Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Delta Force : Black Hawk Down > Do boardowiczow
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (2): [1] 2 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
[FPP]ZonK
Elite (Fiend)

Do boardowiczow

To co zauwazylem tutaj dzisiaj po powrocie z jednostki, przeroslo, PRZEROSLO, ***** moje oczekiwania, zrobiliscie z tego jeden wielki syf, czyzby moderator tmat nie umial nad tym zapanowac? czy moze moderator tmat zbyt mocno podkresla swoje wypowiedzi i mocno je tonuje, tak by odbily sie mocnym echem w topicu? czy moze to jakas kampania przeciwko tomkowi?
Co wy odpierdalacie, ostatnie 4 topici ktore przeczytalem to nie bylo ani jednego slowa dot. BHD, wszystko zwiazane wzajemnym oskarzaniem sie o cos tam,
--
ja *******e, dorosli ludzie a zachowuja sie jak dzieci, lol :o
mam nadzieje ze doczekam sie wyjasnien do konca weekendu, pozniej znow bede nieobecny.

Edytowane przez [kosz]Krowa dnia 01-03-1337 o godz. 13:37

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 05-06-2004 22:48
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]ZonK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]ZonK Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]ZonK Dodaj [FPP]ZonK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]ZonK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
lame
lamanizinnaszybkaizwinna

Re: Do boardowiczow

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]ZonK
mam nadzieje ze doczekam sie wyjasnien do konca weekendu, pozniej znow bede nieobecny.

Jakichkolwiek nie udzielimy wyjaśnień, zawsze odezwą się nożyce. Proponuję lekturę boardu.

Old Post 05-06-2004 22:50
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil lame Kliknij tutaj by wysłać e-maila do lame Znajdź więcej post'ów przez  lame Dodaj lame do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać lame prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]ZonK
Elite (Fiend)

Re: Re: Do boardowiczow

quote:
Napisane oryginalnie przez lame
Jakichkolwiek nie udzielimy wyjaśnień, zawsze odezwą się nożyce. Proponuję lekturę boardu.

nie mam czasu na czytanie wszystkich topicow, ale z rego co zdazylem przeycztac to moze zamieszcze tu mala instrukcje obslugi omawiajaca pisanie na boardzie:
1. nie wdawac sie w niepotrzebne dyskusje
2. nie zmieniac tematu ktory zostal poruszony
3. trzymac poziom dyskusji
4. nie prowokowac do niepotrzebnych dyskusji (od spraw tego typu macie GG wiec tam mozna wyjasnic sprawe)
5. NIE WDAWAC SIE W NIEPOTRZEBNE DYSKUSJE

Old Post 05-06-2004 23:07
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]ZonK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]ZonK Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]ZonK Dodaj [FPP]ZonK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]ZonK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
dżery
Elite (Fiend)

Nie da się nie zauważyć, że tmat utracił poparcie, jako moderator, wielu osób na tym forum. Nie jest to czas na wyjaśnianie jak doszło do tego że tmat popadł w konflikt z wieloma z nas. Napiszę tylko dlaczego uważam, że nie powinien on być moderatorem tego forum:
1) angażuje się w wiele konfliktów, dlatego nie może obiektywnie ocenić kiedy topik czy też post zablokować bądź usunąć. Jako częsta strona utarczek słownych na boardzie nie powinien być rozjemcą skoro działa pod wpływem emocji.
2) posty lub topiki są usuwane/edytowane według nieokreślonego "widzi-mi-się". Na przykład topiki nawiązujące do reaktywacji ligi bhd bywały ostatnio kasowane, pewnie dlatego że wszystkie klany porzuciły PLK stworzone przez tmata.
3) uparcie angażuje się w długie dysputy na żenująco niskim poziomie a przez to traci autrytet w oczach forumowiczów.
4) jak to przyznał tmat w jednym swoim poście, zdarza mu się prowokować innych do tego, by pisali "z oburzeniem", taka postawa u moderatora to zgroza, powinien on dbać o porządek a nie podżegać do waśni.

Takie powody udało mi się wyodrębnić, dodam że ostatnimi czasy bardzo wiele osób i klanów zaczęło darzyć tmata niechęcią. Ludzie są ludzmi, moderator będący w konflikcie z forumowiczami może wykorzystywać swoją władzę do zemsty. Ja ze swojej strony podpisuję się rękami i nogami za każdą inicjatywą mającą na celu uczynienie tmata na powrót zwykłym użytkownikiem tego forum.

Edytowane przez dżery dnia 06-06-2004 o godz. 02:02

Old Post 05-06-2004 23:18
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil dżery Znajdź więcej post'ów przez  dżery Dodaj dżery do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać dżery prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Yogas
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez lame

To zapowiada sie na dłuższe pisanie

Abyś mógł mieć pełny obraz tego co zaszło, musiałyby wrócić wszystkie(no może nie całkiem, bo część pod wpływem impulsu jest wysoce niecenzuralna) posty które zostały usuniete z tego forum oraz komentarze na stronie http://fpp.bhd.pl/. Początek miał miejsce zaraz po meczu SLS vs PLK, a koniec (mam nadzieje) nastąpi w ta niedziele.

Tak w dużym skrócie, to nowemu moderatorowi lekko przewróciło sie w głowie. Nadmiar władzy źle na niego wpłynoł. Porównywano go tutaj do naszego byłego Premiera(nie mylić z graczem klanu Pixcom2) Niestety część wypowiedzi użytkowników borda została skasowana, a pozostawiono tylko wygodne dla tmat-a wypowiedzi ukazujące go w roli męczennika..

Całkowicie (moim zdaniem) przegioł pałe, w momencie edytowania przez siebie postu napisanego przez Dżerego, w którym to Dżery zamieścił info ze strony http://liga.bhd.pl/, informujące o reaktywacji ligi, a on go zmienił ! ! ! Na całe szczęście info to możesz przeczytać na podanej wyżej stronie, a jego zmiane, w topiku, który obecnie ma oczywiście inny tytuł(tez zmieniony przez tmat-a) "Zróbcie cos sami".

Pozdrawiam

Old Post 05-06-2004 23:21
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Yogas Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Yogas Znajdź więcej post'ów przez  Yogas Dodaj Yogas do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Rademus
Master (Spawn)

quote:
Napisane oryginalnie przez dżery
Nie da się nie zauważyć, że tmat utracił poparcie, jako moderator, wielu osób na tym forum. Nie jest to czas na wyjaśnianie jak doszło do tego że tmat popadł w konflikt z wieloma z nas. Napiszę tylko dlaczego uważam, że nie powinien on być moderatorem tego forum:
1) angażuje się w wiele konfliktów, dlatego nie może obiektywnie ocenić kiedy topik czy też post zablokować bądź usunąć. Jako częsta strona utarczek słownych na boardzie nie powinien być rozjemcą skoro działa pod wpływem emocji.
2) posty lub topiki są usuwane/edytowane według nieokreślonego "widzi-mi-się". Na przykład topiki nawiązujące do reaktywacji ligi bhd bywały ostatnio kasowane, pewnie dlatego że wszystkie klany porzuciły PLK stworzone przez tmata.
3) uparcie angażuje się w długie dysputy na żenująco niskim poziomie a przez to traci autrytet w oczach forumowiczów.
4) jak to przyznał tmat w jednym swoim poście, zdarza mu się prowokować innych do tego pisali "z oburzeniem", taka postawa u moderatora to zgroza, powinien on dbać o porządek a nie podżegać do waśni.

Takie powody udało mi się wyodrębnić, dodam że ostatnimi czasy bardzo wiele osób i klanów zaczęło darzyć tmata niechęcią. Ludzie są ludzmi, moderator będący w konflikcie z forumowiczami może wykorzystywać swoją władzę do zemsty. Ja ze swojej strony podpisuję się rękami i nogami za każdą inicjatywą mającą na celu uczynienie tmata na powrót zwykłym użytkownikiem tego forum.

Nic dodać,nic ująć...

Old Post 05-06-2004 23:25
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Rademus Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Rademus Znajdź więcej post'ów przez  Rademus Dodaj Rademus do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Rademus prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Jaro(PL)
Goldmember

quote:
Napisane oryginalnie przez Rademus
Nic dodać,nic ująć...

no może jeszcze, że nienawidzi ludzi zamieszczających w postach smile, obrazki, nie lubi czerwonych(rasista, wszyscy przecież lubią rdzennych mieszkańców Ameryki Północnej) i sam nie wiem jak to określić ale dziwi go ,że ludzie stawiają ankiety z pytaniami, twierdzi że brzydzi sie kłamstwem i dwulicósami po czym stosuje w praktyce robienie z ludzi wała ( co szumnie nazywa prowokacją), jednym słowem moderator-prowokator-anarchista

Old Post 06-06-2004 00:45
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Jaro(PL) Znajdź więcej post'ów przez  Jaro(PL) Dodaj Jaro(PL) do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Jaro(PL) prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
asterix[GAL]
Veteran (Ogre)

MODERATOR DLA BOARD'A !!!
u tamt'a jest na odwrót.
i w dodatku drwi z mojego "ke??"

Old Post 06-06-2004 01:13
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil asterix[GAL] Kliknij tutaj by wysłać e-maila do asterix[GAL] Znajdź więcej post'ów przez  asterix[GAL] Dodaj asterix[GAL] do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
HdHrROM
Combat (Death Knight)

Re: Re: Re: Do boardowiczow

[QUOTE]Napisane oryginalnie przez [FPP]ZonK
[B]nie mam czasu na czytanie wszystkich topicow, ale z rego co zdazylem przeycztac to moze zamieszcze tu mala instrukcje obslugi omawiajaca pisanie na boardzie:

UFFF , przynajmniej jeden punkt spełniony ........od 2 tygodni trzymamy ten sam poziom.

Jak to ładnie ujął Mrożek : " A u nas w mieście to mamy tak niski poziom kultury , że gdyby tu się urodził Szekspir nigdy nie skomponowałby ..Nad pięknym modrym Dunajem"

Romek pozdrawia

Old Post 06-06-2004 08:23
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil HdHrROM Kliknij tutaj by wysłać e-maila do HdHrROM Znajdź więcej post'ów przez  HdHrROM Dodaj HdHrROM do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać HdHrROM prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
dżery
Elite (Fiend)

Doszło nawet do tego, że powstał topik w którym forumowicze zastanawiali się czy z nie zmienić forum albo zrobić własnego <<< to wszystko z powodu niezadowolenia z działań moderatora. Niestety nikt już o tym nie przeczyta bo chyba wczoraj topik został usunięty, tak jakoś zniknął, nawet nie wiadomo kiedy
Każdy ma prawo do pomyłek, omawiany moderator jednak nie potrafi przyznać się do błędu (stąd zapewne tyle bezsensownych słownych przepychanek, w które się angażuje). Myślę natomiast, że my wszyscy pomyliliśmy się również przy wyborze tmata na moderatora, nie sprawdził się, trudno, naprawmy błąd. Znamy się tutaj krótko, mało osób osobiście, tak więc nie jest łatwo od razu wybrać odpowiednią osobę na odpowiedzialne stanowisko moderatora.

Old Post 06-06-2004 10:03
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil dżery Znajdź więcej post'ów przez  dżery Dodaj dżery do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać dżery prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]ZonK
Elite (Fiend)

W zwiazku z narastajaca iloscia skarg na moderatora, oraz jego wdawania sie w niepotrzebne dyskusje, tmat zostal skreslony z listy moderatorow, na jego miejsce powolany zostal Radzioo(PL). i tu prosba do Radzia - uzywaj nowej funkcji tak jak nalezy i z nalezyta powaga, bez wdawania sie w bezsensowne dyskusje i pokazywania ze moderator moze wiecej
mysle ze jak wroce na kolejna przepustke nie bedzie tu takiego zoo jakie zobaczylem wczoraj

Old Post 06-06-2004 11:00
*|SLS|* lm
nietoperek

HURAAAAA!!!!!!!

nietoperek

Old Post 06-06-2004 11:07
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil *|SLS|* lm Kliknij tutaj by wysłać e-maila do *|SLS|* lm Znajdź więcej post'ów przez  *|SLS|* lm Dodaj *|SLS|* lm do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać *|SLS|* lm prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Yogas
Elite (Fiend)

Nareszcie I trzeci stołeczek wypadł spod tyłka

Umarł "król", NIECH ŻYJE KRÓL(taka lekka wazylinka nie zaszkodzi)

Old Post 06-06-2004 11:18
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Yogas Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Yogas Znajdź więcej post'ów przez  Yogas Dodaj Yogas do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Yogas
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez dżery
Jasność góruje nad ciemnotą.
Vivat Zonk, vivat Board, vivat nowy moderator.

Ale nie tylko ja jestem "wazylinka"

Old Post 06-06-2004 11:24
dżery
Elite (Fiend)

Może zrobić coś w rodzaju muzeum komunizmu? Można by tam wsadzić topiki zrodzone w bólu ostatnich dni. Potomni zobaczyli by do czego może dojść

Old Post 06-06-2004 11:26
dżery
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez Yogas

WYKRZYCZAŁBYM TO PRZEZ OKNO, TAK SIĘ UCIESZYŁEM

Old Post 06-06-2004 11:28
Rekin
Combat (Death Knight)

<brawo>

Old Post 06-06-2004 11:59
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Rekin Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Rekin Znajdź więcej post'ów przez  Rekin Dodaj Rekin do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Rekin prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Pavia_wawa
Skilled (Knight)

quote:

chyba tylko ty........

Old Post 06-06-2004 12:08
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Pavia_wawa Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Pavia_wawa Znajdź więcej post'ów przez  Pavia_wawa Dodaj Pavia_wawa do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Pavia_wawa prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
yaRan
Skilled (Knight)

Re: Do boardowiczow

[B]To co zauwazylem tutaj dzisiaj po powrocie z jednostki, przeroslo, PRZEROSLO, ***** moje oczekiwania, zrobiliscie z tego jeden wielki syf, czyzby moderator tmat nie umial nad tym zapanowac? czy moze moderator tmat zbyt mocno podkresla swoje wypowiedzi i mocno je tonuje, tak by odbily sie mocnym echem w topicu? czy moze to jakas kampania przeciwko tomkowi?
Co wy odpierdalacie, ostatnie 4 topici ktore przeczytalem to nie bylo ani jednego slowa dot. BHD, wszystko zwiazane wzajemnym oskarzaniem sie o cos tam,

No wlasnie dlatego ja bardzo oddaliłem sie od polskiego BHD z tegoz własnie powodu. Chyba rownież Tomek to wyczuł. Jeden wielki SYF! Nie da sie tego inaczej skomentowac. Nom... ale spotkamy sie na scenie JO:TR. Tak wiec Do zboczenia!

Old Post 06-06-2004 12:16
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil yaRan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do yaRan Znajdź więcej post'ów przez  yaRan Dodaj yaRan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać yaRan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Pavia_wawa
Skilled (Knight)

Re: Re: Re: Re: Do boardowiczow

quote:
Napisane oryginalnie przez HdHrROM
[B]

Jak to ładnie ujął Mrożek : " A u nas w mieście to mamy tak niski poziom kultury , że gdyby tu się urodził Szekspir nigdy nie skomponowałby ..Nad pięknym modrym Dunajem"

Romek pozdrawia

Ja wiedzialem ze ten Mrozek to rowny gosc......

Old Post 06-06-2004 12:16
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Pavia_wawa Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Pavia_wawa Znajdź więcej post'ów przez  Pavia_wawa Dodaj Pavia_wawa do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Pavia_wawa prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
dżery
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez yaRan
No wlasnie dlatego ja bardzo oddaliłem sie od polskiego BHD z tegoz własnie powodu. Chyba rownież Tomek to wyczuł. Jeden wielki SYF! Nie da sie tego inaczej skomentowac. Nom... ale spotkamy sie na scenie JO:TR. Tak wiec Do zboczenia! [/B]

Tutaj to akurat chyba BHD się odwróciło a nie na odwrót.

Old Post 06-06-2004 12:46
Longbow
The Emperor Sleeping

Re: Re: Re: Do boardowiczow

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]ZonK mala instrukcje obslugi omawiajaca pisanie na boardzie:
1. nie wdawac sie w niepotrzebne dyskusje
2. nie zmieniac tematu ktory zostal poruszony
4. nie prowokowac do niepotrzebnych dyskusji (od spraw tego typu macie GG wiec tam mozna wyjasnic sprawe)
5. NIE WDAWAC SIE W NIEPOTRZEBNE DYSKUSJE

I tak właśnie powino być... gratulacje dla nowego modeatora ("wazylinka" ) no i skuteczności w utrzymaniu porządku na tym boardzie, bo jak ZonK zauważył, tu się niezły burdel ostatnio zrobił.

$doSth -> kill($him);
$doSth -> find_next($enemy);
}

Old Post 06-06-2004 14:55
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Longbow Znajdź więcej post'ów przez  Longbow Dodaj Longbow do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Longbow prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
tmat
Elite (Fiend)

Ufff. Nareszczie ściągnieto ze mnie to brzemie Teraz nie musze juz sie powstrzymywać.

Będzie miło

Old Post 06-06-2004 15:43
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil tmat Kliknij tutaj by wysłać e-maila do tmat Znajdź więcej post'ów przez  tmat Dodaj tmat do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać tmat prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
tmat
Elite (Fiend)

quote:
Nareszcie I trzeci stołeczek wypadł spod tyłka

Umarł "król", NIECH ŻYJE KRÓL(taka lekka wazylinka nie zaszkodzi)

Wazelinka to Twoja specjalność od zawsze. Czasami tylko chciałes sie pchać w odbyt bez wazelinki i jak dostałes po "małym" to w ruch szły tabletki

Old Post 06-06-2004 15:49
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil tmat Kliknij tutaj by wysłać e-maila do tmat Znajdź więcej post'ów przez  tmat Dodaj tmat do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać tmat prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Yogas
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez tmat
Ufff. Nareszczie ściągnieto ze mnie to brzemie Teraz nie musze juz sie powstrzymywać.

Będzie miło

Nie myl pojęć kajdaniarzu
Dostałeś filca

Old Post 06-06-2004 15:56
Yogas
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez tmat
Wazelinka to Twoja specjalność od zawsze. Czasami tylko chciałes sie pchać w odbyt bez wazelinki i jak dostałes po "małym" to w ruch szły tabletki

Z tego co pamietam, to ty lubisz takie rzeczy A jeśli chodzi o mojego "małego", to nie chciałbyś takim kijem dostać pacanie

Jeszcze małe pytanko Mówi ci coś Słoneczna? Ciepło, co?

Old Post 06-06-2004 16:00
[FPP]ZonK
Elite (Fiend)

Yogas za trwoje wypowidzi mozesz dostac bana
dotyczy sie to wszystkich ktorzy beda trzymac tak niski poziom dyskusji, wszyscy ktorzy beda wyzywac innych beda banowani, wyslalem juz polecenia do adminow tego boarda, beda tu regularnie zagladac wiec nie zdzwicie sie co niektorzy jezeli za jakis czas bedzie miec komunikat "strony fpp sa dla ciebie niedostepne". Zacznijcie dyskutowac normalnie

Old Post 06-06-2004 16:06
Pavia_wawa
Skilled (Knight)

Thumbs up

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]ZonK
Yogas za trwoje wypowidzi mozesz dostac bana
dotyczy sie to wszystkich ktorzy beda trzymac tak niski poziom dyskusji, wszyscy ktorzy beda wyzywac innych beda banowani, wyslalem juz polecenia do adminow tego boarda, beda tu regularnie zagladac wiec nie zdzwicie sie co niektorzy jezeli za jakis czas bedzie miec komunikat "strony fpp sa dla ciebie niedostepne". Zacznijcie dyskutowac normalnie

.....no w koncu Don King wzial sie do dziela....
...mam nadzieje Zonk ze moze tym go poskromisz....

Old Post 06-06-2004 16:09
Yogas
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez Pavia_wawa
.....no w koncu Don King wzial sie do dziela....
...mam nadzieje Zonk ze moze tym go poskromisz....

To z czego rżysz Przecież ciebie ten post też dotyczy. Różnica między nami (między innymi) polega jednak na tym, że ja pod nickiem Yogas jestem wszędzie i nie mam nic do ukrycia.

Old Post 06-06-2004 16:21
Pavia_wawa
Skilled (Knight)

quote:
To z czego rżysz Przecież ciebie ten post też dotyczy. Różnica między nami (między innymi) polega jednak na tym, że ja pod nickiem Yogas jestem wszędzie i nie mam nic do ukrycia.

Dwidac po twoich postach

Ja w przeciwienstwie do ciebie nie znizam sie do twojego "naturalnego" slownictwa

Old Post 06-06-2004 16:29
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 13:51.    Strony (2): [1] 2 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest OFF.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions