Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Delta Force : Black Hawk Down > Polacy są wszędzie !!!
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
piciu
Training (Enforcer)

Polacy są wszędzie !!!

Odwiedziłem pare zagranicznych serwerków i zauważyłem że na każdym grają polacy.
A poczym to poznałem?
Po słowach "o ten ***" "***** gość nie do zabicia"
Żal mi sie robi jak patrze co goście wyprawiają i jaką reklame nam robią.
Nie bede podawał nicków ale spotkałem paru kolesi grających na moście.
NIe chce żeby ktoś uważał mnie za szpiega.
Jest mi przykro i tyle.
POZDRAWIAM

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 07-03-2004 05:50
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil piciu Znajdź więcej post'ów przez  piciu Dodaj piciu do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać piciu prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]ZonK
Elite (Fiend)

hehe, ale z 2. strony kolesie ktorzy nie znaja polskiego, nie wiedza co ci polacy pisza

Edytowane przez [kosz]Krowa dnia 01-03-1337 o godz. 13:37

Old Post 07-03-2004 09:02
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]ZonK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]ZonK Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]ZonK Dodaj [FPP]ZonK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]ZonK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
boski *PL*
po prostu boski

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]ZonK
hehe, ale z 2. strony kolesie ktorzy nie znaja polskiego, nie wiedza co ci polacy pisza

i na odwrot... wielu polakow nie "kuma" angielskiego, niemieckiego, hiszpanskiego, francuskiego itd.

"I choćbym szedł ciemną doliną, zła się nie ulęknę, bo sam jestem największym s*****synem w tej dolinie"

Old Post 07-03-2004 10:22
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil boski *PL* Znajdź więcej post'ów przez  boski *PL* Dodaj boski *PL* do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać boski *PL* prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
dżery
Elite (Fiend)

Angry

To dziala w obydwie strony. Polacy odwalaja czasami chale zagranica az wstyd grac z takimi na jednym serwerze, z drugiej strony im wiecej meczy gra sie z kolesiami z zagranicy to tym czesciej chcialoby sie zlapac takiego zagranicznego gada i udusic za glupoty ktore pisze. Niekiedy najlepiej wychodza ci, ktorzy po prostu nie znaja jezyka i nie musza sie denerwowac.

Old Post 07-03-2004 10:50
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil dżery Znajdź więcej post'ów przez  dżery Dodaj dżery do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać dżery prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
boski *PL*
po prostu boski

Cool

quote:
Napisane oryginalnie przez dżery
Niekiedy najlepiej wychodza ci, ktorzy po prostu nie znaja jezyka i nie musza sie denerwowac.

Swiete slowa... dlatego dobrze sie gra na serwerach "egzotycznych" byles kiedys na jamajskim serwie?

"I choćbym szedł ciemną doliną, zła się nie ulęknę, bo sam jestem największym s*****synem w tej dolinie"

Old Post 07-03-2004 11:23
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil boski *PL* Znajdź więcej post'ów przez  boski *PL* Dodaj boski *PL* do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać boski *PL* prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Rufus
Veteran (Ogre)

Smile

TO jest wojna ,a nie zabawa dal grzecznych chlopcow HE HE HE

Old Post 07-03-2004 11:40
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Rufus Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Rufus Znajdź więcej post'ów przez  Rufus Dodaj Rufus do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Rufus prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
boski *PL*
po prostu boski

quote:
Napisane oryginalnie przez Rufus
TO jest wojna ,a nie zabawa dal grzecznych chlopcow...

niska samoocena u kolegi?
ja twierdze, ze to tylko zabawa

Old Post 07-03-2004 11:57
dżery
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez Rufus
TO jest wojna ,a nie zabawa dal grzecznych chlopcow HE HE HE

Juz w sumie nie wiadomo czy to zabawa czy wojna, ani jedno ani drugie bo jak typ ubliza z dystansu 1000 km a ty mozesz mu tylko kliknac klawiatura. Zeby to byla wojna i tak dalo sie reke w monitor wsadzic zeby wyszla z drugiej strony

Old Post 07-03-2004 14:05
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil dżery Znajdź więcej post'ów przez  dżery Dodaj dżery do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać dżery prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]ZonK
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez boski *PL*
Swiete slowa... dlatego dobrze sie gra na serwerach "egzotycznych" byles kiedys na jamajskim serwie?

tam pewnie wszyscy grajac palili faje i dzieki temu maja caly czas ubaw

Old Post 07-03-2004 15:51
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]ZonK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]ZonK Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]ZonK Dodaj [FPP]ZonK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]ZonK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Yogas
Elite (Fiend)

Re: Polacy są wszędzie !!!

quote:
Napisane oryginalnie przez piciu
?
Po słowach "o ten ***" "***** gość nie do zabicia"

no comments

Old Post 07-03-2004 21:10
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Yogas Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Yogas Znajdź więcej post'ów przez  Yogas Dodaj Yogas do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
mariusz0116
Guest

Re: Polacy są wszędzie !!!

Witam.. Ja z moim kolega gramy od kilku miesiecy na zagranicznych serwerach...I sa takie serwery gdzie nie życza sobie porozumiewac sie w innym jezyku anizeli w angielskim,wiec nie znajac pisowni jezyka angielskiego a chcac grac i porozumiewac sie z kolega i druzyna {przy okazji dobrze sie bawiąc} nie pozostało mi nic innego jak kupic słownik wymowy i pisowni ang-polskiej i zaczac cierpliwie i mozolnie uczyc sie pisac w obcym mi wczesniej jezyku...Poczatki byly trudne ale po 6-7 miesiacach grania po pare godzin prawie codzienie ten nieznany mi wczesniej,trudny do nauczenia i niepotrzebny(tak myslalem wczesniej) jezyk okazal sie tak niezbedny w codziennym zyciu ze bez niego nie rozumialbym dalej np;o czym spiewaja w mtv,co mowia gdy ogladam programy zachodnich stacji tv...WIEC nie pisz ze z Polski to TYLKO prostaki graja na zagranicznych serwerach bo to nie prawda..poza paroma wyjatkami...I przez chec grania dalej w BHD poznalem ze zwyklego(ale grobego) SŁOWNIKA JEZYK ANGIELSKI...... I POLECAM TAKA NAUKE WSZYSTKIM KTORZY CHCIELIBY CZASAMI SIE ODEZWAC LUB NAPISAC DO KOGOS PODCZAS GRANIA ALE NIESTETY NIE WIEDZA JAK..JA TO MAM ZA SOBA JUZ DZIEKI GRZE "DELTA FORCE BLACK HOW DOWN" I GRANIE JEST 1000 RAZY LEPSZE JESLI WIEM CO KTO PISZE W DRUZYNIE...POLECAM SLOWNIK..POZDRAWIAM WSZYSTKICH..

Old Post 08-03-2004 03:39
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Radzioo(PL)
Guest

No brawo !!! Choć jedna osoba ma pożytek z wielogodzinnego bębnienia w gry komputerowe

Old Post 08-03-2004 05:46
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
rodrigez
kreutzritter

Smile

ministerstwo edukacji powinno zalecic bhd, jako przydatna w procesie nauczania angielskiego

Old Post 08-03-2004 06:03
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil rodrigez Znajdź więcej post'ów przez  rodrigez Dodaj rodrigez do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać rodrigez prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Radzioo(PL)
Guest

A potem egzamin

Old Post 08-03-2004 08:03
[FPP]ZonK
Elite (Fiend)

...egzamin ze strzelania z granatnika w komisje egzaminujaca

Old Post 08-03-2004 09:24
HdHrROM
Combat (Death Knight)

Ja gram w BHD , żeby płynnie opanować sztukę pisania na klawiaturze ( do języków przejdę później )....aha , a noża to używam już tylko w kuchni

ROMEK

Old Post 08-03-2004 10:43
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil HdHrROM Kliknij tutaj by wysłać e-maila do HdHrROM Znajdź więcej post'ów przez  HdHrROM Dodaj HdHrROM do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać HdHrROM prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Jankes
Training (Enforcer)

Talking

Całkiem niedawno, grając na jakimś niemieckim serwie (-SDS- albo może WaW) ze zdumieniem zauważyłem, że koleś z Polski dostał "language warning" za krzyknięcie: O! K**wa".
Myślał, że na niemieckim to może se zakląć bezkarnie he he! a tu proszę, Niemcy też wiedzą co to znaczy i że nie można

Old Post 08-03-2004 15:16
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Jankes Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Jankes Znajdź więcej post'ów przez  Jankes Dodaj Jankes do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Jankes prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
sileo
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez Jankes
Całkiem niedawno, grając na jakimś niemieckim serwie (-SDS- albo może WaW) ze zdumieniem zauważyłem, że koleś z Polski dostał "language warning" za krzyknięcie: O! K**wa".

Moze to jakis blad. Ja kiedys za napisanie "sorry I'm going back" dostalem language warning. Ze zdziwieniem napisalem "?" i dostalem kopa :>
BTW WaW to chyba holenderski serwer. Co wiecej ustawili tam chyba FF=OFF i sie sieczka na maxa zrobila. Kidys moj ulubiony serwer a teraz omijam go z daleka :/

Old Post 08-03-2004 17:28
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 09:38.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest OFF.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions