Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Quake III Arena > Upgrade
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Zeratul
Skilled (Knight)

Question Upgrade

Jaka musze miec wersje qwaka zeby pograc na sieci?
I skad mozna sciagnac patche.Thx za pomoc.

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 09-01-2002 11:02
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Zeratul Znajdź więcej post'ów przez  Zeratul Dodaj Zeratul do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Zeratul prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ukojenie
Combat (Death Knight)

Re: Upgrade

quote:
Napisane oryginalnie przez Zeratul

wersje mozesz miec jaka chcesz...chyba na wszystkich ludzie graja w necie. a mozna je sciagnac z www.q3arena.gry.wp.pl

Old Post 09-01-2002 11:05
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ukojenie Kliknij tutaj by wysłać e-maila do ukojenie Znajdź więcej post'ów przez  ukojenie Dodaj ukojenie do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ukojenie prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
KAZMROOT
Training (Enforcer)

Post Re: Upgrade

quote:

Najlepiej będzie jeśli ściągniesz upgrade do wersi 1.17 na tej wersji jest póki co najwięcej serwerów. Upgrade'a możesz ściągnąć z każdego większego serwisu poświęconego Quake'owi
np. www.quake3.fpp.pl albo www.thebestofq3.prv.pl

Old Post 09-01-2002 12:58
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil KAZMROOT Kliknij tutaj by wysłać e-maila do KAZMROOT Znajdź więcej post'ów przez  KAZMROOT Dodaj KAZMROOT do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać KAZMROOT prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ukojenie
Combat (Death Knight)

Re: Re: Upgrade

na 1.17 jest najwiecej serwerow? no nie wiem... a temu ktory chce sciagnac patcha polecam 1.31

Old Post 09-01-2002 14:20
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ukojenie Kliknij tutaj by wysłać e-maila do ukojenie Znajdź więcej post'ów przez  ukojenie Dodaj ukojenie do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ukojenie prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Infinite
nieszczesliwie zakochany

ukojenie ma racje

Old Post 09-01-2002 14:54
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Infinite Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Infinite Znajdź więcej post'ów przez  Infinite Dodaj Infinite do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Infinite prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ukojenie
Combat (Death Knight)

quote:
Napisane oryginalnie przez Infinite
ukojenie ma racje

łał, to rzadkie

Old Post 09-01-2002 15:35
{z}BobeK
Guest

Lightbulb

lepiej se sciagnac patcha 1.31 lub 1.30 i do tego taki prog ktory zmienia wersje pomiedzy 1.17 - 1.31 ... tworzy 5 plikow i nimi sie uruchamia giere (np. q3v130.exe do wersji 1.30) łatfe niesety plik zajmuje 1.2 mb a tu sie chba nie da wiecej a nie znam takze linka skad sciaglem to bo to bylo dawno najwyzej moge komus (wybrancom ) wyslac na maila ale mi sie nie chce

aha jest cos podobnego na www.q3arena.gry.wp.pl ale pomiedzy 1.17 - 1.27

Old Post 09-01-2002 15:52
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
j@rzabek
Brujah

quote:
Napisane oryginalnie przez KAZMROOT

Najlepiej będzie jeśli ściągniesz upgrade do wersi 1.17 na tej wersji jest póki co najwięcej serwerów. Upgrade'a możesz ściągnąć z każdego większego serwisu poświęconego Quake'owi
np. www.quake3.fpp.pl albo www.thebestofq3.prv.pl

Więcej to może i tak ale jeżeli chcesz grać w polsce to cza ssac 25mb do wersji 1.31

Old Post 09-01-2002 17:33
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil j@rzabek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do j@rzabek Znajdź więcej post'ów przez  j@rzabek Dodaj j@rzabek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać j@rzabek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

Ja tam ciagle cos nowego sciagam bo co chce wejsc na jakis server bo mam ochote zagrac to akurat mam stara wersje grrrrr

Old Post 09-01-2002 17:41
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Saari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Saari Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Saari Dodaj [FPP]Saari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Saari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
d00min
son of a gun

Wqrza mnie to, ze tyle wersji tych pathy nawychodzilo... kazdy mod na innym pointrelease... heh
1.30 mialbyc juz finalversion a tu next 1.31. Wyjdzie tak jeszcze z 20 wersji a,b,c,d,e,f itd to sobie kazdy znajdzie cos dla siebie
Najgorsze jest to, ze tyle zajmuja te patche... 30mb to chyba przesada jak na patch do gierki... ludzie bez netu (lub poprostu zwykli "modemowcy") to maja zonka... krotko mowiac

Old Post 09-01-2002 18:12
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil d00min Kliknij tutaj by wysłać e-maila do d00min Znajdź więcej post'ów przez  d00min Dodaj d00min do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać d00min prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
{z}BobeK
Guest

Talking

ech macie przecie takie male pliczek : Chcek for Quake III Arena Updates ktory ci sciaga nowsza wersje (tylko wolniej ) ktora zajmuje 6mb sam sobie wyprubawać
a ten zmieniacz wersji ruleZZ (tylko szkoda ze dosowy )

Old Post 09-01-2002 18:26
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
d00min
son of a gun

quote:
Napisane oryginalnie przez {z}BobeK
ech macie przecie takie male pliczek : Chcek for Quake III Arena Updates ktory ci sciaga nowsza wersje (tylko wolniej ) ktora zajmuje 6mb sam sobie wyprubawać
a ten zmieniacz wersji ruleZZ (tylko szkoda ze dosowy )

W sumie tym: Chcek for Quake III Arena Updates, nigdy nie sciagam.. nie ufam takim programikom. Wysle jeszcze jakies info o moim kompie na serwa i bedzie zonk. Mam pirata i sie wole nie chwalic.. rozumiesz. Moze to glupie ale ja wole sie zabezpieczyc . Slyszalo sie o tym, ze kiedy microshit robil podobne przekrety...

Old Post 09-01-2002 18:44
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil d00min Kliknij tutaj by wysłać e-maila do d00min Znajdź więcej post'ów przez  d00min Dodaj d00min do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać d00min prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
j@rzabek
Brujah

quote:
Napisane oryginalnie przez d00min

W sumie tym: Chcek for Quake III Arena Updates, nigdy nie sciagam.. nie ufam takim programikom. Wysle jeszcze jakies info o moim kompie na serwa i bedzie zonk. Mam pirata i sie wole nie chwalic.. rozumiesz. Moze to glupie ale ja wole sie zabezpieczyc . Slyszalo sie o tym, ze kiedy microshit robil podobne przekrety...

z officem

Old Post 09-01-2002 19:07
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil j@rzabek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do j@rzabek Znajdź więcej post'ów przez  j@rzabek Dodaj j@rzabek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać j@rzabek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Zeratul
Skilled (Knight)

THX za all pomoc.A zssam sobie wersje 1.31.

Old Post 09-01-2002 19:30
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Zeratul Znajdź więcej post'ów przez  Zeratul Dodaj Zeratul do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Zeratul prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
{z}BobeK
Guest

Talking

quote:

Mam pirata i sie wole nie chwalic.. rozumiesz. Moze to glupie ale ja wole sie zabezpieczyc . Slyszalo sie o tym, ze kiedy microshit robil podobne przekrety...

Wiesz ja tesz mam niby "oryginala" (ID moze tu wejsc i mnie zgarnac ) ale nic sie nie stalo jak wziolem to tym progiem ufff! najwyzej ale mam pięć kopii q3 wiec jak sie z***** to nic

dodane: **** co to jest musze klikac 20 razy na "wyslij posta" czy "Dodaj teraz!" szajs (ale to przez SDI )

Old Post 09-01-2002 19:46
d00min
son of a gun

quote:
Napisane oryginalnie przez {z}BobeK

Wiesz ja tesz mam niby "oryginala" (ID moze tu wejsc i mnie zgarnac ) ale nic sie nie stalo jak wziolem to tym progiem ufff! najwyzej ale mam pięć kopii q3 wiec jak sie z***** to nic

Najlepsze rozwiazanie to kupic sobie oryginal bo przeciez teraz tanio (w miare) jest... jakies 99zl, przynajmniej ostatnio tak widzialem. No ale czy warto inewstowac w gre, ktora jak niektorzy uznali- umiera? Wedlug mnie warto miec oryginal.. nie masz problemow z gra na necie i wogole. A q3 jeszcze sie trzyma i bedzie sie trzymal!!! Mody wychodza co chwila jakies nowe z zupelnie nowymi pomyslami na rozgrywki. A gdyby q3 byl martwy to czy byloby tyle newsow na jego temat ?

Old Post 10-01-2002 09:43
chivas
Training (Enforcer)

Smile Re: Upgrade

quote:

Skad sciagnac to juz wiesz ale nie wiesz pewnie ze zeby grac na 1.31. musisz przejsc przez instalacje :
1. PR 1.17
2. PR 1.27 (najlepiej zdaje sie 'h')
3. PR 1.29
4. PR 1.30

......... i dopiro 1.31.
Tak wiec masz calkiem sporo sciagania....
A ten kto napisal ze najwiecej serwoow chodzi na 1.17 niech nie pieprzy goopot

Old Post 10-01-2002 12:30
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil chivas Kliknij tutaj by wysłać e-maila do chivas Znajdź więcej post'ów przez  chivas Dodaj chivas do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać chivas prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
killertowa
Elite (Fiend)

Niech mnie ktoś poprawi, ale chyba można od razu instalować 1.30 lub 1.31 i pominąć pozostałe bo taki 1.30 to full wersja w przeciwieństwie do 1.27itp.

"Niech przeciwnik muśnie twą skórę gauntletem, ty przywal mu shotgunem. Niech przeciwnik przywali ci shotgunem, ty przywal mu RL. Niech przeciwnik przywali tobie RL, a ty zabij go z RG. Nie koncentruj się na bezpiecznym uniknięciu - połóż swe życie przed nim"

Old Post 10-01-2002 14:22
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil killertowa Znajdź więcej post'ów przez  killertowa Dodaj killertowa do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać killertowa prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
oxygen
new challenger

quote:
Napisane oryginalnie przez Saari
Ja tam ciagle cos nowego sciagam bo co chce wejsc na jakis server bo mam ochote zagrac to akurat mam stara wersje grrrrr

saari podobno nie grasz na necie
btw odezwij sie do mnie na gg bo przez pewien czas mialas ignore nie z mojej winy....wytlumacze ci to pozniej

Old Post 10-01-2002 14:29
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil oxygen Znajdź więcej post'ów przez  oxygen Dodaj oxygen do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać oxygen prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
oxygen
new challenger

quote:
Napisane oryginalnie przez chivas

Skad sciagnac to juz wiesz ale nie wiesz pewnie ze zeby grac na 1.31. musisz przejsc przez instalacje :
1. PR 1.17
2. PR 1.27 (najlepiej zdaje sie 'h')
3. PR 1.29
4. PR 1.30

......... i dopiro 1.31.
Tak wiec masz calkiem sporo sciagania....
A ten kto napisal ze najwiecej serwoow chodzi na 1.17 niech nie pieprzy goopot

nie musisz przechodzic przez te instalacje...nie badz glupi...wystarczy ze najnowsza wersje zainstalujesz i styka....chivas takie rady to dla glupich

Old Post 10-01-2002 14:31
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil oxygen Znajdź więcej post'ów przez  oxygen Dodaj oxygen do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać oxygen prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
{z}BobeK
Guest

quote:

A q3 jeszcze sie trzyma i bedzie sie trzymal!!! Mody wychodza co chwila jakies nowe z zupelnie nowymi pomyslami na rozgrywki. A gdyby q3 byl martwy to czy byloby tyle newsow na jego temat ?

he napewno q3 nie umiera ... mozna przynajmiej poruwnac do q2 ktory ile czasu sie trzyma a pelno ludzi jeszcze gra w to.... Q3 NIE UMRZE !!!

Old Post 10-01-2002 16:49
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 00:10.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions