Czy lacze 64 mb. jest dobrym laczem?????
Witam wszystkich graczy wspanialej gry M.O.H.AA tych kyorzy sa juz w jakims klanie i tych bez klanu chcialem zapytac sie was i prosic o pomoc bo w sprawach internetu jestem ,,nie znaju siem nic a nic,,mam mozliwosc podlaczenia z DIALOGU lacza stalego o szybkosci 64 mb ???? czy to duzo i czy beda wskakiwac tak przez nas bardzo znienawidzone pingi 999 czy bedzie te lacze doskonale do GRY mojej najwspanialszej jaka jest M.O.H.AA do tej pory mam lacze isdn nie powiem jest nawet nawet ale czasem wskakuja mi pingi 999 i moj najlepszy ping to 80 gra jest wtedy super ale zauwazylem ze niektorzy gracze w polsce maja nawet 35-40 ping no a wtedy mozna grac na calego ze snajpa i fragi ida jak burza prosze poradzcie mi mam mozliwosc zalozenia takiego lacza za 80 zl miesiecznie i jeszcze taka spraw czy bede na takim laczu mogl zalozyc serverek czekam na wasze pomocne zdanie na wyzej zapodany temat przezamnie.MILEJ I BEZ LAGOW GRY w M.O.H.AA zyczy Marek Z Zielonej Gory.
Ps:naleze juz 2 tydzien do fajnego klanu <|H+o+V|>*ZaCHo*(PL) sa tam naprawde wspaniali i pomocni klanowicze jest ich narazie paru ale z czasem ich przybedzie prawdopodobnie dolaczy sie do nas inny klan bedzie fuzja i debaty nad nowymi zasadami w klanie i itp.Zobaczymy czas pokaze narazie przyjaciele z pola bitwy.