Ręce opadają...
Kilka dni temu postanowiełem sprawdzić swoje umiejętności i pograć trochę na statsy. Oczywiście za cel obrałem sobie osiągnięcie pierwszego miejsca. Potem miałem z tą zabawą skończyć, bo uważam że statsiarze to lamerzy i wogóle .
Zdobywając kolejne fragi, podkładają kolejne bomby itd., dotarłem wreszcie do czołówki. Wcale nie było tak trudno ja to się niektórym wydaje. AWM'a + Desert = dużo fragów i mało śmieci. Ale nie o tym miałem pisać...
Otóz dwóm lamerkom z klanu |CN| widocznie nie podobały się moje wyniki i postanowili je zmnienić...(czyżby zazdrość? ) Wczoraj (w sumie to było dzisiaj ) około godziny 2.00 ktoś wszedł na serwer pod moim nickiem i panowie z |CN| (dokładniej Mordor i Pawlik) nabijali sobie fragi. Raz z granatu, później z noża. Zorientowanym w temacie nie muszę chyba wyjaściać, że są to bronie z których dostaje się największego skilla. Po prostu ręce opadają... Komu brakuje umiejętności stara się nadrabiać w inny sposób...
Wszystko wydarzyło się na serwerze CyberSTREFY (którego tu tak wszyscy zachwalają...), a koleś pode mnie się podszywający przeszedł potem na Górala i zmienił ksywę na "=Loczek=". Nie wspomniałem chyba o tym, że zrobił jeszcze TK pod moim nickiem...
Wszystko piszę tu dlatego, bo może znajdzie się osoba z tego klanu i wyciągnie odpowiednie konsekwencje wobec dwóch jego członków. Mordor i Pawlik, wy naprawdę jesteście lamerami...
Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane
|