Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Medal of Honor: Allied Assault > Czy lacze 64 mb. jest dobrym laczem?????
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Marco
Combat (Death Knight)

Czy lacze 64 mb. jest dobrym laczem?????

Witam wszystkich graczy wspanialej gry M.O.H.AA tych kyorzy sa juz w jakims klanie i tych bez klanu chcialem zapytac sie was i prosic o pomoc bo w sprawach internetu jestem ,,nie znaju siem nic a nic,,mam mozliwosc podlaczenia z DIALOGU lacza stalego o szybkosci 64 mb ???? czy to duzo i czy beda wskakiwac tak przez nas bardzo znienawidzone pingi 999 czy bedzie te lacze doskonale do GRY mojej najwspanialszej jaka jest M.O.H.AA do tej pory mam lacze isdn nie powiem jest nawet nawet ale czasem wskakuja mi pingi 999 i moj najlepszy ping to 80 gra jest wtedy super ale zauwazylem ze niektorzy gracze w polsce maja nawet 35-40 ping no a wtedy mozna grac na calego ze snajpa i fragi ida jak burza prosze poradzcie mi mam mozliwosc zalozenia takiego lacza za 80 zl miesiecznie i jeszcze taka spraw czy bede na takim laczu mogl zalozyc serverek czekam na wasze pomocne zdanie na wyzej zapodany temat przezamnie.MILEJ I BEZ LAGOW GRY w M.O.H.AA zyczy Marek Z Zielonej Gory.
Ps:naleze juz 2 tydzien do fajnego klanu <|H+o+V|>*ZaCHo*(PL) sa tam naprawde wspaniali i pomocni klanowicze jest ich narazie paru ale z czasem ich przybedzie prawdopodobnie dolaczy sie do nas inny klan bedzie fuzja i debaty nad nowymi zasadami w klanie i itp.Zobaczymy czas pokaze narazie przyjaciele z pola bitwy.

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 24-01-2004 21:12
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Marco Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Marco Znajdź więcej post'ów przez  Marco Dodaj Marco do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Marco prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
KoTi12
=<TSA>=KoTi=<F/x Cafe>=

Mój kumpel ma to łącze i ping 200...
999 to w 90% wina serwerów...
Pozdro

Old Post 24-01-2004 21:18
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil KoTi12 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do KoTi12 Znajdź więcej post'ów przez  KoTi12 Dodaj KoTi12 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać KoTi12 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Marco
Combat (Death Knight)

Lacze 64 mb

dziekuje za pomoc i oczywiscie odpowiedz ale nadal nie wiem czy moge wtedyz takim laczem miec serwer i miec swoje mapki ........moze cos zle pisze ale sorki nie znam sie jeszcze na tych karabinach to troszke skomplikowane........

Old Post 24-01-2004 21:54
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Marco Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Marco Znajdź więcej post'ów przez  Marco Dodaj Marco do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Marco prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[5pkAK]Juri
Skilled (Knight)

Spoko forum jest po to zeby zadawac pytania a ja ci powiem ze na wlasnym kompie niezakladalbym serwera jezeli chcesz grac w necie co innego wowczas gdy chcesz grac na lanieno i jeszcze chyba z waszym klanem robimy fuzje Najlepiej jakbys sobie zalozyl neostrade szczerze to nieslyszalem o laczy 64mb ale jesli to jest sama neostrada to wez a jesli cos gorszego niebierzSimple isnt???Pozdrawiam Juri

Old Post 25-01-2004 07:47
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [5pkAK]Juri Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [5pkAK]Juri Znajdź więcej post'ów przez  [5pkAK]Juri Dodaj [5pkAK]Juri do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [5pkAK]Juri prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
KoTi12
=<TSA>=KoTi=<F/x Cafe>=

Łącze 64 kb nie nadaję się ani do grania w sieci ani do stawiania serwerów... Gdybyś postawił serwer każdy by miał na nim pingi 600
PS.Chyba chodzi Ci o łącze 64 kb bo łącze 64 MB nie istnieje , nawet jeżeli żaden polski operator nie oferuje takiej przepustowości

Old Post 25-01-2004 10:14
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil KoTi12 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do KoTi12 Znajdź więcej post'ów przez  KoTi12 Dodaj KoTi12 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać KoTi12 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Marco
Combat (Death Knight)

lacze 64mb???????

Napewno sie pomylilem nie jestem w tych klackach jeszcze obeznany ale jest to napewno lacze cyfrowe z dialogu 2 razy lepsze od isdn a tp...bo takie posiadam a tak mnie zapewnial gosc z dialogu dlatwego pytamsie was fachowcow dziekuje ze mi odpowiadacie na moje trche glupie pytania ale ja jeszcze nie jestem rozeznany w tym kierunku jakim jest komputer a jest to maszyna bez ograniczonych mozliwosci prawda.

Old Post 25-01-2004 18:26
KoTi12
=<TSA>=KoTi=<F/x Cafe>=

Z dialogu tanie dobre łącze to 1 Mb 149 zł+vat za miesiąc to nie dużo , podzelisz z sąsiadem i już płacisz tylko 80 zł miesięcznie...
Ja tylko czekam aż wprowadzą do mnie to łącze już złożyłem zamówienie ale do wiosny muszę czekać

Old Post 25-01-2004 20:53
[5pkAK]Juri
Skilled (Knight)

ja osobiscie mieszkam jakies 1600km od was i do mnie to lazce tez jeszcze nie dotarlo ale bede placic tyle samo za lepsze lacze+telewizj

Old Post 26-01-2004 07:44
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [5pkAK]Juri Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [5pkAK]Juri Znajdź więcej post'ów przez  [5pkAK]Juri Dodaj [5pkAK]Juri do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [5pkAK]Juri prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Marco
Combat (Death Knight)

Talking sprostowanie lacze 1 mb

pomylilem sie z tym laczem w pojemnosci wiec to sprostowalem

Old Post 26-01-2004 21:07
KoTi12
=<TSA>=KoTi=<F/x Cafe>=

To łącze możesz brać , jest bardzo dobre... Możesz posawić server , lecz nie wiem na ile osób zeby każdy miał optymalny ping...

Old Post 27-01-2004 19:43
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 22:52.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions