quote: Napisane oryginalnie przez GhOsT^X^
wszsycy którzy mnie krytykują są zakłamani, ja jestem przynajmniej szczery, a tomasza przeprosiłem, nie powinien wyłaczać serwera mnie poniosło ale wszystkich tak ponosi, mam scota, a pan TT (Tomcat) niech se zanotuje że moim zdaniem po odejściu od sas nie ma prawa zajmować głosu tutaj ze względów oczywistych, a jego wypowiedż tutaj świadczy żę jest za......ym fr.....em i aż się prosi żeby mu coś powiedzieć więc nie omieszkam sam chciał, sam słyszałem jak wielokrotnie niepochlebnie wypowiadał się o graczach z własnej (obecnej) drużyny do tego nie powinien grać przeciwko nam a te i inne fakty świadczą przeciwko niemu, więc niech milczy ja do niego jestem pikuś, tomasza przeprosiłem, dla nie wtajemniczonych nas było mniej od sfory w pewnym momencie z różnych powodów (ja musiałem np. dojechać) a wszyscy którzy tu się wypowiadali jak jeden rugają wszystkich razem i każdego z osobna jak leci, więc bez komedii proszę. Ciekawy jestem waszej reakcji w takiej sytuacji (niech pierwszy rzuci kamień). To była prywatna rozmowa tak na marginesie. A ty tomasz robisz z tego wielkie hallo, soł
Jak masz coś do mnie to zapraszam na GG, tam sobie coś wyjasnimy koleś, a jeszcze lepiej do Krakowa tylko na rowerze przyjedz byś był w samo południe.
Podsumowałem poziom Twojej inteligencji jednym słowem: TRAGEDY a Ty z tego wielkie hallo robisz?! Masz powazny problem z oceną sytuacji, i jeszcze wiekszy problem z samokontrolą. Nie bede sie zniżał do Twojego poziomu i na forum beształ Cie jak psa. Poprostu zwala mnie to z pyty.

Edytowane przez Tomcat27 dnia 28-03-2004 o godz. 03:07
Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane
|