Moje pobiezne uwagi co do map:
Temples of War
Uwazam, ze mapka ma klimat graficzny. Jest poza tym mala, szybka, moze niespecjalnie wyrafinowana, ale od czasu do czasu mozna byloby na niej popykac, zeby nie wpasc w rutyne.
Caustic
Bardzo dobra mapa imo, swietna graficznie, sensowny teren powinno sie grac naprawde dobrze.
Starwolf Incident
Stosunkowo niewielka mapa. Wymaga odrobiny temaplayu w przelamywaniu obrony i ma nieco gorszy balans stron (jest niesymetryczna), ale na pubsy calkiem calkiem. Sprawdzona na pubsach.
Raptor
Tez mile ustrojstwo na pubsy, sporo wody, mozna troche pokombinowac ze zgarnianiem flagi (np. skorzystac z transportowca przeciwnika ). Gralem wielokrotnie na pubsach, gralo sie niezle.
Devil's Island
Mam sentyment do tej mapy Chyba najbardziej zalesiona mapa w T2. Ciekawa wizualnie, wydaje sie, ze w miare sprawdza sie na pubsach. Gralem na niej kilka pubsow i mozna bylo sobie spokojnie znalezc ciekawe zajecia.
Planetside
To z kolei dosc przecietna mapka o prostym terenie i dosc duzej obszarowo bazie. Nie gralem na pubsach, ale wydaje mi sie, ze moglaby byc ciekawa (przynajmniej niekiedy).
Reszty map nie kojarze, skrobne cos, gdy im sie przyjrze.
Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane
|