Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Tribes2 > He he he, czyli jak gracze T2 widza UT2004
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
sYs|yavor
Elite (Fiend)

He he he, czyli jak gracze T2 widza UT2004

Fragment forum TW:

Every game that has outdoor terrain thats not tribes I think sucks, so I thought onslaught sucked, its just not as fast as tribes. Nobody wants to walk for 2 minutes to get into a battle. For these types of games I prefer the indoor maps. I had alot more fun playing on that CTF map then I did on the outdoor onslaught map.

Wy to widzicie? "Za wolna" i "nikt nie chce lezc 2 minuty przed wejsciem w akcje".

Groteska to nic w porownaniu do tego, co sie dzieje wsrod sieciowych graczy

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 12-02-2004 13:56
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil sYs|yavor Znajdź więcej post'ów przez  sYs|yavor Dodaj sYs|yavor do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Hamil_Hamster
Veteran (Ogre)

Za mało akcji????

Jak odpaliłem wczoraj demko z 24 botami w trybie Onslaught to odniosłem całkowicie inne wrażenie

Głupotą jest pisanie, że ten tryb jest prenaczony dla 16 graczy - TO ZDECYDOWANIE ZA MAŁO!

Tak w ogółe to spodziewałem się Planetside dla ubogich...a dostałem całkiem miłą sieczke

Old Post 12-02-2004 15:17
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Hamil_Hamster Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Hamil_Hamster Znajdź więcej post'ów przez  Hamil_Hamster Dodaj Hamil_Hamster do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Hamil_Hamster prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
sYs|yavor
Elite (Fiend)

Onslaught sie nudzi, i to szybko. Na dodatek zapomnij o podziale na fuchy - a to jest to, co robi z T2 T2.

Ale dla czystej rozrywki, przyznaje: gra jak marzenie.

Old Post 12-02-2004 16:32
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil sYs|yavor Znajdź więcej post'ów przez  sYs|yavor Dodaj sYs|yavor do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
4DDh
Skilled (Knight)

onslaught moze i moglby byc ciekawy, ale pewnie po pelnej wersji, ew. miesiac, moze dwa i radosc posiadania pojazdow w grze szlag trafi
a co na temat pojazdow?)))
sterowanie wziete z halo czesciowo, tudzuez qrally (taki mod do qwaka w ktorym sie jezdzilo samochodzikami, pojazd podaza za kierunkiem w ktorym patrzy kamera, jakby ktos byl modociany i nie wiedzial), przynajmniej w przypadku tego poduszkowca i latadla,
poduszkowiec i latadlo zreszta tez wziete zywcem z halo, ew sam poduszkowiec wyglada jak switchblade z dodatku do ps
czolg to prowler z tr, ino z jednym dzialem, i powerem vanguarda
mniejszy jeep - enforcer))), wyrzutnia wymieniona na jakis utkowy wynalazek (nie rozrozniam jeszcze, toto zielone, z tego jak lata to mi sie kojazy ze link gun)
ten wiekszy jepek natomiast wyglada tez jak z ps wziety)))
co do idei linkowanych punktow - idealna kopia obenie istniejacego ukladu zdobywania baz w ps))))))
tyle ze trzeba je rozwalac, a nie hackowac
reszta mnie nie interesuje w tej grze
a to jest planetside dla ubigich hamil, niestety, i do tego jeszcze kiepski((
niby czerpia z dobrych wzorcow (powiedzmy, po ostatnich zmianach w ps zaczynam watpic czy to dobry wzorzec), ale jakos im to wyszlo, tak, nie wiem, przy ut2003 mialem takie samo wraznie, ze nie wiadomo co toto wlasnicie jest
4DDh

Old Post 12-02-2004 20:52
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil 4DDh Kliknij tutaj by wysłać e-maila do 4DDh Znajdź więcej post'ów przez  4DDh Dodaj 4DDh do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać 4DDh prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
borowies
uber 1337zor

Pojazdy sa zywcem zerzniete, ale i tak wydaje mi sie ze cienkie :p.

Jedyne co fajne to czolgus i rozkladane ostrza w mniejszym dzipku :p. Czlogus chyba zreszta troche niezrownowazony jest, szczegolnie ze starczy jedna osoba do sterowania i obslugi dziala (w wiekszym dzipie trzeba juz do tego osobnych). I tak czolg ownuje wszystko inne :p. Bron mniejszego dzipka (ta taka linkgunowa siatka) w ogole do mnie nie przemawia :x. Cala reszta strzelalek pojazdowych (oprocz duzego guna tanka) tez nie, jakies takie migajace kolorowe kropeczki :/

Bronie sa totalnie do otwartej przestrzeni niedostosowane, szczegolnie na duze odleglosci. I czemu Avril ktory prawie przebija pancerz manty czy scorpiona nie zabija trafieniem centralnym goscia z 100 zycia :o.

Ah, poza tym co do wypowiedzi pana, ze CTF mu sie bardzo podoba: mi sie w ogole nie podoba. Przynajmniej ta mapa, ale to pewnie zboczenie po otwartych przestrzeniach w tribesa. W ogole nie mam radochy z gry w korytarzach.

Fizyka tez jest prawde mowiac srednia. Urzekla mnie sytuacja w ktorej nnajchalem Hellraiderem na jeden z tych energetycznych punktow i nie wiem czy to przez to, czy ktos mnie trafil ale wylecialem na kilometr chyba w gore. Spadam spadam spadam, koziolkuje i mysle co to bedzie. A tu co? Dzip spadl na dach (mial wtredy 150 pancerza), mnie z niego wysadzilo (samowolka?), a on sobie dalej lezal nienaruszony. Owned :/. Tak samo jest ze wszystkimi upadkami pojazdow - zadaja im stanowczo za malo uszkodzen. Prawie w ogole, spadlem hellraiderem z tej gory w srodkowym pukcie (po zboczu). Dostalem tam jakies wyimaginiowane daredevil punkty czy cos 60 levelu (o co chodzi?? ) i zabralo mi 20 armoru... Jak dla mnie wygladalo to jakbym mial sie wbic w ziemie :p.

Ach, ale na plus trzeba zapisac, ze boty sa znaznie inteligentniejsze niz w Tribesie . Przynajmniej umieja sie oslaniac i brac flage :p.

Ogolnie - bardzo mila sieczka (kto to widzial w tribesowym CTFie na koniec mapy srednia killi w druzynie 40/osobe 0-o). grafika nawet mi sie podoba (duzo poprawili od ut2k3), bardzo ladna woda (chociaz niewiele jej :p), muzyki nie slyszalem, tzn jest dobra . Siecze sie niezwykle przyjemnie tylko juz mi sie troche z botami nudzi (opcji online poza lanem w demie nie ma?). W dalszym ciagu, namiastka pola walki z T2.

Jak cos mi sie jeszcze przypomni to dodam .

Old Post 13-02-2004 11:19
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil borowies Kliknij tutaj by wysłać e-maila do borowies Znajdź więcej post'ów przez  borowies Dodaj borowies do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać borowies prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
borowies
uber 1337zor

kk odnalazlem opcje gry po necie i tu jedno zastrzezenie: pingi sa slabe .

5 serwerow ponizej 100, w grze i tak laguje jak nieboskie stworzenie.

Old Post 13-02-2004 12:13
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil borowies Kliknij tutaj by wysłać e-maila do borowies Znajdź więcej post'ów przez  borowies Dodaj borowies do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać borowies prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
sYs|yavor
Elite (Fiend)

No, tu sie calkowicie zgadzam. Grajac na polskim serwie przez kilka godzin mialem kilka sytuacji, gdy wpakowalem idac bokiem caly magazynek miniguna w goscia i nic. Znowu wyglada, jakby hitbox byl nie tam gdzie trzeba. Ale to taki urok - nierealne fragowanie ;-P

Old Post 14-02-2004 01:21
borowies
uber 1337zor

ta. w ogole z polskich serwerow to przyuwazylem PL Desperados clan server tyle ze... nie moge na niego wejsc :o. a ta wyswietlarka bledow jest tak glupio zrobiona ze tylko miga mi co tam nie tak i jedyne co widze to "connection failed"..

swoja droga: filtry sa tez beznadziejne w browserze. ani podlug pingu nie mozna, ani nic :|.

szczesliwie odnalazlem pare zagranicznych serwerow na ktorych mozna w miare milo polamic . Swoja droga, w browserze pokazuje mi pinga np 80, a po nacisnieciu F1 jak byk stoi 25, 32. Dowartosciowywanie graczy?

w ogole moj nick to astaroth jak cos :p

Old Post 14-02-2004 15:27
Jarek
Pop Shop Boy :P

Zessałem to maleństwo z przeświadczeniem, że będzie tak jak z ut2k3, tj. zainstlauje, zagram 5 min, i wywale. No coz, troszke sie pomyliłem bo gra, od pierwszego odpalenia, chodzila jakies 4-5h non-stop
Zupełnie przypadkiem, trafiłem odrazu na Onslaught, bo przy odpalaniu browsera serverów domyslnie jest ustawiony filtr na ten włąśnie tryb. Pierwsze 10-20 min biegałem sobie zakręcony jak drzwi na poczcie, nie wiedząc o co w tym wszystkim chodzi Po opanowaniu zasad, zabrałem sie za testowanie, co to potrafi. Pojazdy:
To małe takie, latadełko, wyglada jak poduszkowiec - wielce nieprzydatne, za szybkie, za mało sterowne, i nie może wysoko latać. Duzy jeep: z full załogą która wie jak sie obslogoje to draństwo, można sporo zdziałać, tyle tylko że strasznie mało przyczepny jest, tak samo jak -> Mały jeep'ek : Zdecydowanie moja ulubiona bryczka w tej gierze ( jak narazie ) primary weapon, jakis takie średnio przydatne - leci zielone coś, przyczepia sie do celu, szama mu HP i znika. Alt attack, to jest mioodzik sam w sobie
Niema to jak wjechać w gromadkę przeciwników z wystawionymi pazurami - czesci ciala lataja wszedzie
Nastepne latadełko : Lata wysoko, dosyć szybkie, ale ciezko jest opanowac zmieniane pułapu, a to przez tą skopaną kamere ( ja chce fpp pojazdy ogolnie ) Czołg : bezsensowną sprawą jest to że kierowca jest też strzelcem, a drogi czlonek zalogi, moze kontrolować tylko gun'a na wieżyczce ( czolg - 2 osoby, jeep 3 osoby hmm. )

Broń
Całkowicie nie przystosowana do walki w otwartym terenie, takie przynajmniej odniosłem wrazenie.
Teran, no coz, za normalnym DM ktory w utkach zazwyczaj odbywa się w pomieszczeniach nie przepadam, wiec nie bede nic o tym mowil ( to samo tyczy sie ctf. tdm, br i co tam jeszcze jest ) Outdoory, znowu są imo całkiem ładnie zrobione - szkoda tylko że takie małe - pare razy, uciekając przed rakietą odbiłem sie od niczego, co było granicą mapy - zanim zrozomialem co sie stalo, odbity od tej sciany wyladawalem na jakiejs gorce i zrobilem bum ( niewidoczna sciana, jest traktowana jako normalna przeszkoda - kicha ;/ ) takze problem rakiety miałem z głowy

Podsumowując, dlamnie, w tej grze moze wogle nie być dm'o podobnych trybow. Niech zmontują powiedzmy 2x większe mapy, popracują odrobinke nad pojazdami, bronmi, kamerą hmm....
Będę siedział i mlocil w ta giere dniami i nocami

Old Post 15-02-2004 14:23
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Jarek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Jarek Znajdź więcej post'ów przez  Jarek Dodaj Jarek do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
sYs|yavor
Elite (Fiend)

Manta jest w miare przydatnym pojazdem. W miare szybka, jej ogien pozwala szybko niszczyc nody, a male ruchy na boki znakomicie robia szaszlyki z kolegow przeciwnikow. To pojazd do szybkiego transportu, rozwalania nodow i roadkilowania, a nie do wyrafinowanej walki.

Drugie latadlo (raptor) tez jest calkiem zgrabne, tyle, ze nie do walki powietrznej. Znakomicie sie rozwala z tego czolgi, manty, turrety (rakietami) czy nody (tym blasteropodobnym). Calkiem sympatyczne, choc do piekna szrajka to temu lata swietlne.

Old Post 16-02-2004 00:56
Jarek
Pop Shop Boy :P

LUdzie marudzą faktycznie że na pole bitywy trzeba leciec na piechote bardzo często. A gdyby tak przyczepić kolesiowi na plecy jetpack ? Afair T:V ma kozystac z tego samego silniczka...

Old Post 16-02-2004 09:36
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Jarek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Jarek Znajdź więcej post'ów przez  Jarek Dodaj Jarek do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
sYs|yavor
Elite (Fiend)

...co we wszystkich znajacych choc troche wczesniejsze UT budzi radosny, intensywny entuzjazm...

Old Post 16-02-2004 11:51
borowies
uber 1337zor

lepiej nic nie mowcie :f

ta, manta jest bardzo przydatna, IMO duzo bardziej niz maly dzip (ktory jest cokolwiek do d). Bronie duzego dzipa sa z kolei zupelnie nietrafione. I po co oni tak utrudnili sterowanie raptorem? nie latwiej myszka bylo?

Old Post 16-02-2004 14:59
sYs|StEELhEArT
Czarny Ofiec

lamki jestecie
w pojazdach mozna sterowac oddaleniem kamery i wchodzic w tryb fpp ( z kabiny)

prych

pojazdy zerzniete z halo
manta = ghost
raptor = banshee
oba jeepy to odpowiednio odchudzone i pogrubione wersje warthoga
czolg = scorpion

btw dobra miejscowka do kamperki czolgasem = pelen ownage glowne dzialo instakilluje piechote 100/100 i kazdy pojazd oprocz drugiego czolgu a na node starcza raptem z 5 strzalow.

dac piesza ochrone z avrilami i do tego raptorek i nikt nie podskoczy.

telepanie sie na piechote suuuuuxxxxx
bronie sa do dupy na wieksza odleglosc
tylko snajpa sie nadaje (btw: 4 strzaly niszcza raptora :o )

avril niby jest... ale jakis slaby.

dodac jetpack i spina i macie T:V

Old Post 16-02-2004 15:19
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil sYs|StEELhEArT Znajdź więcej post'ów przez  sYs|StEELhEArT Dodaj sYs|StEELhEArT do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać sYs|StEELhEArT prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
4DDh
Skilled (Knight)

imo scrorpion i warthog w halo fajniejsze byly (fajnie sie warthogiem slizga i jumpuje na hopach, a scorpionem dalo sie popierdzielac z goscaimi siedzacymi na masce i ladujacymi z tego co w lapkach maja), a jeepek maly to skrzyzowanie warthoga z enforcerem z ps raczej, duzy jest wogule jakis dziwny, 3 osoby do obslugi w zasadzie, a do czolgu jedna wystarczy - vide ps: tam jest jeden czolg w ktorym kierowca ma dostep do broni (nawet calkiem niezlej), ale strzela toto tylko po prostej, bez zadnej mozliwosci manewru - trzeba caly czolg obracac, do tego ma tuureta tez niezlego, ale vanguardem wystarczy go raz walnac i po czolgu (nc vanguard=dzialo 150mm,wolne, powoli strzela, ale jak przy....)
4DDh
ps.: a jak doloza jetpacki to sie usmieje, utkowcy beda sie jarac ze maja super metode poruszania sie, i do tego nowa)))

Old Post 17-02-2004 14:57
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil 4DDh Kliknij tutaj by wysłać e-maila do 4DDh Znajdź więcej post'ów przez  4DDh Dodaj 4DDh do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać 4DDh prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
borowies
uber 1337zor

co do jezdzenia na masce, to mozna sie 'podwiezc' bardzo elegancko na tych niby-skrzydelkach manty . Np bardzo komfortowo ^^

Old Post 17-02-2004 15:50
sYs|yavor
Elite (Fiend)

W T2 tez mozna podwozic niektorych na masce szrajka...

...ale tylko kawalek.

Old Post 17-02-2004 20:22
JAKuS
Combat (Death Knight)

ja powiem tak.

moze cudo to nie jest, ale TO COS troszke mi przypomina klasycznego UT, pierwszy +

Onslaught.
Gdyby nie to, to ut2004 bylby taki sam jak 2003.
Na poczatku nie wiedzialem co sie dzieje. Tu jakieś polanczanie bazy, naprawiania (nie wiedzialem czym to sie robi), jedno wielkie zamieszanie. Za zaskoczenie kolejny +

Kiedy zalapalem o co chodzi zaczolem sie bawic i oglądać.
Grafika jest jak dla mnie "normalna", ale na +

Mapa w demie byla troche mala i te niewidzialne sciany. "Sztywna mapa" (nie mozna przesadzac drzew, rozwalac lamp itp). Ale dość staranie wykonane. Za mapy raczej - i maly +

Wibratory (bronie) eeee, za duzo wybuchow i kolorowych swiatelek, maly zasieg. Za bronie -

Pojazdy....raczej nic nowego i rewelacyjnego, ale moga byc ...+

Male minusy za:
-niewygodne sterowanie pojazdami, ale to kwestia przyzwyczajenia (w widoku fpp jest lepiej)
- eeeee, ja chce trojkaciki nad glowami przeciwnika- nie widac ich wsrod tego kolorowego swiata.

Muzyka przypomina mi ta z Ut, ale troszke zmiksowana

Old Post 17-02-2004 21:02
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil JAKuS Kliknij tutaj by wysłać e-maila do JAKuS Znajdź więcej post'ów przez  JAKuS Dodaj JAKuS do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
sYs|yavor
Elite (Fiend)

Jedyny ciekawy pojazd jaki tam zauwazylem to Manta, pozwalajaca wykonywac naprawde dalekie skoki o ciekawej charakterystyce lotu + przewozenie ludkow (na smiglach, lol... to sie nazywa sila wiary...). Tia, Manta daje odrobine frajdy z tymi podskokami plus strzelanie przy tej jej bezwladnosci...

Old Post 18-02-2004 09:41
DARK_ANGEL
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez sYs|yavor
Jedyny ciekawy pojazd jaki tam zauwazylem to Manta, pozwalajaca wykonywac naprawde dalekie skoki o ciekawej charakterystyce lotu + przewozenie ludkow (na smiglach, lol... to sie nazywa sila wiary...). Tia, Manta daje odrobine frajdy z tymi podskokami plus strzelanie przy tej jej bezwladnosci...

Nie ma to jak rozpedzic sie manta na maxa, podskoczyc na kilka metrow i wpasc w 2 czy 3 zaskoczonych wrogow, zapewniajac im spotkanie z wirnikami D:

UT2004 jest bardzo ciekawa odmiana od raczej malo skomplikowanych gier typu q3 (tzn moze nie tyle Ut co tryb onslaught, bo pozostale tryby jakies takie nudne i wolne).

Ciezko jest natomiast skasowac kogos ze zwyklych broni, a juz nie mowie o strzelaniu na dlasze zasiegi (nic nie widac). A no i snajperka ma za malego powera :>

Old Post 22-02-2004 20:43
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DARK_ANGEL Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DARK_ANGEL Znajdź więcej post'ów przez  DARK_ANGEL Dodaj DARK_ANGEL do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DARK_ANGEL prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
sYs|yavor
Elite (Fiend)

To sa gracze, ktorzy w onsie wychodza z pojazdow????

Old Post 23-02-2004 01:29
DARK_ANGEL
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez sYs|yavor
To sa gracze, ktorzy w onsie wychodza z pojazdow????

No nie jeden sie trafil;D

Szczegolnie jak "pomagali" budowac NOD`y , wtedy mozna bylo szalec :0

Gorzej jak sie zblizyl jakis czolg, choc z drugiej strony latwo jest mancie uciec przed czolgiem

Old Post 23-02-2004 11:28
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DARK_ANGEL Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DARK_ANGEL Znajdź więcej post'ów przez  DARK_ANGEL Dodaj DARK_ANGEL do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DARK_ANGEL prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DARK_ANGEL
Elite (Fiend)

Btw w Tribes 2 sa tez pojazdy z tego co pamietam, sterowanie i rozgrywka takimi pojazdami jest podobna jak w UT/onslaught ? :0

Bo bardzo mi sie spodobal ten pomyl B>

Old Post 23-02-2004 11:30
Hamil_Hamster
Veteran (Ogre)

quote:
Napisane oryginalnie przez DARK_ANGEL
Btw w Tribes 2 sa tez pojazdy z tego co pamietam, sterowanie i rozgrywka takimi pojazdami jest podobna jak w UT/onslaught ? :0

Bo bardzo mi sie spodobal ten pomyl B>

Prosta odpowiedź - NIE.

Pojazdy w T2 sa dużo bardziej uzyteczne, lepiej pomyślane i wymagają załogi i odrobiny dobrej woli
A te co są w UT 2k4 moga jedynie służyć do miłej, niewymagającej, pykaniny...
A tak w ogóle - w T2 rozjeżdża się ludzi myśliwcem a nie niczym jeżdżącym, to z powodu "górnolotnego" charakteru gry

W trailerze UT 2k4 widziałem pojazd który do złudzenia przypominał mi Tribesowe MPB tylko, że miał chyba z 6 wieżyczek i po rozłożeniu działał jak redemer

Old Post 23-02-2004 15:20
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Hamil_Hamster Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Hamil_Hamster Znajdź więcej post'ów przez  Hamil_Hamster Dodaj Hamil_Hamster do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Hamil_Hamster prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
sYs|pio
Warrior (Scrag)

quote:
Napisane oryginalnie przez Hamil_Hamster
A tak w ogóle - w T2 rozjeżdża się ludzi myśliwcem a nie niczym jeżdżącym, to z powodu "górnolotnego" charakteru gry

To tylko taka irionia?? Bo przeca rozjezdzac mozna kazdym pojazdem

Old Post 23-02-2004 15:57
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil sYs|pio Znajdź więcej post'ów przez  sYs|pio Dodaj sYs|pio do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać sYs|pio prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DARK_ANGEL
Elite (Fiend)

quote:
Prosta odpowiedź - NIE.

Pojazdy w T2 sa dużo bardziej uzyteczne, lepiej pomyślane i wymagają załogi i odrobiny dobrej woli
A te co są w UT 2k4 moga jedynie służyć do miłej, niewymagającej, pykaniny...

://///

quote:
W trailerze UT 2k4 widziałem pojazd który do złudzenia przypominał mi Tribesowe MPB tylko, że miał chyba z 6 wieżyczek i po rozłożeniu działał jak redemer

To tego akurat nie ma w demku, to jakis najwiekszy pojazd, nie pamietam w tej chwili nazwy D:

Old Post 23-02-2004 16:02
Builder
Skilled (Knight)

quote:
Napisane oryginalnie przez sYs|pio
To tylko taka irionia?? Bo przeca rozjezdzac mozna kazdym pojazdem

Mua jest specem od rozjezdzania MPB.

Old Post 25-02-2004 17:12
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Builder Znajdź więcej post'ów przez  Builder Dodaj Builder do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Builder prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
borowies
uber 1337zor

offtopic: widzicie moj l33t sig :p

Old Post 25-02-2004 19:40
DARK_ANGEL
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez borowies
offtopic: widzicie moj l33t sig :p

Ja tam widze perwersyjny avatar :O

Old Post 25-02-2004 19:58
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 15:13.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions