Re: Qfa sam syf
quote: Napisane oryginalnie przez LaGranda
Staszny syff na boardzie. Co wchodze na jakis topik i chce poczytac jakies sensowne i madre odpowiedzi, a tu dupa. Same go..ane odpowiedzi lub calkowicie pozmieniane tematy. Byla w jednym poscie mowa o osobnym boardzie dla wtajemniczonych, dlatego pytam co z tym bedzie? Nudzi mnie powoli przechodzenie przez stosy stron z odpowiedziami bez sensu lub nie na temat. Proponuje wstawienie dodatkowego forum "konkrety q3a". Co sadzicie na ten temat?
P.S - no moze troche na wysost, ale musimy cos z tym zrobic. Jak tak dalej bedzie to sie bedzemy babrac we wlasnym .......
Racja, racja cos z tym trzeba zrobic... wqrzja mnie topicki typu: Gnoic to MY a nie nas... czy cos takiego. Ja tak myslalem, ze moze wywalac z boarda tych, ktorzy takie brednie pisza. Popatrzmy na irc- glupie odzywki konacza sie banem. Trzeba to dobrze przemyslec.... Albo niech kazdy nowy temat szedl na maila do moderatora i dopiero po zatwierdzeniu na board prosto. Co o tym myslicie?
Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane
|