quote: Napisane oryginalnie przez Marko
zaczniujmy od tego ze tu nikt nie beczy a zwraca tylko uwage na bezsens jaki jest gdy jest kilku graczy z jednego teamu w jednej druzynie,....
Zacznijmy od tego, że po to zawiązalismy klan, żeby grać w jednej ekipie, czyli razem Staramy się grać w jednej drużynie, m.in. dlatego, żeby nie być oskarżanym o podawanie pozycji. Gramy na TS-ie i grać będziemy. Nie widze problemu w założeniu swojego pokoju na TS-ie. Pytanie tylko, czy ktoś wejdzie
...ciekawe jak ty bys zareagowal jak bys po odrodzeniu nawet nie zdfazyl przebiec 15 metrow!! A jesli nie gracie co tak podkreslacie dla statystyk to jak widzice ze jest rzeznia przeciwnej druzyny to przejsc mozecie by wyrownac szanse, a nie pastwic sie!! Na moscie gram malo wiec nie bede drazyl tego tematu juz ale to smutne ze serwer ten staje sie serwerem "treningowym" dla niektorych teamow, nie czepiam sie do SLS bynajmniej ale jak widza ze w blue jest10 i moze 2 z jednego teamu to niech podziela swe sily by wyrownac pojedynek a nie nabijac staty!!
Ja wyszedłbym z serwera, jak to nie raz miało miejsce. A co do statystyk, to ja, jak i Golem, K@pitano i Jerry, swoje statystyki skasowaliśmy Co do przejścia do drużyny przegrywającej, to przestań żartować. Nie po to sie staramy grać w jednej, żeby potem się mieszać.
...to samo dotyczy PFT czy tez innych klanow, choc to glownie sls kroluje na Most PL
A to, to to jakaś nowość , ale nie przecze, że mi się podoba  
Podsumowując;
Jak masz już pretensje o gre w naszym, czy innego klanu wydaniu, to ja wnosze o wyłączenie snajperek(bo strzelają z daleka), medyków(bo podnoszą zabitych), gunnerów(bo mają zadużą siłe ognia i strzelają z AT4), CQB(bo tylko te granatniki).