Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Off Topic > O niczym konkretnym w sumie > Testy gimnazjalne
Ktory test Wam najbardziej odpowiada?
You do not have permission to vote on this poll.
Humanistyczny 9 26.47%
Matematyczno-przyrodniczy 7 20.59%
Zaden, i tak nic nie umie 7 20.59%
Mi to rybka, oba sa latwe 11 32.35%
W sumie: 34 głosów 100%
 [Edycja ankiety (moderatorzy tylko)]
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (7): [1] 2 3 » ... Last » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
SweepeR
sweter

Testy gimnazjalne

I jak? Boicie sie tego co bedzie jutro? Przygotowywaliscie sie jakos?

Ja szczerze mowiac olalem sprawe. Wogole sie tym nie stresuje, bedzie co bedzie, jak zwykle sobie z kumplami i paroma nauczycielami robilismy dzisiaj z tego polewke (heh, jakie teksty szly).

Teraz stwierdzam, ze moglem sobie troche przypomniec z fizy, bioli i chemii, bo te trzy przedmioty totalnie u mnie leza. Ale trudno, juz za pozno, nie chce mi sie Zreszta, taka zarabista pogoda dzisiaj bylo, ze jakos nie chcialo mi sie siadac do ksiazek - totalnie sielankowa pogoda. Jak na zlosc. Boje sie co bedzie w maju, mam nadzieje, ze bedzie lalo jak ja *******e to przynajmniej sie czegos naucze...

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 15-10-2001 19:33
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil SweepeR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do SweepeR Znajdź więcej post'ów przez  SweepeR Dodaj SweepeR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać SweepeR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

Ja juz to na szczescie mam za soba

GL jutro

Old Post 15-10-2001 19:38
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Saari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Saari Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Saari Dodaj [FPP]Saari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Saari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
SweepeR
sweter

Dzieki.

Old Post 15-10-2001 19:42
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil SweepeR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do SweepeR Znajdź więcej post'ów przez  SweepeR Dodaj SweepeR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać SweepeR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[SPECNAZ]RoL
QLman

yyyyyyyyyyy....... testy.. bleeeeeee
Ja se wchodze na boarda żeby troche wyluzować przed tym a ten mi tu z testami

Old Post 15-10-2001 19:47
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [SPECNAZ]RoL Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [SPECNAZ]RoL Znajdź więcej post'ów przez  [SPECNAZ]RoL Dodaj [SPECNAZ]RoL do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [SPECNAZ]RoL prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ya.
neony oslepiaja mnie

ueeeeeeee sweeper ile ty masz lat...?

Old Post 15-10-2001 20:37
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ya. Kliknij tutaj by wysłać e-maila do ya. Znajdź więcej post'ów przez  ya. Dodaj ya. do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ya. prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]sarmac
duke.fpp.pl
duke.fpp.pl

Co za rok...
Od początku września tylko słychać o maturze, egzaminach gimnazjalnych i jakichś innych pierdołach...

Przynajmniej dobrze, że już wiadomo jaka matura będzie... (można teraz nieco wyluzować )

Old Post 15-10-2001 20:43
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]sarmac Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]sarmac Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]sarmac Dodaj [FPP]sarmac do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]sarmac prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]xen0m
fpp.pl
Administrator

Sweep dobrze robisz... w maju sobie tydzien poswiecisz i spoko zdasz... ja sie do testow do liceum uczylem na 2 dni przed po jakies 2h dziennie i poszlo gites

Old Post 15-10-2001 22:40
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]xen0m Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]xen0m Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]xen0m Dodaj [FPP]xen0m do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]xen0m prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
bizonek
def

Ja też mam to za sobą. ;>
Za roczek maturka, ale tą zdam bez problemca. ;>
A co uczenia, dam wam dobrą radę, co do prawa jazdy.
Nigdy nie uczcie się testów, kupcie sobie książke z testami, a tam są wszystkie ważne zasady wypisane przed każdym rozdziałem.

Old Post 16-10-2001 09:00
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil bizonek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do bizonek Znajdź więcej post'ów przez  bizonek Dodaj bizonek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać bizonek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wania
-w-

hmmm .. jak daawno temu pisalem egz kompetencji, wyszedlem z zalozenia, ze czego nie naucze sie w 8 lat, tego w godzine nie nadrobie

Old Post 16-10-2001 09:56
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Wania Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Wania Znajdź więcej post'ów przez  Wania Dodaj Wania do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Wania prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
SweepeR
sweter

Niom, właśnie wróciłem z budy po napisaniu próbnych testów gimnazjalnych. Tak jak chciałem udało mi się wylosować test humanistyczny, który był beznadziejnie prosty. Z tego co wiem to matematyczno-przyrodniczy był też taki łatwy...

Tak sobie myślę do czego to prowadzi? Za kogo mają nas egzaminatorzy, a raczej rząd, który za tym wszystkim stoi. Oczywiście cieszę się z tego, że bez żadnych problemów napisałem ten test, nie musiałem się w żaden sposób przygotowywać (no, poza tymi paroma testami z gazet). Ale do czego to prowadzi? Do dewaluacji wartości ukończonej szkoły. Matury są coraz prostsze i obecnie mieć maturę to normalna, w sumie prawie wszyscy ją zdają. Mieć tytuł magistra? Obecnie też to już nie jest nic nadzwyczajnego. Ludzie kończą szkoły, dostają świstek i są już mądrzy. Nie ważne to, że egzamin był na takim poziomie, że przedszkolal mógłby z powodzeniem go napisać...

Czy może polski rząd boi się o to, że Polacy mają słabe wykształcenie? Chcą za wszelką cenę spowodować, abyśmy kończyli wyższe uczelnie, etc.? Polskie matury nie mają np. żadnego znaczenia w świecie, zazwyczaj trzeba zdawać dodatkowe egzaminy ubiegając się o pracę za granicą... A może chcą zrobić z Polski naród dobrych robotników, którrzy będą zasilali Europę?

Dobra, szybciutko napisałem swoje spostrzeżenia co do tego a teraz spadam na piwo =P.

Old Post 16-10-2001 10:41
[SPECNAZ]RoL
QLman

Cuż, rzeczywiście test humanistyczny do trudnych nie należał, ale z tego co słyshałem to matematyczno-przyrodniczy taki łatwy nie był... jeden z najlepshych matematyqw w klasie.. [cytat] "ostatnie zadanie mnie poprostu rozpier*****o"...
W każdym razie jeśli najlepshy kolo z matmy taki dopry nie jest to humanistyczny test i tak był "prościejejshy".

A Polska edukacja stała [no może nie zawshe], stoi, i stać bedzie na "nienajwyrzshem" poziomie... Krótko mówiąc "lajf ys brutal end ful of zasadzkas"

Old Post 16-10-2001 10:54
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [SPECNAZ]RoL Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [SPECNAZ]RoL Znajdź więcej post'ów przez  [SPECNAZ]RoL Dodaj [SPECNAZ]RoL do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [SPECNAZ]RoL prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]xen0m
fpp.pl
Administrator

wlasnie w polsce edukacja stoi na raczej wysokim poziomie... pojedzcie sobie do niemiec czy innego usa to zobaczycie jacy tam analfabeci chodza... polacy zagranica za raczej uwazani za tych lepszych...

Old Post 16-10-2001 11:08
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]xen0m Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]xen0m Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]xen0m Dodaj [FPP]xen0m do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]xen0m prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[SPECNAZ]RoL
QLman

Czy ja wiem, gdziewś słyshałem że polak po studiach [w polsce, owkoz] nie jest tak wykrztałcony jak kolo z USA po studiach [w USA, owkoz ] Teraz można powiedzieć że trudno żeby polascy byli we wshystkim najlepsi itp. ale fak, faktem że edukacji w polsce troche jeshche brakuje... W końcu czemu ludzie chcą studiowac za granicą [zachód, owkoz ] ?

Old Post 16-10-2001 11:15
[FPP]MajeS
Guest

no ja tez dzis pisalem to scierwo...

trafilem na matematyczno-przyrodniczy

i qfa ostatnia strona tez mnie roz*******ila

Old Post 16-10-2001 11:23
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[SPECNAZ]RoL
QLman

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]MajeS
no ja tez dzis pisalem to scierwo...

trafilem na matematyczno-przyrodniczy

i qfa ostatnia strona tez mnie roz*******ila

Zaczynam coraz bardziej sie cieshyć że pisałem humanistyczny
Choć mam dysgrafie, dysortografie i inne gloopoty... [a te *ooje nie kciały mi dodać 50% czasu dłużey.... ]

Old Post 16-10-2001 11:34
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

Jesu ...to teraz sie losuje???
Ale chala ... przeciez niektorzy sa dobrze w tym niektorzy w tym... Ja np. pewnie waszych zadan z dziedziny matematycznej bym nie rozwiazala

Co zas do poziomu w USA i Polsce - tam sie uczy czlowiekjednej rzeczy raczej .. scisle tej ktora mu w zyciu bedzie potrzebna..a u nas daja troche tego troche tamtego zeby czlowiek ogolnie mogl sie troche wypowiedziec na kazdy temat ... tak mi sie przynajmniej wydaje z tego co slysze

Old Post 16-10-2001 12:55
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Saari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Saari Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Saari Dodaj [FPP]Saari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Saari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[SPECNAZ]RoL
QLman

"co jest do wshystkiego to jest do niczego" [zdanie z jakiejś reklamy do proshq, chyba ]

Old Post 16-10-2001 13:48
[FPP]snO
Iceman

mi, naszczęście trafił się humanistyczny , i byl prosty!!

Old Post 16-10-2001 14:33
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]snO Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]snO Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]snO Dodaj [FPP]snO do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]snO prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
bizonek
def

quote:
Napisane oryginalnie przez Saari

Co zas do poziomu w USA i Polsce - tam sie uczy czlowiekjednej rzeczy raczej .. scisle tej ktora mu w zyciu bedzie potrzebna..a u nas daja troche tego troche tamtego zeby czlowiek ogolnie mogl sie troche wypowiedziec na kazdy temat ... tak mi sie przynajmniej wydaje z tego co slysze

Dlatego u nas jest dużo ludzi inteligentnych, a w stanach specjalistów.
Bo specjalist to ktoś, kto sie wiele o niczym. ;>

Old Post 16-10-2001 14:42
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil bizonek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do bizonek Znajdź więcej post'ów przez  bizonek Dodaj bizonek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać bizonek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Neo
Warrior (Scrag)

jak to wszystko przeczytlem to sie toooootalnie wyluzowalem...

W polsce jest lepszy poziom nauczania bo do nas jakos magistry z Ameryki nie przyjezdzaja a my do nich raczej tak...

magistra kazdy moze miec...kolejny lol: moze w jakiejs prywatnej szkolce po ktorej bedzie ze swiecZka szukal pracy...co innego w renomowanych panstwowych szkolach...wiem cos o tym bo wlasnie zaczynam studia na polibudzie we wrocku...w 3 tygodniu mam gorszy mlyn niz przed matura!!!

wiec nie pieprz$#@ ze u nas niski poziom edukacji
wyzsze szkolnictwo jest na poziomie tylko za duzo ludzi sie teraz do tego garnie...

Old Post 16-10-2001 16:39
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Neo Znajdź więcej post'ów przez  Neo Dodaj Neo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Neo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

Spokojnie Neo spokojnie ...
Zwlaszcza ze tez to nie jest wszystko tak do konca fajnie... naprawde teraz trudno o prace nawet po magisterskich .. podobno po wieczorowkach juz prosciej czy zaocznych bo takie maja praktyki..
Nie wiem ..mnie jeszcze ten temat nie dotyczy ale tak mi koledzy i kolezanki starsi powiadaja ktorzy teraz po studiach roboty znalezc nie moga :/

Old Post 16-10-2001 16:59
ZimZum
Nieśmialy abstynent

quote:
powiadaja ktorzy teraz po studiach roboty znalezc nie moga :/

zalezy jaki kierunek i jaki dyplom

Old Post 16-10-2001 18:19
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ZimZum Znajdź więcej post'ów przez  ZimZum Dodaj ZimZum do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ZimZum prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Ulraunt.
ULRAUNT

Thumbs down

dwie ostatnie strony z matematycznego byly wyjeba*** w kosmos te testy ukladali chyba chorzy ludzie.

Old Post 16-10-2001 18:31
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Ulraunt. Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Ulraunt. Znajdź więcej post'ów przez  Ulraunt. Dodaj Ulraunt. do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Ulraunt. prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
SweepeR
sweter

quote:
Jesu ...to teraz sie losuje???
Ale chala ... przeciez niektorzy sa dobrze w tym niektorzy w tym... Ja np. pewnie waszych zadan z dziedziny matematycznej bym nie rozwiazala

Nie, nie losuje sie, tylko po prostu to byl egzamin probny. Na tym prawdziwym bedzie sie pisalo obie czesci.

Old Post 16-10-2001 19:27
Ulraunt.
ULRAUNT

Cool

spoko jeszcze duzo czasu do maja przynajmniej wiemy czego musimy sie nauczyc

Old Post 16-10-2001 19:31
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Ulraunt. Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Ulraunt. Znajdź więcej post'ów przez  Ulraunt. Dodaj Ulraunt. do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Ulraunt. prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ZimZum
Nieśmialy abstynent

popatrzyelm w ankiete:
Matematyczno-przyrodniczy

boshe, matme, fize to lubie
ale zeby do tego wrzucic biologie i hcemie
ocipieli?

powinien byc:
humanistyczny
przyrodniczy
scisly

Old Post 16-10-2001 19:40
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ZimZum Znajdź więcej post'ów przez  ZimZum Dodaj ZimZum do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ZimZum prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[SPECNAZ]RoL
QLman

Do testu humnistycznego zalicza sie jeshche jeb*** sztuka[plastyka+muzyka]

Old Post 16-10-2001 19:58
Neo
Warrior (Scrag)

quote:
Spokojnie Neo spokojnie ...
Zwlaszcza ze tez to nie jest wszystko tak do konca fajnie... naprawde teraz trudno o prace nawet po magisterskich .. podobno po wieczorowkach juz prosciej czy zaocznych bo takie maja praktyki..
Nie wiem ..mnie jeszcze ten temat nie dotyczy ale tak mi koledzy i kolezanki starsi powiadaja ktorzy teraz po studiach roboty znalezc nie moga :/

dlatego poszedlem na renomowana uczelnie

Old Post 16-10-2001 20:27
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Neo Znajdź więcej post'ów przez  Neo Dodaj Neo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Neo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]xen0m
fpp.pl
Administrator

no tak jak mowi Neo. w polsce na dobrych studiach poziom jest naprawde duzo wyzszy niz w takim usa. tam wiekszosc ludzi jest znacznie "glupsza" od takiego polaczka

Old Post 16-10-2001 20:54
LuZnY
luznym po pysku :o

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]xen0m
no tak jak mowi Neo. w polsce na dobrych studiach poziom jest naprawde duzo wyzszy niz w takim usa. tam wiekszosc ludzi jest znacznie "glupsza" od takiego polaczka

a ja bym chcial byc troche "glupszy" to bym moze k.urwa wiecej czasu mial. tak wogole to po jaki hooj mam sie znac na jakis piepshonych fukcjach, logarytmach i innych takich poyebanych rzeczach. imho jezeli jestem w technikum na kierunku telekomunikacja to po jaka cholere mam sie tego uczyc, do czego mi sie to w zyciu przyda, ze bede umial narysowac wykres jakiejs zafajdanej funkcji.wedlug mnie powinno byc tak: przedmnioty z glownego kierunku + j.polski i matma ale w jakims zakresie podstawowym (zeby mnie w sklepie w konia nie zrobili ), a nie zeby kazdego na drugiego einstena przerabiac !!!

\/

Old Post 16-10-2001 23:24
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil LuZnY Kliknij tutaj by wysłać e-maila do LuZnY Znajdź więcej post'ów przez  LuZnY Dodaj LuZnY do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać LuZnY prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 17:01.    Strony (7): [1] 2 3 » ... Last » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions