quote: Napisane oryginalnie przez tramwaj
hm, nawet jesli sie utozsamia to chyba ma do tego prawo, niezaleznie czy flagi sa w polowie masztu czy leza na ziemi. kazdy ma prawo miec swoje wzorce, nawet takie
ale takie wzorce zawsze beda uznane przez opinie publiczna za niewlasciwe i dyskryminacja(?) tej osoby nie powinna nikogo dziwic... cieszylbys sie gdyby idolem Twojego syna byl OBL, czy probowalbys wytlumaczyc mu, ze to zly czlowiek?
poza tym ja caly czas utrzymuje, ze ten na boardzie to byl jakis dzieciak, ktory nawet nie rozumial co ta xywa znaczyla...
quote:
jak myslisz dlaczego prawie nikt nie ma xywek "Jose" czy "Manuel" a tylu jest Jesusow? to drugie "s" jest tylko dla zmylki, a niektorzy pisza po prostu "Jezus". pewnie to ich idol tak samo jak tamten koles jest wielbicielem Bin Ladena. a xywa Satan to byl tylko przyklad, nie popadaj w szczegoly.
btw czemu ludzie widzac cos takiego nie oburzaja sie "alez to okropne, jak mozna miec nicka Satan, ble ble ble..." ? nie wiem ale to jest analogia (ile zla dotad uczynil Szatan a ile Bin Laden? kropla w morzu...)
a czemu obrazaja sie jak widza nicka Jesus (tudziez Jezus)? przeciez Jezus tyle dobra zrobil :>
Jezus i szatan to postacie, z ktorymi nikt (z zyjacych ) nie mial kontaktu, ktore nie wplywaja bezposrednio na wydarzenia na swiecie.. pan OBL jest najprawdopodobniej odpowiedzialny za zabicie na naszych oczach (na caly swiat widzial w TV na zywo walace sie wieze) tysiecy osob - czy utozsamianie sie z nim w takiej sytuacji to nie choroba psychiczna?... jestem gotow zrozumiec ludzi, ktorzy niechetnie wspolczuja Amerykanom, ale taka xywa to juz przesada
imho porownywanie tego nicka do Jesusa czy Szatana jest niesluszne... bardziej blizsza jest mu xywa Hitler, a z nia masz gwarantowanego kicka/bana na kazdym serwie CSa, na ktorym jest myslacy admin... zwlaszcza jesli przywitasz sie 'heil'...
quote: zahaczamy o ciekawe tematy
to chyba dobrze? 
Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane
|