Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Off Topic > O niczym konkretnym w sumie > [FPP]glan - puknij sie w glowe
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
DEiMOss
sharimurai

[FPP]glan - puknij sie w glowe

Kur_wa mac, czy ktos Ci kaze czytac temat o Matriksie? NIE!
Odp_ierdol sie od niego i nie zamykaj topicow, ktore tylko Tobie nie pasuja z jakichs urojonych powodow. Forum nie jest zrobione pod Twoja je_bana osobe. Kumasz czacze?

Dziekuje z gory. Piis.

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 06-11-2003 22:21
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DEiMOss Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DEiMOss Znajdź więcej post'ów przez  DEiMOss Dodaj DEiMOss do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DEiMOss prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
deathcrush
łobuz

FtraFny ~bulwers

Old Post 06-11-2003 22:25
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil deathcrush Kliknij tutaj by wysłać e-maila do deathcrush Znajdź więcej post'ów przez  deathcrush Dodaj deathcrush do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać deathcrush prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]glan
fpp.pl
Administrator

qrde wiem ze nie jest tylko pod moja osobe,
topic zostal zamkniety TYLKO CZASOWO, i za kilka dni bedzie znowu.
wiem ze moze zle zrobilem zamykajac, ale qrde opanujcie sie jeszcze przez chwile z opowiadaniem fabuly na forum co? bo to naprawde jest kurde wnerwiajace jak chce sie troche wytrzymac do obejrzenia filmu a cala fabule pozna z postow kogos innego.. nie tylko ja ide na ten film pozniej i nie tylko ja mam chec go najpierw obejrzec i przemyslec samemu...
uszanujcie tez oczekiwania innych a nie badzcie spoilerami.

aha i przepraszam za wyjatkowy napad zlosci w tamtym poscie ale juz nie moglem.. co chwila gdzies sa jakies przecieki na tym forum o nowym matrixie a jest to troche wnerwiajace [patrz powod wyzej]

Old Post 06-11-2003 23:09
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]glan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]glan Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]glan Dodaj [FPP]glan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]glan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DEiMOss
sharimurai

Posluchaj, rozumiem o co Ci chodzi(lo), ale doskonale o tym wiesz, ze myszka sama nie klika w dany temat, wchodziles na wlasna odpowiedzialnosc. Ja od czasu obejrzenia Reloaded nie tykalem sie rzeczy, ktore sa podpisane "Revolutions" - zadnych trailerow, zapowiedzi, newsow etc.
Premiera ostatniej czesci juz za nami i sa ludzie, ktorzy chca sobie pogadac o calosci... a o Matriksie nie mozna madrze pogadac jak sie spoilerem nie walnie od czasu do czasu

Postapiles samolubnie i wyznales skruche, zatem zostales rozgrzeszony. Idz w spokoju ducha swego, synu

Old Post 06-11-2003 23:30
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DEiMOss Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DEiMOss Znajdź więcej post'ów przez  DEiMOss Dodaj DEiMOss do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DEiMOss prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]glan
fpp.pl
Administrator

tiaa.... od czasu do czasu mozna rzucic jedna perelka z filmu ale polecam dwa posty z (C)...

quote:
Napisane oryginalnie przez |SUN|Cali
[22:06] <Cali^> trinity zdechla
[22:06] <alJenek> :>
[22:06] <Cali^> i neo zdechl
[22:06] <Cali^> sux
[22:06] <r00ster> matrix sux?
[22:06] <alJenek> zamknij sie
[22:06] * alJenek has quit IRC (Read error: EOF from client)

blah... i teraz przyjemnie by ci sie oglomdalo film? topic na wlasna odpowiedzialnosc zatytulowany jest inaczej.. ale co tam.. i tak jest prze****** juz :/

a teraz podobna rekacja do mojej...
quote:
Napisane oryginalnie przez AlieneK

(22:31:08) (+YareK) <tu tekxt Yarka z motywem z matrixa>
(22:31:41) (+mihnu^|) yareq
(22:31:42) (+mihnu^|) nie mow
(22:31:46) (+mihnu^|) *****
(22:32:15) —› mode: (mihnu^|) sets (+b *!*[email protected].*)
(22:32:15) —› this (*!*[email protected].*) ban affects (+YareK)
(22:32:16) —› kick: (YareK) was kicked by (mihnu^|) (pa)
(22:32:18) (@mihnu^|) ktos jeszce ?
(22:32:30) (@mihnu^|) tak myslalem
(...)
(22:34:33) —› mode: (L) sets (+o mihnu^|)
(22:34:42) —› topic: (mihnu^|) changes topic to (MATRIX: REVOLUTIONS IS THE GOOD SHIT !!! NIE GADAC O TYM FILNIE NA # albo BAN)

zreszta temat otwarty i tak... jak komus zepsujecie film to brawo...

Old Post 07-11-2003 05:33
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]glan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]glan Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]glan Dodaj [FPP]glan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]glan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
rcube
KOSZ

glan : nie tydzien tylko 10 dni albo i dluzej trzymaj topic zamkniety

Ludzie chca obejrzec film w imaxie a tam premiera troche pozniej jest

Old Post 07-11-2003 07:52
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil rcube Kliknij tutaj by wysłać e-maila do rcube Znajdź więcej post'ów przez  rcube Dodaj rcube do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać rcube prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AlieneK
KOSZ

dokladnie....do srody nie wiedziałem prawie nic o fabule (tyle co z zapowiedzia i widzialem dwa trailery). Specjalnie sie izoluje, ze reaktywacje oglądalem bez zaskoczenia (tylko po obejzeniu kilku trailerow).
Na boardzie niech se bedzie topic. Raz lazlem napisalem co sądze a potem nie widze juz go dopuki nie obejze filmu. Ale na mircu to zakaz ;D

Old Post 07-11-2003 08:28
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AlieneK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AlieneK Znajdź więcej post'ów przez  AlieneK Dodaj AlieneK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AlieneK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]glan
fpp.pl
Administrator

dzieki za jakiekolwiek poparcie mojego zachowania

Old Post 07-11-2003 12:40
DEiMOss
sharimurai

Ech, posluchaj... Forum i IRC to dwie osobne sprawy. Na IRC-u, sila rzeczy, musisz czytac - literki same Ci leca przed slepiami. Na forum musisz w cos kliknac zanim przeczytasz, poza tym, jak szybko wylaczysz przegladarke to nic sie nikomu nie stanie.
A takie przypadki jak z © to sie moga na kazdym kroku zdarzyc. Hm, moze jeszcze powiesz, ze jebnal bys komus, kto rozmawia na ulicy o zakonczeniu Revolutions?

Troche wiecej dystansu i zasuwaj jak najszybciej do kina

w tle: Juno Reactor VS Don Davis - Navras

Old Post 07-11-2003 15:19
LoveBeer
GreenMan

nie wiem o co chodzi ale sie ZGADZAM... znaczy... nie zgadzam sie ! chyba tak...

glan - jestes 'gupi' i na dodatek nic nie umiesz robic na komputerze - jestes lamer co sobie nie potrafi skonfigurowac windowsa, o !

ps: dzis piatek - proponuje piwny toast za malkontentow

"Dziecko Chińczyk i dziecko Japończyk to się niczym od siebie w ogóle nie różnią. No tylko nazwą: Chińczyk, a tu Japończyk. No, chyba tylko jak Chińczyk jest chłopiec, a Japończyk dziewczynka. To się różnią od siebie: płcią. To wtedy już tak jak u ludzi." - Robotnik Budowlany, Warszawa, 1978

sxn | blog

Old Post 07-11-2003 15:21
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil LoveBeer Kliknij tutaj by wysłać e-maila do LoveBeer Znajdź więcej post'ów przez  LoveBeer Dodaj LoveBeer do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać LoveBeer prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
insmac*1337
Guest

DEiMOss pojawilbys sie na IRC'u? Czy tylko nocami wpadasz na boarda ... ?

Old Post 07-11-2003 15:29
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DEiMOss
sharimurai

W kazdej chwili moge sie pojawic... sek w tym czy chce...

Nie no, zartuje sobie. Chodzi Ci o #fpp.pl na shit... khm, quakenecie? Juz sie lacze... o, juz jestem.

Old Post 07-11-2003 15:36
[FPP]glan
fpp.pl
Administrator

quote:
Napisane oryginalnie przez DEiMOss
Ech, posluchaj... Forum i IRC to dwie osobne sprawy. Na IRC-u, sila rzeczy, musisz czytac - literki same Ci leca przed slepiami. Na forum musisz w cos kliknac zanim przeczytasz, poza tym, jak szybko wylaczysz przegladarke to nic sie nikomu nie stanie.
A takie przypadki jak z © to sie moga na kazdym kroku zdarzyc. Hm, moze jeszcze powiesz, ze jebnal bys komus, kto rozmawia na ulicy o zakonczeniu Revolutions?

Troche wiecej dystansu i zasuwaj jak najszybciej do kina

w tle: Juno Reactor VS Don Davis - Navras

ooo uswiadomil mnie ktos ze forum i irc to dwie inne rzeczy .. jajks.. nie wiedzialem ;// qqqqqqqrdeeeee noo.. lb masz racje :// jestem "debil"
na ircu tez mozesz nie czytac tak ci podpowiem.. mozesz rowniez zamiast wylaczac przegladrke sciscic okno (/clear)
a co do przykladu z ulicy.. dzisiaj non stop wrzesczalem na kumpla ze studiow by siem zamknal albo nie gadal w moim towarzystwie na temat matrixa nowego.. i skutecznie mi siem to dzis udalo.. i dla twojego info dzis ide na matrixa wiec juz bedzie po problemie ze mna o

Old Post 07-11-2003 15:39
DEiMOss
sharimurai

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]glan [...]
na ircu tez mozesz nie czytac tak ci podpowiem.. mozesz rowniez zamiast wylaczac przegladrke sciscic okno (/clear)
a co do przykladu z ulicy.. dzisiaj non stop wrzesczalem na kumpla ze studiow by siem zamknal albo nie gadal w moim towarzystwie na temat matrixa nowego.. i skutecznie mi siem to dzis udalo.. i dla twojego info dzis ide na matrixa wiec juz bedzie po problemie ze mna o

Oo, uswiadamia mnie jaka komenda mam sobie wyczyscic okno, heh. Problem w tym, ze aby wpisac taka komende trzeba najpierw przejrzec okno, jesli ktos na bierzaco spoileruje, to masz utrudnione zadanie. Na forum tylko przy gigantycznych rozdzielczosciach masz podane wszystko na dloni. W innym wypadku musisz przewinac na dol, wystarczy troche ostroznosci i w razie czego wylaczasz przegladarke. Wiec nie musisz podawac przykladu z IRC-a bo mowilismy o tym forum, o konkretnym topiku.

BTW, nie wiem czy warto dla filmu krzyczec na kumpla...

w tle: Scott Matthew - Trip City

Old Post 07-11-2003 16:55
bizonek
def

Ja na razie do tamtego tematu nie zaglądam
wieć luz.

Old Post 07-11-2003 17:55
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil bizonek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do bizonek Znajdź więcej post'ów przez  bizonek Dodaj bizonek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać bizonek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]glan
fpp.pl
Administrator

quote:
Oo, uswiadamia mnie jaka komenda mam sobie wyczyscic okno, heh. Problem w tym, ze aby wpisac taka komende trzeba najpierw przejrzec okno, jesli ktos na bierzaco spoileruje, to masz utrudnione zadanie. Na forum tylko przy gigantycznych rozdzielczosciach masz podane wszystko na dloni. W innym wypadku musisz przewinac na dol, wystarczy troche ostroznosci i w razie czego wylaczasz przegladarke. Wiec nie musisz podawac przykladu z IRC-a bo mowilismy o tym forum, o konkretnym topiku.

BTW, nie wiem czy warto dla filmu krzyczec na kumpla...

w tle: Scott Matthew - Trip City

no niestety mam duza rozdzialke
heh poprostu niechcialem zeby zepsol mi film.. doskonale to rozumial ale tez siem ni mogl powstrzymac od opowiadania wienc cza bylo trochem go skarcic ;}

Old Post 07-11-2003 23:01
oxygen
new challenger

glan mysle ze ten topic mozesz juz zamknac

Old Post 08-11-2003 23:35
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil oxygen Znajdź więcej post'ów przez  oxygen Dodaj oxygen do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać oxygen prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]glan
fpp.pl
Administrator

a tam.. dalej sie bede pukal w glowe o! :}

Old Post 09-11-2003 02:11
szpak
Master (Spawn)

"heh poprostu niechcialem zeby zepsol mi film.. doskonale to rozumial"

i mowi to glan od ktorego dowiaduje sie z topica [FPP]glan - puknij sie w glowe
ze neo i trinity zdechli
:>

zbliżać się do rzeczywistości, jeśli mozna się tak wyrazić, ale nigdy nie przybliżymy się dostatecznie,
gdyż rzeczywistość to w nieskończoność następujące po sobie kroki, stopnie postrzegania, fałszywe dna,
i dlatego właśnie jest niewyczerpalna, nieosiągalna. Można wiedzieć coraz więcej i więcej o jednej rzeczy
ale nie można wiedzieć o niej wszystkiego - to beznadziejne. Tak więc żyjemy w otoczeniu przedmiotów
bardziej lub mniej przypominających duchy (...)"

Old Post 10-11-2003 23:42
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil szpak Kliknij tutaj by wysłać e-maila do szpak Znajdź więcej post'ów przez  szpak Dodaj szpak do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać szpak prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]glan
fpp.pl
Administrator

mlasq rownie dobrze mogles to przecytac w c

Old Post 10-11-2003 23:55
Mazio
Guest

generalnie nie to zebym czytal o czym jest topik, o nie! ale sam fakt, zeby glan mial sie puknac w glowe mi sie podoba.. ... tak wiec puknij sie w glowe.. i ja sie pukne.. i wy sie puknijcie... i wogole wszystkiego najlepszego z okazji nowego jorku zyczy wam mazio stop .... puk... puk... puk....

Old Post 13-11-2003 18:38
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MaslaV
koduję bezwzrokowo

quote:
Ja od czasu obejrzenia Reloaded nie tykalem sie rzeczy, ktore sa podpisane "Revolutions" - zadnych trailerow, zapowiedzi, newsow etc.

A gdzie po drodze zapodziałeś obowiązki redaktora matrix.dva

Old Post 13-11-2003 19:46
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MaslaV Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MaslaV Znajdź więcej post'ów przez  MaslaV Dodaj MaslaV do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MaslaV prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DEiMOss
sharimurai

Nie mialem juz sily meczyc sie z gownianym silnikiem dva.pl. Cenie misza, ale za duzo roboty z tym calym cyrkiem bylo. Moze gdyby moja znajomosc PHP byla wieksza... ale len ze mnie niemilosierny i tak jakos wyszlo. Szkoda.

Old Post 13-11-2003 23:23
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 22:53.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions