Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Call of Duty > Ulubiona broń i zastosowanie
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
PaWeŁ2
Training (Enforcer)

Talking Ulubiona broń i zastosowanie

Moją ulubioną brońką jest M1 Garand,jest zaczepistaaaa i jeszcze do tego granat który można odbespieczyć i walnąć pod nogi szwabowi któy wzlatuje w powietrze a jaka jest wasza ulubiona broń ???

POZDRAWIAM !!!YoYo

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 20-11-2004 09:21
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil PaWeŁ2 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do PaWeŁ2 Znajdź więcej post'ów przez  PaWeŁ2 Dodaj PaWeŁ2 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać PaWeŁ2 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Rafael
zsuijileafaR

M Chłam Garand - na dalsze dystanse i wtedy, gdy mam dobrą forme
BAR (Ale w trybie Slow-Auto) - na wszystkie odległości. Można troche dłużej prowadzić ogień.
Thompson - wiadomo. Zwarcie, głównie na małych mapach.
Mosin z lunetką - w UO. Snajpa, czyli wszystko wiadomo.

Old Post 20-11-2004 10:57
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Rafael Znajdź więcej post'ów przez  Rafael Dodaj Rafael do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Rafael prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Eddy
The Mechanic

moja ulubiona bronia jest MP44.
czasami biore springlielda na jakis "otwartych" mapach
MP44 dlatego ze w malych pomieszczeniach goli wszystkich rowno a na dlugich dystansach tez sobie daje rade. jest tez nawet celny.
no to tyle

a tak przy okazji zobaczcie se logo mojego klanu:
Mans From Dark Froest [M.F.D.F.] sam robilem :

http://members.lycos.co.uk/eddy10cinus/LOGO/coduo.htm

www.sfh.kom.pl

Edytowane przez Eddy dnia 20-11-2004 o godz. 12:25

Old Post 20-11-2004 11:47
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Eddy Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Eddy Znajdź więcej post'ów przez  Eddy Dodaj Eddy do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Eddy prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MatSan
Combat (Death Knight)

Może mi się tylko wydaje, ale jest na fym forum już temat o broniach (http://board.fpp.pl/showthread.php?threadid=13258)

0110010111STAJEMY10011SIĘ10011100001
111101BEZMYŚLNYMI1011000ISTOTAMI0110

Old Post 20-11-2004 12:10
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MatSan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MatSan Znajdź więcej post'ów przez  MatSan Dodaj MatSan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MatSan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Axar
Skilled (Knight)

Teraz moje ulubione zabawki:
Thompson-nie zastepiony w czyszczeniu budynków
MP-44- według mnie jeden z lepszych karabinów szturmowych(w budynkach i tak thompson jest lepszy)
no i radziecka snajpa mosin na MP_pavlowv wymiata

Old Post 20-11-2004 12:38
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Axar Znajdź więcej post'ów przez  Axar Dodaj Axar do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Axar prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Rafael
zsuijileafaR

Fakytycznie...można było nie zauważyć z powodu innej nazwy tematu...a sam wolałem przejrzeć liste tematów w tym dziale, czy nie ma już takiego tematu, ale nie zauważyłem

Old Post 20-11-2004 12:43
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Rafael Znajdź więcej post'ów przez  Rafael Dodaj Rafael do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Rafael prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Miron89
Skilled (Knight)

Moimi ulubionymi broniami sa:
1.Thompson ]:-> zarabista bron na krotkie i srednie dystanse. Nie raz zdazylo mi sie ze zdjalem za pomoca tej proni kolesia koszacego wszystko z MG-42
2.M1 Garand...Silny, szybki, mobilny. Swietna bron na srednie,dlugie i bliskie dystanse.Wada jest maly magazynek ktorego sie nie da przeladowac w dowolnym momencie(w rzeczywistosci sie dalo lecz byly z tym trudnosci...)Przy celowaniu przez msuze przyrzady celownicze ograniczaja troche widocznosc ale da sie strzelac
3.BAR... Nie wymaga reklamy. Bardzo silna i w miare celna bron. Mozna z niej zabic jednym strzalem strzelacjac z b. duzego dystansu.Na bliskim BAR jest wolnostrzelny i ma mala ilosc naboi w magazynku.Uzywam go raczej na wiekszych planszach(dawnville, hurtgen)
to chyba wszytskie moje ulubione bronie.... za rosyjskimi broniami za bardzo ie przepadam tak jak za brytyjskimi (poza Brenem ). Z niemieckich lubie tylko MP44 i Kar98K.

Old Post 20-11-2004 19:12
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Miron89 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Miron89 Znajdź więcej post'ów przez  Miron89 Dodaj Miron89 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Miron89 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MatSan
Combat (Death Knight)

Grając stawiam na mobilność, nienawidze się kampić, cały czas jestem w ruchu więc moimi ulubionymi brońmi są lekkie karabiny (wszystkie prócz Stena, który jest zbyt lekki) - PPSH (niezastąpiona na krótkich dystansach, można strzelać i strzelać a magazynek i tak się nie kończy), Thompson (cudowny w starciu w małych pomieszczeniach i skuteczny na średnich dystansach), MP40 (mimo wszystko świetny karabin, dość celny - niejednokrotnie trafiłem w wystającą głowę z daleka bez celowania, a oprócz tego ma 2 kule więcej - może się wydawać mało ale te dwie kule nie raz uratowały mi życie). Natomiast na mapach snajperskich (np. Hurtgen) wybieram kar98. Lubie także ciężkie karabiny, idzie mi nieźle jak nimi gram, jednak wkurza mnie szybkość z jaką się poruszam, często zdarzało się że zachodził mnie typ od tyłu.

Old Post 20-11-2004 19:33
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MatSan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MatSan Znajdź więcej post'ów przez  MatSan Dodaj MatSan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MatSan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
FrendzelF
Training (Enforcer)

Smile

Moja ulubiona bron to:

1) Na dlugie dystanse-Kar98

2) Na krutkie dystanse-MP44,Thompson

Old Post 20-11-2004 19:50
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil FrendzelF Kliknij tutaj by wysłać e-maila do FrendzelF Znajdź więcej post'ów przez  FrendzelF Dodaj FrendzelF do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać FrendzelF prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Kpt.Fred
Training (Enforcer)

a ja lubie mp44 niewazne na jakiej mapie, spisuje sie swietnie w kazdej systuacji a szczegolnie w uo,

Old Post 21-11-2004 04:50
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Kpt.Fred Znajdź więcej post'ów przez  Kpt.Fred Dodaj Kpt.Fred do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Kpt.Fred prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
mylu
Training (Enforcer)

moja ulubiona broń thompson

Old Post 21-11-2004 12:39
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil mylu Kliknij tutaj by wysłać e-maila do mylu Znajdź więcej post'ów przez  mylu Dodaj mylu do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać mylu prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]glan
fpp.pl
Administrator

quote:
Napisane oryginalnie przez Eddy

a tak przy okazji zobaczcie se logo mojego klanu:
Mans From Dark Froest [M.F.D.F.] sam robilem :

http://members.lycos.co.uk/eddy10cinus/LOGO/coduo.htm

beznadzieja.. nasrakane przedmiotami/pojazdami/bronmi byle wiecej.. zadnego ladu i skladu... ot, kopiuj wklej ... popracuj niezle nad tym

Old Post 21-11-2004 13:44
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]glan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]glan Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]glan Dodaj [FPP]glan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]glan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Eddy
The Mechanic

no wiesz moglo by byc lepiej ale ja nigdy loga nie robilem.mam 12 lat ale i tak jest niezle jak na pierwszy raz przyjrzyj sie z bloska na napisy In War That Changed World No One Foughts Alone i M.F.D.F jaką jest teksturą.Taką samą jak napis Call Of Duty to tez nie jest tak banalnie zrobic ale udalo sie

www.sfh.kom.pl

Old Post 21-11-2004 20:28
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Eddy Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Eddy Znajdź więcej post'ów przez  Eddy Dodaj Eddy do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Eddy prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]glan
fpp.pl
Administrator

ale czolg wiszacy w powietrzu, zolnierz stojacy na broni innego wojaka, papiery wiszace w powietrzu sa zenujace jak masz 12 lat cwicz dalej :}

Old Post 21-11-2004 21:43
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]glan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]glan Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]glan Dodaj [FPP]glan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]glan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
morr
Combat (Death Knight)

lubie takie plecak bomba nie wiem jak sie nazywa zastosowanie wrzucenie do bunkra w ktorym koles kampi i pilnuje bomby. Zaraz z tamtad wybiega

William Shakespeare

Old Post 28-11-2004 17:18
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil morr Znajdź więcej post'ów przez  morr Dodaj morr do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać morr prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
man007
Training (Enforcer)

Talking Moja to............................................

moją ulubioną jest każda snajpa,m1 garand i thompson.
snajpa to wiecia (one shoot one kill),m1 garand bo szybkostrzelność i wymiatanie.thompson dlatego ,że trzy sekundy i cały obszar oczyszczony.

Załącznik: 131.jpg
Załącznik został 99 razy przeglądany.

Old Post 11-12-2004 19:59
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil man007 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do man007 Znajdź więcej post'ów przez  man007 Dodaj man007 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać man007 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
CELADUS
Skilled (Knight)

Talking MOja to..

Najlepsza bron to Mp44 wystarczy po głowie strzelac a zadna bron nie ma szans z daleka jest bardzo dobra wiec polecam

Old Post 28-12-2004 11:59
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil CELADUS Kliknij tutaj by wysłać e-maila do CELADUS Znajdź więcej post'ów przez  CELADUS Dodaj CELADUS do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać CELADUS prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Rafael
zsuijileafaR

A niby czemu MP44 ma być lepszy? Przecież nawet strzał z pistola w główkę zabija...więc nie wiem w czym tutaj MP44 przebija reszte. Zresztą na duże dystanse trochę lepszy od MP44 jest nawet Garand. Gewehr 43 ma wg mnie trochę za gruby celownik i czasami jest ciężko trafić w przeciwnika, który jest bardzo daleko, dlatego w u mnie wygrywa Garand (odliczam ofkors wszystkie snajperki, bo z nimi się trochę trudno gra w zwarciu...ale da się )

Old Post 28-12-2004 14:32
MatSan
Combat (Death Knight)

Lepszy od Garanda jest kar98 - na dalekie odległości, kiedy trzeba przymieżyć, Garand ma niewygodne kółko przy celowniczku i (przynajmniej mi) to przeszkadza.

Old Post 29-12-2004 09:47
Rafael
zsuijileafaR

A mi się kar na długie dystanse nie podoba, bo ma trochę za gruby celownik i czasami jest mi trudno strzelić. Garand ma za to cieniutką kreseczkę, ale z kolei nie ma tej siły, co kar

Old Post 29-12-2004 10:03
Miron89
Skilled (Knight)

Heh a ja zapomnialem o jeszcze jednej broni ktora lubie...moze nie bardzo ale jak jest okazja to biore.... a chodzi oczywiscie o .......karabiny maszynowe......Tylko ja mam z nimi jeden problem...na ziemi kladac sie moge go rozlozyc...ale jeszcze nigdy nie rozlozylem go w oknie...powiedzcie na jakiej mapie i w ktorym miejscy da sie rozlozyc np. mg-34 w oknie....

Old Post 30-12-2004 11:59
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Miron89 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Miron89 Znajdź więcej post'ów przez  Miron89 Dodaj Miron89 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Miron89 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Rafael
zsuijileafaR

Na Sicily bardzo miło się rozkłada w oknie. Na Arnhem da się jeszcze w oknach i na umocnieniach z worków z piachem. Ogólnie na wszystkich oknach, które mają na dole framugę. Zapewne na Ponyri się jeszcze da, na Rhine Valley już chyba nie, bo tam są głównie okna bez framug.

Old Post 30-12-2004 13:42
Miron89
Skilled (Knight)

A czy na mapach CoD a nie CoDUO?? np carentan, dawnville itd??

Old Post 30-12-2004 20:20
Wojskowy
Skilled (Knight)

No to jest parę broni które mi się bardzo podobają:
Thompson- niezastąpiony na krótkie i średnie dystanse
Mi Garand - nie masz snajperki to użyj tego efekt prawie ten sam
Mp44-broń która nie ma wad, doskonała w każdej sytuacji
ppsha-na bliskie odległości świetna strzelać strzelać strzelać a naboje nadal są
Mg-42 - dum dum dum dum dum i wroga nie ma

Old Post 08-01-2005 22:17
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Wojskowy Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Wojskowy Znajdź więcej post'ów przez  Wojskowy Dodaj Wojskowy do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Wojskowy prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
woltyżer
Training (Enforcer)

Talking

oczywiście najlepszym karabinem jest StG 44, dlaczego na daleki i średni dystans wymiata, na krótki tez daje sobie radę. jak na ron automatyczna cholernie celny

Old Post 09-01-2005 09:36
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil woltyżer Kliknij tutaj by wysłać e-maila do woltyżer Znajdź więcej post'ów przez  woltyżer Dodaj woltyżer do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać woltyżer prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Kruger_pl
Guest

Moje ulubione bronie to :
W CoD:
U Amerykanów - Thompson
U Rosjan - PPSz
U Niemców - MP44
W UO:
U Niemców - Gewehr 43 i MG34

Old Post 09-01-2005 18:54
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Jajoszande
Training (Enforcer)

Ja tam wole z BYKA dac i po sprawie ( dobry w przeszukiwaniu budynkow ) a tak poza tym to chyba Bar

Old Post 25-01-2005 17:22
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Jajoszande Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Jajoszande Znajdź więcej post'ów przez  Jajoszande Dodaj Jajoszande do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Jajoszande prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 18:03.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions