Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Off Topic > O niczym konkretnym w sumie > Koniec z jajami...
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (3): [1] 2 3 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
alienzero
KOSZ

Unhappy Koniec z jajami...

tia... wiec jak zawsze musze sie wypowiedziec w kazdej kontrowersyjnej sprawie tego boarda... troche sztywno, ale jak tu gadac o odjazdach, fazach, akcjach i innych fajnych rzeczach ''niemoralnych'' skoro ciazy nade mna klatwa aleczapki... wydaje mi sie ze ta sila wyzsza nie powinna tam wisiec... no bo w sumie to wlasnie takie gadki nakrecaja ten board... powaznych tematow jest jak na lekarstwo, ale odgornymi dzialaniami tej sytuacji nie poprawimy... poza tym internet to internet... nie ma innego tak wolnego medium, a jego wszelkie ograniczenia uwazam za brak ideowego podejscia... poza tym nie wiem z jakich pobudek czapka to zrobil... jesli dlatego ze uzywki sa be to lipa... bo jesli o nich nie mowimy to nie znaczy ze ich nie ma... ale to dluzsze wywody...

rozumiem decyzje, ale nie pochwalam... a co mysla o tym inni... no tzn wy? ryba wam, zwisa, czy jednak zamach na freedom?

ja mowie Against!

Edytowane przez [Kosz]Krowa dnia 07-07-1977 o godz. 07:07

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 15-12-2001 22:40
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil alienzero Kliknij tutaj by wysłać e-maila do alienzero Znajdź więcej post'ów przez  alienzero Dodaj alienzero do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać alienzero prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[SPECNAZ]RoL
QLman

Re: Koniec z jajami...

quote:
Napisane oryginalnie przez 1_Al!EN_0

ja mowie Against!

No to mash bana chłopie

Old Post 15-12-2001 22:46
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [SPECNAZ]RoL Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [SPECNAZ]RoL Znajdź więcej post'ów przez  [SPECNAZ]RoL Dodaj [SPECNAZ]RoL do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [SPECNAZ]RoL prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Lucas
esports.pl

Re: Koniec z jajami...

quote:
Napisane oryginalnie przez 1_Al!EN_0

ja mowie Against!

Coz - ja powiem tylko, ze to baord o grach fpp.... wiem ze trzeba czasem pogadac o czyms innym... ale popatrzcie na to z naszej strony... Jak wpadnie tu jakas instytucha zwalczajaca alkoholizm i narkomanie - to bedzimy mieli (fpp.pl - jako wlasciciel boarda) lagodnie to ujmujac - przechlapane....

Old Post 15-12-2001 23:05
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Lucas Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Lucas Znajdź więcej post'ów przez  Lucas Dodaj Lucas do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Lucas prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[SPECNAZ]RoL
QLman

No ale to jest board gdzie ludzie sie wypowiadają na różne tematy i właściciele fpp.pl nie powinni mieć rzadnych problemów przez to że ktoś tam załorzył topic o "shkodliwości użyffkuff"... Jakoś nie widze sensa w odpowadaniu ludziom z fpp.pl za topici innych ludzi... No chyba że żyjemy w Polsce... AaaAAaaAAaa...

Old Post 15-12-2001 23:12
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [SPECNAZ]RoL Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [SPECNAZ]RoL Znajdź więcej post'ów przez  [SPECNAZ]RoL Dodaj [SPECNAZ]RoL do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [SPECNAZ]RoL prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]RAPTOR
fpp.pl
Administrator

nie wiem co powiedziec bo dzisiaj sobota

Problemy trzeba rozwiązywać, a nie stwarzać!

Old Post 15-12-2001 23:15
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]RAPTOR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]RAPTOR Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]RAPTOR Dodaj [FPP]RAPTOR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]RAPTOR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[SPECNAZ]RoL
QLman

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Raptor

Niedziela

Old Post 15-12-2001 23:19
[FPP]RAPTOR
fpp.pl
Administrator

w morde no tak, ale jest okazja...

Old Post 15-12-2001 23:21
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]RAPTOR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]RAPTOR Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]RAPTOR Dodaj [FPP]RAPTOR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]RAPTOR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Mil0sh
Master (Spawn)

powiem krotko: zgadzam sie z 1_Al!EN_0 w 100%

Old Post 15-12-2001 23:26
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Mil0sh Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Mil0sh Znajdź więcej post'ów przez  Mil0sh Dodaj Mil0sh do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Mil0sh prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

A ja sie nie zgadzam w 100%
Od takiej wolnosci wlasnie robi sie ludziom glupio w mozgach ...dajcie sobie siana.
Co to byly za topiki? Jedni sie z drugimi sprzeczali czy fajniej jest sie napic czy moze sobie przypalic... zaloba na maxa.
Czapka dobrze zrobil - jak chcecie ... robcie sobie ze swoim zyciem co chcecie ale nie musicie tym tak szpanowac i tyle.

Old Post 15-12-2001 23:58
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Saari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Saari Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Saari Dodaj [FPP]Saari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Saari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Raptor

No najlepiej to tak jak Raptor - na IRCu a nie na boardzie

Old Post 16-12-2001 00:05
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Shooler Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Shooler Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Shooler Dodaj [FPP]Shooler do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Shooler prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
mAJKiEL
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez Saari
A ja sie nie zgadzam w 100%
Od takiej wolnosci wlasnie robi sie ludziom glupio w mozgach ...dajcie sobie siana.
Co to byly za topiki? Jedni sie z drugimi sprzeczali czy fajniej jest sie napic czy moze sobie przypalic... zaloba na maxa.
Czapka dobrze zrobil - jak chcecie ... robcie sobie ze swoim zyciem co chcecie ale nie musicie tym tak szpanowac i tyle.

oooo boze saari pathetic teraz to mnie zdenerwowalas mi sie wiele topicow na bordzie niepodoba to nieznaczy ze odrazu trzeba je kasowac jak ci sie topic niepodoba albo widzialas juz podobny to do niego niezagladaz !! i to sie tyczy wszystkiego mi tam akurat niewzbudzaly emocji topici o alkoholu wiec ich nieczytalem ale byli tacy ktorzy chcieli sobie na ten temat pogadac a to co zrobil ten koles (jak on sie nazywa) to jakis jeden welki farmazon jak mozna zabranaic ludzia o czyms mowic czy to komunizm czy hitleryzm na bord wprowadzacie jak tak dalej bedzie to niedlugo zabronicie mowic o ksiazkach albo filmach bo sie znajdzie jeden LOLeq ktoremu tematy te wydadza sie bezsensowne... S

Shame on You !

PS
Po tym tekscie pewnie dostane bana na Fpp i mnie Komunisci i inni ludzie lubiacy zyc w ograniczeniach obsmaruja

Old Post 16-12-2001 00:11
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil mAJKiEL Kliknij tutaj by wysłać e-maila do mAJKiEL Znajdź więcej post'ów przez  mAJKiEL Dodaj mAJKiEL do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać mAJKiEL prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Lucas
esports.pl

quote:
Napisane oryginalnie przez [SPECNAZ]RoL
No ale to jest board gdzie ludzie sie wypowiadają na różne tematy i właściciele fpp.pl nie powinni mieć rzadnych problemów przez to że ktoś tam załorzył topic o "shkodliwości użyffkuff"... Jakoś nie widze sensa w odpowadaniu ludziom z fpp.pl za topici innych ludzi... No chyba że żyjemy w Polsce... AaaAAaaAAaa...

No wlasnie zyjemy w polsce, jak sie przychrzania, to nie mogac was "pogonic" zwroca sie do.... nas = bo najlatwiej....

"Siedlisko zla ten fpp - zamknac tego boarda..."

Old Post 16-12-2001 07:51
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Lucas Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Lucas Znajdź więcej post'ów przez  Lucas Dodaj Lucas do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Lucas prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]RAPTOR
fpp.pl
Administrator

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Shooler

No najlepiej to tak jak Raptor - na IRCu a nie na boardzie

Old Post 16-12-2001 08:46
[FPP]MajeS
Guest

no i pamietajcie ze tu jest duzo maloletnich... glownie o to chodzilo - no bo to potem roznie bywa jak 12-sto latek naczyta sie o naszych fazach

pojdzie, opali, przepali sie, straci przytomnosc - potem jego starzy juz tylko nas za to winic na policji beda jak chlopak powie ze to tu wyczytal...

Old Post 16-12-2001 09:01
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MaslaV
koduję bezwzrokowo

ja o sprawie moowie i tak i nie... jestem za wonoscia slowa ale jak w ciongu tygodnia narobilo sie 5 topicow o alkocholu i "ganji" to jusz jest przesada i ingerencja Aleczapeczki jest jak najbardzdiej uzasadniona... postawcie sie w stytuacji klasycznego internauty ktory przez przypadek trafil na board i z ciekawosci zacza przegladac topiki w ktorych w kolko o tym samym...

Old Post 16-12-2001 10:51
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MaslaV Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MaslaV Znajdź więcej post'ów przez  MaslaV Dodaj MaslaV do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MaslaV prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]MajeS
Guest

dokladnie... ja tez jestem za wolnoscia slowa ale to jest board o grach fpp a nie o uzywkach...

Old Post 16-12-2001 10:56
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
weirdo
kontemplator bytu

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]MajeS
no i pamietajcie ze tu jest duzo maloletnich... glownie o to chodzilo - no bo to potem roznie bywa jak 12-sto latek naczyta sie o naszych fazach

badz bardziej obiektywny - ja mam tylko 14 lat a potrafie podejmowac samodzielne decyzje

Old Post 16-12-2001 11:02
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil weirdo Kliknij tutaj by wysłać e-maila do weirdo Znajdź więcej post'ów przez  weirdo Dodaj weirdo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać weirdo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]MajeS
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez Weirdo

badz bardziej obiektywny - ja mam tylko 14 lat a potrafie podejmowac samodzielne decyzje

no to ty... ale skad wiesz czy nie ma tu takich ktorzy nie potrafia samodzielnie podejmowac decyzji...

ludzie nie mowimy NIE dla uzywek! (lol) ale sami musicie przyznac ze 5 topic'ow w tygodniu o alku i drug'ach to przesada... to jest board o grach fpp

Old Post 16-12-2001 11:05
MaslaV
koduję bezwzrokowo

Majes moje slowa

quote:
no bo to potem roznie bywa jak 12-sto latek naczyta sie o naszych fazach

hmm dlatego board jest od 13

Old Post 16-12-2001 11:07
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MaslaV Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MaslaV Znajdź więcej post'ów przez  MaslaV Dodaj MaslaV do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MaslaV prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Lucas
esports.pl

quote:

Ok, ty potrafisz, ale nie wiem czy wszyscy potrafia.....

Old Post 16-12-2001 11:09
ZimZum
Nieśmialy abstynent

ja mysle ze czapencja dobrze zrobil
Wystarczylby jeden topic o alko, jeden o ganji.
Niektorzy jednak nie znaja umiaru.
Ja wszystkie posty o C2H5OH wrzucam do alkochol bezalkocholowy i nie zakladam innych durnych dyskusji.
Tam jest moj Hyde Park i sie tego otrzymam...

Old Post 16-12-2001 11:10
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ZimZum Znajdź więcej post'ów przez  ZimZum Dodaj ZimZum do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ZimZum prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MaslaV
koduję bezwzrokowo

Powinno byc jakies ostrzezenie przy tym topicu

Old Post 16-12-2001 11:12
weirdo
kontemplator bytu

quote:

ale sami musicie przyznac ze 5 topic'ow w tygodniu o alku i drug'ach to przesada... to jest board o grach fpp

ale grozby dotyczace banowania to... tez przesada

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]LucaS

Ok, ty potrafisz, ale nie wiem czy wszyscy potrafia.....

btw: teraz wyszlo, ze niby sie chwale or something a zupelnie nie mialem takich intencji... whateva

quote:

dokladnie... ja tez jestem za wolnoscia slowa ale to jest board o grach fpp a nie o uzywkach...

ale banowanie 'nieodpowiednich' topicow nie powinno miec miejsca - stwierdzam to obiektywnie: nie interesowaly mnie one, nie bralem w tej dyskusji udzialu a mimo to gdybym byl moderatorem nie skasowalbym kilku topicow i grozil skasowaniem userow...

Old Post 16-12-2001 11:45
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil weirdo Kliknij tutaj by wysłać e-maila do weirdo Znajdź więcej post'ów przez  weirdo Dodaj weirdo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać weirdo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AlieneK
KOSZ

Tu zgadzam sie z MalslaVem.... niech będzie kilka topikoow o używkach ale bez przesady... nie trzba robić kilku tygodniowo....a fpp jest o grach ale rzecz w tym, ze to jest off topik i tu ma tematoow o grach ale o wszystkim.....

Old Post 16-12-2001 13:15
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AlieneK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AlieneK Znajdź więcej post'ów przez  AlieneK Dodaj AlieneK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AlieneK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Lucas
esports.pl

quote:

ale banowanie 'nieodpowiednich' topicow nie powinno miec miejsca - stwierdzam to obiektywnie: nie interesowaly mnie one, nie bralem w tej dyskusji udzialu a mimo to gdybym byl moderatorem nie skasowalbym kilku topicow i grozil skasowaniem userow...

Ej... tolerowalismy pojedyncze topiki... ale teraz zaczelo byc ich co raz wiecej... co mamy zrobic - patrzec dalej....

Moze odrazu zalozymy topic jak udezyc bejzbolem, aby niezle bolalo... jak upic dziewczyne zeby ja zgwalcic... Czemu tylko mamy gadac o dragach i wodce - pogadajmy odrazu jak otworzyc i odpalic smochod bez kluczyków. Pogadajmy jak poderznac gardlo jakies babci....

Przeciez mamy wolnosc slowa - a te walki z fpp.pl chca ja nam ograniczyc????

Zwroccie uwage tylko na jedno - ograniczeniem waszej wolnosci jest.... wolnosci innych osob. W tym przypadku - naszej wolnosci decydowania... prosimy was o tylko uszanowanie decyzji Czapki...

Old Post 16-12-2001 13:42
weirdo
kontemplator bytu

nie mam zamiaru nic Wam udowadniac

i tak zrobicie jak bedziecie chcieli a o kontrargumenty do moich wypowiedzi zawsze latwo

Old Post 16-12-2001 13:45
[FPP]MajeS
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]LucaS

Ej... tolerowalismy pojedyncze topiki... ale teraz zaczelo byc ich co raz wiecej... co mamy zrobic - patrzec dalej....

Moze odrazu zalozymy topic jak udezyc bejzbolem, aby niezle bolalo... jak upic dziewczyne zeby ja zgwalcic... Czemu tylko mamy gadac o dragach i wodce - pogadajmy odrazu jak otworzyc i odpalic smochod bez kluczyków. Pogadajmy jak poderznac gardlo jakies babci....

Przeciez mamy wolnosc slowa - a te walki z fpp.pl chca ja nam ograniczyc????

Zwroccie uwage tylko na jedno - ograniczeniem waszej wolnosci jest.... wolnosci innych osob. W tym przypadku - naszej wolnosci decydowania... prosimy was o tylko uszanowanie decyzji Czapki...

holy words..

Old Post 16-12-2001 13:45
AlieneK
KOSZ

to jak poderżąć tą babcię?? (joke)

Old Post 16-12-2001 13:55
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AlieneK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AlieneK Znajdź więcej post'ów przez  AlieneK Dodaj AlieneK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AlieneK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Ex00
Pan Prezes :S

First Person Perspective

Ludzie... Powstaly 2-3 topici o tym samym. Zreszta kiedys juz takie tematy byly i zawsze jak ktos pisze znowu o marysi czy o alkoholu, to nic szczegolnego nie wnosi do tematu. Ciagle leci to samo... marysia nie uzaleznia.. po alkoholu mam takie fazy etc. tylko ludzie sie zmieniaja, ktorzy to pisza. To jest chore... dla niektorych z Was zrobienie porzadku przez admina jest lamaniem demokracji, wolnosci slowa. Wiecie co to jest? Czy uslyszeliscie to w telewizji? Musicie zrozumiec, ze demokracja nie polega na tym ze kazdy robi co chce i co mu sie podoba. Jezeli uwazacie, ze robienie porzadku z tematami i jego utrzymanie jest lamaniem praw wolnosci obywatelskiej, to naprawde powinniscie zaczac czytac Konstytucje RP.

Old Post 16-12-2001 14:24
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Ex00 Znajdź więcej post'ów przez  Ex00 Dodaj Ex00 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Ex00 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AlieneK
KOSZ

racja...
Ale zeb od razu banować twoorcoof..??

Old Post 16-12-2001 14:31
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 15:03.    Strony (3): [1] 2 3 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions