Rozumiem sposob podejscia do sprawy, Homic, jaki zaprezentowales wyzej, sadze jednak, ze rozumiesz, ze efekt jest naprawde nieciekawy. W kazdym razie mam nadzieje, ze nalezycie do takiej kategorii osob, ktora z bledow wyciaga wnioski.
Jestem przeciwny blokowaniu global chata. Jesli nie potrafimy nawet gadac, to chyba nie ma sensu robic meczu. Jesli robimy mecz, gadajmy. Nie mam nic przeciwko. Uwazam jednak, ze miedzy graczami sYs a Tower jest wyrazna dysproporcja umiejetnosci i mecz, gdyby byl rozgrywany z jednakowa liczba zawodnikow po obu stronach, jedynie by zaostrzyl konflikt (nad emocjami trudno zapanowac). Jesli to ma byc fun dla obu stron, trzeba te roznice uwzglednic. 14v10 sadze, ze byloby w miare sensowne. Gralismy zreszta tak kiedys i byl to fajny mecz dla obu stron (imo), Mozna byloby to powtorzyc. Radocha dla jednych i dla drugich, a - mam nadzieje - nikt nie bedzie wykorzystywal takiego meczu do dowartosciowania sie.
Flaki w serwerze scenowym powinny byc wymienione w tym tygodniu. Mam nadzieje, ze nie bedzie opoznienia, ale licze sie z tym, ze w poniedzialek serwera moze jeszcze nie byc. W kazdym razie proponowalbym rozegrac taki meczyk na inauguracje serwera, w kilka dni po przeksztalceniu syskiego w serwer sceny.
Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane
|