Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Call of Duty > Poszukiwany Crack Do Cod-uo!!!
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Majkelus
Guest

Poszukiwany Crack Do Cod-uo!!!

Witam!!Mam mały problemik. Zainstalowalem gre Call of Duty- UO i chcialem następnie pograc w trybie SINGLE PLAYER. Nie moglem go jednak odpalic bo okazał sie że brakuje mi cracka umożliwiającego uruchomenie tego trybu. Do Was mam prosbe o podpowiedź gdzie ten plik mozna zdobyć,lub jakies udostępnienie . Tryb MULTI PLAYER działa bez zarzutu, gra jest zainstalowana pod Call of Duty-tak jak ma być.
Z góry dziękuje za pomoc.
Pozdrawiam

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 26-11-2004 09:34
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Gajos.pl
Combat (Death Knight)

kup sobie oryginał to znikną twoje problemy!

Old Post 26-11-2004 09:57
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Gajos.pl Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Gajos.pl Znajdź więcej post'ów przez  Gajos.pl Dodaj Gajos.pl do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Gajos.pl prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Cpl.Spider
Combat (Death Knight)

nie_ma_url masz tu. Ja to sobie orginała scrackowałem bo mi się płytki nie chce zmieniać co rusz

Old Post 26-11-2004 12:26
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Cpl.Spider Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Cpl.Spider Znajdź więcej post'ów przez  Cpl.Spider Dodaj Cpl.Spider do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Cpl.Spider prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]glan
fpp.pl
Administrator

ekhmm.. takiej odpowiedzi u nas nei znajdziesz

Old Post 26-11-2004 16:07
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]glan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]glan Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]glan Dodaj [FPP]glan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]glan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Axar
Skilled (Knight)

jest tak fajna strona jest tam wszystko
jesli masz choc troche ambicji to znajdziesz na niej to czego szukasz(pliki).

www.google.pl

Old Post 26-11-2004 16:58
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Axar Znajdź więcej post'ów przez  Axar Dodaj Axar do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Axar prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
morr
Combat (Death Knight)

tak google sa najlepsze tylko tzreba umiec ze wszystkiego kozystac

William Shakespeare

Old Post 28-11-2004 16:22
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil morr Znajdź więcej post'ów przez  morr Dodaj morr do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać morr prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Ponton .PL.
Majster od Tapet

Re: Poszukiwany Crack Do Cod-uo!!!

quote:
Napisane oryginalnie przez Majkelus
Witam!!Mam mały problemik. Zainstalowalem gre Call of Duty- UO i chcialem następnie pograc w trybie SINGLE PLAYER. Nie moglem go jednak odpalic bo okazał sie że brakuje mi cracka umożliwiającego uruchomenie tego trybu. Do Was mam prosbe o podpowiedź gdzie ten plik mozna zdobyć,lub jakies udostępnienie . Tryb MULTI PLAYER działa bez zarzutu, gra jest zainstalowana pod Call of Duty-tak jak ma być.
Z góry dziękuje za pomoc.
Pozdrawiam

ewentualnie www.megacheat.org

Old Post 06-12-2004 14:44
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Ponton .PL. Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Ponton .PL. Znajdź więcej post'ów przez  Ponton .PL. Dodaj Ponton .PL. do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Ponton .PL. prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Radzioo(PL)
Guest

A Ty znowu swoje

Old Post 06-12-2004 15:13
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Ponton .PL.
Majster od Tapet

[QUOTE]Napisane oryginalnie przez Radzioo(PL)
A Ty znowu swoje [/QUOTE

pozdrowki dla Twojej ekipy. Cos Wasze strony sie ostatnio slabo otwierają. Awaria czy cóś?

Old Post 06-12-2004 16:41
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Ponton .PL. Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Ponton .PL. Znajdź więcej post'ów przez  Ponton .PL. Dodaj Ponton .PL. do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Ponton .PL. prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
morr
Combat (Death Knight)

Google ci prawde powiedzą

William Shakespeare

Old Post 08-12-2004 22:58
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil morr Znajdź więcej post'ów przez  morr Dodaj morr do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać morr prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Totek
Warrior (Scrag)

chłopaki nie wspierajcie piractwa. To stawanie po stronie złodzieji.

Old Post 11-12-2004 09:56
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Totek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Totek Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Totek Dodaj [FPP]Totek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Totek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
biskup78
shapshapnahoowapnana

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Totek
chłopaki nie wspierajcie piractwa. To stawanie po stronie złodzieji.

Piotrek popraw sie oj popraw pisze sie zlodziei nie zlodzieji to tak tylko w kwestii formalnej

Old Post 11-12-2004 11:40
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil biskup78 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do biskup78 Znajdź więcej post'ów przez  biskup78 Dodaj biskup78 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać biskup78 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Totek
Warrior (Scrag)

Nom taki mały bład... jakbyś nie powiedział to by nikt nie zauważył.

Old Post 11-12-2004 11:52
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Totek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Totek Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Totek Dodaj [FPP]Totek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Totek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
biskup78
shapshapnahoowapnana

Wybacz nie jestem jakims fanatykiem poprawnej polszczyzny, sam robie wiele bledow, ale takie cos od razu rzuca sie w oczy

Old Post 11-12-2004 11:59
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil biskup78 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do biskup78 Znajdź więcej post'ów przez  biskup78 Dodaj biskup78 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać biskup78 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
morr
Combat (Death Knight)

chlopaki nie wspieramy piractwa ani zlodziejstwa to jego sprawa ze chce instalowac nielegalny soft na swoim kompie. Mam tylko nadzieje ze BEA wpadnie do niego na kontrole to jego sprawa i jego zycie.

William Shakespeare

Old Post 14-12-2004 15:17
upsjaca
Guest

Poszukiwany Crack Do Cod-uo!!!

Nie obraz się
Jezeli stać cię było (lub rodziców) na komputer
to stać Cię na grę !!
Grę wymyślił sztab ludzi a za ich wysiłek trzeba zapłacić
Zawsze mozna wejśc na stronę producenta aby pobrać sobie plik
NOCD aby się niemęczyć z płytami
To jest mój poglad ja tak robię odkad mam komputer i neta
aby mieć orginał pomaga mi w tym ciocia(mieszka w Holandii)
aby niestać się wyzyskiwaczem przewaznie płacę za gry I mam orginały a polskie wersje mam wtedy gdy wyjda u nas
To tyle
upsjaca Hey

Old Post 28-12-2004 12:38
morr
Combat (Death Knight)

wiecie cos tzreba lecz czasami kolesie sami sie o to prosza ( czytaj producenci bo jak mi sie zdaje autorzy dostaja za produkt a nie maja placone od sprzedazy lecz moge sie mylic )
Bo plyty sa nie zabezpieczone ni jak przed kopionaniem i byle koleszka moze sobie zrobic kopie.
Sa gry ktore sie zabezpieczaja i trudniej jest co kolwiek zrobic z nie orginalnym kluczem
np CS ten sie tak juz zabezpieczyl ze granie po sieci na piracie uwazam trzeba sie nie zle napicic by cos takigo postawic A nie mowiac o najnowszyn produkcie HL2 to nawet rejestruje sie przez net i autoryzuje u nich na serverach oczywiscie wszystko sie da zlamac tylko ilosc zachodu by to zrobic przewyzszy koszt kupna obecnie okolo 130 zl
COD jest zabezpieczone lecz nie do konca wszystko da sie z mim zrobic jak sie ktos na tym zna
PS lubie klimat COD lecz tak duzo chitow jak sie zdaza w COD oraz nie dopracowan samej gry powoduja ze czasami zaluje ze kupilem orginal

Przyklad np. granaty dymne czasami widac przez dym choc jestes nie powinenes jeszcez widziec. przykre prawdziwe i no coz juz nie wspomne o wystawaniu broni przez sciany oraz nog (najczesciej lezacych postaci)

lub rozchodzenia sie dymu w pomieszczeniu pomieszcenie zamkniete jedne dzwi i co koleszka ukrywa sie za sciana dymu w przyleglym pomieszczeniu gdzie takowy nie powienien byc

Cos sie rozpisalem sorry lecz nie moglem sie powstrzymc dlaczego mam wywalac 100 zl na gre jak jest z takimi bledami kodowania i architrktory chyba tylko przez to ze nie oszukuje ani w zyci ani na servie

Morr

William Shakespeare

Old Post 31-12-2004 19:46
MatSan
Combat (Death Knight)

Jakby gry były tak chronione jak Simsy 2 to by nie było takiego problemu, ta gra jest jakby to nazwać "inteligentna", przed uruchomieniem gry "prosi" o wyłączenie wszystkich programów do emulacji płyt (czyt. wirtualne dyski), przegrywanie trwa co najmniej 30 min, a i jak masz przegranego to i tak nie działa (niewiadomo czemu), oczywiście możesz ściągnąć cracka, ale wtedy nie można wykonywać niektórych rzeczy w grze, więc jedyna rada to kupić orginalną gre. Jeżeli wszystkie gry miały takie zabezpieczenia to piractwo by się zmniejszyło o co najmniej 50%

0110010111STAJEMY10011SIĘ10011100001
111101BEZMYŚLNYMI1011000ISTOTAMI0110

Old Post 01-01-2005 12:47
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MatSan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MatSan Znajdź więcej post'ów przez  MatSan Dodaj MatSan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MatSan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Totek
Warrior (Scrag)

Temat uważam za zamknięty bo niedośc, że jest bezczelny to zaczynaja sie pojawiać coraz to głupsze posty nie na temat.

Old Post 02-01-2005 19:55
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 07:01.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions