Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Medal of Honor: Allied Assault > Niewidoczny serwer
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
KozaInc
Introduction (Grunt)

Niewidoczny serwer

WItam mam pewien problem. Zakladam nowy serwer przez ekran gry, wszytko ladnie pieknie. Sprawdzam na drugim kompie czy wogole jest on wykrywany na GameSpyu i nic. Nie wiedziec dlaczego pomimo iz jest zalozony nie ma go na GAmeSpyau i nie nikt nie moze sie ze mna polaczyc nawet przez IP. Mam orginalnego Medala i nie wiem co robic HELP ME!!!!!!!!!

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 24-02-2005 03:55
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil KozaInc Kliknij tutaj by wysłać e-maila do KozaInc Znajdź więcej post'ów przez  KozaInc Dodaj KozaInc do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać KozaInc prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Rafał
The best men.

Musisz mieć zewnętrzne IP. Lub postawić serwer na kompie , z którego dochodzi dodrugiego kompa net.

My mods:

Old Post 24-02-2005 16:29
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Rafał Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Rafał Znajdź więcej post'ów przez  Rafał Dodaj Rafał do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Rafał prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
KozaInc
Introduction (Grunt)

A jak sprawdzic czy mam zewnetrzne IP?? A poza tym lacze sie bezposrednio z netem. I czy wogole jest jakas mozliwosc zalozenia serwa na moim kompie ??

Old Post 24-02-2005 17:44
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil KozaInc Kliknij tutaj by wysłać e-maila do KozaInc Znajdź więcej post'ów przez  KozaInc Dodaj KozaInc do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać KozaInc prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Tomy
Skilled (Knight)

Robisz server wchodzisz na drugi komp dajesz gra przes sieć i klikasz LAN GAME i tam masz człowieku

Old Post 24-02-2005 19:50
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Tomy Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Tomy Znajdź więcej post'ów przez  Tomy Dodaj Tomy do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Tomy prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Rafał
The best men.

Włącz MOH:AA i w konsoli wpisz "connect twój_ip" i zobaczysz czy zadziała.

My mods:

Old Post 24-02-2005 19:55
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Rafał Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Rafał Znajdź więcej post'ów przez  Rafał Dodaj Rafał do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Rafał prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
KozaInc
Introduction (Grunt)

No niby proste ale nie zupelnie bo i tam go nie ma cos sie psulo i juz a ja nie wiem co.

Old Post 24-02-2005 20:32
KozaInc
Introduction (Grunt)

Wyskakuje znany wszystkim dobrze komunikat: Server connection time out

Old Post 25-02-2005 10:38
Rafał
The best men.

Niemożna się połączyć z serwerem - tak to najłatwieł wytłumaczyć niż jakieś czas połączenia skończył się. A wracająd do twojego serwera , to możesz się poddać bo wielu sie poddaję
www.pifpaf.pl - tam można kupywać serwery z dobrym pingiem za małą cenę (gamesnet jest gorszy)

My mods:

Old Post 25-02-2005 12:31
zegi
Training (Enforcer)

Samodzielne zakładanie serwerów w necie ?? Myślę, że problem jest tego rodzaju że serwery tak zakładane mają zmienne IP
Na początku miałem ten sam problem, ale polecam tak jak Rafał -
www.pifpaf.pl

Old Post 22-03-2005 14:04
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil zegi Kliknij tutaj by wysłać e-maila do zegi Znajdź więcej post'ów przez  zegi Dodaj zegi do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać zegi prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Rafał
The best men.

Jeżeli chcesz własny serwer , to musz mieć zewnętrzne IP (a takie się ma przeważnie w domkach jedno rodzinnych , bo w bloku niema ) i dobre łącze ( ja mam 120kb i sie może zmieścić około 7 graczy max i jest dobrze ).
Ale jak już mówiłem , najlepiej kupić.

My mods:

Old Post 23-03-2005 18:22
profseb1
Training (Enforcer)

quote:
Napisane oryginalnie przez Rafał
Jeżeli chcesz własny serwer , to musz mieć zewnętrzne IP (a takie się ma przeważnie w domkach jedno rodzinnych , bo w bloku niema )

haahhaahahahahhahaahahah wymiękam<hahaha>!!

Old Post 24-03-2005 08:56
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil profseb1 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do profseb1 Znajdź więcej post'ów przez  profseb1 Dodaj profseb1 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać profseb1 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Rafał
The best men.

Idiota. To jest moje zdanie - ja TAK MYŚLE - niewiem czy w blokach są zewnętrzne IP aleznałem kilku takich co w blokachmieszkali i niemogli serwa stawiać.

My mods:

Old Post 25-03-2005 19:01
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 13:46.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions