quote: Napisane oryginalnie przez Rzeznik
....A co do Wani to cóż, jeżeli dla ciebie ważną umiejętnością jest kupowanie broni to... Nie mamy o czym rozmawiać. Pewnie jesteś z tych, co konfigurują cs'a z menu i grają na strzałkach?  ....
CO MA WSPOLNEGO GRANIE NA STRZALKAACH I KUPOWANIE BRONI ??!! Sam od poczatku grania w CS, staram sie sprawic aby zrobienie czegos (wlaczenie latarki, etc.. etc.. ) bylo jak najmniej czasochlonne, z tegoz powodu, wiekszosc moich znajomych, grajacych u mnie, musi przynosic ze soba konfigi, bo u mnie WSZYSTKO jest zmienione )
A co do KUPOWANIA stuffu.
Dajmy na to moja ostatnia wizyta w kafe, gdzie nie mozna bylo wprowadzac zmian w CSie (wlacznie z wpisywaniem skryptow), dochodzil do tego, ze zabijalem, kolesi ktorzy nie zdarzyli kupic broni ! Wiec dajmy na to .. ktos kto od poczatku uzywa skryptow, idzie do takiej kafe, spotyka kogos takiego jak ja I CO ROBI ? GINIE, zanim zakupi sprzet ktorym moze sie wybronic, badz nie zajmuje pozycji, zdatnej do obrony BSa! Nie swieci wtedy "mistrzowska gra", a CZym ?! BRAKIEM UMIEJETNOSCI.
WIEC NIE MOW MI, ZE KUPOWANIE SZYBKO BRONI NIE JEST UMIEJETNOSCIA ! 

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane
|