Re: eee ?
quote: Napisane oryginalnie przez [FPP]subz3ro.
Hmmm... nie rozumiem... 26 grudnia zaproslismy sasiadow do wspolnego biesadowania Poznalem kolege w wieq 17 lat, ktor tez gral w CS'a od 4 miesiecy... fajnie bylo pogralismy razem i ten zaporponowal wspolne zaloznie klanu... ja mu powiedzialem, ze jestem w BRO i nie moge... w koncu namowil mnie na to zeby mu pomog w zalozeniu klanu... powiedzialem mu, ze jak klan bedzie fajny to dojde (tak na prawde nie mialem zamiaru ). Pozniej kazal mi zglosic klan do ladder'a. To zrobilem... powidzialem mu co i jak i bylo spox, potem poporsil mnie zeby zagral pod jego nickiem i lapal ludzi z wawy do klanu i gadal na jego ICQ !!! Ja sie zgodzilem, chialem mu pomoc... w koncu doszlo do tego ze chial bym poprosil DAmiego zeby doszedl do jego klanu (interpol). Ja na to NIE ma mowy !!! Ten bezczelnie poszedl do kawiarenki i gadal na moim iCQ... znal m0j numer i haslo, bo raz go prosilem zeby wlaczyl icq... gadal z r0znymi kolesiami na mojej xywie i m0wil bezczelnie ze on to ja itp. nie wiem z kim rozmawial i co gadal !!! juz mu dalem w (_*_) za kare chlopak jest lekko stukniety, no c0z...
PS. Mam juz dosyc tego podszywania sie pod moj nick.... mam przez to juz wiele problem0w... 
Pozdrwiam,
[BRO]subz3ro.
niewiem jak ty ale JA nie biesiaduje tylko ROZPOCZYNAM LIBACJE
pozdrawiam WSZYSTKICH ktorzy BIESIADUJA 
sub na nastepny raz nie dawj sie wkopac w taki UKLAD 

gg: 1776108
mail: [email protected]
Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane
|