RtcW - 2 in 1 - jakie opinie ?
Co jest grane ? Czemu nic nie dyskutujecie o wolfie ? No OK , rozumiem , że tak zagrywacie się do nieprzytomności , że nawet nie potraficie napisać parę słów o wrazeniach z kosznia Nazi-Fuckerów , ale bez przesady 
Podoba się gierka co ? W tym topiku macie przede wszystkim ocenić subiektywnie RtcW ... konkretnie co myślicie o singlu , no i jak się gra w multi . Wystawcie notę . No i podajcie moze tesh , co was w singlu/multi dosłownie i w przenośni rozmieniłó na drobne , OK ? Ten topik dedykuje wszystkim maniakom RtcW , takim jak ja 
IMHO , gostki z G-Matter , Nerve , supportowani przez zajebisty silnik Queja dali solidnie w dupę wszystkim niedowiarkom , którzy mysleli , że RtcW to będzie kolejna , przeciętna , średniacka gierka . Oj qrcze się nieźle mylili ... Mógłbym tutaj wrzucić 100 powodów , dlaczego ta gra zasługuje na 10/10 ale , po co . Przecież to oczywiste Jeżeli chodzi o single , to mnie osobiście najbardziej ujęło b.wysokie AI dojczmenuff ... Czegoś takiego jeszcze nie było ! Grafa miód , klimat idealny ...Wilczy Szaniec jest dokładnie taki , jak go sobie wyobrażałem ... a tak naprawdę jest jak dla mnie potężnym kopem w tyłek , jeśli chodzi o dobrą singlową zabawę . Wam również wolf pewnie solidnie skopał dupę w singlu , ale nie chcecie się przyznać ;-)
Design leveli - mistrzostwo 
No a jeśli chodzi o multiplayer - Ogrooooomniaste mapy są naprawdę nieźle przemyślane ... jakie jest mp_beach wie każde dziecko , solidna mapka z solidną porcją miodu ... ale takie akcje jakie odchodzą na mapkach tj. Assault , Village , czy choćby Depot albo nawet Destruction .... to jest po prostu chore . Tylu możliwości w mp nie daje nam IMHO żadna inna giera massive mp online fpp . Jest to spowodowane na pewno ukierunkowywaniem team'u na robienie zadań/objectivesuff , ale mimo wsztstko . Do każdego objective'a przeważnie nie ma tylko , jednej , jedynej drogi . I to jest piękne ^_^ Zresztą nie chodzi tylko o wypełnianie zadań , ale o sam styl dochodzenia do nich . Pełna kooperacja ( jeśli nie grasz z przypadkowymi osobami ofkoz ) ... powiece , że to d dawna jest w CeeSie , ale jak dla mnie goście z Nerve poszli dużo dalej . Dobra, miało być ocenianie samej gry .
RtcF'nW : Return to Fuckin' Castle Wolfenstein
RtcW singielek : bez dwóch zdań 10/10
RtcW Multi : najlepszy multi jaki grałem w swoim pieprzonym życiu , więc ocena musi być nie inna jak ... 10/10

Generalizując , good job Gray Matter , Nerve & reszta .
Umarł król ( CS ) , niech żyje król ! (oby jak najdłużej )
Tyle na razie , bo idę męczyć Nazi-Bitches
BTW : design wrogów też jest git , ale to ush chyba każdy zauważył ;-P
Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane
|