Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Quake III Arena > Burn Out
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (2): [1] 2 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
trl
Master (Spawn)

Burn Out

Kiedys dawno temu Sweeper (pozdro ) dal w Fpp Zone tekst xfoo (tez pozdro ). text mowil o tym ze quake przejadl mu sie. Czytajac w ten text nie moglem uwierzyc. Myslalem ze mi nigdy nic takiego sie nie stanie i zawsze bedze cieszyl sie gra jak jakis gówniaż z cukierków . Pare dni temu wlaczylem quaka po dluzszej przerwie (cwiczylem do turnieju w SC) i nie cieszyl mnie jak kiedys!!! Wydawal mi sie monotonny i nudny!!! Jak jest z wami? Czy mieliscie kiedys cos takiego i czy to przechodzi? Moze powinienem isc do lekarza (ostatnie zdanie to dźołk )

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 16-01-2002 11:51
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil trl Kliknij tutaj by wysłać e-maila do trl Znajdź więcej post'ów przez  trl Dodaj trl do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać trl prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
NEOtyk
Training (Enforcer)

Cool

czasami tak bywa, ale po dniu dwóch przechodzi.
dla mnie najlepiej działa odpoczynek od kompa całkowity.
raz się odłączyłem na jekieś 2 tygodnie.
efekt: wracam z wakacji i kazdego jednego co mine łoił wśród kumpli, teraz łoje ja, mysz jakoś lepiej trzyma trasy lotów na ulubionej cpm1a nagle licznik z 430 średnio skacze na 530 średnio. skuteczność rakietowa (górna granica) skok o 10% z 60% na 70%.
odpocznij chłopie a potem, co tu dużo mówić, jak już zaczaiłeś jak skakać, celować i wogóle wymiatać, to zawsze to bedzie powracać ;-).

miłego odpoczynku,
hubert.

Old Post 16-01-2002 12:24
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil NEOtyk Znajdź więcej post'ów przez  NEOtyk Dodaj NEOtyk do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać NEOtyk prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
slawek
.

Talking

Ej, chłopaki, nie straszcie mnie...

Old Post 16-01-2002 13:45
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil slawek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do slawek Znajdź więcej post'ów przez  slawek Dodaj slawek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać slawek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]xen0m
fpp.pl
Administrator

odpocznij troche... po jakims czasie zawsze q sprawia wieksza przyjemnosc niz kiedys

Old Post 16-01-2002 17:30
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]xen0m Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]xen0m Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]xen0m Dodaj [FPP]xen0m do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]xen0m prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Infinite
nieszczesliwie zakochany

racja idz na spacer
pograj w pilke
pozaczepiaj jakies panienki
porozmawiaj z lekarzem
to ci przejdzie

Old Post 16-01-2002 17:51
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Infinite Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Infinite Znajdź więcej post'ów przez  Infinite Dodaj Infinite do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Infinite prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
d00min
son of a gun

A jesli lekarz, panienka i spacerek nie pomoga to radze ci pograc w jakiegos innego fpp'a np. RTCW. Przejdziesz singla i mozesz wrocic do Q3

Old Post 16-01-2002 18:46
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil d00min Kliknij tutaj by wysłać e-maila do d00min Znajdź więcej post'ów przez  d00min Dodaj d00min do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać d00min prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
emi
lame

pojebalo cie stary? graj w to bw ,pomaniakujesz jeszcze z pol roq i bedziesz moze w top-32 na jkims turnieju ,a q3 sux ^^

Old Post 16-01-2002 21:39
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil emi Znajdź więcej post'ów przez  emi Dodaj emi do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać emi prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ereaser
Mr. self destuct

quote:
Napisane oryginalnie przez emi
...a q3 sux ^^

nierozumiem co ci sie tak w tym q3 niepodoba,może byłbys na tyle łaskaw mi powiedziec?

Old Post 16-01-2002 21:51
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ereaser Kliknij tutaj by wysłać e-maila do ereaser Znajdź więcej post'ów przez  ereaser Dodaj ereaser do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ereaser prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Lucas
esports.pl

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]xen0m
odpocznij troche... po jakims czasie zawsze q sprawia wieksza przyjemnosc niz kiedys

Albo zamiast grac - poudzielaj sie w necie...

Old Post 16-01-2002 23:06
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Lucas Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Lucas Znajdź więcej post'ów przez  Lucas Dodaj Lucas do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Lucas prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
gazi
podróżnik

emi fakt- ale moze nie tyle q3 sux, co cpma sux bo q3 1/1 bylo bardzo fajne na cpm 1.0 i 1.17 a teraz duelki na cpma sa "schematyczne, beznadziejnie nudne i prostackie."
TDM juz nawet mi sie spodobalo ale po rozegraniu 150 meczu na dm6 troche moze sie znurzyc.

Old Post 16-01-2002 23:18
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil gazi Znajdź więcej post'ów przez  gazi Dodaj gazi do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać gazi prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Nexus6
Master (Spawn)

Zgodnie z przyslowiem co za duzo to niezdrowo!
Odpocznij jak radza Ci inni i bedzie ok.
Lekarz tez moze byc dobry

Old Post 17-01-2002 00:11
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Nexus6 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Nexus6 Znajdź więcej post'ów przez  Nexus6 Dodaj Nexus6 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Nexus6 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Lucas
esports.pl

quote:
Napisane oryginalnie przez Gazor
emi fakt- ale moze nie tyle q3 sux, co cpma sux bo q3 1/1 bylo bardzo fajne na cpm 1.0 i 1.17 a teraz duelki na cpma sa "schematyczne, beznadziejnie nudne i prostackie."
TDM juz nawet mi sie spodobalo ale po rozegraniu 150 meczu na dm6 troche moze sie znurzyc.

Eee - o taki czyms jak FFA to nikt juz nie pamieta... tam schematycznosci nie ma...

Old Post 17-01-2002 07:42
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Lucas Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Lucas Znajdź więcej post'ów przez  Lucas Dodaj Lucas do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Lucas prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
trl
Master (Spawn)

wczoraj gralem i doszedlem do wniosku ze jush nie wroce do quaka. rozwalil mnie gosciu ktory jest cieniolem, i to nie przez to, ze sie polepszyl tylko ze ja lazilem bezsensownie po mapie - nawet stife jumpów nie robilem. **** MAC!!! ta gra juz po prostu mnie nie cieszy.

Old Post 17-01-2002 07:50
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil trl Kliknij tutaj by wysłać e-maila do trl Znajdź więcej post'ów przez  trl Dodaj trl do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać trl prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]LucaS
Eee - o taki czyms jak FFA to nikt juz nie pamieta... tam schematycznosci nie ma...

FFA rulz Normalna porzadna jatka na odstresowanie a nie jakies myslenie i strategie

Old Post 17-01-2002 08:21
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Saari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Saari Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Saari Dodaj [FPP]Saari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Saari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Infinite
nieszczesliwie zakochany

ja tez uwielbiam ffa
co do rtcw to tez rulz giera - zwlaszcza muli

Old Post 17-01-2002 11:55
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Infinite Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Infinite Znajdź więcej post'ów przez  Infinite Dodaj Infinite do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Infinite prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
SweepeR
sweter

O, milo wiedziec, ze ktos czyta moje artykuly w FPP Zone

Ale tak wogole to xfoo nie mowil, ze mu sie Q3 przejadlo, tylko zauwazyl, ze jest uzalezniony od kompa. Nie tylko Q3. Sam to mialem w wakacje. Teraz nie gram juz duzo, wiecej robie roznych rzeczy. Ale pograc sobie lubie.

A FFA ownz j00 4ll!

Old Post 17-01-2002 15:42
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil SweepeR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do SweepeR Znajdź więcej post'ów przez  SweepeR Dodaj SweepeR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać SweepeR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Infinite
nieszczesliwie zakochany

true true

Old Post 18-01-2002 17:22
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

Tak btw - jesli czujecie ze wam sie nie chce juz grac w Q3 to na pare dni zostawcie to dla innej gry Ja tak zrobilam, gram teraz w RtCW a jak wlaczam Q3 to tak mi sie fajnie gra

Old Post 20-01-2002 00:28
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Saari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Saari Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Saari Dodaj [FPP]Saari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Saari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
{z}BobeK
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez Saari
Tak btw - jesli czujecie ze wam sie nie chce juz grac w Q3 to na pare dni zostawcie to dla innej gry Ja tak zrobilam, gram teraz w RtCW a jak wlaczam Q3 to tak mi sie fajnie gra

ja se zagram w Cossacks

Old Post 20-01-2002 11:50
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
oxygen
new challenger

ja q3 wlaczam moze raz na 2 tyg
takto nie mam za bardzo czasu...a jak juz troszke mam to gram w diablo

Old Post 20-01-2002 12:03
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil oxygen Znajdź więcej post'ów przez  oxygen Dodaj oxygen do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać oxygen prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ereaser
Mr. self destuct

quote:
Napisane oryginalnie przez oxygen
ja q3 wlaczam moze raz na 2 tyg
takto nie mam za bardzo czasu...a jak juz troszke mam to gram w diablo

kim chodzisz,barbarzynca,paladyn...?

Old Post 20-01-2002 16:16
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ereaser Kliknij tutaj by wysłać e-maila do ereaser Znajdź więcej post'ów przez  ereaser Dodaj ereaser do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ereaser prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Infinite
nieszczesliwie zakochany

ja ostatnio wyciagnelem total annihilation

Old Post 20-01-2002 16:22
{z}BobeK
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez ereaser

kim chodzisz,barbarzynca,paladyn...?

hehe ja chodze czarodziejką ... dla mnie najlepsza postać wogle zmrażająca kulka itp.

Old Post 20-01-2002 16:41
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Infinite
nieszczesliwie zakochany

ja tez w d2 gram czrodziejka

Old Post 20-01-2002 16:50
Lucas
esports.pl

quote:
Napisane oryginalnie przez Infinite
ja tez w d2 gram czrodziejka

Boze... juz to przerabialismy...

Old Post 20-01-2002 17:00
mateuszqw
Guest

Ke ? przeciez jasne jest ze quake nie ma przynosic przyjemnosci tylko to jest praca. jak nie grasz 24/7 to nie masz efektow trzeba grac i grac. quake juz mi przestal przynosic jaka kolwiek radosc kilka lat temu ...

Old Post 20-01-2002 19:14
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

A czy naprawde musza byc efekty?

Ludzie przeciez gry tworzy sie po to aby sprawialy ludziom przyjemnosc! Aby bylo fajnie! A to tylko jakies gupie ludzkie cos w mozgu mowi wam ze trzeba byc lepszym i lepszym Gra sie dla zabawy a nie dla... no wlasnie... dlaczego?

Old Post 20-01-2002 19:35
GoRRe
Training (Enforcer)

Talking Ja...

quote:
Napisane oryginalnie przez Saari
A czy naprawde musza byc efekty?

Ludzie przeciez gry tworzy sie po to aby sprawialy ludziom przyjemnosc! Aby bylo fajnie! A to tylko jakies gupie ludzkie cos w mozgu mowi wam ze trzeba byc lepszym i lepszym Gra sie dla zabawy a nie dla... no wlasnie... dlaczego?

Ja gram dla zabawy

Old Post 20-01-2002 19:44
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GoRRe Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GoRRe Znajdź więcej post'ów przez  GoRRe Dodaj GoRRe do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GoRRe prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
{z}BobeK
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez mateuszqw
quake juz mi przestal przynosic jaka kolwiek radosc kilka lat temu ...

jezeli quake ci przestal przynbosic przyjemnosc kilka lat temu to znaczy ze to musial byc q3 lub nawet qw ... dlatego wyszedl q3 zeby "przynosic jakąś przyjemnosc" z grania...
a co do tego grania "dużo" to zgadzam się że Grasz mało - Grasz cienko, ale u niekturych to sie nie sprawdza (ukojenie?)i wystarczy ze zagraja raz (no troche wiecej nisz raz tak np. dwa miechy)i zapamietaja jak to sie robi (ale nie ja)
co do zabawy to sie tesh zgadzam bo gra na kompie to powinna byc zabawa (albo praca)

Old Post 20-01-2002 19:50
Kielbas
Skilled (Knight)

quote:
Napisane oryginalnie przez mateuszqw
Ke ? przeciez jasne jest ze quake nie ma przynosic przyjemnosci tylko to jest praca. jak nie grasz 24/7 to nie masz efektow trzeba grac i grac. quake juz mi przestal przynosic jaka kolwiek radosc kilka lat temu ...

to pochwal sie ile zarabiasz w tej robocie?
btw w q3 gralem w swieta ,teraz od czasu do czasu bw

Old Post 20-01-2002 21:39
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Kielbas Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Kielbas Znajdź więcej post'ów przez  Kielbas Dodaj Kielbas do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Kielbas prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 00:23.    Strony (2): [1] 2 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions