Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Counter-Strike > Mala prosba do grupowiczow;)
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (2): [1] 2 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
KosiMazaki
Combat (Death Knight)

Mala prosba do grupowiczow;)

Hello guys

Mam do Was mala prosbe , tzn. Czy nauczyl by Mnie ktos pisac scrypty ???, bo kilka razy juz startowalem ale gdzies dupy dalem .
Prosze pomozcie.

Ps . gg 1231264 i ICQ 112869146

THX MAZAK

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 23-11-2001 21:57
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil KosiMazaki Znajdź więcej post'ów przez  KosiMazaki Dodaj KosiMazaki do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać KosiMazaki prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
n00d3x
qqryq!

Jakie skrypty?

Old Post 23-11-2001 22:34
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil n00d3x Kliknij tutaj by wysłać e-maila do n00d3x Znajdź więcej post'ów przez  n00d3x Dodaj n00d3x do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać n00d3x prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wania
-w-

Exclamation

dobra rada ..

NIE UZYWAJ skryptow ... na turnieju, etc to jest niedopuszczalne, a czlowiek przyzwyczajony do grania na skryptach nie "wyrabia" sie w czasie turnieju .. Znam to z zycia, poniewaz kolega z mojego starego klanu byl skrypciarzem, pojechalismy na turniej CS 2:2, i zaczal wymiekac w momencie kupowania, bo zapomnial configa ...

Old Post 23-11-2001 23:03
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Wania Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Wania Znajdź więcej post'ów przez  Wania Dodaj Wania do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Wania prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MaslaV
koduję bezwzrokowo

Re: Mala prosba do grupowiczow;)

Ej ale jemu chodzi chyba o skrypty do Flasha albo Pascala ( )....

Old Post 23-11-2001 23:10
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MaslaV Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MaslaV Znajdź więcej post'ów przez  MaslaV Dodaj MaslaV do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MaslaV prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ON.
Warrior (Scrag)

Re: Mala prosba do grupowiczow;)

[QUOTE]Napisane oryginalnie przez KosiMazaki
[B]Hello guys

Mam do Was mala prosbe , tzn. Czy nauczyl by Mnie ktos pisac scrypty ???, bo kilka razy juz startowalem ale gdzies dupy dalem .
Prosze pomozcie.

Ps . gg 1231264 i ICQ 112869146

Najpierw oddaj mazaki i wtedy bedziemy gadac

Old Post 24-11-2001 00:30
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ON. Znajdź więcej post'ów przez  ON. Dodaj ON. do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ON. prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
n00d3x
qqryq!

Old Post 24-11-2001 10:40
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil n00d3x Kliknij tutaj by wysłać e-maila do n00d3x Znajdź więcej post'ów przez  n00d3x Dodaj n00d3x do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać n00d3x prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Rzeznik
Siła wyższa

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Wania
dobra rada ..

NIE UZYWAJ skryptow ... na turnieju, etc to jest niedopuszczalne, a czlowiek przyzwyczajony do grania na skryptach nie "wyrabia" sie w czasie turnieju .. Znam to z zycia, poniewaz kolega z mojego starego klanu byl skrypciarzem, pojechalismy na turniej CS 2:2, i zaczal wymiekac w momencie kupowania, bo zapomnial configa ...

Naprawdę trudno się z tobą zgodzić... Czyli uważasz, że powinno się nauczyć grać bez skryptów, ponieważ można zapomnieć kiedyś wziąść konfiga? Ja proponuję nauczyć się grać z wyłączonym kompem, bo też czasami prąd mogą wyłączyć.

Old Post 24-11-2001 12:41
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Rzeznik Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Rzeznik Znajdź więcej post'ów przez  Rzeznik Dodaj Rzeznik do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Rzeznik prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
KosiMazaki
Combat (Death Knight)

mazakow nie oddam , ale co do kredek to moze
Mistrowie moze sie zle zrozumielismy bo ja nie jestem jeszcze debesciakiem tak jak wy , ale wracajac do sprawy to chodzi mi dokladnie o zrobienie DUCKJUMPa i szybkiego przelaczania na pistola i spowrotem na karabin.

A nie wiem dokladnie czy to sa scrypty czy aliasy , ale wiem co to sa bindy....buhahaha.POza tym nie wiem czy mi sie spodoba granie z czyms takim, no i na turnieje narazie niewybieram sie takze luziik.

Old Post 24-11-2001 18:40
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil KosiMazaki Znajdź więcej post'ów przez  KosiMazaki Dodaj KosiMazaki do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać KosiMazaki prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Rzeznik
Siła wyższa

No problem:

Tu masz tego twojego "Duckjumpa":

alias +pn "+jump; +duck"
alias -pn "-jump; -duck"

bind "?" "+pn"

A co do szybkiego przełączania broni to ustaw sobie: hud_fastswitch "1" i używaj slot2, slot1. Ewentualnie może być weapon_nazwabroni, gdzie "nazwabroni" to np. knife.

Dziękuję za uwagę.

Old Post 24-11-2001 18:51
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Rzeznik Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Rzeznik Znajdź więcej post'ów przez  Rzeznik Dodaj Rzeznik do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Rzeznik prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
=CoolNet=bOleK
CoolNet teAm 2 mEmbEr

ja tam uzywam gotowych skryptow typu rzes...

gg: 814986

mail me: [email protected]

Old Post 24-11-2001 18:55
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil =CoolNet=bOleK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do =CoolNet=bOleK Znajdź więcej post'ów przez  =CoolNet=bOleK Dodaj =CoolNet=bOleK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać =CoolNet=bOleK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
KosiMazaki
Combat (Death Knight)

Thx za scrypcik .

BTW:A czy mozna zrobic cos takiego zeby za kazdym razem nie wpisywac w konsoli CSka "exec autoexec.cfg" tylko wpisac go do configa tak aby sam startowal ??

Old Post 24-11-2001 19:13
CzAsZeK
e.coast > czaszek

Cool

LoL
No pewnie.
Stwórz sobie plik autoexec.cfg, a w nim umieść nazwę pliku z konfigiem (u mnie np. cza.cfg).
I już Uruchamiasz CS"a i automatycznie ładuje ci konfiga.

Old Post 24-11-2001 21:29
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil CzAsZeK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do CzAsZeK Znajdź więcej post'ów przez  CzAsZeK Dodaj CzAsZeK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać CzAsZeK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Rzeznik
Siła wyższa

Mylisz się... autoexec.cfg nie ładuje wszystkich komend! Za to do tych peleszających animację jest niezbędny.

Old Post 24-11-2001 22:29
Wania
-w-

quote:
Napisane oryginalnie przez Rzeznik

Naprawdę trudno się z tobą zgodzić... Czyli uważasz, że powinno się nauczyć grać bez skryptów, ponieważ można zapomnieć kiedyś wziąść konfiga? Ja proponuję nauczyć się grać z wyłączonym kompem, bo też czasami prąd mogą wyłączyć.

Nie zuperlnie chodzi mi o to ze kiedys mozna zapomniec konfiga .. a raczej o fakt, ze grajac na skryptach nie uczysz sie niczego .. wciskasz przycisk i masz zakupiony he,2fl,sg, m4,full kevlar,de.. to nie sa umiejetnosci, ktore sie szlifuje ... to jest gotowizna

Old Post 24-11-2001 23:20
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Wania Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Wania Znajdź więcej post'ów przez  Wania Dodaj Wania do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Wania prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
CzAsZeK
e.coast > czaszek

quote:
Mylisz się... autoexec.cfg nie ładuje wszystkich komend! Za to do tych peleszających animację jest niezbędny.

Rzeznik jak mam w konfigu aliasy bindy, aliasy na migający txt dla admina, i autoexec wszystko mi ładuje . W autoexecu chodzi o to, żeby ci ładował twój plik z konfigiem

Old Post 24-11-2001 23:49
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil CzAsZeK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do CzAsZeK Znajdź więcej post'ów przez  CzAsZeK Dodaj CzAsZeK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać CzAsZeK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Rzeznik
Siła wyższa

Nie wszystko, komendy niewykonywalne w konsoli w trakcie ładawania jak np. r_drawviewmodel 0 z autoexec się nie ładują. Wiem co mówię...

A co do Wani to cóż, jeżeli dla ciebie ważną umiejętnością jest kupowanie broni to... Nie mamy o czym rozmawiać. Pewnie jesteś z tych, co konfigurują cs'a z menu i grają na strzałkach?

Old Post 25-11-2001 00:29
CzAsZeK
e.coast > czaszek

quote:
Nie wszystko, komendy niewykonywalne w konsoli w trakcie ładawania jak np. r_drawviewmodel 0 z autoexec się nie ładują. Wiem co mówię...

A co do Wani to cóż, jeżeli dla ciebie ważną umiejętnością jest kupowanie broni to... Nie mamy o czym rozmawiać. Pewnie jesteś z tych, co konfigurują cs'a z menu i grają na strzałkach?

O boże .... jak z ciebie LoL
1) r_drawviewmodel nie wpisuje do pliku autoexec.cfg tylko do zwyklego konifga, ja mam to wpisane w swoim pliku z konfigiem, i jakoś za każdym razem kiedy włączam CS'a mam r_drawviewmodel 0, i nie musze nic w konsoli wpisywać (jak ja to robię

2) Skoro grasz tylko na strzałkach to współczuje .... użyj czasami mychy, zobaczysz, ż się przyjemnie, gra.

Btw. Jeśli masz Gadu Gadu albo ICQ daj numerek udowpdnie ci, że mam racje

Old Post 25-11-2001 07:56
Rzeznik
Siła wyższa

quote:
Napisane oryginalnie przez CzAsZeK

O boże .... jak z ciebie LoL
1) r_drawviewmodel nie wpisuje do pliku autoexec.cfg tylko do zwyklego konifga, ja mam to wpisane w swoim pliku z konfigiem, i jakoś za każdym razem kiedy włączam CS'a mam r_drawviewmodel 0, i nie musze nic w konsoli wpisywać (jak ja to robię

Nie execowuje się wszysto z autoexec, jestem tego pewnie i nie wciskaj mi kitu.
quote:
Napisane oryginalnie przez CzAsZeK

2) Skoro grasz tylko na strzałkach to współczuje .... użyj czasami mychy, zobaczysz, ż się przyjemnie, gra.

A to było do Wani jak byś nie zauważył...

Old Post 25-11-2001 10:27
Wania
-w-

quote:

....A co do Wani to cóż, jeżeli dla ciebie ważną umiejętnością jest kupowanie broni to... Nie mamy o czym rozmawiać. Pewnie jesteś z tych, co konfigurują cs'a z menu i grają na strzałkach?....

CO MA WSPOLNEGO GRANIE NA STRZALKAACH I KUPOWANIE BRONI ??!! Sam od poczatku grania w CS, staram sie sprawic aby zrobienie czegos (wlaczenie latarki, etc.. etc.. ) bylo jak najmniej czasochlonne, z tegoz powodu, wiekszosc moich znajomych, grajacych u mnie, musi przynosic ze soba konfigi, bo u mnie WSZYSTKO jest zmienione )

A co do KUPOWANIA stuffu.
Dajmy na to moja ostatnia wizyta w kafe, gdzie nie mozna bylo wprowadzac zmian w CSie (wlacznie z wpisywaniem skryptow), dochodzil do tego, ze zabijalem, kolesi ktorzy nie zdarzyli kupic broni ! Wiec dajmy na to .. ktos kto od poczatku uzywa skryptow, idzie do takiej kafe, spotyka kogos takiego jak ja I CO ROBI ? GINIE, zanim zakupi sprzet ktorym moze sie wybronic, badz nie zajmuje pozycji, zdatnej do obrony BSa! Nie swieci wtedy "mistrzowska gra", a CZym ?! BRAKIEM UMIEJETNOSCI.

WIEC NIE MOW MI, ZE KUPOWANIE SZYBKO BRONI NIE JEST UMIEJETNOSCIA !

Old Post 25-11-2001 12:55
Rzeznik
Siła wyższa

Po pierwsze to z tymi strzałkami to był żart. Po prostu jest taka grupa ludzi (lamki totalne), która tak gra i uważa, że nie ma to rzadnego znaczenia. Wielu tylko ustawia sobie skok, strzał i chodzenie - to tylko jest dla nich ważne.

Ja też nigdzie się nie ruszam bez mojego cfg, bo po prostu uważam, że taka gra nie ma sensu. A na takie głupie kafeiki leje ciepłym moczem. To po prostu kpina z klienta, żeby nie pozwolić na wgranie własnego pliku konfiguracyjnego...

A na koniec pochwalę się, że mój nowy konfig waży prawie 20 kB...

Old Post 25-11-2001 13:30
DeStRuCt0r
Guest

quote:
Po pierwsze to z tymi strzałkami to był żart. Po prostu jest taka grupa ludzi (lamki totalne), która tak gra i uważa, że nie ma to rzadnego znaczenia. Wielu tylko ustawia sobie skok, strzał i chodzenie - to tylko jest dla nich ważne.

Ja też nigdzie się nie ruszam bez mojego cfg, bo po prostu uważam, że taka gra nie ma sensu. A na takie głupie kafeiki leje ciepłym moczem. To po prostu kpina z klienta, żeby nie pozwolić na wgranie własnego pliku konfiguracyjnego...

A na koniec pochwalę się, że mój nowy konfig waży prawie 20 kB...

LOL
Nawet moj cfg do kwaka mniej wazy
A moj cfg do cs wazy 11kb (autoexec + config) ale czy to kogos obchodzi?

Old Post 25-11-2001 15:15
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
KosiMazaki
Combat (Death Knight)

heheheehe ale rozpetalem wojne......bijcie sie bijcie

Old Post 25-11-2001 15:57
Rzeznik
Siła wyższa

Talking

Hehe... lol

A Destructor, możesz mi się pochwalic cfg na maila, zobaczę co ty tam masz...

Old Post 25-11-2001 16:05
DeStRuCt0r
Guest

Ej nie moge bo mi czity oblookash i co bedzie?

Old Post 25-11-2001 16:17
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ON.
Warrior (Scrag)

WIEC NIE MOW MI, ZE KUPOWANIE SZYBKO BRONI NIE JEST UMIEJETNOSCIA ! [/B][/QUOTE]

Motto

Kupuj bron szybko albo czekaj na Wanie ( i nie kupuj juz bo po co?)

Old Post 28-11-2001 02:59
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ON. Znajdź więcej post'ów przez  ON. Dodaj ON. do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ON. prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
KosiMazaki
Combat (Death Knight)

Smile

Spoko owszem kupowanie broni w normalny sposob jest git i warto nauczyc sie tak kupywac, ja gralem tak od poczatku zabawy w CSka czyli 6 miechow.

Ale Wes pod uwage to ze kupowac bronie w normalny sposob moga tylko ci co nie maja wiekszych lagow poniewaz moga to zrobic szybko i sprawnie, ale jak ktos ma problemy z polaczeniem
to scrypcik lub bindzyk jest wrecz wskazany .

Ja po wprowadzeniu przez mojego dostawce netu ograniczen dotyczacych predkosci przekonalem sie do scryptow dzieki nim moge robic calkiem niezly start czy to na sparingu czy podczas zwyklej gry na serwie.

Old Post 28-11-2001 10:36
[SPECNAZ]Smirnoff
specnaz dwa !

a więc : b, 1,3 -AK; b, 6 Primary ammo,....itd. do pracy skrypciarze, hyhyhyhy zobaczcie jak to miło delektować się kupowaniem

Old Post 28-11-2001 16:13
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [SPECNAZ]Smirnoff Znajdź więcej post'ów przez  [SPECNAZ]Smirnoff Dodaj [SPECNAZ]Smirnoff do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [SPECNAZ]Smirnoff prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DeStRuCt0r
Guest

Ja bez skryptow kupuje w 3 sek a ze skryptami 4 Bo musze pomyslec co zabindowalem pod ktorym klawiszem........

Old Post 28-11-2001 16:36
eRbol
"Jedyny JEDI w Polsce!"

quote:
Napisane oryginalnie przez DeStRuCt0r
Ja bez skryptow kupuje w 3 sek a ze skryptami 4 Bo musze pomyslec co zabindowalem pod ktorym klawiszem........

Bo ich nie uzywasz. Ja mam zbindowane wszystko (z wyjątkiem H&K costam 0.45 - pistolet i glock) i wcale sie nie gubie

Old Post 28-11-2001 19:41
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil eRbol Kliknij tutaj by wysłać e-maila do eRbol Znajdź więcej post'ów przez  eRbol Dodaj eRbol do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać eRbol prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ON.
Warrior (Scrag)

Proponuje by wszyscy kupowali myszka

Old Post 28-11-2001 20:56
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 16:35.    Strony (2): [1] 2 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions