Shiro tak bylo, pamietam bo to byl tez okres jakis zimowy, typu styczen etc jak 1 bete dostalem w lapy, wiekszosc ustawien pod ikonami nie istniala albo nie mozna bylo nic zmienic etc. nie pamietam juz nawet builda numery. ale chodzi i stabilnie 
Co do karty graficznych to przezylem shok... po wrzuceniu do kompa karty graficzne Leadtek 64DRR GeF3 Titanium200, ponoc najnowsza wersja chipa, nie mam zadnej rewelki FPS... chodzi srednio ok 50, czasem skoczy do 90etc, ale umie spasc do 20 co za idiotyzm... nie kumam nic z tego. Proc to PIII800, i w tej chwili ramu 256MB. Plyta tez niczego sobie: Asus CUSL2-C jesli symbolu nie pomieszalem... i co tu robic... XP dopala ponoc.. ja czuje padake przy takiej karcie... co mam wlozyc, z tego co wiem nie ma mocniejszej wersji GeF3, z domowych, moze sa jakies pro typu quadro kiedys ale nie wiem. No i giera nie wiem czemu czasem mi skacze, ping jest ok wtedy HDD mieli wtedy zazwyczaj (ATA100) ehhh ide gryzc parkiet.
To wszystko przy ustawieniach max 1024x768 txt compression off itp, all na high i OPENGL
|