Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Counter-Strike > Ostatni Raz Liga Slizg
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
ViV
Skilled (Knight)

Ostatni Raz Liga Slizg

Chcialbym przeprosic wszystkich za zamieszanie wywolane przez jednego czlonka z naszego klanu niejakiego Trapera. Wciagu tego tygodnia widze cos ze odstawie szkole, narzeczona, prace itp. i przypilnuje tego czlowieka zeby zrobil dobrze to co ma zrobic. Moge wam obiecac ze osobiscie bede sprawowal nadzor nad tym mlodym czlowiekiem i jego niewydarzonymi pomyslami. W koncu trzeba zrobic cos zeby ta liga ruszyla na powaznie. Trampek ludzi nie obchodza problemy na jakie napotyka liga ich obchodza rezultaty i tak zawsze bylo i bedzie. Zmieniles regulamin OK czy rada zatwierdzila go ? TRAMPEK KU!@##$ RZESZ TY W DU!@# ZAJ!@#$ MA!@#$ do piatku widze rozpiske tej calej ligi wg twoich zasad jak sie ma odbywac czarno na bialym i to zatwierdzone przez rade. Dosyc mam wieszania psow na naszym klanie i miejscu w ktorym gramy. Wez sie na powaznie do roboty po nocach jak trza nie obchodzi mnie to. Na piatek ma byc rozpiska WSZYSTKICH MECZY od poczatku do konca. We srode bede najpozniej w slizgu i oczekuje ze polowa roboty bedzie juz zrobiona. DO KLANU SLIZG. Mam do was prosbe podczas mojej nieobecnosci MACIE przypilnowac trapera by od kompa nie odchodzil zanim nie zrobi tego co ma zrobic aby bylo dobrze. TRAPER jak nie zrobisz tego do czego sie zoobowiazales zanim zaczoles te lige spotkaja cie nieprzyjemnosci jakie ? uzgodnimy to z cl skloadu 1 i 2. DOSYC BAJEK, DOSYC NIEROBSTWA - OBIECUJE WAM GRACZE CS A ZE TA LIGA BEDZIE W KONCU PROFESJONALNIE PROWADZONA.

i wszystko jasne .... czasami ciemne ... a czasami z korzonkami .... a |||Szkrable||| to moja pasja

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 04-02-2002 11:22
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ViV Kliknij tutaj by wysłać e-maila do ViV Znajdź więcej post'ów przez  ViV Dodaj ViV do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ViV prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
di0nizy
Skilled (Knight)

Ale poscik

Swoja drogo dobrze ze go ty zamiesciles... Ludziki sie nie pokoja.
to 2 druzyny przyszly a nie bylo sedziego, to server padl, to jeszcze cos innego. Tak to jest jak sie daje zazadzac czyms ludziom ktozy nie maja doswiadczenia badz checi do tego czego sie podejmuja...

Old Post 04-02-2002 12:13
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil di0nizy Kliknij tutaj by wysłać e-maila do di0nizy Znajdź więcej post'ów przez  di0nizy Dodaj di0nizy do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać di0nizy prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DeStRuCt0r
Guest

BUHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH DOBRE LIGA PROFESJONALNIE PROWADZONA PZREZ TRAPERA! HAHAHAHAAHAHHA

Old Post 04-02-2002 13:05
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
lud3k
Ludoslaw Zuberek

quote:
Napisane oryginalnie przez di0nizy
Ale poscik

Swoja drogo dobrze ze go ty zamiesciles... Ludziki sie nie pokoja.
to 2 druzyny przyszly a nie bylo sedziego, to server padl, to jeszcze cos innego. Tak to jest jak sie daje zazadzac czyms ludziom ktozy nie maja doswiadczenia badz checi do tego czego sie podejmuja...

No ludziki Niepokoja sie a ja jestem jednym Z NICH

mam nadziejje ze i tak wszystko sie WYPROSTUJE z ta liga

nara

gg: 1776108
mail: [email protected]

Old Post 04-02-2002 13:24
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil lud3k Kliknij tutaj by wysłać e-maila do lud3k Znajdź więcej post'ów przez  lud3k Dodaj lud3k do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać lud3k prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Mantis
OBI (-o-)

Tia profesjonalizm wystaje wszedzie tak jak sloma .
Jak chcecie profesjnalizmu to sie za to nie bierzcie !! Przeroslo was to - powiecie ze tylko krytykuje a sam nie robie nic - a dlaczego nic nie robie - proste bo wiem ze nie jestem wstanie temu podolac z roznych wzgledow !! A przedewszystkim jestem realista !!

Old Post 04-02-2002 16:22
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Mantis Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Mantis Znajdź więcej post'ów przez  Mantis Dodaj Mantis do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Mantis prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ViV
Skilled (Knight)

quote:
Napisane oryginalnie przez Mantis
Tia profesjonalizm wystaje wszedzie tak jak sloma .
Jak chcecie profesjnalizmu to sie za to nie bierzcie !! Przeroslo was to - powiecie ze tylko krytykuje a sam nie robie nic - a dlaczego nic nie robie - proste bo wiem ze nie jestem wstanie temu podolac z roznych wzgledow !! A przedewszystkim jestem realista !!

czytaj ze zrozumieniem mantis .. do tej pory za koncept byl trampek odpowiedzialny

Pozdro

i wszystko jasne .... czasami ciemne ... a czasami z korzonkami .... a |||Szkrable||| to moja pasja

Old Post 04-02-2002 16:27
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ViV Kliknij tutaj by wysłać e-maila do ViV Znajdź więcej post'ów przez  ViV Dodaj ViV do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ViV prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Mantis
OBI (-o-)

Ehh ile wy macie lat ?? Do zorganizowania oglnopolskiej ligi trzeba troche wiedzy i realnego podejscia do problemu !!! A nie olewnictwa - zabierajac sie za cos takiego trzeba miec swiadomosc ze daje sie ludzia nadzieje na spokojna gre fair play z dobra organizacja !! A nie miec tylko pomysl od ktorego sie odchodzi bo ma sie inne widzimisie w danym momencie !!

Old Post 04-02-2002 16:42
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Mantis Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Mantis Znajdź więcej post'ów przez  Mantis Dodaj Mantis do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Mantis prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ViV
Skilled (Knight)

[QUOTE]Napisane oryginalnie przez Mantis
[B]Ehh ile wy macie lat ?? Do zorganizowania oglnopolskiej ligi trzeba troche wiedzy i realnego podejscia do problemu !!! A nie
ciach

Mantis piles cos ? mowie wyraznie ze klan SLIZG nie jest odpowiedzialny za turniej. Za turniej byl odpowiedzialny TRAPPER bo to on wszystko organizowal. Ja mam 24 uwazasz ze to za malo ?

Pozdro

Old Post 04-02-2002 17:08
Mantis
OBI (-o-)

Ehh znajdz w ktoryms z moich postow cos o klanie slizg !! Jak znajdziesz to bedziesz jakims cudotworca bo ja jakos nie potrafie nic takiego tam wyczytac chyba dlatego ze tam czegos takiego nie napisalem !! Ja napisalem to o organizatorach tej calej ligi nie wnikajac w to kto za tym stoi a patrzac na wyniki - czytaj chaos jaki panuje w tej tzw lidze !!

Old Post 04-02-2002 18:51
ViV
Skilled (Knight)

Jak chcecie profesjnalizmu to sie za to nie bierzcie !!

ciach

Mow w pojedynczej liczbie to sie nie przyczepie P:

Pozdro

Old Post 04-02-2002 19:05
|SUN|SPINACZ
Skilled (Knight)

Nie chce mi sie wnikac kto jest organizatorem tej klapy !!

Old Post 04-02-2002 20:36
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil |SUN|SPINACZ Kliknij tutaj by wysłać e-maila do |SUN|SPINACZ Znajdź więcej post'ów przez  |SUN|SPINACZ Dodaj |SUN|SPINACZ do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać |SUN|SPINACZ prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
nG^GaS
Training (Enforcer)

Hm... moj klan jest w grupie 17 i jak do tej pory ani na maila ani na stronie nie jest napisane kiedy gramy WOGULE NIC NIEMA atrapper pisal na stronie ze wszystko zrobi na nastepny dzien... Bardzo interesujace minelo od tamtego czasu 2tygodnie

Old Post 04-02-2002 21:52
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil nG^GaS Kliknij tutaj by wysłać e-maila do nG^GaS Znajdź więcej post'ów przez  nG^GaS Dodaj nG^GaS do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać nG^GaS prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DeZo
Veteran (Ogre)

Ja juz sie nauczylem ze bajkopisarz Trapper pisze bzdety.........nigdy nie mozna mu wierzyc.
Zawsze jakas scieme walnie...........ale coz walic go.
Szczerze mowiac cala ta liga mnie wali...od poczatku podchodzilem do niej sceptycznie bo wiedzialem ze cos nie wypali.

Mój numerek gg: 2285535

Old Post 04-02-2002 23:03
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DeZo Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DeZo Znajdź więcej post'ów przez  DeZo Dodaj DeZo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DeZo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[SlizG.Hucker]
jusz nie slizg :((

ja usłyszałemtaki tekst w slizgu cytuje "jego stary to andersen "
nawt fajne nie

GG 2637902

Old Post 05-02-2002 08:18
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [SlizG.Hucker] Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [SlizG.Hucker] Znajdź więcej post'ów przez  [SlizG.Hucker] Dodaj [SlizG.Hucker] do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [SlizG.Hucker] prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DeStRuCt0r
Guest

*****! Skoro traper tak wam wajnie psuje opinnie na scence cs w Polsce to po ****a go jeszcze trzymacie w klanie?
Dziwni jacys jestescie!!!!!!

Old Post 05-02-2002 14:16
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
v1rus
Training (Enforcer)

Ja mam pytanie z innej beczki bedzie ta liga czy "drabinka" ? czy nie bo nie wiem czy mam se kompy rezerwowac

Old Post 05-02-2002 16:17
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil v1rus Kliknij tutaj by wysłać e-maila do v1rus Znajdź więcej post'ów przez  v1rus Dodaj v1rus do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać v1rus prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DeZo
Veteran (Ogre)

Lepiej nie rezerwuj bo znajac trappera to on jeszcze ze 3 razy zmieni regulamin i mecze..............ale coz tak to jest

Mój numerek gg: 2285535

Old Post 06-02-2002 14:28
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DeZo Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DeZo Znajdź więcej post'ów przez  DeZo Dodaj DeZo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DeZo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AdaX
Fajna pipeczka (c)mAcIoS

quote:
Napisane oryginalnie przez *DeSO14tOR
Lepiej nie rezerwuj bo znajac trappera to on jeszcze ze 3 razy zmieni regulamin i mecze..............ale coz tak to jest

teraz juz jest 1 raz, eh wiec jeszcze 2

Old Post 06-02-2002 18:16
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AdaX Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AdaX Znajdź więcej post'ów przez  AdaX Dodaj AdaX do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AdaX prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
mazoor
Guest

szkoda szkoda ze przez jedna osobe SLIZG CS ma tak kiespka opinie...

zupelnie inaczej wyglada sprawa ze SLIZG Quake... wiem od kuzyna z wawy ze zorganizowali i przeprowadzili dwa profesjonalne ogolnopolskie turnieje quake3 ze znacznymi nagrodami, maja jeden z lepszych w Polsce, server q3 i nic zlego o nich nie mozna powiedziec...

ViV - ty jestes rozsadny zadzialaj cos bo chyba zalezy wam na dobrym zdaniu o SLIZG

Old Post 08-02-2002 13:26
lud3k
Ludoslaw Zuberek

hmmm...

gg: 1776108
mail: [email protected]

Old Post 12-02-2002 15:50
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil lud3k Kliknij tutaj by wysłać e-maila do lud3k Znajdź więcej post'ów przez  lud3k Dodaj lud3k do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać lud3k prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 09:25.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions