Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Delta Force : Black Hawk Down > Ban
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (2): [1] 2 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Szymon
Idefix GAL

Exclamation Ban

Jestem wrecz oburzony postawa administratora mostu, ktory podarowal bana graczu o xywie VAV, za to ,ze obrazal oszutsa.
To bylo tak:
Gralismy na pannick attack, byl z nami Yogas zaczelismy przegrywac, Yogas poszedl do Red, Red zaczeli przegrywac, yogas poszedl do blue, a wszystko po to zeby dostac punkty za to , ze jest w zwycieskiej druzynie, VAV zaczal go obrazac za takie zachowanie i Administrator mostu dal mu za to Bana...

P.S.

WALCZMY O SPRAWIEDLIWOSC NA TYM SWIECIE !!

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 16-12-2003 18:49
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Szymon Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Szymon Znajdź więcej post'ów przez  Szymon Dodaj Szymon do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Szymon prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Longbow
The Emperor Sleeping

Re: Ban

No cóż... nie wiem, jak VAV się zachował, więc nie napiszę, czy słusznie dostał bana... być może za słownictwo?
Z taką samą sytuacją też się nieraz spotkałem, że zawodnik przeskakuje z jednej ekipy do drugiej, bo tamta wygrywa... Co prawda utrudnia taki manewr serwer, który automatycznie przydziela do jakiejś drużyny, ale za którymś razem się uda...
Takie zachowanie zasługuje na bana! Właśnie to jest nabijaniem statystyk... Zresztą świadczy też o poziomie zawodnika, który nie umie grać w drużynie przegrywającej... a potem chodzą mity o kimś, że jest najlepszy. Trudno mieć beznadziejne staty w drużynie wygrywającej (zwłaszcza dużą liczbą punktów).
Może administratorzy wreszcie zauważą problem... Ostatecznie można wysłać do nich maila ze screenami pokazującymi, jak koleś zmienia drużynę w zależności od potrzeby...
No i niech nikt mi nie tłumaczy tego zrywaniem połączenia, bo to jest ewidentna bzura.
pozdrawiam

$doSth -> kill($him);
$doSth -> find_next($enemy);
}

Old Post 16-12-2003 19:27
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Longbow Znajdź więcej post'ów przez  Longbow Dodaj Longbow do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Longbow prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Yogas
Elite (Fiend)

Exclamation Lekkie wyjaśnienia

Zazwyczaj winni się tłumaczą, a ja do nich nie należe. Ale co poniektórym tłukom, pewne sprawy należy wyjaśnić. Jak przyjżysz się bliżej moim statą (do których ze swoją lamerską gra Ci daleko), to nie trudno zauważyć, że posiadam jedna z najwyższych sprawności na Moście. Nie mam potrzeby zmieniać, czy jak kto woli , przeskakiwać z red do blue, bo mi nie jest to potrzebne. Zależy mi na fragach, których mam (w przeciwieństwie do Ciebie) zawsze więcej niż zgonów. Niestety dość często morduje członków swojej drużyny (dla przypomnienia - za to wyrzuca z gry), a jak to wyjaśnił wcześniej Longbown, Most ma auto-rozmieszczanie i nie mogę przewidzieć gdzie wejde. A myśle, że to Ty młody człowieku, powinieneś się zastanowić nad swoją osobą, bo już trzeci raz zmieniłeś barwy klanowe, co tylko świadczy o tym, kim naprawde jesteś. I jeszcze jedno... Troche szacunku dla starszych, bo mam dzieci starsze od Ciebie. Nie powinienem nawet z Tobą dyskutować, bo nie jesteś dla mnie partnerem do jakiejkolwiek rozmowy. Zastanów sie nad sobą. Pozdrawiam Yogas

Old Post 16-12-2003 20:03
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Yogas Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Yogas Znajdź więcej post'ów przez  Yogas Dodaj Yogas do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]ZonK
Elite (Fiend)

Wiadomosc w imieniu Admina Mostu (sam tu nie moze pisac poniewaz ma problemy z tym forum), oto tresc:

"Witam was pozwole sobie tutaj zostawic pewna inforamcje:

Niewiem do czego Wy dazycie co chcecie zrobic z MOSTu.
Czy chcecie zrobic go miejscem gdzie mozna spedzic mile czas grajac w ulubiona gre.
A moze chcecie moze cala moja jak i moich kolegow prace nad tym azeby MOST byl naprawde dobry i cieszyl sie popularnoscia i dobra opinia
Zastanawiam sie czy dalej to ma jakikolwiek sens

Mowicie ze ja przesadzam z banami - tak? a czy Wy sami nie rozpoczynacie sami sprzeczki w ktorej wczesniej czy pozniej dojdzie do slow ktore nie powinny padac. Wymagacie od Nas tego zeby server byl dobry
mial wasze ulubione mapy, niskie pingi itd. a sami od siebie nic nie wymagacie robicie bydlo : wyzywanie, wchodzenie pod nikami "ssij mi ****" prosze powiedziecie mi co soba reperetujecie gdy się tak zachowywujescie .... pisze te slowa do graczy ktorzy "ukryli" sie za klawiatura i radze sie zastanowic nad soba uwazacie ze mozecie wszystko ... jasne
mozecie wszystko ale to skonczy sie tym iz MOST przestanie byc ogolno dostepny dla kazdego z Was i sami sobie bedziecie winni tego ze nie potraficie sie wlasciwie zachowac. Znacie napewno regulamin nie ma wnim nic szczególnego ale widze ze dla czesci z Was jest to poprzeczka nie do przebycia "

Edytowane przez [kosz]Krowa dnia 01-03-1337 o godz. 13:37

Edytowane przez [FPP]ZonK dnia 16-12-2003 o godz. 21:59

Old Post 16-12-2003 20:03
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]ZonK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]ZonK Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]ZonK Dodaj [FPP]ZonK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]ZonK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
rodrigez
kreutzritter

Thumbs up

[QUOTE]Napisane oryginalnie przez [FPP]ZonK
[B]Wiadomosc w imieniu Admina Mostu (sam tu nie moze pisac poniewaz ma problemy z tym forum),

hey
uwazam mily ze i tak wykazujesz sporo cierpliwosci przy adm. mostkiem, wiec apeluje do Twej cierpliwosci co by niewzruszona pozostala i dalej adminowala mostkiem jak adminuje.pozdrawiam

Old Post 16-12-2003 23:06
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil rodrigez Znajdź więcej post'ów przez  rodrigez Dodaj rodrigez do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać rodrigez prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
boski *PL*
po prostu boski

Re: Lekkie wyjaśnienia

quote:
Napisane oryginalnie przez Yogas
Zazwyczaj winni się tłumaczą, a ja do nich nie należe.

Jednak to robisz, znaczy sie czystego sumienia nie masz
quote:
Ale co poniektórym tłukom...

Starasz się "kogoś" obrazić?
quote:

Troche szacunku dla starszych, bo mam dzieci starsze od Ciebie.

W każdej grze wiek gracza nie ma najmniejszego znaczenia. Twoje zachowanie ze "zmianami drużyny" w zależności od tego czy przegrywa czy wygrywa zdaża ci się nie pierwszy raz Tłumaczenie się dużą ilością mordów to chyba nie jest dobra droga - przyznajesz się, że psujesz innym zabawę czy olewasz innych z team'u bo "twoje fragi" są najważniejsze?
quote:

Zastanów sie nad sobą.

Sam też się zastanów nad sobą Chcesz być marszałkiem na "moście"? Proszę bardzo... ale rób to uczciwie, nie za wszelką cenę... Może potraktuj to jako zabawę (masz dzieci, one mogą wyjaśnić ci znaczenie tego pojęcia) a nie jako "sens życia i drogę do chwały".

Admini Mostu!
Dzięki za wyrozumiałość i cierpliwość

Pozdrawiam wszystkich, którzy czytają forum

"I choćbym szedł ciemną doliną, zła się nie ulęknę, bo sam jestem największym s*****synem w tej dolinie"

Old Post 17-12-2003 00:52
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil boski *PL* Znajdź więcej post'ów przez  boski *PL* Dodaj boski *PL* do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać boski *PL* prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
lame
lamanizinnaszybkaizwinna

Re: Re: Lekkie wyjaśnienia

Miły, gracias za wszystko

Dzięki Tobie i takim jak ty niektóre rzeczy, być może w bólach, ale mają rację bytu.

Rest - no comments, jak mawiają potomkowie Szekspira

Old Post 17-12-2003 04:30
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil lame Kliknij tutaj by wysłać e-maila do lame Znajdź więcej post'ów przez  lame Dodaj lame do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać lame prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Brzusio
Guest

yogas sam wiem co znaczy morderstwa zawsze miałem ich najwiecej i wyrzucało mnie a co za tym idzie wchodziłem gdzie popadło tylko miedzy nami jest jedna róznica ja nie byłem i nie jestem na poczatku listy wiec na to nikt zazdrosnym okiem nie patrzy olej to bo ci nie dadza spokoju nie mogą cie pokonac wiec probuja ci dokopac inaczej..........Brzusio

Old Post 17-12-2003 06:42
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Pit[PL]
Training (Enforcer)

quote:
Napisane oryginalnie przez Brzusio
yogas sam wiem co znaczy morderstwa zawsze miałem ich najwiecej i wyrzucało mnie a co za tym idzie wchodziłem gdzie popadło tylko miedzy nami jest jedna róznica ja nie byłem i nie jestem na poczatku listy wiec na to nikt zazdrosnym okiem nie patrzy olej to bo ci nie dadza spokoju nie mogą cie pokonac wiec probuja ci dokopac inaczej..........Brzusio

Dopusc do siebie troche obiektywizmu i popatrz jak to wyglada z boku a nie tylko od srodka.
Poza tym czego ktos mialby Yogasowi zazdroscic ? Ze jest na poczatku listy ? Zobacz ile godzin przesiedzial w grze i porownaj z innymi graczami. A jesli dobrze czytam staty <=PFT=>BADYL ma wieksza sprawnosc :-P

Pozdrawiam

Old Post 17-12-2003 08:09
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Pit[PL] Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Pit[PL] Znajdź więcej post'ów przez  Pit[PL] Dodaj Pit[PL] do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Pit[PL] prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Pit[PL]
Training (Enforcer)

Re: Re: Ban

quote:
Napisane oryginalnie przez Longbow
No cóż... nie wiem, jak VAV się zachował, więc nie napiszę, czy słusznie dostał bana... być może za słownictwo?

Ja tez nie wiem za co bo przeoczylem. Ale jak za slownictwo to nie tylko on powinien dostac.
quote:

Z taką samą sytuacją też się nieraz spotkałem, że zawodnik przeskakuje z jednej ekipy do drugiej, bo tamta wygrywa... Co prawda utrudnia taki manewr serwer, który automatycznie przydziela do jakiejś drużyny, ale za którymś razem się uda...
Takie zachowanie zasługuje na bana! Właśnie to jest nabijaniem statystyk... Zresztą świadczy też o poziomie zawodnika, który nie umie grać w drużynie przegrywającej... a potem chodzą mity o kimś, że jest najlepszy. Trudno mieć beznadziejne staty w drużynie wygrywającej (zwłaszcza dużą liczbą punktów).

Napewno jestes bardziej doswiadczonym graczem niz ja. Czy moglbys mi konkretnie powiedziec jak to jest z tymi punktami ? Ile konkretnie dostaje sie punktow za to, ze druzyna wygrala ? Jesli ktos gra w BLUE powiedzmy 15 minut i przegrywa, wychodzi i uda mu sie trafic do RED to czy jego do tej pory zdobyte punkty w BLUE przechodza do punktow w RED ? I czy rzeczywiscie sie to kalkuluje ?
Druga sprawa to zauwazylem, ze jak w jakiejs druzynie jest mniej graczy to zwykle ona dostaje lanie i przejscie do druzyny z wieksza iloscia graczy jest raczej niemozliwe. Z drugiej strony (moge sie mylic) Zauwazylem zaleznosc ze jak jedna druzyna przegrywa to jak jest po rowno graczy zwykle wrzuca gracza do tej przegrywajacej.

Old Post 17-12-2003 08:36
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Pit[PL] Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Pit[PL] Znajdź więcej post'ów przez  Pit[PL] Dodaj Pit[PL] do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Pit[PL] prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
dżery
Elite (Fiend)

Re: Re: Re: Ban

quote:
Napisane oryginalnie przez Pit[PL]
Czy moglbys mi konkretnie powiedziec jak to jest z tymi punktami ? Ile konkretnie dostaje sie punktow za to, ze druzyna wygrala ?

mozesz to sprawdzic. Wejdz na rejestr zgonuf, w prawym dolnym rogu strony masz link "stopnie". Znajdziesz tam cos na ten temat. Gracz druzyny zwyciezkiej dostaje z tego tytulu 20 pktow.

Old Post 17-12-2003 09:31
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil dżery Znajdź więcej post'ów przez  dżery Dodaj dżery do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać dżery prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Rademus PL
Guest

Musze przyznać że dawno nie grałem na MOŚCIE (znudziły mnie rzeźnie). Wole pograć w strefe i ubolewam że MOST-ARENA często nie działa.Ale do tematu:Mam wrażenie że dla co nie których staty to cały świat i po trupach starają się dojć do tego.Tylko niestety dla co nie których to tylko gra.

Old Post 17-12-2003 10:07
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
legolas
Warrior (Scrag)

Nie zamierzam nikogo bronić, ale zdarzało mi się, że serwer mnie odłączył (wina pewnie sprzętu). I nie miałem wpływu na to do jakiej drużyny wróciłem. Nawet, gdy chciałem wrócić do swojej to serwer nie pozwalał.

Czy Yogas sam przeskakiwał, czy serwer go odłączał?
To jest zasadnicza różnica.

Old Post 17-12-2003 10:08
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil legolas Kliknij tutaj by wysłać e-maila do legolas Znajdź więcej post'ów przez  legolas Dodaj legolas do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać legolas prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Pit[PL]
Training (Enforcer)

quote:
Napisane oryginalnie przez Rademus PL
Mam wrażenie że dla co nie których staty to cały świat i po trupach starają się dojć do tego.Tylko niestety dla co nie których to tylko gra.

No a jakze inaczej jak nie po trupach

Old Post 17-12-2003 10:27
dżery
Elite (Fiend)

Re: Ban

quote:
Napisane oryginalnie przez Szymon
Jestem wrecz oburzony postawa administratora mostu, ktory podarowal bana graczu o xywie VAV, za to ,ze obrazal oszutsa.
To bylo tak:
Gralismy na pannick attack, byl z nami Yogas zaczelismy przegrywac, Yogas poszedl do Red, Red zaczeli przegrywac, yogas poszedl do blue, a wszystko po to zeby dostac punkty za to , ze jest w zwycieskiej druzynie, VAV zaczal go obrazac za takie zachowanie i Administrator mostu dal mu za to Bana...

Drogi Szymonie, administrator mostu ustanowil regulamin, w ktorym przestrzega przed obrazaniem innych graczy, wiec nie oburzaj sie na tego czlowieka za konsekwencje w dzialaniu. Mnie osobiscie smiesza rozgrywki slowne na czacie w grze (wszelkie ssanie kutacha, calowanie dzidy, tarzanie sie w gownie czy czego tam jeszcze ludziska nie stworza w lepetynach), ale jesli admin w regulaminie zabrania uzywania obrazliwych slow (jego to widzocznie nie smieszy), to trzeba to uszanowac. Jesli nie stosujesz sie do regulaminu to trzeba poniesc kare czyli ban na jakis czas, tak to w zyciu bywa najczesciej.
Uwazam ze regulamin jest w porzadku a tych banow nie ma znowu tak duzo, z tego co sie orientuje to wiekszosc za obrazanie innych lub chamstwo. Te zasady sa przeciez latwe do przestrzegania bo w zyciu za cos takiego albo sie dostaje fange w nos albo bana z towarzystwa. Podstawa to nie dac sie sprowokowac, ale jak widze nie kazdy ma stalowe nerwy i pozniej cierpi.
Co do zachowania gracza Yogas. Nie rozumiem dlaczego jest szykanowany za zmiane druzyny? Wiekszosc graczy dumnie stwiedza ze gra dla przyjemnosci a nie dla statow, w takim razie coz ich obchodzi ze Yogas zwieksza sobie w ten sposob staty (jesli to robi), to chyba nie powinno ich interesowac. Ja czasami jak jestem w druzynie przegrywajacej tez mam ochote ja zmienic i coz z tego?! Moze druzyna mi nie odpowiada bo ja sie staram cos zrobic a reszta siedzi w bazie i daje skopac???? Nie robie tego tylko dlatego bo jestem leniwy. Nie jest to zabronione. Gram dla przyjemnosci ale i dla statow, a jesli ktos gra tylko dla przyjemnosci to niech nie wylicza punktow innym graczom.

Pozdrawiam i zycze stalowych nerwow dla zolnierzy delty a przede wszystkim dla admina

Old Post 17-12-2003 10:42
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil dżery Znajdź więcej post'ów przez  dżery Dodaj dżery do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać dżery prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
boski *PL*
po prostu boski

quote:
... tylko miedzy nami jest jedna róznica ja nie byłem i nie jestem na poczatku listy wiec na to nikt zazdrosnym okiem nie patrzy ...

No wielki wielki autorytet sie znalazł
ty juz raz chciałeś być "bardziej do przodu" ale ci "nie wyszło" i jesteś bardziej "do tyłu"

cytat z weści z MOST-PL:
*** 12.12.2003 Mam dla wiekszosci z Was radosną wiadomość w statach przesuneliście się o jedno miejsce do góry. Ponieważ konto wraz z całym dorobkiem gracza *|SLS|*Brzusio zostało usunięte gdyż jego przeciwnicy byli za mało wymagający dla niego. Obecnie *|SLS|*Brzusio gra od początku mam nadzieje że teraz znajdzie on godnych siebie przeciwników.

-=M=- mily

jednym słowem - niezły z ciebie "Wujek Dobra Rada"

"I choćbym szedł ciemną doliną, zła się nie ulęknę, bo sam jestem największym s*****synem w tej dolinie"

Old Post 17-12-2003 14:37
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil boski *PL* Znajdź więcej post'ów przez  boski *PL* Dodaj boski *PL* do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać boski *PL* prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
lame
lamanizinnaszybkaizwinna

Re: Re: Re: Lekkie wyjaśnienia

VAV dostał bana bo był niegrzeczny, nie mam pojęcia po co to marudzenie. Kogo to obchodzi że Yogas zmienia sobie drużyny? Jak lubi to niech sobie zmienia, skoro można i nic w MOSTowym regulaminie nie ma na ten temat, jak ktoś inny ma ochotę to krytykować i liczy się z konsekwencjami to niech komentuje sobie w dowolny sposób. To jest problem? ... Szymon, jak chcesz walczyć o sprawiedliwość to kup mi piwo i wyślij pocztą, bo dużo osób ma piwo a ja nie mam - i to jest choleeeeernie niesprawiedliwe moim skromnym zdaniem. Gratuluję kolejnej radosnej dyskusji, merytorycznie bliskiej wierszykom (zresztą dużo fajniejszym) Rodrigeza.

pozdrawiam
lama

Old Post 17-12-2003 14:48
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil lame Kliknij tutaj by wysłać e-maila do lame Znajdź więcej post'ów przez  lame Dodaj lame do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać lame prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Tomcat27
Master (Spawn)

[QUOTE]Napisane oryginalnie przez Yogas
[B] ...Niestety dość często morduje członków swojej drużyny (dla przypomnienia - za to wyrzuca z gry...

I czy oni do Ciebie mówią " Jesteś cięzki przypadek!"? i jak Cie wyrzuci i wejdziesz do przeciwnej to czy widzisz tekst : "Rura poszła do RED"?? Masz obseje na punkcie BHD ale mi to nie przeszkadza dopuki robisz swoje a nie sie czepiasz. Każdy kto cie zabije to odrazu jest albo lagerem albo kamperem, a Ty kim jestes?

Pozdrawiam

Old Post 17-12-2003 15:44
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Tomcat27 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Tomcat27 Znajdź więcej post'ów przez  Tomcat27 Dodaj Tomcat27 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Tomcat27 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
rodrigez
kreutzritter

quote:
Napisane oryginalnie przez Pit[PL]
No a jakze inaczej jak nie po trupach

hehe

Old Post 17-12-2003 15:51
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil rodrigez Znajdź więcej post'ów przez  rodrigez Dodaj rodrigez do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać rodrigez prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
rodrigez
kreutzritter

Smile Re: Re: Re: Re: Lekkie wyjaśnienia

quote:
Napisane oryginalnie przez lame
Gratuluję kolejnej radosnej dyskusji, merytorycznie bliskiej wierszykom (zresztą dużo fajniejszym) Rodrigeza.

pozdrawiam
lama [/B]

lama poczulem sie jak na kanapie u kaluzynskiego,ktory co prawda krytykuje filmy ale co tam

Old Post 17-12-2003 15:57
lame
lamanizinnaszybkaizwinna

Re: Re: Re: Re: Re: Lekkie wyjaśnienia

Wyraziłem wyłącznie swoją opinię na temat wątpliwej jakości tego postu i Twojej poezji wysokich lotów, przeciwstawiając perły błotu, w które się je ciska i coś tam coś tam...

Old Post 17-12-2003 16:01
Longbow
The Emperor Sleeping

No cóż myślę, że dżery odpowiednio podsumował sprawę. Nic dodać nic ująć.
Z tym przechodzeniem między drużynami... cóż, czasami się zdarzy, że wygrywająca ekipa ma mniej ludzi, więc jest to możliwe (sprawdzić przecież to nie trudno). Zdarzyło mi się raz czy dwa razy, że był jakiś uparciuch, który ciągle zmieniał drużynę (to było jeszcze wtedy, kiedy nie było autorozmieszczania). Takie coś to dla mnie dyskwalifikacja zawodnika. Na szczęście teraz to już rzadkość (jeśli nie megarzadkość) i raczej niemożliwość.
pozdro dla wszystkich!!

$doSth -> kill($him);
$doSth -> find_next($enemy);
}

Old Post 17-12-2003 16:03
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Longbow Znajdź więcej post'ów przez  Longbow Dodaj Longbow do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Longbow prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Tomcat27
Master (Spawn)

quote:

Powiedział co wiedział

Wątpie żeby ktos chciał dokopać Yogasowi, a jeśli tak to tylko dlatego zapewne że Yogas tą osobe traktuje z góry ( patrz np: Szymon "HeadHunter"). Jak wspomiałem, wisi mi to co robi Yogas, jego staty i godziny gry (mi nie imponują) niech sobie gra ile wlezie...serio...ale niech przestanie traktowac innych graczy jak kogos gorszego od siebie, w końcu ma to być rozrywka a nie szarpanie nerwów. A jak Yogas nad sobą nie panuje to nie wiem...niech sie wyzyje na klawiaturze, myszy, albo walnie w ściane baranka...powinno pomóc!

Pozdrawiam

Old Post 17-12-2003 16:11
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Tomcat27 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Tomcat27 Znajdź więcej post'ów przez  Tomcat27 Dodaj Tomcat27 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Tomcat27 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
lame
lamanizinnaszybkaizwinna

Przychylam się do zdania Szanownego Kolegi - jeśli ktoś ma swoimi nerwami psuć innym zabawę, to niech lepiej pójdzie na spacer, sieknie male biopaliwo albo co. Nie można się tak nawzajem na sobie wyżywać (kieruję te słowa do wszystkich graczy) - toć to zabawa.

(no i wziąłem czynny udział w bezsensownej dyskusji )

Old Post 17-12-2003 16:29
Pit[PL]
Training (Enforcer)

quote:
Napisane oryginalnie przez Tomcat27
Powiedział co wiedział
Jak wspomiałem, wisi mi to co robi Yogas, jego staty i godziny gry (mi nie imponują) niech sobie gra ile wlezie...serio...ale niech przestanie traktowac innych graczy jak kogos gorszego od siebie, w końcu ma to być rozrywka a nie szarpanie nerwów. A jak Yogas nad sobą nie panuje to nie wiem...niech sie wyzyje na klawiaturze, myszy, albo walnie w ściane baranka...powinno pomóc!

Pozdrawiam

A jak Ty nad soba nie panujesz to jest dobrze ? Dlaczego nie wyzyjesz sie na klawiaturze ? myszy albo jakkolwiek inaczej ?
Masz 3 screeny z wczorajszej gry
http://pit.sarzyna.com/screen/screen.jpg
http://pit.sarzyna.com/screen/screen2.jpg
http://pit.sarzyna.com/screen/screen3.jpg

Dlaczego Ty nie dostales bana tylko VAV ?

Wydaje mi sie zeby krytykowac czyjes zachowanie trzeba
samemu byc ok.

Old Post 17-12-2003 18:06
Tomcat27
Master (Spawn)

Re: Re: Re: Re: Lekkie wyjaśnienia

Załuje że ja nie umieściłem screenów bo ich nie mam..a co do Yogasa to nie tylko ja sie przekonałem do czego ten człowiek potrafi doprowadzić... Czemu Ty nie robiles screenów gdy Yogas najeżdzał??? Taki mocny jesteś, ale chyba tylko w jedną strone!!!
poczytaj sobie Wasz regulamin klanowy, do ktorego sie tak odnosicie i rob screeny gdy Yogas najezdza i wyzywa ludzi Szanowny kolego, wtedy bedzie okey!

Old Post 17-12-2003 18:21
Tomcat27
Master (Spawn)

Re: Re: Re: Re: Lekkie wyjaśnienia

Napisane oryginalnie przez lame [/i]
VAV dostał bana bo był niegrzeczny, nie mam pojęcia po co to marudzenie.

Własnie do tego zmierzam...nie przypominam sobie akurat by ktokolwiek był dla kogoś aż tak nie miły jak Yogas...VAV poprostu dał sie sprowokowac tak jak i ja z tym że mozliwe że w jego wypadku poszły ostrzejsze słowa...nie wiem nie widziałem nie było mnie już ( poszedłem rozwalić mysz )

Old Post 17-12-2003 18:42
Pit[PL]
Training (Enforcer)

Re: Re: Re: Re: Re: Lekkie wyjaśnienia

quote:
Napisane oryginalnie przez Tomcat27
Załuje że ja nie umieściłem screenów bo ich nie mam..

Bo byles zajety obrazaniem innych. A moze by wystarczylo zebys zrobil screena wyslal Milemu i byloby po sprawie ?
quote:

a co do Yogasa to nie tylko ja sie przekonałem do czego ten człowiek potrafi doprowadzić...
Czemu Ty nie robiles screenów gdy Yogas najeżdzał??? Taki mocny jesteś, ale chyba tylko w jedną strone!!!

Dalem screeny zeby pokazac Twoje opanowanie i brak kultury na MOST bo zadziwil mnie Twoj tekst o nie panowaniu nad soba Yogasa, rozrywce i szarpaniu nerwow.
quote:

poczytaj sobie Wasz regulamin klanowy, do ktorego sie tak odnosicie

Juz pisalem.. Mowie za siebie nie za klan. Rozumiem ze identyfikowany jestem z klanem itd ale to co pisze to moje zdanie nie klanu. Poza tym nie zaprzeczam ze Yogas nie mowil tych rzeczy o ktorych napisales. Tylko nieladnie krytykowac czyjes zachowanie i samemu w podobny lub gorszy sposob postepowac
quote:

i rob screeny gdy Yogas najezdza i wyzywa ludzi Szanowny kolego, wtedy bedzie okey!

Moglbym, ale ostry blask yogasa chwaly oslepia me oczy :-)

Pozdrawiam serdecznie

Old Post 17-12-2003 19:10
dżery
Elite (Fiend)

heh, jeszcze troche a polowa graczy bedzie lezala po kątach i polowala na screeny z wpadkami rywali Dobrze, poprawie sobie nozowe ratio

Old Post 17-12-2003 20:22
Radzioo(PL)
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez dżery
heh, jeszcze troche a polowa graczy bedzie lezala po kątach i polowala na screeny z wpadkami rywali Dobrze, poprawie sobie nozowe ratio

Lepiej popraw sobie makijaż jak bedą Ci foty strzelać

Old Post 17-12-2003 21:03
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 03:15.    Strony (2): [1] 2 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest OFF.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions