quote: Napisane oryginalnie przez Radzioo(PL)
Pomijając osie, poprzecznice i ergonomonautki to mod jest i całe szczęście bo miła jest odmiana. Błędy ? Żadna gra nie ustrzegła się będów (policz patche do BHD) więc możliwe że i terra też je będzie miała. Liczniki zegary itp. to też chyba kwestia przyzwyczajenia. Broń - jak zauważyliście jest i nowa i stara więc każdy może wybrać co chce i nasuwać. RPK 47 to większy brat kałach adlatego taki wygląd i strzela tak jak opisałeś czyli ciężko gdziekolwiek trafić. M4A1SD jest fajną zabawką na większe dystanse lub na zwarcia - pośrednio jak zauważył już sileo jest niewygodny bo trzeba strzelać z biodra.
Podsumowując - jeżeli terra doda jakąś łatkę i / lub gracz się przyzwyczai to na pewno jest to miły dodatek na umilenie oczekiwania Team Sabre.
chodziło mi tylko o to, że nakładka nie powinna zmieniać przyzwyczjeń gracza.
Co do M4A1SD - szkoda że nie ma granatnika. Wiem że autorzy gierki chcieli jak najbardziej ją urealnić, ale (i znowu się będę czepiał) to tak na prawdę:
- friendly fire powinien być zawsze ON;
- czas odrodzenia - dostałeś koleś - wypad z gry - no może nie całkowicie, ale powiedzmy na 2-3min. wtedy nie byłoby takiej rąbaniny jak na niektórych serverach. To z pewnością dodałoby pikanterii do gry - nie byłoby ganerów latających po krzakach - byłoby bardziej taktycznie... i chyba większa satysfakcja z zabitego wroga.
- zbrojownie - owszem ale jak to normalnie bywa - na tyłach - daleko od pola walki (przypadek taki widziałem - koleś leżał w bunkrze z polową zbrojownią i walił z granatnika do PSP przeciwnika - ilość granatów - bez limitu... a jego PSP 10 m dalej - po całej rundzie miał na koncie 90 trafień i 2 śmierci- autor planszy mi się zdaje 
- czas przeładowania magazynków - zbyt krótki (ze snajperkami trafili w 10) - jako wzór stawiam America's Army Operations
- wszyscy powinni latać z tym samym speedem, a ganerzy tylko mogliby się poruszać ze scyzorykiem;
- bieganie z celownikiem przy oku - bzdura (kto grał np w Call Of Duty wie o czym mówię)
itd..
bajdełej nie traktujcie powyższego jako moich fanaberii - to tylko moje ogólne spostrzeżenia do całej półki FPP.
BHD jest cool nawet ze wszystkimi tymi przegięciami.
pzdr,