Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Off Topic > O niczym konkretnym w sumie > Eliminacje Mistrzostw Europy 2004 w piłce nożnej
Kto dzisiaj wygra spotkanie (Polska vs. Lotwa)?
You do not have permission to vote on this poll.
Polska 9 90.00%
Lotwa 1 10.00%
Remis 0 0%
W sumie: 10 głosów 100%
 [Edycja ankiety (moderatorzy tylko)]
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
rcube
KOSZ

Eliminacje Mistrzostw Europy 2004 w piłce nożnej

Do przerwy nasi 2:0

Ja oddalem glos na Polske

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 06-09-2003 19:32
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil rcube Kliknij tutaj by wysłać e-maila do rcube Znajdź więcej post'ów przez  rcube Dodaj rcube do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać rcube prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]ZonK
Elite (Fiend)

nie no polska wygra z Lotwa, ale lepszym druzynom juz nie podola

Edytowane przez [kosz]Krowa dnia 01-03-1337 o godz. 13:37

Old Post 06-09-2003 20:23
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]ZonK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]ZonK Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]ZonK Dodaj [FPP]ZonK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]ZonK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]glan
fpp.pl
Administrator

yyy ni wiem kto nie wiem nawet kto wygral bo chyba juz po meczu?

Old Post 06-09-2003 22:55
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]glan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]glan Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]glan Dodaj [FPP]glan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]glan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Fausto
kto mi tu zmienia :< lame

co

Old Post 06-09-2003 23:44
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Fausto Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Fausto Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Fausto Dodaj [FPP]Fausto do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Fausto prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MaslaV
koduję bezwzrokowo

a co to był za mecz/
?

Old Post 07-09-2003 00:28
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MaslaV Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MaslaV Znajdź więcej post'ów przez  MaslaV Dodaj MaslaV do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MaslaV prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[SPECNAZ]Koras
jestem zajebisty

jesli dobrze sie orientuje to eliminacje do ME no i pewnie wygrala polska jak prowadzila 2:0 :o

Old Post 07-09-2003 09:01
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [SPECNAZ]Koras Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [SPECNAZ]Koras Znajdź więcej post'ów przez  [SPECNAZ]Koras Dodaj [SPECNAZ]Koras do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [SPECNAZ]Koras prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
deathcrush
łobuz

ktory cyc zaglosowal na lotwe?
kurde ja wtedy bylem na koncercie, w knajpie w drugiej sali byl tv i obejrzalem cale 30sek meczu, jak juz 2-0 bylo :/

Old Post 07-09-2003 15:47
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil deathcrush Kliknij tutaj by wysłać e-maila do deathcrush Znajdź więcej post'ów przez  deathcrush Dodaj deathcrush do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać deathcrush prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Fausto

quote:
Napisane oryginalnie przez deathcrush
ktory cyc zaglosowal na lotwe?
kurde ja wtedy bylem na koncercie, w knajpie w drugiej sali byl tv i obejrzalem cale 30sek meczu, jak juz 2-0 bylo :/

to niemasz czego zalowac... ten mecz byl zalosny, tylko lotwa zagrala troche zalosniej niz pOLSKA i stad taki wynik

Old Post 08-09-2003 00:47
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Fausto Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Fausto Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Fausto Dodaj [FPP]Fausto do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Fausto prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

Ktory to juz mecz "ostatniej szansy"? Ten zwrot sie robi modny jak "qrwiki"

Old Post 08-09-2003 00:58
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Shooler Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Shooler Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Shooler Dodaj [FPP]Shooler do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Shooler prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]glan
fpp.pl
Administrator

ee no bo cala nasza piuka to ostatnia szansa.. zeby sie z nas posmiac

Old Post 08-09-2003 07:00
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]glan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]glan Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]glan Dodaj [FPP]glan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]glan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
eXtreme
Training (Enforcer)

Osobiście uważam, że nawet nie ma co sie starać dostać się do mistrzostw. Tylko po to by dostać baty od np. Angli, Hiszpanii czy Włoch ??
Powiecmy sobie szczerze czy możemy im się przeciwstawić??
Czy taka np. Wisła Kraków wygrałaby z Realem Madryt ??
Czy ktoś obstawiłby wynik meczu Polska-Hiszpania 3-0 ??

Do sympatyków polskiej reprezentacji bez obrazy ale może poczekamy jeszcze pare lat na występ ( z prawdziwego zdarzenia) naszej reprezentacji na jakichkolwiek mistrzostwach.

Edytowane przez eXtreme dnia 08-09-2003 o godz. 10:39

Old Post 08-09-2003 09:54
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil eXtreme Znajdź więcej post'ów przez  eXtreme Dodaj eXtreme do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać eXtreme prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
bizonek
def

chyba pare stuleci

Old Post 08-09-2003 10:01
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil bizonek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do bizonek Znajdź więcej post'ów przez  bizonek Dodaj bizonek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać bizonek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

Trzeba poczekac pare miesiecy i znowu wszyscy beda sie podniecac Malyszem. Wtedy zapomna o tym jaka zalosna nasza pilka jest.

Old Post 08-09-2003 10:15
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Saari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Saari Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Saari Dodaj [FPP]Saari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Saari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Fausto

"polscy pilkarze nie strzelili od kilkuset minut gola! to stan na kwiecien 2000 i zakonczona moja rola" :E :E:E:E

Old Post 08-09-2003 14:21
[FPP]ZonK
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Fausto "polscy pilkarze nie strzelili od kilkuset minut gola! to stan na kwiecien 2000 i zakonczona moja rola" :E :E:E:E

eee ****u ja to chcialem wlasnie zacytowac tylko jakis Faust mnie obczail i mnie wyprzedzil

Edytowane przez [kosz]Krowa dnia 01-03-1337 o godz. 13:37

Old Post 08-09-2003 14:33
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]ZonK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]ZonK Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]ZonK Dodaj [FPP]ZonK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]ZonK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
deathcrush
łobuz

a kim wy kurwa jestescie zeby tak narzekac i wysmiewac? skad macie do tego prawo?

to jest dopiero zalosne

Old Post 08-09-2003 16:46
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil deathcrush Kliknij tutaj by wysłać e-maila do deathcrush Znajdź więcej post'ów przez  deathcrush Dodaj deathcrush do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać deathcrush prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
rcube
KOSZ

Next, please

Old Post 08-09-2003 16:59
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil rcube Kliknij tutaj by wysłać e-maila do rcube Znajdź więcej post'ów przez  rcube Dodaj rcube do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać rcube prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 06:59.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions