Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > RTCW > RtcW - 2 in 1 - jakie opinie ?
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Xceed
prodigY

RtcW - 2 in 1 - jakie opinie ?

Co jest grane ? Czemu nic nie dyskutujecie o wolfie ? No OK , rozumiem , że tak zagrywacie się do nieprzytomności , że nawet nie potraficie napisać parę słów o wrazeniach z kosznia Nazi-Fuckerów , ale bez przesady
Podoba się gierka co ? W tym topiku macie przede wszystkim ocenić subiektywnie RtcW ... konkretnie co myślicie o singlu , no i jak się gra w multi . Wystawcie notę . No i podajcie moze tesh , co was w singlu/multi dosłownie i w przenośni rozmieniłó na drobne , OK ? Ten topik dedykuje wszystkim maniakom RtcW , takim jak ja

IMHO , gostki z G-Matter , Nerve , supportowani przez zajebisty silnik Queja dali solidnie w dupę wszystkim niedowiarkom , którzy mysleli , że RtcW to będzie kolejna , przeciętna , średniacka gierka . Oj qrcze się nieźle mylili ... Mógłbym tutaj wrzucić 100 powodów , dlaczego ta gra zasługuje na 10/10 ale , po co . Przecież to oczywiste Jeżeli chodzi o single , to mnie osobiście najbardziej ujęło b.wysokie AI dojczmenuff ... Czegoś takiego jeszcze nie było ! Grafa miód , klimat idealny ...Wilczy Szaniec jest dokładnie taki , jak go sobie wyobrażałem ... a tak naprawdę jest jak dla mnie potężnym kopem w tyłek , jeśli chodzi o dobrą singlową zabawę . Wam również wolf pewnie solidnie skopał dupę w singlu , ale nie chcecie się przyznać ;-)
Design leveli - mistrzostwo

No a jeśli chodzi o multiplayer - Ogrooooomniaste mapy są naprawdę nieźle przemyślane ... jakie jest mp_beach wie każde dziecko , solidna mapka z solidną porcją miodu ... ale takie akcje jakie odchodzą na mapkach tj. Assault , Village , czy choćby Depot albo nawet Destruction .... to jest po prostu chore . Tylu możliwości w mp nie daje nam IMHO żadna inna giera massive mp online fpp . Jest to spowodowane na pewno ukierunkowywaniem team'u na robienie zadań/objectivesuff , ale mimo wsztstko . Do każdego objective'a przeważnie nie ma tylko , jednej , jedynej drogi . I to jest piękne ^_^ Zresztą nie chodzi tylko o wypełnianie zadań , ale o sam styl dochodzenia do nich . Pełna kooperacja ( jeśli nie grasz z przypadkowymi osobami ofkoz ) ... powiece , że to d dawna jest w CeeSie , ale jak dla mnie goście z Nerve poszli dużo dalej . Dobra, miało być ocenianie samej gry .

RtcF'nW : Return to Fuckin' Castle Wolfenstein
RtcW singielek : bez dwóch zdań 10/10
RtcW Multi : najlepszy multi jaki grałem w swoim pieprzonym życiu , więc ocena musi być nie inna jak ... 10/10

Generalizując , good job Gray Matter , Nerve & reszta .
Umarł król ( CS ) , niech żyje król ! (oby jak najdłużej )

Tyle na razie , bo idę męczyć Nazi-Bitches
BTW : design wrogów też jest git , ale to ush chyba każdy zauważył ;-P

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 27-11-2001 14:32
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Xceed Znajdź więcej post'ów przez  Xceed Dodaj Xceed do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Xceed prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
nea*1337
Ciota komputerowa

****, ale długi topic, nie chce mi się czytać .

http://wow.allakhazam.com/profile.html?310690
Po ilu critach ty się uśmiechniesz?
Frozen do expansion packa.

Old Post 27-11-2001 18:07
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil nea*1337 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do nea*1337 Znajdź więcej post'ów przez  nea*1337 Dodaj nea*1337 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać nea*1337 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Xceed
prodigY

Talking

Jeleń to jeleń ;-)))

Old Post 27-11-2001 19:47
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Xceed Znajdź więcej post'ów przez  Xceed Dodaj Xceed do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Xceed prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
BadIdea
Profi

Red face

quote:
Napisane oryginalnie przez JeloneK
****, ale długi topic, nie chce mi się czytać :).

Oj Jelonek ty podcinaczu skrzydel :)
Heh.
Teraz ja:))

Singiel?
No to Ci po/wiem Xceed...
Albo wyroslem juz z singli, albo panuje totalny zastoj i brak pomyslow. Moze jedno i drugie?

Zaskoczony bylem raz- akcja z przelacznikiem w stylu Q1.
Na srednim poziomie trudnosci przejscie wolfa zajelo mi 8 godzin.
4 jednego dnia i 4 drugiego. Spokojnie zmiescilbym sie w 6 godzinach, gdybym nie zwiedzal leweli i nie probowal innych drog:)

AI niemcow fajne:) Szczegolnie jak kopia granaty:)
Lecz ich AI nie zdaje sie na wiele, gdy masz w lapie snajperke.

Koncowy boss byl dla mnie zalamka... kompletnie nieruchawy kolo... glupi jak Super Soliders i te 3 lamki obok niego...
Lamki dostaly z flamera a pan mial wypadek jak przechodzil pod dzwigiem:P

Lokacje sliczne:) Rozmowy w tle super:) Lecz akcja liniowa strasznie:/ Zero dynamiki ogolnej. Idziesz, strzelasz... idziesz... strzelasz...o przelacznik... click. Idziesz dalej.

Wkurza jak cholera to, ze krzeselka i inne duperele mozna zniszczyc.. a taki glupi kieliszek stojacy na stole jest kompletnie niezniszczalny. Podobnie z szybmi.
Eh... to najbardziej boli... ta umownosc.. uczucie zabawy w disneylandzie... to mozesz a tego juz nie...bo to przeciez nie skaly tylko dykta...a okno jest tylko namalowane.

Singiel...jak singiel...ladny, klimatyczny...bez rewelacji.
O wiele wieksze wrazenie wywarl na mnie singiel w Alien VS Predator 2.

MultiPlayer.
Przyznaje ci racje - to w tej chwili najbardziej rajcujacy MP na rynku.
teamplay..rozne mozliwosci itp.. super sprawa.
Dzis mam full roboty i podly klimacik, wiec bede sie przypierdalal.

1. Mundury i modele- juz gotowe super modele z singla... dlaczego nie ma ich w multi???
Jak w singlu wyglada koles z flamerem !! mozna sie posikac z radosci... a w multi? Dupa :/
A jednostki specjalne?? Super!
W multi chinska armia wszyscy tacy sami:/

2. Znow disneyland - np Warrom - krzeselka, tablice itp zniszczyc mozna.. ale stol musi byc...telefony i inne *******y tez z tytanu:/
Przed wejsciem do warrom ..kusi sliczny wozek/szafka...nic tylko go przesonac i ustawic jako barykade... ale nie... bo po co dac taka mozliwosc?
Swiatla... tez niezniszczalne... znow czuc ta umownosc... z jednej strony szlifuja engin... zabieraja nam bronie...by urealnic rozgrywke itp. Z drugiej strony... tego nie rusz a tego nie wolno a tam nie wejdziesz (co badzo widoczne jest na mapie Destruction)

3. Kopniak z singla... nie ma w multi juz pisalem kilka postow temu, ze taki kopniak przydalby sie jak cholera.

4. W tescie nr1 mozna bylo ustawic czas zapalnika w dynamicie.. teraz nie mozna:/ znow ktos zabral nam kilka mozliwosci przeprowadzenia akcji.

5. Brakuje .. ciemnosci...wszedzie jest jasno :/
Wyobrazcie sobie akcje w nocy...z latarkami, noktowizorami itp...

Coz... a uplyw czasu, pory dnia??

Nie bede tutaj wspominal o ewidentnych bugach w grze...bo to zostane pewnie naprawione w pozniejszych wersjach:)) mamy dopiero v1.0 :)) Znajac ID... doczekamy sie v1.30 :)

Haha... lecz i tak RTCW to moj numer 1. gier FPP...
Pomieszalbym Wolfa z Ghost Recon... i bylby orgiastyczny a tak jest tylko zajebisty:)

Ghost slimaczny Wolf niedorobiony...
To podobno wina Activision, ktora nie pozwolila chlopakom dokonczyc gry...bo terminy gonily.

Ps. Oryginal kupie:)

Old Post 27-11-2001 20:03
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil BadIdea Znajdź więcej post'ów przez  BadIdea Dodaj BadIdea do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać BadIdea prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[BK]FritzKrieg
aka Cujo

Arrow

Hmm zdaje sie ze juz jeden topic o podobnym temacie sie pojawil na boardzie wiec ten bojkotuje
Pozdry

One of us equals many of us. Disrespect one of us - u'll see plenty of us.

IRCnet - #wolfpl, #globalops

Old Post 27-11-2001 22:51
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [BK]FritzKrieg Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [BK]FritzKrieg Znajdź więcej post'ów przez  [BK]FritzKrieg Dodaj [BK]FritzKrieg do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [BK]FritzKrieg prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
sud
sudden death

Badidea masz racje chlopie. Kiedy w koncu beda gierki gdzie bedzie mozna zrobic prawie wszystko co przyjdzie ci do glowy. Cholera nie wiem... ale mam nadzieje ze dozyje. W sumie powoli nowe gierki wnosza cos nowgo. Na przyklad taki RedFaction ma juz ten swoj geomod, moze jeszcze niedopracowany, ale zawsze. Tylko dlaczego tego nie ma w innych nowych fppkach? Dlaczego z panzerfausta nie mozna rozwalic pudel w basemencie? A z flamera spalic siatki maskujacej nad upper bunker? Moze w kolejnej czesci... Oby, bo ja juz mam dosc kolejnych nowych gierek, w ktorych zmieniaja tylko tekstury i dzwieki.
PS: Odnosnie tych ciemnosci... moze sie myle, ale podczas drugiej wojny swiatowej chyba nie bylo jeszcze noktowizorow, co?

Old Post 28-11-2001 00:10
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil sud Kliknij tutaj by wysłać e-maila do sud Znajdź więcej post'ów przez  sud Dodaj sud do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać sud prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Zoltan
Warrior (Scrag)

quote:
Napisane oryginalnie przez BadIdea

1. Mundury i modele- juz gotowe super modele z singla... dlaczego nie ma ich w multi???
Jak w singlu wyglada koles z flamerem !! mozna sie posikac z radosci...

2. Znow disneyland - np Warrom - krzeselka, tablice itp zniszczyc mozna.. ale stol musi byc...telefony ...

3. Kopniak z singla... nie ma w multi juz pisalem kilka postow temu, ze taki kopniak przydalby sie jak cholera.

4. W tescie nr1 mozna bylo ustawic czas zapalnika w dynamicie.. teraz nie mozna:/ znow ktos zabral nam kilka mozliwosci przeprowadzenia akcji.

5. Brakuje .. ciemnosci...wszedzie jest jasno :/
Wyobrazcie sobie akcje w nocy...z latarkami, noktowizorami itp...

Nie bede cytowal calego posta tylko odniose sie do punktow dotyczacych trybu multi:

W singla jeszcze nie gralem ... Jakos nie mam czasu sie za to wziasc

1. Roznorodnosc modeli powoduje znaczne obciazenie kompa. Tu trzeba poteznego proca i duuuuzo ramu aby to pociagnac. Dobrze, ze LT i medyk sa rozrozniani.

2. Mysle, ze tu tez chodzi o oszczednosc ramu a takze ilosci wysylanych pakietow itp. jakby kazdy tak mlocil sprzeciory server moglby sie nie wyrobic ze slaniem informacji co kto gdzie rozpieprzyl jakiego tam budzika ... ale moge sie mylic w tej kwesti - net coding to nie moja mocna strona.

3. Kopniak - tak tego najbardziej chyba brakuje. Mozna by skutecznie kopac tych mlotkow blokujacych przejsca - z kopa i Raus Move !!. Albo tych tepych LT co nie rzucaja Ammo

4. Tego to nie rozumiem dlaczego zostalo usuniete ... Nikt nie narzekal na timer w tnt ... dziwne

5. VertexLight 1

Wiec tak - po prostu mamy jeszcze za slabe sprzety i przedewszystkim za slabe lacza zeby pociagnac takie wymagania ... Moze za 5 lat w Wolfie 4 bedzie mozna wysadzic caly bunkier. Pzdr.

www.bkrieg.prv.pl
[BK] BlitzKrieg, IRCnet #wolfpl

Old Post 28-11-2001 01:06
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Zoltan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Zoltan Znajdź więcej post'ów przez  Zoltan Dodaj Zoltan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Zoltan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DarkXenocide
Prezes Poison

Roznorodnosc modeli to dla mnie zagadka... mysle ze kompy by to ciagnely aktualne spoxz. Tak na dobra sprawe mysle czemu Alies i Axis sie to zwie skoro mamy szwabow ewidentnie i US sadzac po mundurach.

Kopniak- NEIN, wszystko fajnie ale zaraz stado debili by cie kopalo i bys spadal ze skarpy axis na depocie czy komplexu na bitch etc. zly pomysl znajac graczy.
Timer 30sek musi byc, bo jak inaczej mamy to rozbrajac? trzeba czesto dobiec etc.

Pory dnia i nocy jestem za, jest tylko mgla na assault.

Ja bym chcial zeby byl taki wypas juz zebym mogl odczytac stan timera na TNT P

1P
mozna niszczyc czesc szyb a z kieliszka sie pije Bad

Ogolnie jak juz pisalem, latwy w pien, lole maja AI ale po multi experiences sie ich jedzie jak panienki na wsi (taki obiegowy txt nie wiem nie sprawdzalem ) LOL

PS: w wersji na PL ma byc ponoc 50na vodki hehz

FIRST IMPACT: board.hive.pl

Old Post 28-11-2001 10:47
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DarkXenocide Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DarkXenocide Znajdź więcej post'ów przez  DarkXenocide Dodaj DarkXenocide do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DarkXenocide prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Przecinek
Trejning ( Enforser)

Roznorodnosc modeli to dla mnie zagadka... mysle ze kompy by to ciagnely aktualne spoxz. Tak na dobra sprawe mysle czemu Alies i Axis sie to zwie skoro mamy szwabow ewidentnie i US sadzac po mundurach.

PS: w wersji na PL ma byc ponoc 50na vodki hehz
[/QUOTE]

Taaa , jakos w gierkach fpp mozna sciagac modele grac multi i nawet jak kazdy ma inny model to wszystko yest oki ( moze sie myle ) . Jezeli modele sa na twardym to wlasciwie jedna zmienna przesylana przez internet moze odpowiadac zarowno za profesje jak i za model ewentualnie jak sobie sam wybierasz to dwie zmienne ale to chyba nie jest duza roznica w potoku innych zmiennych .

50na - hmm nie jestem w tych sprawach Newbie ale chodzi o 50siatke ? . Mam nadzieje ze dolaczal oryginal kieliszek bo wodke wypije i co mi tam a kieliszek bedzie sluzyl ...

Old Post 28-11-2001 16:27
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Przecinek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Przecinek Znajdź więcej post'ów przez  Przecinek Dodaj Przecinek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Przecinek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
nea*1337
Ciota komputerowa

quote:
Napisane oryginalnie przez Xceed
Jeleń to jeleń ;-)))

Jeleń to jeleń, a JeloneK to mastah .

http://wow.allakhazam.com/profile.html?310690
Po ilu critach ty się uśmiechniesz?
Frozen do expansion packa.

Old Post 28-11-2001 17:04
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil nea*1337 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do nea*1337 Znajdź więcej post'ów przez  nea*1337 Dodaj nea*1337 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać nea*1337 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DarkXenocide
Prezes Poison

Tak mi sie przypomnialo widzial ktos w single tego ninja? byl na skrinach ID taki koles Bo ja nie spotkalem.

Old Post 29-11-2001 09:37
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DarkXenocide Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DarkXenocide Znajdź więcej post'ów przez  DarkXenocide Dodaj DarkXenocide do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DarkXenocide prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Xceed
prodigY

Unhappy Ninja zniknęła

No właśnie **** nindżji nie ma w full werszyn ! Wycofali ninje ... a taki fajny design miał ... nie wiem czemu ... trochę Dalekiego Wschodu do pofragowania - czy to nie ciekawe ? Nie miałbym nic przeciwko
Ponoć ninja miał rzucać granaty dymne i tego typu stuff . Szkoda , naprawdę szkoda tej nindzii .

Old Post 29-11-2001 12:53
[SO]R4DOS
Training (Enforcer)

First Person Perspective

**** o cholere oni tych zombiakow dali, to już nie pasuje
rozumiem ich starania, ale ma to być gra o II wojnie śiatowej a nie tomb raider ! ps. zmutowani axis to co innego!

[SO]R4DOS

(IRC #so)

Old Post 01-12-2001 16:23
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [SO]R4DOS Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [SO]R4DOS Znajdź więcej post'ów przez  [SO]R4DOS Dodaj [SO]R4DOS do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [SO]R4DOS prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Xceed
prodigY

Fantazyjne bajery w RtcW - tak miało być

---> rados , z tego co się orientuję , to RtcW wcale nie miało byćczymś na kształt Operation Flashpiont , tylko bardziej wykręconą wizją wojny ... Jak powiedział jakiś oficjel z Gray Matter albo iD , że klimat i styl gry , będzie przypomniał połączenie ... "Second World War meets X-Files" ... tak więc jak chcesz coś bardziej realnego , to kup ... Unreal (:-) , żartuje ;-) ... poczekaj na Medal Of Honor : Allied Assault ( mp demko w grudniu , full ver. w lutym )
A tak na marginesie , to chyba bardzo nieuważnie czytasz materiały nt. RtcW , o ile w ogóle czytasz ;-)))

Old Post 01-12-2001 18:06
[SO]R4DOS
Training (Enforcer)

First Person Perspective Wytłumaczenie

newsy czytam na rtcw.fpp.pl , www.3dactionplanet.com/wolfenstein , www.Planetwolfenstein.de , ale to tylko moja subiektywna ocena
i tak RTCW jest the best i nie mam zamiaru przerzucać się na MofH:AA

[SO]R4DOS

(IRC #so)

Old Post 04-12-2001 16:56
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [SO]R4DOS Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [SO]R4DOS Znajdź więcej post'ów przez  [SO]R4DOS Dodaj [SO]R4DOS do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [SO]R4DOS prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[SPECNAZ]RoL
QLman

Mnie w RTCW najbardziej uderzyło to że gra była zaprojektowana tyko i wyłącznie pod zozgrywke dla pojedynczego gracza, a tak naprawde to singel jest żałosny

Porówniąc do takiego RF którgeo miałem przyjemność skończyć 2x, ta gra jest bardzo prymitywna pod wzglendem fabularnym. Prawie wogule nie ma integracji NPC w grze poproastu, strzel, strzel, skocz, strzel, zabij, wejdz, weź... Troche to nudawe... W takim RF można było używać pojazduff a tu ?... Co najwyrzej pooglądać ... Kolejna rzecz która mnie zraziła to klimat... Na początq tak fajnie sie zapowadało... Poprostu klimacik 2-giej wojny światowej... A po jakiemś czasie grania jakieś zombiaki, mutole, jakiś barbarzyńca z D2... itp. To strasznie uderzyło w klimat... Tak samo bronie... Naboji do thopsona nie dawali A zamiast tego jakieś Venomy, spawary, karabiny sniperskie z widokiem na negatyw [LOL]... Jakby to robiło tylko i wyłącznie ID to ja jush sie wogule boje myśleć co oni by tam wstawili... Plasma-venom-spawara... To w ich stylu...
A tak teraz +'y tey gry [Nadal mowa o singlu...] ... Hmmmm... Ładna grafa ? Ciekawy lokacje ? Kolorowe modele ? Naaaah... Każdy wie że panie z SS One rulez !

Old Post 04-12-2001 17:32
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [SPECNAZ]RoL Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [SPECNAZ]RoL Znajdź więcej post'ów przez  [SPECNAZ]RoL Dodaj [SPECNAZ]RoL do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [SPECNAZ]RoL prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DarkXenocide
Prezes Poison

Rol znow sie napalasz na ta gruba Frau Bulov ?

Old Post 04-12-2001 19:57
[SPECNAZ]RoL
QLman

Talking

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]DarkXenocide

Old Post 04-12-2001 20:36
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [SPECNAZ]RoL Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [SPECNAZ]RoL Znajdź więcej post'ów przez  [SPECNAZ]RoL Dodaj [SPECNAZ]RoL do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [SPECNAZ]RoL prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[SPECNAZ]RoL
QLman

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]DarkXenocide

Jak sie nie ma to co lubi. [xm] to sie lubi to co ma

Old Post 04-12-2001 20:37
[BK]FritzKrieg
aka Cujo

Arrow

quote:
Napisane oryginalnie przez [SPECNAZ]RoL
Mnie w RTCW najbardziej uderzyło to że gra była zaprojektowana tyko i wyłącznie pod zozgrywke dla pojedynczego gracza, a tak naprawde to singel jest żałosny

Porówniąc do takiego RF którgeo miałem przyjemność skończyć 2x, ta gra jest bardzo prymitywna pod wzglendem fabularnym. Prawie wogule nie ma integracji NPC w grze poproastu, strzel, strzel, skocz, strzel, zabij, wejdz, weź... Troche to nudawe... W takim RF można było używać pojazduff a tu ?... Co najwyrzej pooglądać ... Kolejna rzecz która mnie zraziła to klimat... Na początq tak fajnie sie zapowadało... Poprostu klimacik 2-giej wojny światowej... A po jakiemś czasie grania jakieś zombiaki, mutole, jakiś barbarzyńca z D2... itp. To strasznie uderzyło w klimat... Tak samo bronie... Naboji do thopsona nie dawali A zamiast tego jakieś Venomy, spawary, karabiny sniperskie z widokiem na negatyw [LOL]... Jakby to robiło tylko i wyłącznie ID to ja jush sie wogule boje myśleć co oni by tam wstawili... Plasma-venom-spawara... To w ich stylu...
A tak teraz +'y tey gry [Nadal mowa o singlu...] ... Hmmmm... Ładna grafa ? Ciekawy lokacje ? Kolorowe modele ? Naaaah... Każdy wie że panie z SS One rulez !

Wolf single od poczatku nie pretendowal na ambitna gre z rozbudowana fabula i wielowatkowoscia. I za to ja lubie. Jest prosta w swoich zalozeniach 'szczelanka czyde' Nie udaje niczego innego a jako prosta wyzynanka jest zajebista (poza kilkoma detalami; np. AI) Przypomnijmy sobie Dooma 1, 2, Quake 1, 2 (oczywiscie ich singlowe czesci) - wszystko to bylo full-wypas-rzeznia-klimat bez ambicji na nic skomplikowanego a mimo to (a moze wlasnie dlatego) byly kultowe i wyznaczajace kanon ich nastepcom.
Kwestia jest w oczekiwaniach. Ja od poczatku (zanim wolf wyszedl) wiedzialem czego sie moge spodziewac i sie nie zawiodlem nawet na cal. Ale przecierz to oczywiste ze jak ktos sie chce czepic to sie czepi i swiatla nie dojrzy nawet kiedy mu latarka w oczy swiecic.
Pozdry

One of us equals many of us. Disrespect one of us - u'll see plenty of us.

IRCnet - #wolfpl, #globalops

Old Post 05-12-2001 14:19
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [BK]FritzKrieg Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [BK]FritzKrieg Znajdź więcej post'ów przez  [BK]FritzKrieg Dodaj [BK]FritzKrieg do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [BK]FritzKrieg prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 22:09.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions