Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Operation Flashpoint > GROM vs 8BZ RW
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Qba
~H^H~

GROM vs 8BZ RW

Jestem chory chyba i zaraz ide spac wiec tylko zaznacze ze taki meczyk sie odbyl w ramach ligi PFL i ze wynik koncowy byl 3:1 dla GROMu.
Moze jutro cos splodze jak bede mial chwilke i sie lepiej poczuje.

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 24-10-2003 23:27
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Qba Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Qba Znajdź więcej post'ów przez  Qba Dodaj Qba do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Qba prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Qba
~H^H~

Jakos nie chce mi sie zbytnio opisywac co sie dzialo wiec moze ogranicze sie do przedstawienia jednej tylko akcji, rusha 8BZ RW na nasza flage, ktora miala miejsce w II polowie.

Ja sie zaczailem w polowie mapki czekajac na wychodzacych przeciwnikow z lasu wiec tylko obserwowalem z daleka co sie dzieje i z relacji na TSie

Siedze sobie pod krzaczkiem obserwujac pole walki przez lornetke, nagle ziemia zaczyna drżec i ten straszny halas, rozsadzajacy moja glowe. Nagle na horyzoncie pojawia sie t55 i bmp. Przerazony jestem w stanie tylko powiedziec: "CZOLGI!!!" Jednak moi towarzysze broni nie zdazyli sie przygotowac gdyz dwa rozpedzone metalowe potwory byly juz pod naszym miastem. Normalnie szoking, ogolna dezorganizacja, krzyki: "Gdzie do q** n** posialisice LAWa?" Po chwili widze jak BMP wraca z nasza flaga Jednak szybko sie pozbieralismy i Areczek jak tylko BMP odjechalo zabral flage i wracal do bazy pod nasza oslona w tym samym czasie 8BZ RW chciala powtorzyc swoj wyczyn ale tym razem chlopcy nie dali sie zaskoczyc i tylko t55 wrocil z tego starcia i to powaznie uszkodzony, na dodatek bez gunera Przyczail sie na wzgorzu czekajac na uzupelnienie personelu jednak Eddie zdazyl dojechac w swoim malym czolgu i gdy tylko t55 uzupelnil zaloge dostal kumulujacym w pelne juz zbiorniki paliwa i zaczol pieknie plonac, az nabralem ochoty na kielbaski z ognicha Drugi nasz atak M113'ka niestety skonczyl sie nie powodzeniem i przejeciem sprzetu przez wroga Jednak sekunde wczesniej udalo mi sie zabic wroga z rura na plecach co okazalo sie bardzo przydatne Jak tylko dostalem sygnal ze wrog bierze nasz pojazd podskoczylem do trupka i ustawilem sie ze zdobycznym RPG'iem Na dodatek mialem Eddiego za plecami ktory juz ladowal kolejny pocisk kumulacyjny Gdy tylko M113 sie pojawilo na horyzoncie wystrzelilismy rownoczesnie 2 pociski zrobily taka sieczke z M113 ze nie bylo co zbierac

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 25-10-2003 12:28
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Qba Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Qba Znajdź więcej post'ów przez  Qba Dodaj Qba do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Qba prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 00:21.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions