Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Delta Force : Black Hawk Down > Apl-team
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (2): [1] 2 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Mały
Guest

Lightbulb Apl-team

Niestety jak nie wszyscy wiedza to APL-TEAM nie istnieje taka jest okrutna prawda nikt nie rozgłasinał tej sprawy ale tak jest kolejny klan ktury poszedł do kosza ciekawe ktury następny??

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 28-04-2004 21:44
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
asterix[GAL]
Veteran (Ogre)

hmmm ciekawe kt"Ó"ry

Old Post 28-04-2004 21:46
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil asterix[GAL] Kliknij tutaj by wysłać e-maila do asterix[GAL] Znajdź więcej post'ów przez  asterix[GAL] Dodaj asterix[GAL] do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Radzioo(PL)
Guest

Powstanie nowy.....
A można poznać przyczyny ?

Old Post 28-04-2004 21:50
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Mały
Guest

przyczyny przyczyn nikt do konica nie zna ale chodzilo o to ze w dwa tygodnie odeszła ponad połowa składu a puziniej reszta

Old Post 28-04-2004 22:00
Marko
Combat (Death Knight)

przyczyna to pewnie wiek klanowiczow..........mlodzi niedoswiadczeni szukajacy wrazen hehe zartuje

Old Post 28-04-2004 22:22
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Marko Znajdź więcej post'ów przez  Marko Dodaj Marko do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Marko prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Yogas
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez Marko
przyczyna to pewnie wiek klanowiczow..........mlodzi niedoswiadczeni szukajacy wrazen hehe zartuje

A ja sie podpisuje pod wypowiedzią Marko, ale bez słowa"żartuje". To nie pierwszy i nie ostatni klan, który tak kończy. Co chwile, są nowe rekrutacje na Moście i w praktycznie, większość ludzi w tych klanach zmienia tylko tagi przed nickiem. Taka jest smutna prawda...

Old Post 29-04-2004 13:06
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Yogas Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Yogas Znajdź więcej post'ów przez  Yogas Dodaj Yogas do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
lame
lamanizinnaszybkaizwinna

quote:
Napisane oryginalnie przez Yogas
A ja sie podpisuje pod wypowiedzią Marko, ale bez słowa"żartuje". (...)

ja też...

właściwie nie o to przecież chodzi, żeby sobie jakieś literki dodać przed nickiem i się puszyć tylko coś robić wraz z drużyną, a w miarę możliwości i dla całej "sceny"*

* -

Old Post 29-04-2004 15:57
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil lame Kliknij tutaj by wysłać e-maila do lame Znajdź więcej post'ów przez  lame Dodaj lame do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać lame prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Rufus
Veteran (Ogre)

Ciekawe co bedzie sie dzialo z klanami jak wyjdzie JO (gdzie do rozgrywki potrzeba troche wiecej ludzi niz w delcie),skoro nie moga sie dogadac w kilku ???

Old Post 29-04-2004 15:59
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Rufus Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Rufus Znajdź więcej post'ów przez  Rufus Dodaj Rufus do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Rufus prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Marko
Combat (Death Knight)

Uwazam ze mocne klany ktore sa juz jakis czas obecne w swiecie BHD nawet po wejsciu JO pozostana, tyle tylko ze zamiast BHD beda katowac JO, uwazam tez ze powstawanie nowych klanow nie ma sensu gdy robia to osoby nieodpowiedzialne i ktorym zalezy tylko na tagu przed nikiem.

Old Post 29-04-2004 16:44
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Marko Znajdź więcej post'ów przez  Marko Dodaj Marko do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Marko prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Yogas
Elite (Fiend)

quote:
..... uwazam tez ze powstawanie nowych klanow nie ma sensu gdy robia to osoby nieodpowiedzialne i ktorym zalezy tylko na tagu przed nikiem.

I takich ludzi trza się wystrzegać. To zwykłe ścierwa. A zobaczycie jak się przerzedzi w najbliższym czasie, bo wyszło słoneczko

Old Post 29-04-2004 17:15
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Yogas Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Yogas Znajdź więcej post'ów przez  Yogas Dodaj Yogas do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]ZonK
Elite (Fiend)

quote:
I takich ludzi trza się wystrzegać. To zwykłe ścierwa

uwazaj na slowa, mysle ze nazywanie kogos "scierwem' za to ze zalozyl sobie nowy klan to lekka przesada... niezadko klany takie zakladaja dzieci wiec co sie im dziwic ze traca zapal?

Edytowane przez [kosz]Krowa dnia 01-03-1337 o godz. 13:37

Old Post 29-04-2004 17:50
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]ZonK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]ZonK Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]ZonK Dodaj [FPP]ZonK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]ZonK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Marko
Combat (Death Knight)

quote:
I takich ludzi trza się wystrzegać. To zwykłe ścierwa. A zobaczycie jak się przerzedzi w najbliższym czasie, bo wyszło słoneczko

no moze "scierwa" to ciut zamocne okreslenie, poprostu trzeba zrobic jakies ograniczenie co do nowych klanow bo nie ma sensu by dzieci zakladaly co miesiac nowy klan..........

Old Post 29-04-2004 18:00
Radzioo(PL)
Guest

quote:
no moze "scierwa" to ciut zamocne okreslenie, poprostu trzeba zrobic jakies ograniczenie co do nowych klanow bo nie ma sensu by dzieci zakladaly co miesiac nowy klan..........

Ograniczenie na co i jak ??

Old Post 29-04-2004 18:53
tmat
Elite (Fiend)

Jedynym ograniczeniem dla takich klanów moze byc nie przyjęcie go do ligi. Poinformować o powstaniu trzeba czy sie to komus podoba czy nie ( wałkowalismy juz to w innym zamknientym topiku) bo taka jest "misja" mediów jakim niewątpliwe jest serwis fpp.
W tym miejscu moge sie z cała siła uderzyc w pierś, ponieważ pomimo moich, jak sie okazało uzasadnionych obiekcji, przyjąłem do ligi klany BSP i APL. Jak sie okazało są to jedyne klany które nie sprostały wymaganiom ligi i udowodniły mi jak bardzo sie pomyliłem.
W związku z tym nie dziwcie sie i nie opisujcie w przyszłości jako "dziwne" decyzje jakie w temacie ligi będe podejmował (a najprawdopodobniej nie skończy sie na BHD bo jesteśmy juz wstępnie dogadani z Cenegą w sprawie ligi do JO), poniewaz w przyszlosci tego typu klany nie dostana nawet szansy rozegrania jednego meczu ligowego. HAWK

Old Post 29-04-2004 20:35
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil tmat Kliknij tutaj by wysłać e-maila do tmat Znajdź więcej post'ów przez  tmat Dodaj tmat do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać tmat prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Yogas
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]ZonK
uwazaj na slowa, mysle ze nazywanie kogos "scierwem' za to ze zalozyl sobie nowy klan to lekka przesada...

Źle mnie zrozumiałeś. Mi nie chodzi o ludzi którzy zakładają nowy klan, tylko o takich którzy go po upływie dwóch tygodni(czasami mniej, a czasami troche więcej) likwidują. Generalnie zależy to w większości od liderów. "...jaki Pan, taki kram..."(czy cóś takiego) Na siłe zbierają skład (niestety w większości śmietnikowców) i na rezultat nie trzeba długo czekać.

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]ZonK
...niezadko klany takie zakladaja dzieci wiec co sie im dziwic ze traca zapal?

I to jest tragedią... Jak widze tekst na Moście "Chce ktoś do klanu?", to aż mnie mdli...

Old Post 29-04-2004 21:19
Radzioo(PL)
Guest

Chce ktoś do klanu ?

Old Post 29-04-2004 22:22
[FPP]ZonK
Elite (Fiend)

Edytowane przez [kosz]Krowa dnia 01-03-1337 o godz. 13:37

Old Post 29-04-2004 22:23
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]ZonK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]ZonK Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]ZonK Dodaj [FPP]ZonK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]ZonK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
lame
lamanizinnaszybkaizwinna

quote:
Napisane oryginalnie przez Radzioo(PL)
Chce ktoś do klanu ?

ja ja ja ja ja ja

Old Post 03-05-2004 00:41
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil lame Kliknij tutaj by wysłać e-maila do lame Znajdź więcej post'ów przez  lame Dodaj lame do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać lame prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
rodrigez
kreutzritter

quote:
Napisane oryginalnie przez lame
ja ja ja ja ja ja

jaja se robisz

Old Post 03-05-2004 10:52
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil rodrigez Znajdź więcej post'ów przez  rodrigez Dodaj rodrigez do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać rodrigez prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Jokos
Training (Enforcer)

quote:
Źle mnie zrozumiałeś. Mi nie chodzi o ludzi którzy zakładają nowy klan, tylko o takich którzy go po upływie dwóch tygodni(czasami mniej, a czasami troche więcej) likwidują. Generalnie zależy to w większości od liderów. "...jaki Pan, taki kram..."(czy cóś takiego) Na siłe zbierają skład (niestety w większości śmietnikowców) i na rezultat nie trzeba długo czekać.

I to jest tragedią... Jak widze tekst na Moście "Chce ktoś do klanu?", to aż mnie mdli...

No troche w tym racji ja mialem tego pech ze kazdy klan w ktorym bylem rozpadl sie :| (ale tera jestem SFORZE i mam nadzieje ze bede tam dlugooooo )
ale trzeba przyznac ze niektorzy robia klany tylko tak dal picu dla szpanu zeby mogli mowic: "A ja mam wlasny klan!!!"
takie klany sa super prez tydzien i trach rozpadl sie...
a co do tego mdlenia to mozna sie przywyczaic
na kazdej mapce cos takiego slychac no to klapa :/

Old Post 03-05-2004 18:41
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Jokos Znajdź więcej post'ów przez  Jokos Dodaj Jokos do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Jokos prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
lame
lamanizinnaszybkaizwinna

quote:
Napisane oryginalnie przez rodrigez
jaja se robisz

kurna olek wykrakałem

Old Post 03-05-2004 19:17
Marko
Combat (Death Knight)

Wink

quote:
Napisane oryginalnie przez Jokos
No troche w tym racji ja mialem tego pech ze kazdy klan w ktorym bylem rozpadl sie :| :( (ale tera jestem SFORZE i mam nadzieje ze bede tam dlugooooo :D )
ale trzeba przyznac ze niektorzy robia klany tylko tak dal picu dla szpanu zeby mogli mowic: "A ja mam wlasny klan!!!:D"
takie klany sa super prez tydzien i trach rozpadl sie...
a co do tego mdlenia to mozna sie przywyczaic :):):):D
na kazdej mapce cos takiego slychac no to klapa :/

Jokos podobno sfora sie rozpada, masz cos z tym wspolnego ??

(oczywiscie zartuje sobie)

Old Post 06-05-2004 10:18
Jaro(PL)
Goldmember

quote:
Napisane oryginalnie przez Jokos
trzeba przyznac ze niektorzy robia klany tylko tak dal picu dla szpanu zeby mogli mowic: "A ja mam wlasny klan!!!"

feudalizm klanowy
trzeba przyjąc żelazną zasadę i nie grać w klanie z dziećmi młodszymi od własnych dzieci

Old Post 06-05-2004 13:37
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Jaro(PL) Znajdź więcej post'ów przez  Jaro(PL) Dodaj Jaro(PL) do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Jaro(PL) prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Jokos
Training (Enforcer)

quote:
Napisane oryginalnie przez Jaro(PL)
feudalizm klanowy
trzeba przyjąc żelazną zasadę i nie grać w klanie z dziećmi młodszymi od własnych dzieci

Heheheheh taaaaa no to ja sie żegnam z deltą
Ja i moj brat w rodzinie tylko garmy jak bede mial dziecko to jak skonczy 7 lat to powiem mu ze dleta to nie gra dla niego
a co do wypowiedzi marko to skad wogule to jest?
SFORA jest w swietnej dyspozycji i ma sie bardzo dobrze

Old Post 07-05-2004 09:17
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Jokos Znajdź więcej post'ów przez  Jokos Dodaj Jokos do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Jokos prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Kris o poranq
Pamparampam

quote:
Uwazam ze mocne klany ktore sa juz jakis czas obecne w swiecie BHD nawet po wejsciu JO pozostana, tyle tylko ze zamiast BHD beda katowac JO, uwazam tez ze powstawanie nowych klanow nie ma sensu gdy robia to osoby nieodpowiedzialne i ktorym zalezy tylko na tagu przed nikiem.

I tu się zgadzam. Moja ekipa trzyma się od 2001 roku i jak na stronach można zobaczyc pykamy po kolei w każdą edycje DF. A co do istnienia squadów (m. in. APL) to uważam że im trudniej się do danego squadu dostać, im kryteria są bardziej wygórowane tym squad bardziej zgrany i stabilny. Do tego jeszcze jeśli istnieją relacje między ludźmi w ekipie inne niż tylko gra to już w ogóle nie mam mowy o rozpadzie squadu.

PS. Współzałożyciel APL (Alpin19) był kiedyś w .PL. ale zdecydował założyć swój własny APL i dostał One Way Ticket....

Old Post 25-05-2004 22:40
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Kris o poranq Znajdź więcej post'ów przez  Kris o poranq Dodaj Kris o poranq do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Kris o poranq prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
asterix[GAL]
Veteran (Ogre)

quote:
Napisane oryginalnie przez Kris o poranq
I tu się zgadzam. Moja ekipa trzyma się od 2001 roku i jak na stronach można zobaczyc pykamy po kolei w każdą edycje DF. A co do istnienia squadów (m. in. APL) to uważam że im trudniej się do danego squadu dostać, im kryteria są bardziej wygórowane tym squad bardziej zgrany i stabilny. Do tego jeszcze jeśli istnieją relacje między ludźmi w ekipie inne niż tylko gra to już w ogóle nie mam mowy o rozpadzie squadu.

PS. Współzałożyciel APL (Alpin19) był kiedyś w .PL. ale zdecydował założyć swój własny APL i dostał One Way Ticket....

a pana to nie znam

Old Post 26-05-2004 05:35
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil asterix[GAL] Kliknij tutaj by wysłać e-maila do asterix[GAL] Znajdź więcej post'ów przez  asterix[GAL] Dodaj asterix[GAL] do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Jaro(PL)
Goldmember

quote:
Napisane oryginalnie przez asterix[GAL]
a pana to nie znam

a już myślałeś, że poznałeś wszystkich

Old Post 26-05-2004 07:22
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Jaro(PL) Znajdź więcej post'ów przez  Jaro(PL) Dodaj Jaro(PL) do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Jaro(PL) prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Kris o poranq
Pamparampam

quote:
Napisane oryginalnie przez asterix[GAL]
a pana to nie znam

No i nic dziwnego... do czasów BHD słyszałem o jednym poza moim składzie grającym w DF. A od czasów BHD jakoś niespecjalnie szukałem innych dokąd moi ludzie nie dali mi info o lidze i sobie pomyslełem że warto by się sprawdzić jaka jest róznica grając w LPK a na NovaWorld Stat :O

Old Post 26-05-2004 08:00
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Kris o poranq Znajdź więcej post'ów przez  Kris o poranq Dodaj Kris o poranq do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Kris o poranq prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Jaro(PL)
Goldmember

quote:

Hi
Jakieś zasady muszą być
Przyznaję że raz chyba grałem w Deltę ale pozytywnie wspominam tylko dźwięk
Dlatego DF:BHD była dla mnie zupełnym zaskoczeniem, in plus oczywiście.

Old Post 26-05-2004 08:02
Jaro(PL)
Goldmember

quote:
No i nic dziwnego... do czasów BHD słyszałem o jednym poza moim składzie grającym w DF. A od czasów BHD jakoś niespecjalnie szukałem innych dokąd moi ludzie nie dali mi info o lidze i sobie pomyslełem że warto by się sprawdzić jaka jest róznica grając w LPK a na NovaWorld Stat :O

no i?
P.S.
Chyba PLK?

Old Post 26-05-2004 08:04
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 00:34.    Strony (2): [1] 2 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest OFF.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions