Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Off Topic > O niczym konkretnym w sumie > To ja tyz...
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
bLADE
Guest

To ja tyz...

NIe pomyslcie sobie, ze robie to tylko dlatego ze OGO i giBBeR odchodza. Moze to byl jakis bodziec, ale i tak decyzje podjelem dawno temu. Jak pewnie zauwazyliscie i tak nie stawiam postow, jak tak to bardzo zadko. Topicki zrobily sie jakies takis nieciekawe. Widac nadszedl moj kres na tym boardzie. Przestalo mnie to w jaki kolwiek sposob bawic. Jak mnie cos nie bawi, wiec po co ma to robic. Eh... spedzilem tutaj niezapomniane chwile, wiele sie nauczylem od was. Chcialbym podziekowac wszystkim tym, ktorych tutaj poznalem za wielka dowke zycia i swiezego spojrzenia na otaczajacy swiat jaki mi dali. Dzieki wam zmienilem cos w sobie, na lepsze. Mowie kazdemu z osobna "papa" i zycze wam, aby board sie rozwijal. Jak bedzie cos ciekawego to wolajcie. Przepraszam wszystkich, ktorych kiedy kolwiek obrazilem. I pamietajci, ze zawsze gdzies nad chmurami jest slonce!

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 24-11-2001 19:50
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]MajeS
Guest

co jest wam ludzie?

Old Post 24-11-2001 19:53
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MaslaV
koduję bezwzrokowo

Ej co to jakies masowe zwolnienia??? cala "stara gwardia" odchodzi???

Old Post 24-11-2001 19:53
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MaslaV Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MaslaV Znajdź więcej post'ów przez  MaslaV Dodaj MaslaV do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MaslaV prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
scorpion.kt
Eat my shorts ...

Arrow

quote:
Napisane oryginalnie przez MaslaV
Ej co to jakies masowe zwolnienia??? cala "stara gwardia" odchodzi???

Jezeli ma sie rozwijac to dlaczego odchodzisz ?
No co gl w przyszlosci
No to zalezy u nas aby uczymywac BOARD

www.Kamikaze-Team.prv.pl
Your death, is my frag.

Old Post 24-11-2001 20:28
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil scorpion.kt Kliknij tutaj by wysłać e-maila do scorpion.kt Znajdź więcej post'ów przez  scorpion.kt Dodaj scorpion.kt do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać scorpion.kt prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
CE3RDE
Just do it.

Re: To ja tyz...

quote:
Napisane oryginalnie przez bLADE
NIe pomyslcie sobie, ze robie to tylko dlatego ze OGO i giBBeR odchodza. Moze to byl jakis bodziec, ale i tak decyzje podjelem dawno temu. Jak pewnie zauwazyliscie i tak nie stawiam postow, jak tak to bardzo zadko. Topicki zrobily sie jakies takis nieciekawe. Widac nadszedl moj kres na tym boardzie. Przestalo mnie to w jaki kolwiek sposob bawic. Jak mnie cos nie bawi, wiec po co ma to robic. Eh... spedzilem tutaj niezapomniane chwile, wiele sie nauczylem od was. Chcialbym podziekowac wszystkim tym, ktorych tutaj poznalem za wielka dowke zycia i swiezego spojrzenia na otaczajacy swiat jaki mi dali. Dzieki wam zmienilem cos w sobie, na lepsze. Mowie kazdemu z osobna "papa" i zycze wam, aby board sie rozwijal. Jak bedzie cos ciekawego to wolajcie. Przepraszam wszystkich, ktorych kiedy kolwiek obrazilem. I pamietajci, ze zawsze gdzies nad chmurami jest slonce!

Coz dawno tu juz nie pisalem...ale nie mam o czym wlasciwie...rowniez chcialem sie z wami wszystkimi pozegnac milo bylo z wami podyskutowac na rozne tematy poprostu przez najblizszy miesiac zdazylo sie tyle ze nie mam do tego glowy zeby trzezwo patrzec na swiat coraz trudniej mi sie ze wszystkimi dogadac nie tylko w necie ale i w realu wiec postanowilem spasowac...Tyle milych chwil jakie uswiadczylem na tym boardzie nie zastapi mi zadnej innej atmosfery...Dzieki ze mnie znosiliscie i moje rownie durne wypowiedzi...pokoj i aby ten swiat byl lepszy zeby ludzia sie lepiej powodzilo w zyciu...pokoj na zawsze...bLADE ,OGO ,Saari ,S4i1or ,Oxygen ,Gazi ,Sweeper , giBBer, ZimZum & all dzieki za rozmowy na irc i na tym boardzie bedzie mi tego brakowalo...Peace...

"Jak tu żyć w mieście, które jest z tego znane, że wszystko, co się dzieje z góry jest ukartowane Tam, gdzie dominują poszlaki, a nie fakty i żeby coś osiągnąć ***** musisz mieć kontakty. Prawdziwe życie bez imaginacji, koniec bredni, chleb powszedni, bogaci biedni -tak było, będzie, musi być- umiesz z tym żyć?" WWO

Old Post 24-11-2001 20:34
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil CE3RDE Kliknij tutaj by wysłać e-maila do CE3RDE Znajdź więcej post'ów przez  CE3RDE Dodaj CE3RDE do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać CE3RDE prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MaslaV
koduję bezwzrokowo

eh przestancie bo ja tesz zaraz zaczne mysclec o zwijaniu sie...

Old Post 24-11-2001 20:45
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MaslaV Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MaslaV Znajdź więcej post'ów przez  MaslaV Dodaj MaslaV do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MaslaV prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
S4i1or
Thorin Oakenshield

Widzę, że wam odp1erdala z deka... Cóż, żegnaj CE3RDE, trzymaj się, będziemy w kontakcie

Old Post 24-11-2001 20:45
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil S4i1or Kliknij tutaj by wysłać e-maila do S4i1or Znajdź więcej post'ów przez  S4i1or Dodaj S4i1or do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać S4i1or prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]MajeS
Guest

maslav: no jeszcze tylko ty zostales

Old Post 24-11-2001 20:47
[FPP]xen0m
fpp.pl
Administrator

jednym slowem fajny board sie robi kolo 10 osob pewnie teraz bedzie na nim pisalo

Old Post 24-11-2001 20:48
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]xen0m Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]xen0m Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]xen0m Dodaj [FPP]xen0m do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]xen0m prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AlieneK
KOSZ

Może wogle wycofać off topic? Żartuje, ale qrde jak tak dalej p00jdzie to...?

Old Post 24-11-2001 20:51
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AlieneK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AlieneK Znajdź więcej post'ów przez  AlieneK Dodaj AlieneK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AlieneK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]xen0m
jednym slowem fajny board sie robi kolo 10 osob pewnie teraz bedzie na nim pisalo

No zapomniales jeszcze dodac czaterie

Old Post 24-11-2001 20:51
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Shooler Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Shooler Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Shooler Dodaj [FPP]Shooler do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Shooler prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MaslaV
koduję bezwzrokowo

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]MajeS
maslav: no jeszcze tylko ty zostales

I zostane do konca (ale jesli odejdzie cala stara gwardia to ja tesz sie urywam board bez nich to nie board)

Old Post 24-11-2001 20:52
AlieneK
KOSZ

Tylko sprubuj max. Nie pozwole ci stond odejsć. Na kogo bde bluzgał . A tak serio --> Co tam elita, bedzie nova.

Old Post 24-11-2001 20:54
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AlieneK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AlieneK Znajdź więcej post'ów przez  AlieneK Dodaj AlieneK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AlieneK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
scorpion.kt
Eat my shorts ...

quote:
Napisane oryginalnie przez AlieneK
Tylko sprubuj max. Nie pozwole ci stond odejsć. Na kogo bde bluzgał . A tak serio --> Co tam elita, bedzie nova.

Wszyscy odchodza
Ostatnio trzeba powiedziec ze tematy nie sa najciekawszymi no ale trudno to jest powod do odchodzenia ? smutno mi
Powodzenia chlopcy
Mam nadzieje ze bedziecie o tym boardzie pamietac ...

www.Kamikaze-Team.prv.pl
Your death, is my frag.

Old Post 24-11-2001 21:54
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil scorpion.kt Kliknij tutaj by wysłać e-maila do scorpion.kt Znajdź więcej post'ów przez  scorpion.kt Dodaj scorpion.kt do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać scorpion.kt prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ZimZum
Nieśmialy abstynent

eh przeczytalem pierwszego posta tylko.
Jak odchodzicie, to po co informujecie?
Przeciezi tak nei macie zamiaru pisac.
Odejdzicie w pokoju, a nei siejac zamet.
Potrzebujecie akceptacji i wsparaica zeby wszyscy pisali:
Dlaczego, nei rob nam tego itp.
Wiadomo ze takie beda komentarze
?

Nie myslicie ze was nei lubie, ale to juz przesada.

Old Post 24-11-2001 21:59
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ZimZum Znajdź więcej post'ów przez  ZimZum Dodaj ZimZum do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ZimZum prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
scorpion.kt
Eat my shorts ...

Cool

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]ZimZum
eh przeczytalem pierwszego posta tylko.
Jak odchodzicie, to po co informujecie?
Przeciezi tak nei macie zamiaru pisac.
Odejdzicie w pokoju, a nei siejac zamet.
Potrzebujecie akceptacji i wsparaica zeby wszyscy pisali:
Dlaczego, nei rob nam tego itp.
Wiadomo ze takie beda komentarze
?

Nie myslicie ze was nei lubie, ale to juz przesada.

Fakt ZimZum ma na 100% racje tylko ze wczesnej na to nie wpadlem
ZimZum WoW na to bym raczej nie wpadl
Patrzmy przyszlosc ... trundo odeszli , ich sprawa , my jestesmy przygotowani na FUN na tym BOARDzie

www.Kamikaze-Team.prv.pl
Your death, is my frag.

Old Post 24-11-2001 22:11
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 12:17.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions