Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Counter-Strike > eee ?
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
[FPP]f0rgotten
cs.fpp.pl
cs.fpp.pl

Angry eee ?

Hmmm... nie rozumiem... 26 grudnia zaproslismy sasiadow do wspolnego biesadowania Poznalem kolege w wieq 17 lat, ktor tez gral w CS'a od 4 miesiecy... fajnie bylo pogralismy razem i ten zaporponowal wspolne zaloznie klanu... ja mu powiedzialem, ze jestem w BRO i nie moge... w koncu namowil mnie na to zeby mu pomog w zalozeniu klanu... powiedzialem mu, ze jak klan bedzie fajny to dojde (tak na prawde nie mialem zamiaru ). Pozniej kazal mi zglosic klan do ladder'a. To zrobilem... powidzialem mu co i jak i bylo spox, potem poporsil mnie zeby zagral pod jego nickiem i lapal ludzi z wawy do klanu i gadal na jego ICQ !!! Ja sie zgodzilem, chialem mu pomoc... w koncu doszlo do tego ze chial bym poprosil DAmiego zeby doszedl do jego klanu (interpol). Ja na to NIE ma mowy !!! Ten bezczelnie poszedl do kawiarenki i gadal na moim iCQ... znal m0j numer i haslo, bo raz go prosilem zeby wlaczyl icq... gadal z r0znymi kolesiami na mojej xywie i m0wil bezczelnie ze on to ja itp. nie wiem z kim rozmawial i co gadal !!! juz mu dalem w (_*_) za kare chlopak jest lekko stukniety, no c0z...

PS. Mam juz dosyc tego podszywania sie pod moj nick.... mam przez to juz wiele problem0w...

Pozdrwiam,
[BRO]subz3ro.

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 28-12-2001 14:34
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]f0rgotten Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]f0rgotten Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]f0rgotten Dodaj [FPP]f0rgotten do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]f0rgotten prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AdaX
Fajna pipeczka (c)mAcIoS

Re: eee ?

w sumie to moze masz racje,
tak BTW. to byl ten neok?

Old Post 28-12-2001 14:58
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AdaX Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AdaX Znajdź więcej post'ów przez  AdaX Dodaj AdaX do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AdaX prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]RAPTOR
fpp.pl
Administrator

za bardzo ufasz ludziom widac

Problemy trzeba rozwiązywać, a nie stwarzać!

Old Post 28-12-2001 15:15
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]RAPTOR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]RAPTOR Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]RAPTOR Dodaj [FPP]RAPTOR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]RAPTOR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]f0rgotten
cs.fpp.pl
cs.fpp.pl

Re: Re: eee ?

quote:
Napisane oryginalnie przez AdaX
w sumie to moze masz racje,
tak BTW. to byl ten neok?

m0j sasiad

Old Post 28-12-2001 15:40
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]f0rgotten Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]f0rgotten Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]f0rgotten Dodaj [FPP]f0rgotten do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]f0rgotten prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ha3m

oj sub.. jestes juz tak znany, ze chyba powinienes nicka zmienić.. zreszta, nie powinienes lapac ludzi do klanu na jego koszt.. mozna powiedzieć, ze Ci się "odwdzięczył.."

Od roku chodzę z fantastyczną dziewczyną. Miesiąc temu postanowiliśmy rozpocząć współżycie. Niestety, byłem tak podniecony, że po chwili pieszczot, zanim doszło do zbliżenia, byłem już "po". Bardzo mnie to zdenerwowało. Co robić?
Marek, 18 lat

BRAVO.pl

Old Post 28-12-2001 17:45
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ha3m Znajdź więcej post'ów przez  ha3m Dodaj ha3m do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ha3m prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AdaX
Fajna pipeczka (c)mAcIoS

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]ha3m
oj sub.. jestes juz tak znany, ze chyba powinienes nicka zmienić.. zreszta, nie powinienes lapac ludzi do klanu na jego koszt.. mozna powiedzieć, ze Ci się "odwdzięczył.."

no ale to jest inne sprawa bo przeciez prosil SUBA,
a co innego bez pozwolenia sie wbic na icq kogos i takie rzeczy robic!

Old Post 28-12-2001 18:41
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AdaX Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AdaX Znajdź więcej post'ów przez  AdaX Dodaj AdaX do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AdaX prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
TRAPPER
TRAPPER

Do mnie też gadał

Miałem zmiar pogdać z tobą i nakopać ci w (_|_) ale jak to nie ty to spox

Old Post 28-12-2001 20:17
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil TRAPPER Kliknij tutaj by wysłać e-maila do TRAPPER Znajdź więcej post'ów przez  TRAPPER Dodaj TRAPPER do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać TRAPPER prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]f0rgotten
cs.fpp.pl
cs.fpp.pl

boze... o on Ci powiedzial ?!

Old Post 28-12-2001 20:19
Wania
-w-

nie ladnie ja bym takie z laczka i mrozonym kurczakiem po lydkach ...

Old Post 28-12-2001 20:34
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Wania Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Wania Znajdź więcej post'ów przez  Wania Dodaj Wania do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Wania prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Coen Hunter
Wolny Strzelec

Ja nie rozumiem po jaka cholere zgarniales mu ludzi do klanu ! Przeciez to bylo nieuczciwe wobec nich , klan oparty na takim przegieciu ( tzn ze grales pod jego nickiem i wogole ) nie mialby szans sie trzymac !

MSN [email protected]

Old Post 28-12-2001 20:50
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Coen Hunter Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Coen Hunter Znajdź więcej post'ów przez  Coen Hunter Dodaj Coen Hunter do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Coen Hunter prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
lud3k
Ludoslaw Zuberek

Re: eee ?

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]subz3ro.
Hmmm... nie rozumiem... 26 grudnia zaproslismy sasiadow do wspolnego biesadowania Poznalem kolege w wieq 17 lat, ktor tez gral w CS'a od 4 miesiecy... fajnie bylo pogralismy razem i ten zaporponowal wspolne zaloznie klanu... ja mu powiedzialem, ze jestem w BRO i nie moge... w koncu namowil mnie na to zeby mu pomog w zalozeniu klanu... powiedzialem mu, ze jak klan bedzie fajny to dojde (tak na prawde nie mialem zamiaru ). Pozniej kazal mi zglosic klan do ladder'a. To zrobilem... powidzialem mu co i jak i bylo spox, potem poporsil mnie zeby zagral pod jego nickiem i lapal ludzi z wawy do klanu i gadal na jego ICQ !!! Ja sie zgodzilem, chialem mu pomoc... w koncu doszlo do tego ze chial bym poprosil DAmiego zeby doszedl do jego klanu (interpol). Ja na to NIE ma mowy !!! Ten bezczelnie poszedl do kawiarenki i gadal na moim iCQ... znal m0j numer i haslo, bo raz go prosilem zeby wlaczyl icq... gadal z r0znymi kolesiami na mojej xywie i m0wil bezczelnie ze on to ja itp. nie wiem z kim rozmawial i co gadal !!! juz mu dalem w (_*_) za kare chlopak jest lekko stukniety, no c0z...

PS. Mam juz dosyc tego podszywania sie pod moj nick.... mam przez to juz wiele problem0w...

Pozdrwiam,
[BRO]subz3ro.

niewiem jak ty ale JA nie biesiaduje tylko ROZPOCZYNAM LIBACJE

pozdrawiam WSZYSTKICH ktorzy BIESIADUJA

sub na nastepny raz nie dawj sie wkopac w taki UKLAD

gg: 1776108
mail: [email protected]

Old Post 31-12-2001 10:42
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil lud3k Kliknij tutaj by wysłać e-maila do lud3k Znajdź więcej post'ów przez  lud3k Dodaj lud3k do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać lud3k prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]f0rgotten
cs.fpp.pl
cs.fpp.pl

dostalem nauczke....

Old Post 31-12-2001 13:07
skuter
H-L MOD player !!!

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]subz3ro.
dostalem nauczke....
Byłeś zbyt ufny i nieuważny !!!!

Old Post 31-12-2001 16:10
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil skuter Kliknij tutaj by wysłać e-maila do skuter Znajdź więcej post'ów przez  skuter Dodaj skuter do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać skuter prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 15:37.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions