Aga Internet Cafe
Od kiedy mam SDI gralem na serwerze aga internet cafe pod nickiem Graven .Grałem dobrze ,rozwalalem wielu dobrych graczy,
wyzywano mnie od cziterow ,obrazano i kickowano(admini)
Znosilem te wszystkie obelgi ale w koncu kilka osob przesadzilo.
Chodzi o gracza [P12]Ciapa. Gralismy na prodigy ,dust
office i ZABIJALEM JEGO NON_STOP wkuzal sie mowil fart itp
Potem dostalem bana na STALE od [P12]Ciapy bo mowil ze cziter
jestem (na adze zainstalowano plugina i cziterow banuje)
Zmienilem CD-KEYA i wszedlem na age i zmienilem xywe na moja,powiedzialem pare slow i oswiadomilem ze juz NIGDY nie zagram na tym lamerskim serverze.Tamtejsi ludzie daja kicki za to ze ktos ma wyniki np : 120:15 ,87:23 ,48:10 66:5 itp bo uwazaja ze ktos czitoje.Zwracam sie z prosba do Admina boro o odebranie mu admina na adze i do klanu P12 (moj byly klan) o wyciagniecie nalezytych wnioskow z zachowaniem Ciapy.Ten koles mowil ze daje bany "tak o" jak ktos mu sie niepodoba !!!
Przedstawiam tez liste PEWNYCH cziterow ktorzy graja na adze i nietylko:
[ATCS]. ,Shit ,CIONEK ,[ATCS]Polak,[MarineS]Nieprzecietny
pod wieloma kilkoma z tych nikow gra najwiekszy chyba cziter w polse baro3 ([ATCS]. ,Szit ,[ATCS]Polak ,[MarineS]Nieprzecietny)
latwo go poznac po sposobie gry :patrzy czesto w sciane ,zabija ludzi przez skrzynki i sciany z deserta ,zabija 4 ct na duscie z glocka headszotoem (ct mieli m4,ja tez)na traine widzi gdzie ktos sie chowa za pociagiem lub skrzynka itp .Baro3 daje sie latwo poznac po zbindowanych textach w stylu -=CZESC CZLOWIEKU=-
itp. Na potwierdzenie tego co napisalem sa logi na serverze aga
wystarczy porownac kilku gosci z mojej listy jaki zbindowanych textow uzywaja.
PS: Musialem o tym napisac bo mnie ten BAN od ciapy (za nic,chyba ze zabijanie go non-stop )i cziterzy grajacy na adze.
Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane
|