Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > RTCW > Najemnicy!
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Chrumkules
Watch your back!

Najemnicy!

Czy istniej cos takiego albo istanialo np w q3?? Ja osobiscie nie naleze do zadnego klanu, ale czesto gram i nawet ostatnio udaje mi si kogos zabic - wiec oglaszam wszem i wobec ze jakby komus brakowalo kogos do jakis sparingow albo cos to ja z checie na czas meczyka sie dolacze jak tylko bede mial wolny czas! - i mam nadzieje ze nie bedzie zabronione np w Lidze w przypadku gdy w jakims klanie bedzie brakowalo kogos do kompletu wynajecie jakiegos zolnierza bez klanu! Bedzie....? Dark prosze o wypowiedz bo w koncu ty chyba jestes nawiekszym autorytetem na polskiej scenie RTCW - pisze chyba bo nie jestem pewien i nie chce nikogo obrazic!

Aha jak pomysl jest do to prosze o skasowanie tematu a nie zjebke od razu!

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 08-01-2002 12:46
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Chrumkules Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Chrumkules Znajdź więcej post'ów przez  Chrumkules Dodaj Chrumkules do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Chrumkules prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Zoltan
Warrior (Scrag)

Re: Najemnicy!

quote:
Napisane oryginalnie przez [BSM]Chrumkules
Czy istniej cos takiego albo istanialo np w q3?? Ja osobiscie nie naleze do zadnego klanu, ale czesto gram i nawet ostatnio udaje mi si kogos zabic - wiec oglaszam wszem i wobec ze jakby komus brakowalo kogos do jakis sparingow albo cos to ja z checie na czas meczyka sie dolacze jak tylko bede mial wolny czas! - i mam nadzieje ze nie bedzie zabronione np w Lidze w przypadku gdy w jakims klanie bedzie brakowalo kogos do kompletu wynajecie jakiegos zolnierza bez klanu! Bedzie....? Dark prosze o wypowiedz bo w koncu ty chyba jestes nawiekszym autorytetem na polskiej scenie RTCW - pisze chyba bo nie jestem pewien i nie chce nikogo obrazic!

Hehe dobre ... a nie zastanawiales sie zeby gdzies sie joinac ?? Najemnik hehe ... watpie aby takie cos istnialo w q3 ... Klan [X] + 2 najemnikow przeciwko klanowi [Y] w pelnym skladzie - farsa

www.bkrieg.prv.pl
[BK] BlitzKrieg, IRCnet #wolfpl

Old Post 08-01-2002 17:09
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Zoltan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Zoltan Znajdź więcej post'ów przez  Zoltan Dodaj Zoltan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Zoltan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

Ja osobiscie uwazam, ze raczej cos takiego jak wojownicy najemni nie jest mozliwe... chyba zeby bralo sie takiego najemnika na dwa trzy dni przed walka. Przeciez gracz ktory nie zna technik/ strategii klanu jest bezuzyteczny nawet jesli jest calkiem niezly.. a nie da sie mu wszystkiego bindami przekazac - niektore rzeczy druzyna ma z gory ustalone...

Old Post 08-01-2002 17:25
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Saari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Saari Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Saari Dodaj [FPP]Saari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Saari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
kag
fenix

Chrumkules skoro nie grasz w zadnym klanie to zdejmij tag VSM to moze sie oferty posypia a co do najemnikow to jak ty to widzisz - grasz z klanem X cwiczysz z nimi ... next time grasz z Y przeciw X i znasz wszystkie taktyki X ... jako mi sie to nie widzi

PS przepraszam ze nie jestem najwiekszym autorytetem na polskiej scenie RTCW a mimo tego odwazylem sie odezwac

Old Post 08-01-2002 17:35
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil kag Kliknij tutaj by wysłać e-maila do kag Znajdź więcej post'ów przez  kag Dodaj kag do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać kag prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Chrumkules
Watch your back!

no zdjalem juz tag a tu nicka to chyba tylko moder moze mi zmienic albo admin - jezeli takowy to czyta to prosze o zmiane! Aha no ja to widzie tak ze ja sie szybko ucze normalnie nie.. wiec w mig pojme wszystkie taktyki - aha ale to tez nie chodzi o to ze ja mialbym byc niby takim najemnikiem tylko czy wogole takie cos byloby dopuszczalne!

Old Post 08-01-2002 17:43
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Chrumkules Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Chrumkules Znajdź więcej post'ów przez  Chrumkules Dodaj Chrumkules do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Chrumkules prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
C4|Shiro
Crane

na scenie fallout: tactics byl klan MERCenaries do ktorego zreszta nalezalem...i najmy do innych klanow byly praktykowane...a pozatym klan byl tez caloscia i walczyl sam z innymi klanami...Chrumkles moze zaloz taki klan...jak to zrobisz powiem Ci jak wygladal najem..teraz mi sie nie chce pisac

Old Post 08-01-2002 17:49
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil C4|Shiro Kliknij tutaj by wysłać e-maila do C4|Shiro Znajdź więcej post'ów przez  C4|Shiro Dodaj C4|Shiro do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać C4|Shiro prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

Chrum raczej nie bedzie bo jak powiedzial juz kag - znalbys taktyki klanu przeciwnikow i byloby nie fair

Lepiej dostac sie do jakiegos klanu ... przynajmniej jest rodzinnie

Old Post 08-01-2002 18:42
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Saari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Saari Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Saari Dodaj [FPP]Saari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Saari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Chrumkules
Watch your back!

ale ja nie bardzo lubie miec kogos nad soba - taki juz jestem kurde... samotny wilk!

Ale moze sie zmienie bo chcialbym uczestniczyc w lidze!

Old Post 08-01-2002 18:55
ZimZum
Nieśmialy abstynent

quote:
w Lidze w przypadku gdy w jakims klanie bedzie brakowalo kogos do kompletu wynajecie jakiegos zolnierza bez klanu! Bedzie....?

Nie ma mowy o czyms takim nawet.
Znamy nature ludzka, bedzie w takim razie 300000 fake nickow, kolesie beda grali w 3, czy 4 klanach na raz pod roznymi xywami.
Zalosc sie zrobi.
SKlad powinien byc staly przez cala lige...

Old Post 08-01-2002 19:46
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ZimZum Znajdź więcej post'ów przez  ZimZum Dodaj ZimZum do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ZimZum prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Chrumkules
Watch your back!

szkoda kurde bo jak sie nie dostane do zadnego klanu to bym sie przynajmniej nie nudzil podczas rozgrywek ligowych!

P.s.
To taki joke!

Old Post 08-01-2002 19:58
ZimZum
Nieśmialy abstynent

zaloz swoj

Old Post 08-01-2002 20:11
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ZimZum Znajdź więcej post'ów przez  ZimZum Dodaj ZimZum do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ZimZum prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Chrumkules
Watch your back!

nie nadaje sie na Lidera - mam za duzo obowiazkow i jeszcze jedno forum na glowie nie mam czasu na zabawe w zarzadzanie klanem - moge jednynie byc soldierem!

Old Post 08-01-2002 20:21
Chrumkules
Watch your back!

quote:
Dark prosze o wypowiedz bo w koncu ty chyba jestes nawiekszym autorytetem na polskiej scenie RTCW - pisze chyba bo nie jestem pewien i nie chce nikogo obrazic!

Kurde byl i nawet nie raczyl odpisac co mysli - szkoda ale coz, nie bede specjalnie rozpaczal z tego powodu - a tak szczerze to nawet mam to w

Old Post 08-01-2002 20:30
DarkXenocide
Prezes Poison

Hehhe Chrunk ja nie czytam boarda co 1h

Tylko losowo np jak cos sciagam lub wrzucam i nie mam co robic

Najemnicy? Niby pomysl fajny ale... lepiej sie przylaczyc na stale do jakiegos klanu. No i w lidze sklady beda podane i z nich sie wybiera zawodnikow (mozna uzupelniac sklady), ale co 1h w innym klanie to chyba ne.... no i poznawanie taktyk klanu w ktorym grasz nie unikniesz stosowania swojej wiedzy pozniej anty nim. Nie wiem pomysl sam w sobie ciekawy i barwny, ale w praktyce nie mam zdania w tej chwili, raczej na nie, za duzy chaos by byl w lidze.

FIRST IMPACT: board.hive.pl

Old Post 08-01-2002 20:55
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DarkXenocide Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DarkXenocide Znajdź więcej post'ów przez  DarkXenocide Dodaj DarkXenocide do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DarkXenocide prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
FF_ZOh1w2
[VAL]po dupie przeciwnika

Ech!!! To nie jest zły pomysł, raz by możan było sobie pyknąc z jednym kalnem raz z drugim .... dobra prosze nic nie mówić ( tzn. pisać ) tak sobie pomyślałem tylko. W sumie to wiem ,że pomysł jest nierealny do zrealizowania.

Old Post 08-01-2002 23:35
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil FF_ZOh1w2 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do FF_ZOh1w2 Znajdź więcej post'ów przez  FF_ZOh1w2 Dodaj FF_ZOh1w2 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać FF_ZOh1w2 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[BK]FritzKrieg
aka Cujo

Arrow

Najem nie ma racji bytu w wolfie. Sam najemnik jezeli ma byc najety musi spelniac dwa warunki: musi byc bezklanowcem i musi byc mocno skuteczny. A te dwie cechy sie wykluczaja na naszej scenie wolfa. Jezeli ktos jest dobry i zostaje zauwazony to praktycznie natychmiast dostaje propozycje od jakiegos klanu. Im jest koles lepszy - tym lepszy klan bedzie go staral sie zwerbowac i tym wieksza chec do uczestnictwa w dobrym klanie samego werbowanego.
Rzadko sie zdazaja freelancerzy ktorzy reprezentuja zacny poziom (pozdry ins@ne ). Ale ci albo nie maja czasu sie angazowac w klanowe (w miare przynajmniej systematyczne) granie albo sie wachaja miedzy jednym klanem a drugim.

One of us equals many of us. Disrespect one of us - u'll see plenty of us.

IRCnet - #wolfpl, #globalops

Old Post 09-01-2002 13:59
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [BK]FritzKrieg Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [BK]FritzKrieg Znajdź więcej post'ów przez  [BK]FritzKrieg Dodaj [BK]FritzKrieg do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [BK]FritzKrieg prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ins@ne
I'm not mad i'm insane...

Talking hie hie

quote:
Napisane oryginalnie przez [BK]FritzKrieg

Rzadko sie zdazaja freelancerzy ktorzy reprezentuja zacny poziom (pozdry ins@ne ). Ale ci albo nie maja czasu sie angazowac w klanowe (w miare przynajmniej systematyczne) granie albo sie wachaja miedzy jednym klanem a drugim.

To jush mocno nieaktualne FritzKrieg (w moim przypadq)

Old Post 09-01-2002 17:03
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ins@ne Kliknij tutaj by wysłać e-maila do ins@ne Znajdź więcej post'ów przez  ins@ne Dodaj ins@ne do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ins@ne prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[BK]FritzKrieg
aka Cujo

Talking Re: hie hie

quote:
Napisane oryginalnie przez ins@ne

To jush mocno nieaktualne FritzKrieg (w moim przypadq)

Zawsze dowiaduje sie ostatni ;/
Witaj w szeregach BK ins@ane i oby ci MP40 lekkim byl

One of us equals many of us. Disrespect one of us - u'll see plenty of us.

IRCnet - #wolfpl, #globalops

Old Post 09-01-2002 19:32
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [BK]FritzKrieg Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [BK]FritzKrieg Znajdź więcej post'ów przez  [BK]FritzKrieg Dodaj [BK]FritzKrieg do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [BK]FritzKrieg prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[BK]Pioter
Tanczacy z Granatami :]

Wink

Now we R Invincible ;D

Old Post 09-01-2002 22:40
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [BK]Pioter Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [BK]Pioter Znajdź więcej post'ów przez  [BK]Pioter Dodaj [BK]Pioter do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [BK]Pioter prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 11:55.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions