quote: Napisane oryginalnie przez giBBeR
Jestem tu od ponad roku, prawie poltora. Liczba postow , nie obchodzi mnie to.
dokladnie moje zdanie jest takie samo jak gibber'a..
jestem tu bodajze od maja czy jakos tak i mam kolo 200 postow nawet nie wiem dokladnie... to raczej nie jest duzo biorac pod uwage to co widze ze sie tu wyprawia (w sumie jak ktos bys ie naprawde postaral by mnie mogl w dwa dni wyprzedzic...)
nigdy nie staralem sie nabijac bo i po co? pisze tylko gdy widze interesujacy mnie temat albo jesli moge komus w czyms pomoc....
i a propos interesujacych mnie tematow: tych ostatnio widze coraz mniej.... stanowczo za duzo ludzi jest na boardzie ktorzy sie zarejstrowali niedawno i koniecznie chca miec jak najwiecej postow (ale nie wiem w jakim celu)... rozumiem ze wielu chce dobic do tej "magicznej setki" po ktorej mozna oceniac tematy i innych tak? (nawet nie wiem czy to dalej obowiazuje )
moze gdyby to jedynie moderatorzy przyznawali taki status byloby lepiej? niewazne nie czas ani miejsce na rozwodzenie sie nad tym...
fakt faktem ze powstaje coraz wiecej bezsensownych topicow krociutkich odpowiedzi byleby ich udzielic...
od tygodnia napisalem chyba z 5 postow choc na boardzie jestem codziennie po godzine na przyklad.... po prostu to juz nie jest ten sam board....
dobrze ze mozna znalezc jeszcze ludzi ktorzy pisza z rozmyslem a nie byleby pisac...
ale nadalem nastroj temu topicowi