nicku gram tylko wtedy gdy wiem ze dam 100% swoich mozliwosci w innym wypadku gram na fejku i nie staram sie az tak, przykladam sie do gry ale jakby bardziej na luzie, bezstresowo nie przejmuje sie az tak utraconymi fragami...
chociarz z drugiej strony, na qw fake nickow jest bardzo malo....dlaczego? bo w ta gre nie graja juz dzieci ktore nie potrafia zrozumiec ze kazdy ma swoje dobre i zle dni i gdy w 1 dzien wygrasz a w nastepny przegrasz sromotnie z tym samym przeciwnikiem wcale nie wystawia cie na posmiewisko. a w swiatku q3 to juz by o tym newsy pisali na orgu.
sorx jezeli to sie kupy nie trzyma ale wlasnie jestem na imprezce i sie za bardzo skupic nie moge, zreszta alc tez robi swoje...
Jak wlaze na server na****** to zawsze gram pod swoim nickiem :-))) ale kilka razy bylo smiechowo bo ktos nabijal na mnie fragi i mnie od fakow wyzwali ze sie podszywam :- )))