Re: To ja tyz...
quote: Napisane oryginalnie przez bLADE
NIe pomyslcie sobie, ze robie to tylko dlatego ze OGO i giBBeR odchodza. Moze to byl jakis bodziec, ale i tak decyzje podjelem dawno temu. Jak pewnie zauwazyliscie i tak nie stawiam postow, jak tak to bardzo zadko. Topicki zrobily sie jakies takis nieciekawe. Widac nadszedl moj kres na tym boardzie. Przestalo mnie to w jaki kolwiek sposob bawic. Jak mnie cos nie bawi, wiec po co ma to robic. Eh... spedzilem tutaj niezapomniane chwile, wiele sie nauczylem od was. Chcialbym podziekowac wszystkim tym, ktorych tutaj poznalem za wielka dowke zycia i swiezego spojrzenia na otaczajacy swiat jaki mi dali. Dzieki wam zmienilem cos w sobie, na lepsze. Mowie kazdemu z osobna "papa" i zycze wam, aby board sie rozwijal. Jak bedzie cos ciekawego to wolajcie. Przepraszam wszystkich, ktorych kiedy kolwiek obrazilem. I pamietajci, ze zawsze gdzies nad chmurami jest slonce!
Coz dawno tu juz nie pisalem...ale nie mam o czym wlasciwie...rowniez chcialem sie z wami wszystkimi pozegnac milo bylo z wami podyskutowac na rozne tematy poprostu przez najblizszy miesiac zdazylo sie tyle ze nie mam do tego glowy zeby trzezwo patrzec na swiat coraz trudniej mi sie ze wszystkimi dogadac nie tylko w necie ale i w realu wiec postanowilem spasowac...Tyle milych chwil jakie uswiadczylem na tym boardzie nie zastapi mi zadnej innej atmosfery...Dzieki ze mnie znosiliscie i moje rownie durne wypowiedzi...pokoj i aby ten swiat byl lepszy zeby ludzia sie lepiej powodzilo w zyciu...pokoj na zawsze...bLADE ,OGO ,Saari ,S4i1or ,Oxygen ,Gazi ,Sweeper , giBBer, ZimZum & all dzieki za rozmowy na irc i na tym boardzie bedzie mi tego brakowalo...Peace...
"Jak tu żyć w mieście, które jest z tego znane, że wszystko, co się dzieje z góry jest ukartowane Tam, gdzie dominują poszlaki, a nie fakty i żeby coś osiągnąć ***** musisz mieć kontakty. Prawdziwe życie bez imaginacji, koniec bredni, chleb powszedni, bogaci biedni -tak było, będzie, musi być- umiesz z tym żyć?" WWO
Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane
|