quote: Napisane oryginalnie przez Yogas
To akurat są fakty, a czy nie wystarczy wypowiedź przyłapanego na gorąco chitera: "...ja tylko testuje...". Przecież jest to przyznanie się do winy Wszystkie logi w tej sprawie ma nasz kolega Miły.
Tak, ale zauważ, że przyznał się REV. A bana dostał REV, oraz Revenant i wszyscy inni, którzy być może jeszcze grają z tej kawiarenki. A to już nie jest sprawiedliwe lecz CHORE.
Nie blokować IP???? To może podasz inną propozycje. Chętnie zobaczymy jak w inny sposób nie dopuścić oszusta do gry.
Po 1 - blokować wszystkich "legalnych inaczej". Po 2 - blokować nicka delikwenta - i wystarczy - z tego co wiem na Novie nie można go za często zmieniać, nawet jeśli ma cztery i korzysta z kodów to dla admina jest to łatwe do wyłapania.
I jeszcze jedno. Ja nie twierdze, że REV i Revenant PwT, to jedna i ta sama osoba, ale wszystko na to wskazuje.
Wskazuje nie znaczy, że DOWODZI 
Mało tego uważam, że to On powinien(jeśli jest niewinny), załatwić tą sprawe z adminem Mostu, a nie użalać sie nad sobą na forum. Wyrok już zapadł, a w "pudle" siedzą sami niewinni
Hmm - pytał się o coś innego- to nie on zaczął ten wątek, lecz Jaro- a co do szanownego admina - może by się tak w końcu sam wypowiedzał? W końcu to oskarżonemu należy udowodnić winę, bo do tego czasu jest niestety NIEWINNY. A to, że REV przypomina Revenant i fakt tego samego IP niczego nie dowodzi -to poszlaka.... Czy jeżeli np. Jan Kowal zabije kogoś z broni Jana Kowalskiego to znaczy że Kowalski jest winny????
pozdro,