Re: Ban
quote: Napisane oryginalnie przez Szymon
Jestem wrecz oburzony postawa administratora mostu, ktory podarowal bana graczu o xywie VAV, za to ,ze obrazal oszutsa.
To bylo tak:
Gralismy na pannick attack, byl z nami Yogas zaczelismy przegrywac, Yogas poszedl do Red, Red zaczeli przegrywac, yogas poszedl do blue, a wszystko po to zeby dostac punkty za to , ze jest w zwycieskiej druzynie, VAV zaczal go obrazac za takie zachowanie i Administrator mostu dal mu za to Bana...
Drogi Szymonie, administrator mostu ustanowil regulamin, w ktorym przestrzega przed obrazaniem innych graczy, wiec nie oburzaj sie na tego czlowieka za konsekwencje w dzialaniu. Mnie osobiscie smiesza rozgrywki slowne na czacie w grze (wszelkie ssanie kutacha, calowanie dzidy, tarzanie sie w gownie czy czego tam jeszcze ludziska nie stworza w lepetynach), ale jesli admin w regulaminie zabrania uzywania obrazliwych slow (jego to widzocznie nie smieszy), to trzeba to uszanowac. Jesli nie stosujesz sie do regulaminu to trzeba poniesc kare czyli ban na jakis czas, tak to w zyciu bywa najczesciej.
Uwazam ze regulamin jest w porzadku a tych banow nie ma znowu tak duzo, z tego co sie orientuje to wiekszosc za obrazanie innych lub chamstwo. Te zasady sa przeciez latwe do przestrzegania bo w zyciu za cos takiego albo sie dostaje fange w nos albo bana z towarzystwa. Podstawa to nie dac sie sprowokowac, ale jak widze nie kazdy ma stalowe nerwy i pozniej cierpi.
Co do zachowania gracza Yogas. Nie rozumiem dlaczego jest szykanowany za zmiane druzyny? Wiekszosc graczy dumnie stwiedza ze gra dla przyjemnosci a nie dla statow, w takim razie coz ich obchodzi ze Yogas zwieksza sobie w ten sposob staty (jesli to robi), to chyba nie powinno ich interesowac. Ja czasami jak jestem w druzynie przegrywajacej tez mam ochote ja zmienic i coz z tego?! Moze druzyna mi nie odpowiada bo ja sie staram cos zrobic a reszta siedzi w bazie i daje skopac???? Nie robie tego tylko dlatego bo jestem leniwy. Nie jest to zabronione. Gram dla przyjemnosci ale i dla statow, a jesli ktos gra tylko dla przyjemnosci to niech nie wylicza punktow innym graczom.
Pozdrawiam i zycze stalowych nerwow dla zolnierzy delty a przede wszystkim dla admina
Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane
|