Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Call of Duty > Single Player
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Jpn
Skilled (Knight)

Single Player

Siemka mam cholerny problem nie moge uruchomic CoD'a w opcji single player wyskakuje mi blad ze "Nieprawidlowa plyta w napedzie, wymien plyte i uruchom aplikacje jeszcze raz". W MP nie ma tego problemu. CO to moze byc?? Mam wersje orginalna zakupiona jakis miesiac temu. Z gory dziekuje za pomoc

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 06-02-2005 10:38
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Jpn Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Jpn Znajdź więcej post'ów przez  Jpn Dodaj Jpn do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Jpn prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Gajos.pl
Combat (Death Knight)

A nie używasz czasem jakiegoś programu tworzącego wirtualny dysk np. daemon toola?

Old Post 07-02-2005 08:04
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Gajos.pl Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Gajos.pl Znajdź więcej post'ów przez  Gajos.pl Dodaj Gajos.pl do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Gajos.pl prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Jpn
Skilled (Knight)

Uzywam ale wylaczylem autostart i uruchamiam go tylko wtedy gdy potrzebuje. Wczesniej tez go mialem i nie mialem problemu uruchomic gry w trybie SP.

Old Post 07-02-2005 09:43
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Jpn Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Jpn Znajdź więcej post'ów przez  Jpn Dodaj Jpn do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Jpn prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Gajos.pl
Combat (Death Knight)

Jak masz możliwość to pożycz od jakiegoś kolegi i sprawdź może coś ci się z płytą porobiło. Albo ściagnij z netu płytkę którą ci wywala ewentualnie samego cracka.

Old Post 07-02-2005 13:09
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Gajos.pl Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Gajos.pl Znajdź więcej post'ów przez  Gajos.pl Dodaj Gajos.pl do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Gajos.pl prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
johny_blaze
Da Greatest PlaYer

quote:
Napisane oryginalnie przez Gajos.pl
A nie używasz czasem jakiegoś programu tworzącego wirtualny dysk np. daemon toola?

co to jest właśnie ten deamon?? miałem jakis czas temu problem z tym gownem, pożyczyłem od kumpla tom clancy splinter cell i zamiast normalnych plików na płycie moj wspaniały komp odczytał tylko tego deamona i jakieś dwa wielkie archiwa, których zresztą nie dało rady otworzyć, o co w tym wszystkiem biega??

Old Post 15-02-2005 10:16
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil johny_blaze Kliknij tutaj by wysłać e-maila do johny_blaze Znajdź więcej post'ów przez  johny_blaze Dodaj johny_blaze do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać johny_blaze prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Jpn
Skilled (Knight)

quote:
co to jest właśnie ten deamon??

Deamon Tool to wirtualny naped do otwarzania image plyt bez ich nagrywnia, jest dosc prosty w obsludze. Jest jeszcze Alkohol 120 ktorym tez mozesz otworzyc inage plyt.

Old Post 15-02-2005 10:49
johny_blaze
Da Greatest PlaYer

quote:
Napisane oryginalnie przez Jpn
Deamon Tool to wirtualny naped do otwarzania image plyt bez ich nagrywnia, jest dosc prosty w obsludze. Jest jeszcze Alkohol 120 ktorym tez mozesz otworzyc inage plyt.

no ok, ale jeśli możesz to wytłumacz mi jako totalnemu laikowi czy mam szanse by odczytac zawartosc tych płyt i zainstalować gierę,co muszę zrobić zeby mi sie to udało??

Old Post 17-02-2005 20:03
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil johny_blaze Kliknij tutaj by wysłać e-maila do johny_blaze Znajdź więcej post'ów przez  johny_blaze Dodaj johny_blaze do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać johny_blaze prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Jpn
Skilled (Knight)

Po pierwsze musisz sciagnac sobie ten program Deamon Tools mozesz to zrobic na stronie www.underpl.org(na pewno tam jest) jak go zainstalujesz to na pasku przy zegraku systemowym pojawi ci sie nowa ikonka taka jakby blyskawica na czerwonym albo niebieskim tle. Skopiujesz sobie te archiwa co masz na cd na hdd(choc nie musisz, ale z hdd szybciej ci bedze chodzic bo pomijasz proces czytana plyty cd). Jak juz skopiujesz te archwiwa na hdd to klikniesz prawym przyciskiem na iknoce ktora znajduje kolo zegraka. pojawi ci sie pare opcji wybierzesz ta na samej gorze, rozwinie ci sie nastepna zakladka na ktorej powinienes miec tylko jedna opce Mount image(nie wiem czy dobrze to napisalem bo nie jestem teraz w domu jak to pisze, jak wroce do domu to sie poprawie)Klikasz na ta opcje i otworzy ci sie takie wielkie okno(takie jak masz np: przy zapise dokumentow z worda) z windowsa gdze bedzesz musial wskazac gdze znajduje sie ten plik(archiwum), klikasz na to archiwum 2 razy albo raz i klikasz potem otworz. Deamon powinien miec wlaczona opcje autoodtwarzanie wiec jak zrobiles wszystko dobrze i plik(archiwum) jest dobre to uruchomi ci sie gra i instalujesz ja tak jak ze zwyklej plyty cd. Jak bedziesz mial jeszcze jakies pytania to wal.

PS. jak bede na chacie to dodam pare screenow jak to wszystko powinno wygladac

Old Post 18-02-2005 09:15
johny_blaze
Da Greatest PlaYer

jest ok udało mi sie zainstalować grę,tylko teraz przy uruchamianiu pojawia sie komunikat takiej treści

"General protection fault!

History: FD3DTexture::Cache <- UD3DRenderDevice::CacheTexture <- UD3DRenderDevice:rimeResources <- UD3DRenderDevice::SetRes <- UWindowsViewport::TryRenderDevice <- UWindowsViewport::OpenWindow <- UGameEngine::Init <- InitEngine"

ktoś wie co teraz trza zrobić??

Old Post 20-02-2005 15:41
Jpn
Skilled (Knight)

Sprobuj zainstalowac nowe stery do grafiki i przeinstaluj gre. Moze pomoze.

Old Post 20-02-2005 15:56
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 10:54.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions