Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Call of Duty > pomóżcie!!!
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
judge
Introduction (Grunt)

pomóżcie!!!

(CoD UO)W misji Foy mam ochronić czołg, zabijam 4 kolesi beż żadnego problemu. Po tym kończy się czas i koniec misji; misja nie ukończona. Proszę powiedzcie gdzie jest ktoś kogo jeszcze muszę zabić żeby czołg przetrwał lub co innego zrobić. Szybko dajcie znać. Akcja dzieje się na dzwonnicy kościoła. pozdro

Edytowane przez judge dnia 06-01-2005 o godz. 07:28

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 06-01-2005 07:08
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil judge Kliknij tutaj by wysłać e-maila do judge Znajdź więcej post'ów przez  judge Dodaj judge do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać judge prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Radzioo(PL)
Guest

"Szybko dajcie znać" - co za młodzież
Szybko strzelaj do złych niemców szczególnie z panzerfaustami i bedzie git.
4 kolesi to trochę za mało.

Old Post 06-01-2005 07:30
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
judge
Introduction (Grunt)

Nie taka już młodzież, a co do zabicia wszystkich to spoko, tylko powiedz gdzie są właśnie ci kolesie z pancerfaustem, o to mi chodzi, kill them all to wiem. Zwyczajnie nie mam pojęcia gdzie ich szukać już się tyle nad tym męczę że cos mnie trafia. Dajcie znać. pozdro

Old Post 06-01-2005 07:37
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil judge Kliknij tutaj by wysłać e-maila do judge Znajdź więcej post'ów przez  judge Dodaj judge do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać judge prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Gajos.pl
Combat (Death Knight)

Wejdź sobie na wieżę kościoła i z niej jest doskonały widok na niemiaszków, a z pancerfaustów walą z lewej strony patrząc w stronę mostu zza płotu. Doskonale sprawdza się w tej sytuacji karabinak snajperski.

Old Post 06-01-2005 08:06
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Gajos.pl Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Gajos.pl Znajdź więcej post'ów przez  Gajos.pl Dodaj Gajos.pl do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Gajos.pl prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
judge
Introduction (Grunt)

Jest kilka płotków. Mniejsza o to chodzi mi o to gdzie jest ten most czy to gdzieś daleko od dzwonnicy bo w pobliżu nic nie widać. daj znać.

Old Post 06-01-2005 09:50
Radzioo(PL)
Guest

Hmmm o ile pamiętam tą misję (też mnie wkur..) to "leszcze" wyłażą z lewej i chowają się wzdłuż murka a potem nagle wychodzą z prawej strony i to jest chyba ten myk gdzie trzeba szybkim numerkiem wykosić zza murka i tych wyłażących z prawej strony (być może jeden też tylko się wychyla i w pierwszym momencie go nie widać)

Old Post 06-01-2005 10:21
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Gajos.pl
Combat (Death Knight)

Do mostu prowadzi główna droga(ta przy kosciele) ale nie dojdziesz do niego puki nie rozwalisz niemiaszkow z panzefaustami bo to już kolejny etap gry nie mniej zakręcony.

Old Post 06-01-2005 11:28
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Gajos.pl Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Gajos.pl Znajdź więcej post'ów przez  Gajos.pl Dodaj Gajos.pl do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Gajos.pl prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MatSan
Combat (Death Knight)

Ja także miałem problemy z tą misją - nie mogłem znaleść wszystkich typów - ale wczytałem wcześniejszy sejw i było dobrze, ja polecam rozstawić karabin (nie pamiętam nazwy, ale niemiecki odpowiednik CKMu ), a tych typów to jest 6 albo 8 już sam nie pamiętam...

0110010111STAJEMY10011SIĘ10011100001
111101BEZMYŚLNYMI1011000ISTOTAMI0110

Old Post 06-01-2005 11:54
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MatSan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MatSan Znajdź więcej post'ów przez  MatSan Dodaj MatSan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MatSan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
judge
Introduction (Grunt)

Postaram się dam znać jutro, mam nadzieje że ich znajdę choć wydaje mi się że w w tych miejscach gdzie pisaliście już zabijałem, może jeszczze przy tym płotku patrząc na most po lewej i może przy murku, ale oni nawet nie dają rady dolecieć bo ich kosze jeszcze przed ich dotarciem do murku. No ale spróbuje i dam znać. pozdro.

Old Post 06-01-2005 13:45
Wojskowy
Skilled (Knight)

Chyba nikt tej misji nie przeszedł bez żadnycj problemów.
Ale mam radę. Trzeba grać w taki sposób na poczatku by mieć w arsenale amerykańską snajperkę a przed wejściem na wierzę weź niemiecką i wtedy masz dwie snajperki z pełnymi magazynkami. I po prostu nie musisz tracic duzo czasu na przeładowania. To był mój sposób przejścia tej przeklętej misji.

Old Post 06-01-2005 16:30
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Wojskowy Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Wojskowy Znajdź więcej post'ów przez  Wojskowy Dodaj Wojskowy do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Wojskowy prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Miron89
Skilled (Knight)

Ja w sumie nie mialem problemu z ta misja...podobala mi sie nawet. mialem save tam w tym miejscy przy szkopskiej snajperce no i reloadowalem gre chyba 3 razy....

Old Post 06-01-2005 16:35
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Miron89 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Miron89 Znajdź więcej post'ów przez  Miron89 Dodaj Miron89 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Miron89 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]glan
fpp.pl
Administrator

no co wy.. ladne schowanie sie za murkiem, wypatrzenie niemcow i jedziesz ze snajpery.. koniec i kropka. co tam za duzo kombinowac =D dwa reloady i po sprawie

Old Post 06-01-2005 16:51
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]glan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]glan Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]glan Dodaj [FPP]glan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]glan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Gajos.pl
Combat (Death Knight)

quote:
Napisane oryginalnie przez Miron89
Ja w sumie nie mialem problemu z ta misja...podobala mi sie nawet. mialem save tam w tym miejscy przy szkopskiej snajperce no i reloadowalem gre chyba 3 razy....

Hehe ja też lubie ten fragment gry sava zrobiłem na wieży w łapce snajperka i heja na niemca. A osłona przed niemieckim ogniem jest doskonała. Foy to moja ulubiona misja i na multi też

Old Post 07-01-2005 08:00
morr
Combat (Death Knight)

wiecie co dziwia mnie taki posty gre przeszedlem fakt mialem troszeczke klopotu na 1 misji bo nie moglem sie przestwaic ze sie juz biega lecz pozniej nie wiem o co pytaja ci ludzie zabijasz zabijasz i zabijasz tylko tyle

William Shakespeare

Old Post 07-01-2005 23:18
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil morr Znajdź więcej post'ów przez  morr Dodaj morr do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać morr prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 10:28.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions