Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Counter-Strike > Warning: Connection problem
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
ha3m

Warning: Connection problem

Taaaaaa.. problem! Denerwuje mnie to.. Gram sobie na moim ślicznym, czarnym SDI, a tu nagle LAAAAAAAAAAAG! Czekam, czekam no i connection problem, a zaraz po chwili connection to server timed out. Wiecie, w jaki sposób temu zapobiec????

WARNING CONNECTION PROBLEM SUX0RZ!!!

Od roku chodzę z fantastyczną dziewczyną. Miesiąc temu postanowiliśmy rozpocząć współżycie. Niestety, byłem tak podniecony, że po chwili pieszczot, zanim doszło do zbliżenia, byłem już "po". Bardzo mnie to zdenerwowało. Co robić?
Marek, 18 lat

BRAVO.pl

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 29-12-2001 19:01
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ha3m Znajdź więcej post'ów przez  ha3m Dodaj ha3m do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ha3m prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AdaX
Fajna pipeczka (c)mAcIoS

Re: Warning: Connection problem

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]ha3m
Taaaaaa.. problem! Denerwuje mnie to.. Gram sobie na moim ślicznym, czarnym SDI, a tu nagle LAAAAAAAAAAAG! Czekam, czekam no i connection problem, a zaraz po chwili connection to server timed out. Wiecie, w jaki sposób temu zapobiec????

WARNING CONNECTION PROBLEM SUX0RZ!!!

usun CS z dysku, wylacz komputer, zgas swiatlo!

Old Post 29-12-2001 19:13
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AdaX Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AdaX Znajdź więcej post'ów przez  AdaX Dodaj AdaX do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AdaX prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]RAPTOR
fpp.pl
Administrator

Ostatnio mam podobny problem. Mysle ze to kolejna sztuczka TPSA. Prawdopodobnie lacza sa tak obciazone, ze tracimy polaczenie z serwerem. Ten problem pojawia sie w ciagu dnia (w godzinach 12-19), a w nocy wszystko wraca w miare do normy

Problemy trzeba rozwiązywać, a nie stwarzać!

Old Post 29-12-2001 20:56
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]RAPTOR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]RAPTOR Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]RAPTOR Dodaj [FPP]RAPTOR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]RAPTOR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ha3m

tak, choc nie zawsze w dniach powszednich (poniedzialek, wtorek itp.) ale prawie zawsze w soboty, niedziele i PIATKI WIECZOREM!!!!!

Od roku chodzę z fantastyczną dziewczyną. Miesiąc temu postanowiliśmy rozpocząć współżycie. Niestety, byłem tak podniecony, że po chwili pieszczot, zanim doszło do zbliżenia, byłem już "po". Bardzo mnie to zdenerwowało. Co robić?
Marek, 18 lat

BRAVO.pl

Old Post 29-12-2001 21:06
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ha3m Znajdź więcej post'ów przez  ha3m Dodaj ha3m do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ha3m prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ha3m

a podoba sie moj nowy obrazek w sygnie?

Marek, 18 lat

BRAVO.pl

Old Post 29-12-2001 21:08
AdaX
Fajna pipeczka (c)mAcIoS

quote:
tak, choc nie zawsze w dniach powszednich (poniedzialek, wtorek itp.) ale prawie zawsze w soboty, niedziele i PIATKI WIECZOREM!!!!!

a macie duzy loss?
kiedys jak tez mialem lacze obciazone to rozlaczalo mnie, ale teraz tak nie mialem od poczatku wakacji,!!

Old Post 29-12-2001 21:12
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AdaX Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AdaX Znajdź więcej post'ów przez  AdaX Dodaj AdaX do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AdaX prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ha3m

a ja tak mam cały czas

Marek, 18 lat

BRAVO.pl

Old Post 29-12-2001 21:14
Coen Hunter
Wolny Strzelec

Ja tez tak mam caly czas , ale to siurpryza tylko jak mam wlaczonego PB , jak chodzi paladine to nie !

MSN [email protected]

Old Post 29-12-2001 21:17
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Coen Hunter Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Coen Hunter Znajdź więcej post'ów przez  Coen Hunter Dodaj Coen Hunter do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Coen Hunter prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AdaX
Fajna pipeczka (c)mAcIoS

quote:
a ja tak mam cały czas

a loss?
jaki masz?

Old Post 29-12-2001 21:53
mAJKiEL
Elite (Fiend)

Wogule to wam poweim ze sytuacja polskich serverow jest tragiczna na wiekszosci choke kolo 5-20 i loss takie same a pingi chodza od 100-4200 wiekszosc polskich servow chocbyniewiem jaki masz lacze i kompa ma pingi kolo 200-300

Old Post 29-12-2001 22:25
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil mAJKiEL Kliknij tutaj by wysłać e-maila do mAJKiEL Znajdź więcej post'ów przez  mAJKiEL Dodaj mAJKiEL do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać mAJKiEL prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AdaX
Fajna pipeczka (c)mAcIoS

quote:
Napisane oryginalnie przez mAJKiEL
Wogule to wam poweim ze sytuacja polskich serverow jest tragiczna na wiekszosci choke kolo 5-20 i loss takie same a pingi chodza od 100-4200 wiekszosc polskich servow chocbyniewiem jaki masz lacze i kompa ma pingi kolo 200-300

co?
na (null) jesli masz Astera pingi sa op 16-18 ms. a choke i loss 0
a w domq tez mam loss i choke 0 a pingi okolo 80-90 ms. i ogolnie nie narzekam~!

Old Post 29-12-2001 22:42
ON.
Warrior (Scrag)

Graj na lanie a Warning: Connection problem bedzie wystepowac tylko sporadycznie

Old Post 29-12-2001 23:03
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ON. Znajdź więcej post'ów przez  ON. Dodaj ON. do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ON. prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 07:55.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions