Zessałem to maleństwo z przeświadczeniem, że będzie tak jak z ut2k3, tj. zainstlauje, zagram 5 min, i wywale. No coz, troszke sie pomyliłem bo gra, od pierwszego odpalenia, chodzila jakies 4-5h non-stop 
Zupełnie przypadkiem, trafiłem odrazu na Onslaught, bo przy odpalaniu browsera serverów domyslnie jest ustawiony filtr na ten włąśnie tryb. Pierwsze 10-20 min biegałem sobie zakręcony jak drzwi na poczcie, nie wiedząc o co w tym wszystkim chodzi Po opanowaniu zasad, zabrałem sie za testowanie, co to potrafi. Pojazdy:
To małe takie, latadełko, wyglada jak poduszkowiec - wielce nieprzydatne, za szybkie, za mało sterowne, i nie może wysoko latać. Duzy jeep: z full załogą która wie jak sie obslogoje to draństwo, można sporo zdziałać, tyle tylko że strasznie mało przyczepny jest, tak samo jak -> Mały jeep'ek : Zdecydowanie moja ulubiona bryczka w tej gierze ( jak narazie ) primary weapon, jakis takie średnio przydatne - leci zielone coś, przyczepia sie do celu, szama mu HP i znika. Alt attack, to jest mioodzik sam w sobie 
Niema to jak wjechać w gromadkę przeciwników z wystawionymi pazurami - czesci ciala lataja wszedzie 
Nastepne latadełko : Lata wysoko, dosyć szybkie, ale ciezko jest opanowac zmieniane pułapu, a to przez tą skopaną kamere ( ja chce fpp pojazdy ogolnie ) Czołg : bezsensowną sprawą jest to że kierowca jest też strzelcem, a drogi czlonek zalogi, moze kontrolować tylko gun'a na wieżyczce ( czolg - 2 osoby, jeep 3 osoby hmm. )
Broń
Całkowicie nie przystosowana do walki w otwartym terenie, takie przynajmniej odniosłem wrazenie.
Teran, no coz, za normalnym DM ktory w utkach zazwyczaj odbywa się w pomieszczeniach nie przepadam, wiec nie bede nic o tym mowil ( to samo tyczy sie ctf. tdm, br i co tam jeszcze jest ) Outdoory, znowu są imo całkiem ładnie zrobione - szkoda tylko że takie małe - pare razy, uciekając przed rakietą odbiłem sie od niczego, co było granicą mapy - zanim zrozomialem co sie stalo, odbity od tej sciany wyladawalem na jakiejs gorce i zrobilem bum ( niewidoczna sciana, jest traktowana jako normalna przeszkoda - kicha ;/ ) takze problem rakiety miałem z głowy 
Podsumowując, dlamnie, w tej grze moze wogle nie być dm'o podobnych trybow. Niech zmontują powiedzmy 2x większe mapy, popracują odrobinke nad pojazdami, bronmi, kamerą hmm....
Będę siedział i mlocil w ta giere dniami i nocami 
Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane
|